Dodaj do ulubionych

Premier League: remis Manchesteru

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:27
No nie, zamiast gonic chelsea oni traca punkty z jakims fulham, bez sensu
Obserwuj wątek
    • Gość: Cristos Premier League: remis Manchesteru IP: 193.170.62.* 13.12.04, 23:35
      No coz. Fani ManU musza wykazac sie w tym sezonie nie lada cierpliwoscia.
      • Gość: LoRd QulaG ech no jak oni grają... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 14.12.04, 00:20
        ...taki świetny skład, atak marzeń, super skrzydłowi, świetna obrona (no
        Silvestre może nie - nie lubie go jakos...) tylko defensywnego pomocnika na
        poziomie (Keane'a czas już się skończył, było super Roy ale pora na emeryturkę
        juz!) i bramkarza brak... no ale tak tracić punkty?? w Lidze Mistrzów dać się
        Lyonowi wyprzedzić? ech mam nadzieję że wiosna będzie nasza :D :D :D

tylko Gerarda by mogli ściągnąć i Dudka i byłoby pięknie :D

a może to już pora na nowego trenera?

PS. ciekawe jak by MU teraz grał jakby Ronaldihno nie zmienił zdania i jednak
        został Diabłem... ech Ronaldinho, Ruud, Rooney, Ronaldo i Ryan to by było 5xR i
        5xgool w każdym meczu :D masakra... :D
    • Gość: Boris - ChelseaFC Re: Premier League: remis Manchesteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:45
      proponuje cos zrobic z cristiano ronaldo. moze i talent to on ma ale takie
      popisy techniczne to niech sobie podaruje bo poza tym ze ladnie wygladaja to
      niczego dobrego nie wnosza...niech chlopak bierze przyklad z Ronaldinho ktory
      widzi wszystko i wie w ktorym mmencie rozstac sie z pilka:-)nie mowiac juz o
      Robbenie - chyba nie musze nic dodawac:)))
      niech sie wreszcie sir alex ocknie bo jak chce jeszcze Chelsea dogonic to
      dzieciaki musi zostawic tam gdzie ich miejsce, czyli w piaskownicy:-)))
      CHELSEA RULEZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARSENAL SUCKS!!!!!!!!!!!
      • Gość: chelsea Re: IP: *.aster.pl 14.12.04, 20:36
        Gość portalu: Boris - ChelseaFC napisał(a):
        > CHELSEA RULEZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARSENAL SUCKS!!!!!!!!!!!

Święta racja! :)
    • Gość: lucke Re: Premier League: remis Manchesteru IP: 62.233.169.* 14.12.04, 11:09
      a mialo byc tak pieknie...
    • nauma Re: Premier League: remis Manchesteru 14.12.04, 11:59
      Postawiłem na tych pociotków i jak Papa strzelił, szlag mnie trafił
    • wojtek_kosynier Re: Premier League: remis Manchesteru 14.12.04, 12:07
      Nie oglądałem całego meczu, tylko samą końcówkę. Tak więc załapałem się na
      bramkę Senegalczyka Papa Bouba Diopa i faktycznie był to gol rzadkiej urody –
      niesamowicie piłkę podkręcił. Wiem, wiem, przy pamiętnej bramce Carlosa w meczu
      Francja – Brazylia to nic wielkiego.
    • Gość: mazzy Re: Premier League: remis Manchesteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:12
      prawda jest przygnębiająca dlafanów MU chłopaki się lekko zestarzeli i zamiast
      dream teamu jest zespół dobry a to daleko daleko od zespołu wybitnego takiego
      jakim byli lat temu kilka. Chelsa wreszcie zrobiła pożytek z kasy Romana (nie
      mylić z naszym pięknym Romkiem G. z LPR) i zbudowała drużynę pod wodzą Jose M
      taką na jaką zasługuje Londyn. Arsenal niby zespół klasa ale jak co do czego
      przyjdzie i staną vis-a-vis jakiegoś Milanu czy Juve to się Henry bidak nabiega
      a efekta taki jak zwykle czyli trójka w plecy. Chelsa wygra w Angli i bardzo
      prawdopodobne że także w LM.
    • lil_makaveli MU NA PAPIERZE MA BARDZO SILNY SKŁAD... 14.12.04, 13:29
      Problem polega na tym, że Chelsea ma skład równie silny (szczególnie na
      pozycjach w defensywie - bramkarz, obrona, def. pom), a Arsenal naściągał sporo
      młodych piłkarzy, którzy już stanowią o sile drużyny. Manchester traci za dużo
      punktów i ze zdobyciem mistrzostwa będą problemy (osobiście wątpię w to!)
      • Gość: koneser wielka szkoda, tak samo jak z portsmouth i blackbu IP: *.his.uni.torun.pl 14.12.04, 15:37
        przeciez mogli wygrac ten mecz juz w pierwszej polowie 4-0, a tak remis, tak
        samo z portsmouth, 18 okazji, duzo setek i przegrali 2-0, a z blackburn? ataki
        i okazje non stop, uratowali remis w 94 min, a to wlasnie boli, takie wane
        punkty, problem jest tez ronaldo, super pilkarz, ale obecnie bez formy, i
        kibice go wyprowadzili wczoraj z rownowagi, ronaldo powinien bardziej myslec o
        druzynie, wg mnie powinien odpoczac po okresie swiatecznym, przerwa przyda mu
        sie, i postawa silvserte, tragiczna, ile rqazy byl przy pilce byl niewesolo, i
        do tego brak rvn, gdyby on by miual hat tricka, a on nie przyznal sie ze ma
        kontuzje i teraz nie wiadomo kiedy wroci, sdzkoda, wielka szkoda, te 2 punkty
        wczorajsze strasznie bola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka