Gość: guru IP: *.chello.pl 25.01.05, 22:05 A to nie do Wisły ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: figo Adriano IP: *.crowley.pl 25.01.05, 22:07 Bardzo dobry pomysł z tą zamianą. Ronaldo już nigdy nie będzie grał jak wcześniej, a przed Adriano jeszcze wielka przyszłość. Najlepiej jednak, żeby poszedł do Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he Re: Adriano IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 23:22 a co ty taki jesteś wywalający starszych graczy choćby byli mistrzami świata i królami strzelców ligi hiszpańskiej!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent Re: Adriano IP: *.ie.lodz.pl 26.01.05, 14:44 racja racja dać mu piwa. Ludzie nie przejdzie Ronaldo do Interu. jest jeszcze owen, solari, figo (koniec kontraktu latem) i ten młody Porrrrr .Na pewno coś wybiorą.P.S Perez chce mieć atak z Brazylji.Przecież to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota 25 Re: Adriano IP: *.net.pl / 62.148.88.* 28.01.05, 14:18 po co do tego śmierdzącego Realu!? Nie ma innych drużyn?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Bardzo interesujące IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 22:10 Trochę może dziwić wznowienie biegunki transferowo-składowej w Realu bo ostatnio słyszelismy co nieco o budowaniu drużyny, a nie wystawy z galacticos. Zbawne jest również że he, he zawodnik mający goracych fanów w Mediolanie nie krepuje się i nie obawia oświadczać się innemu klubowi w innym karju, gdy nadal jest związany z obecna oblubienicą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek i o to chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:10 jako kibicowi realu marzy mi się taka wymiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejho hejho lalala Ronaldo dementuje: IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 25.01.05, 22:23 "To ja, zatrzymaj mnieee, lepiej późno niiiż, wcaaaaalee hej..." (do muzyki Natalki Kukulskiej) myślę że właściwym klubem dla tłuścioszka byłby w tej chwilii niemiecki Hamburger SV :DDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeh Re: Ronaldo dementuje: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 22:47 Ludzie, czy wy tylko tyle potraficie - krytykowac, krytykowac, nawet gracza jak Ronaldo który przyczynil się jak nie więcej niż 20 innych w historii do tego że cieszy nas widowisko piłkarskie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Adriano chce do Realu 25.01.05, 23:05 Jeśli Ronaldo przjdzie do Interu to na pewno zostanie odpowiednio "przywitany" przez tamtejszych fanów...na pewno pamietaja jak cudownie zachował się w 2002 wobec klubu, który przez 5 lat płacił mu ogromną pensje za wieczne leczenie kontuzji i który to klub cierpliwie czekał aż Świstak wreszcie sie porzadnie wyleczy i złapie forme...a gwiazdor czmychnął gdy tylko tą forme złapał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: Adriano chce do Realu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 23:21 Adriano wlasnie się tez "cudownie" zachowal wobec fanów Interu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calciofan Chyba Inter nie bedzie taki głupi? IP: *.chello.pl 25.01.05, 23:22 Żeby wymieniać znakomitego i jeszcze bardzo młodego Adriano na parówę z Madrytu. Adriano to już teraz jeden z najlepszych napastników na świecie, a przyszłość może być tylko lepsza. No chyba że Real sporo dopłaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Czy to ten z Parmy1-4Wisla IP: *.crowley.pl 26.01.05, 00:25 Czy on gral w Parmie gdy dostawala od Wisly?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Re: Czy to ten z Parmy1-4Wisla IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 26.01.05, 14:46 Jak Adriano grał przeciwko Wiśle Parma prezentowała się dobrze. Dopiero po strzeleniu przez Adr. gola i zmianie na innego zawodnika Wisła złapała wiatr w żagle i rozbiła Parmę. Adriano ośmiaszał Wiślaków ale nie był przez nich ośmieszany, gdyż klęskę obserwował z ławki (po zmianie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Recoba Adriano nigdzie nie idzie!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 07:02 www.intermediolan.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Pytania w sądzie są bezsensowne !!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 26.01.05, 07:29 Przecież Roni to pajac boiskowy, a Adriano to melodia przyszłości! Dzięki wymianie Real zyska super zawodnika,apozbędzie się rozhisteryzowanej gwiazdy.Inter zaś wejdzie drugi raz do tej samej wody i nabędzie zawodnika przez, którego przegrali mistrzostwo Włoch w ostatnich kolejkach. Odpowiedz Link Zgłoś
michalakm1 Re: Adriano chce do Realu 26.01.05, 08:33 Napewno Adriano nie przejdzie do realu a grubasa w Interze nikt nie chce. PS Adriano spotka sie z Morattim na slubie?? tak jakby sie nie widywali w klubie!!??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he,he Re: Adriano chce do Realu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 13:56 niektórzy dyskutanci niczym nie róznią się od niemadrego zarządu Realu - zmienialiby zawodników jal majtki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAD17 Re: Adriano chce do Realu IP: *.net.pl / 83.238.135.* 04.02.05, 14:39 Dorota ! Real ci śmierdzi IDIOTKO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota25 Re: Adriano chce do Realu IP: *.net.pl / 83.238.135.* 07.02.05, 13:43 Maduś skarbie, wyliż tyłek Ronaldo jak.....no wiesz co zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Adriano chce do Realu IP: *.aster.pl 07.02.05, 21:45 Co Ty u diabła wypisujesz. Wiesz, odnosze wrażenie, że nie jesteś osobą na poziomie. Nie przepadam za Ronaldo jako piłkarzem, ale Twoje wypowiedzi są w fatalnym tonie. Chyba że podszywasz się pod jakąś Dorotę, a jesteś jakimś zwykłym nienormalnym chłopaczkiem, który chce na siebie uwagę zwrócić. No cóż - it's your problem. Bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Dorotko spokojnie, uważaj na słówka IP: *.aster.pl 05.02.05, 09:28 No, czytam niektóre wypowiedzi i przykro mi to pisać, ale niektóre wypowiedzi, a zwłaszcza forumowiczki Doroty są delikatnie mówiąc nie na miejscu. Nie jestem fanem Realu, nie przepadam za jego niektórymi piłkarzami, a zwłaszcza za Beckhamem, ale wypowiedzi typu "śmierdzący Real" są nie na miejscu i obrażają jej fanów. Tak jak wypowiedzi typu Ronaldo to knur. Na pewno ładna z Ciebie dziewczyna, a tak brzydko pisze uuuuu, wstydź się. Dlatego miła koleżanko radzę Ci, abyś zmieniła nieco ton wypowiedzi. Można kogoś nie lubić ( piłkarza, klubu ), ale nie trzeba zaraz obrażać. Ja np. sto razy bardziej wolę Barcelonę, choć jestem kibicem Legii, ale jeszcze nikogo nie obraziłem na tym forum. A co do przejścia Adriano do Realu to sceptycznie jestem nastawiony do tego transferu, bo w Realu jest za duża konkurencja i niełatwo będzie mu przebić się do podstawowego składu. A moim zdaniem dobrze się stało, że wziął się za Real Wanderlei Luxemburgo. Niby trener "kat", jak to się o nim mówi, ale może taki trener im potrzebny, aby się za nich wziął. Bo ostatnio było tak, że gwiazdy Realu rządziły trenerami i to niestety było widać w tabeli oraz innych rozgrywkach. Kibic Legii pozdrawia kibiców wszystkich drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS WIDZEW LODZ Re: Dorotko spokojnie, uważaj na słówka IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 09:41 dzieki MIKI za pozdrowienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody 23 Re: Dorotko spokojnie, uważaj na słówka IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:30 Dorcia co ty za głupoty wypisujesz?Przecierz ten śmieć już dawno wypadł z gry! A co do tego Ronaldo masz rację ! Powinni go skopać tak żeby4 lata nie grał! Odpowiedz Link Zgłoś