Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 15:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Janas uzupełnił kadrę na mecz z Francją IP: *.clubnet.pl 08.11.04, 16:08 a ty za to jestes bardzo honorowy i kibice gornika tez to oni przez caly mecz obrzucali kibicow wilsy wyzwiskami takich jak ty sie powinno tepic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Popieram Cię Gościu, ten j.wisłe to naprawde IP: *.crowley.pl 08.11.04, 16:12 bezmózgie ciele, juz nawet sie nie z nim polemizować. Poprostu palant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacwisle zero szacunku dla was wislacy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 16:40 to ze kibice gornika jechali pozniej po wisle bylo tylko nastepstwem nieuszanowania pamieci tragicznie zmarlego kibica,zreszta nie mam zamiaru bronic kibicow gornika,a faktem jest to ze pieknie sie zachowaliscie z ta minuta ciszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi j.wisle gościu IP: 213.17.164.* 08.11.04, 16:45 zrób światu przysługę idź do kibla i przyp. sobie deską w łep - jesteś po prostu przykry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacwisle Re: j.wisle gościu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 16:47 chyba w leb buraku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacwisle jestem przykrym 10-cio latkiem i źle mi z tym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:10 dlatego jestem taki poyebany, dlatego jarają mnie takie prowokacje i czekam na wasze wpisy przepraszam że jestem taki pojebyany ale to wrodzone upośledzenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak w obronie je... wisle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:53 tyle obelg i wyzwisk... po co to komu?? Ten chlopak ma swoją ideę - moze w niezbyt wyrafinowany sposob ją nadmiernie eksponuje, ale ma cel... Bardzo czesto konsekwentnie obrazal fanow Wisly, ale tym razem mial powod. Mozna bylo napisac, ze kibice Wisly to po prostu nieokrzesane dzieci buszu, albo w inny, bardziej cywilizowany sposob ich obrazic. Ale czy nie jest faktem, ze wypowiedziami "puknij sie w lep", czy "poprostu costam" sami sie osmieszacie?? wyrazny brak kontaktu z literatura, prasa czy czymkolwiek inny... Az dziw bierze, ze umiecie czytac i pisac!! Moze najpierw do szkoly pojdziecie, a dopiero bedziecie sie wypowiadac na forum tego portalu? I osobista prosba do "jebacwisle": prosze Cie, przestan juz wypisywac swoja opinie dotyczaca ww. klubu... Popieram otwartą krytykę, ale uzywanie niecenzuralnych slow w tej ilosci i w takim miejscu jest dosc... niesmaczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Juzef Rasiak dobry, gole stżela to zasłużył na powołanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:28 a Chałbiński takiego gola szczelił i nie powołał :( Bania strzelił ostatni httricka a go nie powołał :( Citko gra jak za dawnych lat i co? nie powołał kuna FAK!! co to ma być panie J.?!@$^^* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaranin Re: Rasiak dobry, gole stżela to zasłużył na powo IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.11.04, 16:37 Wisła Mistrzem po wszeczasy.Franek i Żuraw królami Krakowa i polski są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: Rasiak dobry, gole stżela to zasłużył na powo IP: 82.160.72.* 09.11.04, 00:19 Z Rossim w ataku Mają młody perspektywiczny zespół, głodny sukcesu. Sponsorzy nie szczędzący pieniędzy, a jak wiadomo w naszej lidze to pierwszy krok do sukcesu. Być może już w tym sezonie Inter Gnojnica zdetronizuje Wisłę Kraków Zawodnicy grają w uatawieniu diamentowym z Kołkiem w ataku, Murchałą i Przypierdkiem na skrzydłach, Bladaczką, Lepianką, Kiełbasą i Chrzanem w linii środkowej, Buckiem, Wójkiem i Kupą w obronie oraz Krzywonogiem na bramce. Trener Ernest Przypięta obiecuje ofensywną grę w każdej kolejce, a po zdobyciu krajowego czempionatu walkę z czołowymi klubami w Lidze Mistrzów. Na uwagę zasługuje fakt, że o zawodnikach Interu Gnojnica z uznaniem wypowiadał się wielokrotnie Paweł Janas. Selekcjoner reprezentacji widzi już w składzie miejsce dla Kołka, który nie zagra jednak w ataku, ale jako wysunięty lewy pomocnik, którego zadaniem będzie wspomaganie w napadzie Grzegorza Rasiaka. Popularny Rossi też nie szczędzi pochwał pod adresem Kołka: - Romek to świetny piłkarz, bardzo wszechstronny. Kiedy trzeba bronia a kiedy trzeba ciągnie do przodu. Umie też rozpychac się łokciami. To typowy walczak. - podsumowuje nowego kadrowicza Rasieak, który włąśnie został kupiony za 20 tys. funtów przez czwartoligowy Brumbrich West Union FC i już w pierwszym kontrolnym meczo przeciwko siudmoligowemu Ashton Rover Society zaliczył asystę. - Greg to cenny nabytek dla naszego klubu - twierdzi trener BWU FC, Martin Cockcole. - To doświadczony piłkarz, Naasi kibice bardzo na niego liczą. Grzegorz Rasiak i Roman Kołek znają się bardzo dobrze. Zawodnik gnojowickiego klubu grał razem z Rossim w trampkarzach. Wtedy narodziła się ich przyjaźń. - Cały czas liczę że Grzegorz da się przekonać i razem zagramy w Interze Gnojnica. - wyznaje Kołek. A że taka propozycja padła jest już oficjalnie potwierdzone. - Zaproponowaliśmy Rasiakowi bardzo korzysny kontrakt i teraz czekamy na jego decyzję - wyjaśnia Mirosław Znaczychleb menadżer gnojnickiego klubu. - Owszem zgłosili się do mnie działacze tego klubu, ale zdecydowałem się zostać na Wyspach jeszcze przynajmniej kilka sezonów. Tu mam większe szanse na wypłynięcie i zmianę klubu na lepszy - przekonuje Rossi. - W BWU FC mogę się także rozwijać jako piłkarz. Mimo to działacze z Gnojnicy nie zamierzają łatwo dać za wygraną. - Cały czas jesteśmy w kontakcie. Grzegorz zawsze może liczyć na miejsce w drużynie - deklaruje Znaczychleb. Ale największy hit transferowy Gnojnickiego klubu sfinalizowano zaledwie wczoraj. Oficjalnie wiadomo już to o czym mówiło sięod kilku tygodni. Nowym zawodnikiem Interu Gnojnica, to jest już pewne, jest Tomasz Iwan, który wełaśnie wczoraj przyjechał z Austrii. Niestety zawodnik wykręcił się zmęczeniem po podróży i nie udało się nam nakłonić go na głębsze wyznania. - Wierzę że mój nowy klub sięgnie po swój pierwszy tytuł już w tym sezonie - tylko tyle usłyszeliśmy wczoraj z ust Iwana. Kibice w Gnojnicy liczą że te deklaracje znajdą poktycie w boiskowych faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muerte Re: Janas uzupełnił kadrę na mecz z Francją IP: *.ci.uw.edu.pl 08.11.04, 16:39 hmm zdawało mi się że to jest wątek o reprezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Grzesiek wrócił do formy, to po co Frankowski??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.11.04, 16:52 Dać mu słonecznika i odesłac na trybuny by sobie poskubał stary dziad!!! Nadzieja polskiej piłki jest w graczach pokroju Rossiego, ktory juz przebojem podbil angielska championship!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: Grzesiek wrócił do formy, to po co Frankowski IP: *.dclient.hispeed.ch 08.11.04, 23:29 Tylko Biedzynicki z WC Gnojno!!! Jest w swietnej formie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Grzesiek wrócił do formy, to po co Frankowski IP: *.dclient.hispeed.ch 08.11.04, 23:37 Szkoda, ze nie gramy na Parc des Princes, bo obsada bramki bylaby bylaby prosta - tam i tylko tam dobrze gral Wozniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiu.rasiak Premiership raczej a nie championship. Matołku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:32 I jestem najlepszy. I bedom mi chlopaky slac daklekie pilky, a ja bendem sgrywal je glowom wchodzoncym pomocnikom albo Rzurawiowi. Jo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt6 Re: Janas uzupełnił kadrę na mecz z Francją IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 16:54 dlaczego to jest w liga poslka nie pilka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysorz Re: Janas uzupełnił kadrę na mecz z Francją IP: *.chem.cornell.edu 08.11.04, 17:03 Mam prośbę do red. Moderatora: tolerowanie takiego języka tutaj to nie jest "minimalna szkodliwość społeczna" i nie dowodzi liberalności GW - wolę GW politycznie liberalną a nie nieczułą na język z rynsztoka. Czy naprawdę nie ma możliwości, żeby moderator astosował zasadę "zero tolerancji" dla kompletnego chamstwa i wycinał posty tego "jebacwisle"? W końcu to jest forum "GW" i ta kloaka do GW przylega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Daj spokój cysorz. Wolność i brak cenzury... IP: *.osk.enformatic.pl 08.11.04, 22:16 ... mają także swoją ciemniejszą stronę. Wystarczy ignorować. A ja - sympatyk Wisły nie oburzam się. Ma chłop zacięcie i pasję, jest szybki i zaczyna pisać coś oprócz. Jeszcze dojrzeje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (do Jebaka wisly) Re: Janas uzupełnił kadrę na mecz z Francją IP: *.tampabay.rr.com 08.11.04, 17:04 ale masz smutne zycie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imil Re: Janas uzupełnił kadrę na mecz z Francją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:15 ... ale ma racje jemiole - mialo byc o reprezentacji a bylo o sytuacji wisla - gornik - minuta ciszy - i kloaka - jak ktos to dobrze podkreslil - a moderator ma astygmatyzm i niedowidzi na jedno oko - zdaje sie na to blizej monitora .. pozdrawiamy moderatora :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek_Wwa Re: Janas uzupełnił kadrę na mecz z Francją IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 17:40 Moja propozycja składu to: bramkarz: Dudek obrona: Zieliński, Hajto, Świerczewski, Żewłakow pomoc: Mila, Sokołowski atak: Boruc, Sokołowski II, Frankowski, i ten najlepszy z Wisły (zapomnialem jak sie nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky Re: Janas uzupełnił kadrę na mecz z Francją IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 17:45 Sorry, gościu (Krzysiek-Wwa), ty zartowales z tymi nazwiskami i czy mowiles powaznie, bo usmiech zamarl mi na ustach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacwisłe Oto jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:32 Jestem sfrustrowanym, byłym trampkarzem wisły. Mimo iż byłem kiepskim piłkarzykiem trenerzy nie wyrzucili mnie ze składu wiedząc o moich problemach w domu. Wszyscy wiedzieli, że pochodzę z rodziny patologicznej. Nie mnieli jednak pojęcia jak trudne było moje dzieciństwo. Ojczym bił nie od kiedy pamiętam (zazwyczaj butem po głowie), matka piła, a to ku..szcze, moja starsza siostra sypała się jak choinka po trzech króli... Wywalili mnie jednak dopiero gdy siedząc jak zwykle na ławce podczas meczu mojej drużyny dostałem polecenia wejścia na boisko w 89 minucie. To miał być mój oficjalny trampkarski debiut... Miał bo niestety nie wszedłem na boisko, pozarł mnie stres. Tak bywa. Dostałem napadu histerycznego płaczu, a chwilę potem narobiłem w gacie. I dlatego właśnie trener wyrzucił mnie z drużyny... i dlatego właśnie wisła to je..e qrwy i pedały... jebacwisle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto się podszywa.. los IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:37 Ktoś się podszywa pod "jebacwisle". To można rozpoznać po słownictwie, "jebacwisle" nie umiał by się tak wyrazić, to dla niego za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Oto jestem IP: *.bremultibank.com.pl 08.11.04, 20:21 Banda chamów i idiotów. Sorry, ale musiałem się zniżyć do Waszego poziomu. Czy wszystko na co Was stać, to przekleństwa i wyzwiska. Czy tak właśnie torujecie sobie drogi w życiu, czy na mecze przychodzicie, aby obejrzeć widowisko, czy tak naprwdę po to, aby dać ujście agresji??? Ludzie, opamietajcie się. Aż się dziwię, że przy tak maleńkich móżdżkach potraficie obsługiwać Internet... To nie do wiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry Re: Janas uzupełnił kadrę na mecz z Francją IP: *.crowley.pl 08.11.04, 19:05 je.. to ścierwo co zwie się "jebawisłe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochający Wisłę Do GW w sprawie pacjenta jebacwisle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:36 Gość portalu: jebacwisle napisał(a): > KIBICE WISLY TO SMIECIE BEZ HONORU-MECZ Z GORNIKIEM-MINUTA CISZY TRZEBA TEPIC > TO SCIERWO Mówią, że głupota nie boli, ale jednak bezmózgowcom takim jak pacjent o ksywce jebacwisle powinniście nałożyc jakieś ograniczenia w publicznym wypowiadaniu się. Zróbcie to dla jego dobra oraz zachowania dobrego imienia Waszej gazety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryla moj sklad na francje IP: *.75.59.98.brzesko59.ptc.pl 08.11.04, 19:42 dudek klos hajto bak zewlakow kosowski radomski szymkowiak krzynowek frankowski zurawski na zmiany kaluzny/radomski; frankowski/rasiak; kosowski/gorawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanWM74 0 rozwoju + 0 myślenia = 0 efektu. No comments.. IP: *.osk.enformatic.pl 08.11.04, 19:44 Mamy kontynuację. Z dodanym Tomkiem Frankowskim za strażaka. Kto to ugasi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: 0 rozwoju + 0 myślenia = 0 efektu. No comment IP: *.direct-adsl.nl 08.11.04, 20:04 To nie możliwe, aby powyższe komentarze zostaly napisane przez normalnych ludzi. Poziom tej dyskusji jest tragiczny. Ludzie zastanówcie się chociaż przez chwilę co wy wypisujecie. Czy w tym kraju nie już normalnych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser tragiczny poziom dyskisji IP: *.his.uni.torun.pl 08.11.04, 20:13 po raz ktorys zreszta, zajmuja sie jakims kolesiem, zamiast napisac cos ssensownego, co to znaczy?zamiast napisac dlaczego hajto gra w reprezentacji, dlaczego rozgrywac bedzie szymkowiak ( wszystko doprowadza do porazek) to zajmuja sie jakims tam,chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafa Re: Janas uzupełnił kadrę na mecz z Francją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:01 Je.. wisłe. Hmmmmm zastanawiające ale czy to wszystko na co stac niektórych ludzi moze napisali by cos konstruktywnego. Ale nie po co myślec lepiej iść na łatwizne. Gratulacje dla tych Panów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Jeśli miałbym wybierać, to: IP: *.osk.enformatic.pl 08.11.04, 22:45 Dudek-Baszczyński, Kłos, Bąk, Rząsa-Kosowski, Hajto, Mila, Krzynówek-Żurawski, Frankowski. Dudi-jeszcze w formie. Baszczyński i Rząsa biegają i atakują. Żewłakow nie pomaga w ataku. Hajto w środku, bo Vieira (jeśli zagra-mam zaległości) rozbije i Szymkowiaka i Radomskiego, a na podmęczonego Francuza (w całkowite zmęczenie nie uwierzę) można wpuścić Szymka. Poza ty Hajto może asekurować atakującego Baszczyńskiego, a Mila - Rząsę (do środka schodziłby Kosowski albo Krzynówek). Może i śmieszny pomysł, ale...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Jeśli miałbym wybierać, to: IP: *.his.uni.torun.pl 09.11.04, 16:17 wytam cyg@nek, ty tego hajte naprawde pokochalesz, nic nie powiem na jego temat bo wiesz co mysle, a ze ma grac w srodku pomocy to ........., to ze dudek w formie trudno powiedziec, ogladalez mecze liverpoolu z jego udzialem? z olimpiakoesem fatalnie, z manu mial udzial przy 2 bramkach silvestre,a co do zewlakowa to przeczytaj relacje verder-anderlecht, a to co ogladalem to porazka w jego wykonaniu, a to ze szymkowiak ma rozgrywac to totalna porazka polskiej [pilki, zawsze jest pierwszy raz w zyciu i byc moze on zagra dobrze raz w reprezentacji, ale nie 2 razy,pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Re: Jeśli miałbym wybierać, to: IP: *.osk.enformatic.pl 09.11.04, 22:02 Wytaj koneser, o Hajtę nie chcę się spierać (szanuję Twoją ocenę Hajty i doceniam, że złagodziłeś "wyrazy" o Tomaszku). Eksperyment z Hajtą w środku dotyczyłby tylko Francji, bo Vieira to też osiłek i "faularz", choć oczywiście wielki piłkarz. Dudi miał zły mecz z Olympiakosem, ale cały Liverpool zagrał tragicznie (ani jednej!!! dobrej akcji). Od dłuższego czasu obserwuję klasowych bramkarzy, by ocenić czy puszczają bramki głupsze niż Dudi. Moim zdanie Dudek jest zbyt ostro oceniany. Mam zaufanie do Boruca, ale kadra wygrywała z Dudim w składzie i musi tak zostać. Co do Żewłakowa, a zwłaszcza Szymkowiaka-zgadzam się w pełni. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś