Dodaj do ulubionych

Skandal w Wisle!!!!!!!!!

IP: 81.210.32.* 21.12.04, 15:30
Ludzie skonczcie z ta parodia!!! W Wisle powariowali i robia syf dla calej
polskiej pilki!!!! Uzdrowiciele sie znalezli z pseudomenagerem Mielcarskim
na czele!!!! Facet po zawodowce bez jakiejkolwiek szkoly ma budowac
przyszlosc dotychczas najlepszego klubu w Polsce!!!! Ha ha ha!!! Teraz to
beda mieli dopiero sukcesy takie jak on osiagnal!!!! Brawo , powodzenia!!!!
Zegnaj Wislooooooooo!!!! A mialo byc tak pieknie!!!Jako pierwszy transfer
proponuje M.K. z kujawsko-pomorskiej stolicy!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Crakov Re: Skandal w Wisle!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 15:43
      Mielcarski po zawodowce??? A jaki zawod?? Mze tokarz??? A sukcesow to on miał
      faktycznie...ławka ale kasa z kontraktow leciała.Panie Cupiał obudz sie pan.Z
      Basałajem daleko nie zajdziecie.Szkoda Kasperczaka,taka firma.Ale nie jego wina
      ze ma do czynienia z cwaniakami.A Liczka to moze trenowac-swojego słabego
      syna.Pozdrawiam Rangiza ktory mysli tak jak ja.
    • Gość: KibiczNowegoSacza Re: Skandal w Wisle!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 21.12.04, 15:53
      On to nawet nie lapal sie w turnieju halowym z okazji Nowego Roku organizowanym
      przez zreszta slabego Piotra Swierczewskiego , akonkurencji nie mial za
      mocnej,ze wspomne-Radek Majdan,Piotr Swierczewski,Tomasz Iwan , a o Feridzie
      nie wspomne!!!!Ps.Wytlumaczcie mi jakim cudem zalapal sie na lawe Porto,????
      Robi taki wir wokol siebie ,ze niedlugo uznaja ze zna sie na skokach!!!!
      Malysz nie daj sie !!!! Pozdro dla Cracov!!!!!
      • Gość: OZPN Re: Skandal w Wisle!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:02
        Jestem ciekawy czy aby byc w takim klubie jak Wisła dyrektorem sportowym trzeba
        posiadac odpowiednie kwalifikacje mengerskie potwierdzone stosownym dokumentem
        i czy pan Mielcarski takowe posiada.Czy ktos obeznany mogłby mi odpowiedziec na
        to pytanie.Dziekuje.Apropos Wisły zmiany w klubie osobiscie uwazam za skandal.
    • Gość: Zwierz Re: Skandal w Wisle!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 21.12.04, 15:56
      Jestescie znakomici!!!! A powiedzcie mi skad on sie wzial i z kim tanczy????
    • Gość: Kibic Re: Skandal w Wisle!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 21.12.04, 15:58
      Co do kasy to ciekawe , bo slyszalem ze ostatnio ufundowal w jakims halowym
      turnieju piekny puchar co bylo bardzo glosne-za cale 30 pln!!!!!!!
    • Gość: Rangiz Re: Skandal w Wisle!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 21.12.04, 16:10
      Z tego co slyszalem nikt z Wisly nie mowil , ze pan G.M.ma jakies fakultety
      skonczone!!!! Ma dyrektorowac sympatyczna postawa,usmiechem i ukladami na
      zachodzie!!!!Ciekawe jakimi bo ze wszystkimi klubami co byl to sie sadzil!!!!
      • Gość: MISIO Re: Skandal w Wisle!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:21
        Dajcie szanse nowemu sztabowi.Moze sie nie skompromituja.Tylko zawodnicy swa
        gra moga ich uratowac.Co do nazwisk-rece mi opadły. Nowy staion do rywalizacji
        z Gornikiem Łęczna i GKS Bełchatow.Obawiam sie ze tak sie zakonczy.Zuraw-
        uciekaj za Odre.
    • Gość: Dzordzinho Re: Skandal w Wisle!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 22.12.04, 23:55
      Co wy na to????
    • Gość: Rangiz Re: Skandal w Wisle!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 28.12.04, 13:08
      I co wykrakalismy!!!!!Znowu prawda po naszej stronie!!!!
    • Gość: Macie racje Re: Skandal w Wisle!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 02.01.05, 13:30
      Macie racje!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka