Dodaj do ulubionych

Po zajściach przed meczem Arsenal - MU

IP: *.chello.pl 02.02.05, 13:16
Ale obraza! Viera owinien go za to zabic. Przeciez to prawie taki sam
hardcore jak powiedzieć: "jestes niedobry". Straszne. powinni ocenzurowac
tekst Keena. Chyab tylko Wildstein zrobil ostatnio cos gorszego.
Obserwuj wątek
    • Gość: tk BOZE JAK JA KOCHAM MANU! Fuck arsenal!!! IP: *.kappa.com.pl 02.02.05, 13:41
      • Gość: Angol BOZE JAK JA KOCHAM Arsenal ! Fuck MU !!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.02.05, 14:48
        ;))))
      • Gość: anty man u man u jedzie w d ó ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:53
        arsenal jest 1000 razy lepszy niż te piczki z man u każdy zawodnik man u gra
        jak ostatnia ciota są daremni pod każdym względem piłkarze prawie płaczą na
        boisku jak dojdzie do jakiegoś starcia. rooney to małpa
        • Gość: rene Re: do anty man u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:18
          możesz sie tylko tu pożalic .ty i ten przecw..ony klub jestescie zazdrosni o
          sukcesy jakie odnosil ibedzie odnosil MANCHESTER. spie..j brudasie
          • Gość: Pablo Do Rene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:23
            nie ma porównania, kiedy MU odnosił największe sukcesy i wyrabiał sobie markę,
            to chłopcy z Arsenalu ganiali za piłką tenisową. Teraz MU dwukrotnie udowodnił
            kto jest lepszy, teraz kolej na rewanż z Chelsea, a później Milan...
        • Gość: mu fan ty żałosny dzieciaku... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 15:26
          Gadasz jak 12 latek:) a moze masz mniej??albo jestes po prostu niedorozwinięty..
          Czy to nie Reyes po poprzednim meczu z MU płakał że go pokopali??Biedna mała
          hiszpanska pinda... skoro każdy zawodnik MU gra jak ciota a mimo to rozjechali
          assenal to co powiedziec o klasie "zawodników" assenalu??toż to cioty do entej
          potęgi.Rooney to małpa??spojrz na laurena,Toure,Vieire..to są dopiero
          małpoludy.Nawet kolor skóry się zgadza..rasistą nie jestem ale jak widze te
          czarne mendy z arsenalu to mi sie niedobrze robi..i nie chodzi tu o kolor skóry
          ale o zachowanie..jakoś do Ljungberga czy Bergkampa,Reyesa czy Henry'ego nic
          nie mam..ale jak widze Vieire w tej jego zarzyganej od początku meczu koszulce
          to mi sie nóż otwiera w kieszeni..
          do Assenalowskiej kolekcji małp brakowało na boisku tylko Keowna..
      • Gość: OLO glory glory Man United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:56
        Man u to najlepszy klub pilkarski na swiecie!!!!! Kocham ich!!!!! Arsenal
        i Chelsea to ku.. pie..ne!!!!! jebac Campbela czarnucha !!!!
        • Gość: Arsenal fan Tylko Arsenal i IP: 217.196.247.* 02.02.05, 15:02
          Arsenal na zawsze
        • Gość: mufan Re: glory glory Man United IP: *.commit.pl / *.pl 02.02.05, 15:21
          kibicuje Man U, ale takich jak ty sie wstydze...
    • Gość: Fan Chelsea Re: Po zajściach przed meczem Arsenal - MU IP: *.homechoice.co.uk 02.02.05, 16:36
      MU+Arsenal fani tych klubow UWAGA!TERAZ RZADZI CHELSEA!!!Tak jest i tak bedzie
      w najblizszym czasie.P.
      • Gość: SiTY Re: Po zajściach przed meczem Arsenal - MU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 18:43
        Chelsea - efemeryda. Pograją przez sezon albo dwa i znowu 50 lat posuchy... :)

• Gość: fun - zamiast fan You dont't look for a nice gay - zamiast guy :) IP: 193.188.105.* 02.02.05, 16:46
      Nie wyglądasz na miłego chłopca prawdopodbnie
      Viera powiedział: You dont't look for a nice gay - zamiast guy :)))))
      i zaczelo sie całe nieporozumienie :)))

sam bym sie obrazil

:)

pozdr
      • Gość: Piotr Re: You dont't look for a nice gay - zamiast gu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:56
        Keano powiedzial: zobaczymy sie na boisku. A poszlo o to, ze - zdaniem Keana -
        Viera grozil G.Nevillowi. Keano sie wtracil i przejal inicjatywe. Nie bylo nic o
        milych chlopcach.
        Tak w kazdym razie twierdzi oficjalna strona MU, angielskie gazety i 4thegame.com.
        Milo zobaczyc bylo triumf nad Arsenalem :-)
        Ale jak czytam wypowiedzi "fanow" o czarnuchach z Arsenalu to mi sie noz w
        kieszeni otwiera. Chyba zapomnieli ze gracze MU walcza z rasizmem na boiskach.
        Wstydzcie sie!
        Poza tym u nas tez graja czarnoskorzy gracze.
        Warto pomyslec, zanim sie cos napisze.
        Glory, glory Man United!
        • Gość: koneser czy vieira zjadl wczoraj pizze???? IP: *.his.uni.torun.pl 02.02.05, 17:00
          i znowu arsenal czepia sie, ile musza ci smieciarze dostac by sie nie odezwac??
          kazda prostytutka jest zadowolona kiedy dostanie 4 razy, i to ostro, z przodu i
          z tylu, ale arsenalowi widocznie nie starczy, problem w tym ze nie zawsze
          mezczyzna potrafi 6 razy jak pare lat temu...
          • Gość: m Re: czy vieira zjadl wczoraj pizze???? IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 02.02.05, 17:13
            macie ludzie problemy.nie jestem kibicem zadnej z druzyn wymienionych. ale
            Man.Utd. nie cierpie dlatego jesli musze to kibicuje Arsenalowi. a wlasciwie to
            nie ma sie o co spierac bo chelsea w tym sezonie nikt nie dogoni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka