ted_pikul 05.10.04, 18:01 Mam 30 lat, za sobą nieudany czteroletni związek, żadnych przyjaciół, znajomi grzęzną w pieluchach. Nie mam się nawet z kim umówić na wódkę, żeby ponarzekać i wywalić to wszystko z siebie. Pustkę widzę, widzę pustkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inna Bajka Re: Nou fjuczer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:39 A gdzie Ty Misiu mieszkasz, że masz taką ludzką pustynię ? Niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Nou fjuczer IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.10.04, 19:37 eh stary lacze sie dzis z Toba w bolu... taki zajebisty byl dzionek i tak dupiascie sie porobilo na sam wieczor... nieee no beznadzieja,..pozdrawiam....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: Nou fjuczer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:43 Napisz coś więcej o sobie. Może Ci kogoś znajdziemy. Mam znajomych po całej Polsce i to nie z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
ted_pikul Re: Nou fjuczer 05.10.04, 20:54 Gość portalu: Inna Bajka napisał(a): > Napisz coś więcej o sobie. Może Ci kogoś znajdziemy. Mam znajomych po całej > Polsce i to nie z netu. Dzięki, dobra duszo. Postaram się napisać coś na priv, o ile wytrzeźwieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: Nou fjuczer IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 06.10.04, 20:31 Ja też mam nadzieję, że ja jutro też wytrzeźwieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Nou fjuczer IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.04, 21:15 kiedys mialam takie ulubione powiedzonko 'byle do piatku' - w tej chwileczce tydzien caly jest odpowiedni na swietowanie... maly minus ze w pracy wygladam jak zwlok-ale mam wybaczane jestem najmlodsza i daje leb uciac ze mi zazdroszcza!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: Nou fjuczer IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 06.10.04, 21:21 Pisz. Kochana . Pisz. Odpowiedz Link Zgłoś