Gość: ja IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 26.10.04, 23:19 to milo ze chlopaki grali - tylko ze akurat ten co nie gral bedzie pewnie w reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DJ Hertha totalna klapa IP: *.hestia.pl / 81.210.14.* 27.10.04, 09:40 To co wczoraj zaprezentowała Hertha zwłaszcza w II połowie to kpina z kibiców, takie pseudo gwiazdy jak Marcelinho czy Gilberto niech lepiej zaczną grać na plaży a nie w zawodową piłkę. Non stop kiwka żadnych prostopadłych podań kompletnie nic i wcale nie mam zamiaru usprawiedliwiać Wichniarka ale jak może chłopak się odblokować jeśli przez całe 45 min. nie miał ani jednej okazji bo Hertha w II połowie żadnej nie miała. A do tego został ustawiony na lewj stronie i choć próbował szarpać cofał się do obrony to przecież nie o to chodzi. Myślę jednak że czas Artura w Hercie się kończy ( i całe szczęscie bo szkoda Atura żeby się tam męczył) tak jak wielu innych piłkarzy. Katastrofalna gra całej lini pomocy Marcelinho, Gilberto, Marx, poźniej wprowadzony Muller nieco lepiej Basturk ale też nadużywał dryblingów to nie jest zawodnik z czasów Leverkusen. Ponadto to co wyprawiali Madlung i Dardai w obronie wołało o pomstę do nieba, tylko dzięki nieskuteczności Borussi nie było 0:3. Jak do tego dorzucimy słabego Bobica, Nando pokazuje to że w Berlinie źle się dzieje i coś musi w tym być 4 budżet Bundesligi i taka anty gra a przecież większość tych piłkarzy to naprawdę nieźli gracze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polsat Sport Re: 10. kolejka Bundesligi: wygrane Bayernu i Bor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:49 Wichniarek grał całą 2 połowę. Trener ustawił go na .... lewym skrzydle i grał 3 napastnikami. Wichniarek nie miał żadnej okazji. Trochę szarpał, ale przecież nie jest pomocnikiem i nie umie dośrodkować jak Krzynówek. Trener Herthy do zwolnienia, forma Wichniarka nieznana Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: 10. kolejka Bundesligi: wygrane Bayernu i Bor 27.10.04, 13:45 Gość portalu: Polsat Sport napisał(a): > Trener Herthy do zwolnienia, forma Wichniarka nieznana z tym pierwszym się zgadzam, a co do formy Wichniarka... w poprzedniej kolejce grał 45 minut i zmarnował 2 "setki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werderfan Werder, Werder, Werder!!! IP: 134.102.198.* 27.10.04, 14:08 No to dzisiaj 3 punkty dla weiß-grün i jeszcze troche mamy lidera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś