Gość: kajet IP: *.chello.pl 01.12.04, 20:54 "poważne kluby", tralalala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krajan Mila szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:55 Wlasnie dlatego nasza liga jest taka slaba.Wiekszosc chce wyjechac za wszelka cene przekladajac awans finansowy nas sportowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Poznań II czy III LIGA?? OTO JEST PYTANIE!!! IP: *.u.mcnet.pl 02.12.04, 14:05 TYLKO PLATFUS MILA, UMIE ODPOWIEDZIEĆ NA NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Mila szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:55 Pan Kowalik chrzan glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cfaniaczek SEBA, mam dla ciebie robote IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:20 Moge ci zalatwic robote przy pakowaniu makaronu. Wielka Brytania albo Irlandia. Jesli chcesz w pilke nadal grac, to oferuje ci 4 ligowy klub NORTH DIVISION w Anglii. Mam nadzieje ze podolasz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Mila szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:45 Wyjazd do Austrii byłby ze strony Mili posunięciem bardzo dziwnym, można nawet zaryzykować stwierdzenie, że niemądrym. www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eddie83 sie on nadaje na zachod ... :) komedia 01.12.04, 21:41 2 mld euro to chyba ktos ma chuste na oczach zeby dac za niego tyle kasy !! toz on nic soba nie prezentuje !! bez charakteru ludzie niedlugo zobaczycie dobrego polskiego pilkarza wyplynie w wysp !!!!!!!!!!! e.s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aescetoholix RAPPA IP: 147.106.20.* 02.12.04, 03:30 2 mld euro to nikt nie zaplaci za ROnaldinho, Ronaldo i Dudka razem wzietych, wraz z polowa polskiej ligi:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzej_Niedzielan Zapraszam! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.12.04, 22:25 Zapraszam do NEC Nijmegen. Ja sie tu tak wypromowalem jak ja pier... Przynajmniej sie piwa napijemy razem Seba! Fajnie bedzie. I gwiazdą tez bedziesz - jak ja, postrach holenderskich boisk... Choć Seba do mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Mila szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:31 Promowanie rozkapryszonej gwiazdeczki. Myśleli że będzie "kimś" ale jego ego stanęło na 3 lidze europejskiej. Ma za mało pod sufitem by być liderem Janasa to ucieka z tonacego okrętu. Nic mu to nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Mila to pilkarz bez charakteru!!! IP: 168.208.215.* 01.12.04, 23:02 mila choc ma talent to jest pilkarzem bez charakteru i nie rokuje mu wielkiej kariery na zachodzie, austria bedzie dla niego odpowiednim zespolem... wielkim klubom potrzeba liderow a nie sierot ktore przeraza branie odpowiedzialnosci, jego wymowka jest to ze jest mlody, w wieku 30 lat bedzie zdecydowanie za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Mila + jego fryzura = liga rosyjska !! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.12.04, 08:52 Nic nie wnosi ani do Goclinu ani do Kadry. Oby nigdy nie wrócił ani tu ani tu. Niech zgnije na jakiejś pipiduwie w holandii albo w austrii (w najlepszym wypadku) Niech SPIE.DALA!!!!! aha ! z taką fryzurą to może grać co najwyżej w lidze rosyjskiej lub ukraińskiej. HA HA HA Pozdrawiam wszystkich Milomaniaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Re: Mila + jego fryzura = liga rosyjska !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Jesli chodzi o fryz to moze byc tez czeska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 13:07 ... a jesli o umiejetnosci i wole walki, to moze lepiej nich juz zostanie w Grodzisku, przynajmniej bedzie mial blizej do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mengo co się zowie Te kluby to Fc Zwolle, MVV Mastricht oraz TOP Oss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:06 Chyba pójdzie na noże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORONA KIELCE www.stadionkorony.prv.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:11 Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś