Gość: mk IP: *.rutex.slask.pl 26.02.05, 18:40 ktos kto strzela 14 bramek w 2 lidze angielskiej nie moze byc drewniakiem. przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ...... Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.rzeszow.mm.pl 26.02.05, 18:45 15 news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/eng_div_1/top_scorers/default.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elogin Przestańmy się podniecać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:25 Wycinek z powyższego linka: 1 Nathan Ellington Wigan 21 2 Richard Cresswell Preston 16 3 Paul Furlong QPR 16 4 Marlon Harewood West Ham 16 5 Heidar Helguson Watford 16 6 Jason Roberts Wigan 16 7 Shefki Kuqi Ipswich 15 8 David Nugent Preston 15 9 Grzegorz Rasiak Derby 15 10 Scott Taylor Plymouth 15 11 Darren Bent Ipswich 14 12 Teddy Sheringham West Ham 14 13 Luke Beckett Sheff Utd 13 14 Stephen Elliott Sunderland 13 15 Dave Kitson Reading Zawodników strzelających jak Rasiak, albo i lepiej(21 goli!) jest w tej lidze sporo. Więc nie ma czym się ekscytować, on raptem wywiązuje się ze swoich obowiązków, obawiam się, że do jakiegoś transferu jeszcze bardzo dużo mu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk Re: Przestańmy się podniecać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:44 sprawdz w ilu meczach grala reszta gosci z tej listy, Rasiak zaczal juz w trakcie sezonu, a wczesniej przez ponad pol roku tylko trenowal, nawet jesli zostanie w Derby, to dzieki systemowi rozgrywek (play-off) ma szanse awansowac do Premierleague Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krym Re: Przestańmy się podniecać IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 13:58 tyko zauwaz w jakiej liczbie meczow zrobil to Rasiak przeciez zachowujac swoja srednia i grajac piersze 14 spotkan ktore opuscil moglyb byc najlepszym strzelcem ligi, pozatym liczy sie cos takiego jak progres druzynu sprawdz ktore miejsce mial derby przed zakupem Rasiaka i po .Mnie Rasiak nie zachwyca ale zdaje sie ze futbol angielski to jest to co do niego pasuje i krytyka jest nie namiejsu gdy za nim przemawiaja fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Przestańmy się podniecać IP: *.ds1-k.us.edu.pl 27.02.05, 22:17 Gość portalu: elogin napisał(a): > Wycinek z powyższego linka: > 1 Nathan Ellington Wigan 21 > 2 Richard Cresswell Preston 16 > 3 Paul Furlong QPR 16 > 4 Marlon Harewood West Ham 16 > 5 Heidar Helguson Watford 16 > 6 Jason Roberts Wigan 16 > 7 Shefki Kuqi Ipswich 15 > 8 David Nugent Preston 15 > 9 Grzegorz Rasiak Derby 15 > 10 Scott Taylor Plymouth 15 > 11 Darren Bent Ipswich 14 > 12 Teddy Sheringham West Ham 14 > 13 Luke Beckett Sheff Utd 13 > 14 Stephen Elliott Sunderland 13 > 15 Dave Kitson Reading > > Zawodników strzelających jak Rasiak, albo i lepiej(21 goli!) jest w tej lidze s > poro. > Więc nie ma czym się ekscytować, on raptem wywiązuje się ze swoich obowiązków, > obawiam się, że do jakiegoś transferu jeszcze bardzo dużo mu brakuje. nie twierdze ze rasiaka zaraz kupi mu czy inna chelsea ale wez pod uwage ze wiekszosc tych zawodnikow grala od poczatku sezonu a rasiak dopiero od 10 kolejki sproboj sobie przeliczyc srednia to wyjdzie troche lepiej w klasyfikacji pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ia Brawo van der Dreven! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:49 Choc nie lubilem go,to trzeba przyznac dobrze chlopak sobie radzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optimus prime tajemnica poliszynela IP: *.chr17.1000lecie.pl 26.02.05, 18:54 z całym szacunkiem, ale ja po prostu nie potrafię wyobrazić sobie jak on te bramki strzela. może na spotkania reprezentacyjne przyjeżdża inny Rasiak? bo ten którego wszyscy znamy jest drewniakiem i tyle! nie przekonuja mnie te bramki. po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: tajemnica poliszynela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:09 hahaha, wiesz co to znaczy tajemnica polisznela?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic jesteś półbogiem IP: *.tychy.net.pl / 80.55.186.* 26.02.05, 21:59 jesteś, kimkolwiek jesteś, dla mnie- półbogiem. znasz się na piłce. jeśli to tylko będzie możliwe, będę na ciebie głosował w wyborach na selekcjonera reprezentacji. whatever jakiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey Re: tajemnica poliszynela IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 22:58 wyjasnienie jest proste - na meczach reprezentacji nie wystepują z drugiej strony boiska drugoligowi obrońcy i bramkarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeJay Naprzód Drewninho IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.05, 19:11 A niech strzeli nawet 114 a drewniny i tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drewninho. Dzięki Idiotinho. IP: *.arcor-ip.net 26.02.05, 19:19 Dziękuję za gratulacje Zawistinho Idiotinho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolarz Jan Odczepcie się od niego wstrętne zawistne korniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:49 Gra sobie jak chce jest niczym dębowy taran. Potrafi ciczym kłoda drewna w rzecze plynąć spokojnie przez 60 minut żeby w 80 minucie krzyknąć "timberrr" i przebić się przez chaszcze przeciwników. A do tego jego zalotny sękaty uśmiech niweczy wszelkie próby przeciwników:)))) WoodenBoy jest thebeściak:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagaciarz Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: 81.219.126.* 26.02.05, 19:35 Zeby wreszcie w kadrze zaczal strzelac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pH Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: 212.160.173.* 26.02.05, 19:41 Na www.thisisfootball.co.uk/ jest relacja minuta po minucie. Oba gole w 11 i w 78 minucie dla The Rams zdobyl glowa. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyciu z Californii Dwie bramy Rasiaka IP: *.bak.res.rr.com 26.02.05, 20:46 Drewniany to on moze jest ale facet strzela bramy za brama. To dobrze, moze Angli pare wpakuje. Gratuluje.....14 bramek w II lidze angielskiej to naprawde bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: Dwie bramy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 23:08 A 28 bramek w III lidze angielskiej to dobrze? A 42 bramki w IV lidze angielskiej to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jup Re: Dwie bramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 01:03 II liga angielska to i tak duzo lepiej jak I polska, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kjml Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby 26.02.05, 20:46 1 punkt, to jeszcze nie PUNKTY. Więc nagłówek zawiera błąd [ "uratowane punkty"] Kiedy wreszcie GW wyda taką informację, w której nie znajdzie się błąd, i tacy wredni jak ja nie będą mieli co napisać? Szczerze wierzę, ze mój post przybliża ten dzień. Dążmy do perfekcyjności. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic dążac do perfekcyjności... IP: *.tychy.net.pl / 80.55.186.* 26.02.05, 22:04 proponuję, nieśmiało, prześledzić przebieg meczu, np. na www.therams.co.uk (pierwszy wynik w wyszukiwarce www.google.com ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 20:58 Panie Grzegorzu, tak trzymać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.aster.pl 26.02.05, 21:04 Ja czekam na "jego przydatność" w reprezentacji. Chciałbym, aby dla Polski zaczął strzelać. Ale już były przypadki, że piłkarze grali dobrze w klubach, a w reprezentacji się nie sprawdzali: Przykłady?: 1. Krzysztof Warzycha - Ruch Chorzów, Panathinaikos 2. Andrzej Rudy - 1 FC Koeln 3. Roman Kosecki - Atletico Madryt, Nantes Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 21:10 Derby County dzis w 2 lidze nie ma co sie równać tym klubom : FC Koln, Nantes, Atletico, Panathinaikos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.aster.pl 26.02.05, 21:52 Niby tak, a zobacz, w której lidze jest FC Koeln. A poza tym cała kadra Strejlaua, cała kadra Apostela, czy później Piechniczka to w większości wypadków zawodnicy grający za granicą. Grali w lepszych i gorszych klubach. I Przegląd Sportowy pisał o tym, że odgrywali wiodącą rolę w swoich zespołach,a w reprezentacji słabo. A jestem pewny, że Rasiak jak się teraz wybija, to ma szansę przejśc do lepszego klubu - w Anglii albo gdzie indziej. Tylko jedno zasadnicze pytanie - czy sobie poradzi psychicznie i wytrzymałościowo w lepszym klubie i czy będzie tak skuteczny. Czy będzie za słaby, aby w ogóle wywalczyć miejsce w podstawowej jedenstce, czy nawet na ławce rezerwowych? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha, ha Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 22:59 Przykłady?: 1. Krzysztof Warzycha - Ruch Chorzów, Panathinaikos 2. Andrzej Rudy - 1 FC Koeln 3. Roman Kosecki - Atletico Madryt, Nantes Czy ty jestes pewny że nie porównujesz jabłek (Derby) z ananasami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGOOL Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:38 POTRAFICIE CZLOWIEKA ZDOLOWAC, NIE MA CO super znawcy futbolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Nie uważam się za znawcę IP: *.aster.pl 27.02.05, 01:06 Gość portalu: JAGOOL napisał(a): > POTRAFICIE CZLOWIEKA ZDOLOWAC, NIE MA CO super znawcy futbolu Nie, ja go nie dołuję. Ja przypominam sobie pewne fakty i stąd mój post. A ja jako kibic piłkarski życzę Rasiakowi, aby był przydatny dla Derby, by awansował i aby też strzelał bramki dla reprezentacji. Ja nie uważam się za znawcę futbolu, ale pewną wiedze mam, a to dlatego że interesuję się tym i staram się śledzić wydarzenia. Ale nie uważam się za znawcę, a ktoś może ma tą wiedzę większą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:32 A jednak moze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:34 Powiedzmy sobie szczerze, znowu ktos go trafil w ten pusty leb! Zreszta nic dziwnego ze w meczu z FORREST czul sie dobrze;)Powiedzialbym jak w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beelukas On nie jest drewniany!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.02.05, 22:43 Po prostu jest wysoki i nie będzie skręcał się jak gąsiennica.Za szybki to napewno nie jest ale znaleźć się potrafii.Miał beznadziejne mecze w kadrze ale po co robić z iego od razu syna stolarza?I dobrze ,że strzela.a co wy byście nie chcieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selekcjoner Re: Reprezentacyjny napastnik grający w II lidze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 22:56 winien strzelać 2 gole na mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul czy wy ludzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 23:11 dobrze sie czujecie? chodzi mi o takie podpalanie się druga ligą trochę dziwne jak na kraj który grał w ostatnich finałach MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:51 francuzi tak jak w 1929 roku znow nas olali.tak jak wtedy nie udezyli w hitlera tak teraz tez nas oklamuja.gdyby nie pomoc ameryki to polska by nigdy nie byla wolna.a hitler znow by zadzil swiatem.ja tam jestem za polska firma bo jakby nie bylo pan solorz ma fajna telewizje i lubie ogladac lisa i kiepskich.ciesze sie ze niemcy sie dogadali z polakami tak jak w 1916 roku pod werde moj dziadek bil francuza,ale zginal.jestem wielbicielem portalu gazeta bo tu sa zawsze najlpsze wiadomosci.tylko szkoda ze tak malo piszecie tu o wojnie w iranie.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 26.02.05, 23:51 Wyjątek jest zawsze potwierdzeniem zasady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:56 Oni tam musza miec jakies cudowna zalozenie taktyczne pewnie zabronili mu sie ruszac i wala pilki jako rykoszet od niego bo jakos sobie nie moge wyobrazic ze Grzes jest tak zarobisty i fajny jak do pustej bramki bialorusi nie umial trafic. Panie Janas czas cudowna taktyke do Polski sprowadzic!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Rasiak skuteczniejszy od Teddiego Sheringhama!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Gdy Grzegorz występował jeszcze w U-21... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.05, 03:12 ...gościłem u Brytoli (chłopaki z kadry Engela z Walijczykami grali) - Rasiak strzelił dla młodzieży bodajrze 3 bramki, a dziennikarze z wysp robili duże oczy, patrząc jak Gregory z łatwością bije na głowę ich chłopaków. Ten gość stworzony jest do angielskiej piłki, a że w reprezentacji mu nie wychodzi to już wina jego marnych kolegów. Gracz tej postury może być jedynie "strikerem" szukając swojej szansy na polu karnym. Jeżeli nie dostaje podań (a na Polandii dzieje się tak właśnie nagminnie, bo gościa, który biegać będzie po prawym skrzydle i z linii końcowej wrzuci celnie na "11" to nie uświadczysz) - nie strzela bramek i jest mało przydatny niestety... Pozdrawiam Grześka serdecznie. Życzę mu wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Znajdźcie mi polskiego piłkarza, który za granicą IP: *.devs.futuro.pl 27.02.05, 03:22 strzelił 15 bramek - ja sobie jakoś nie mogę takowego przypomnieć... i nie ważne która to była liga... zresztą zerknijcie na stronę Derby i popatrzcie na uznanie, jakim cieszy się nasz RODAK! Zapyziałe, zakompleksione niziołki zapatrzone w jakieś plebejskie Legie, Wisły czy inne Górniki. Samych kibiców Derby jest więcej niż wszystkich Was razem wziętych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Znajdźcie mi polskiego piłkarza, który za gra IP: *.aster.pl 27.02.05, 04:30 Nie bulwersuj się, bo nie ma czego. U nas poziom kibicowania jest zupełnie inny niż na Zachodzie, a szczególnie w Anglii. W takiej Anglii kibice klubu IV ligowego są lepsi, aniżeli u nas pierwszoligowego. U nas w większości wypadków kibice ( jeżeli można tak to określić ) myślą o tym, komu i kiedy w trakcie meczu i po można dać po pysku. Te obrzucanie się obelgami kibiców przeciwnych drużyn. Taki jest u nas poziom kibicowania i wątpię w to, czy to się szybko zmieni. Ja szanuję osiągnięcia Rasiaka, ale zawsze pare pytań się nasuwa. A jedno zasadnicze - czy będzie strzelał bramki w meczach reprezentacji, tak jak strzela bramki dla Derby. Bo jak na razie strzela dla Derby, a dla reprezentacji nie potrafił strzelic w meczu z Białorusią nawet .... do pustej bramki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Znajdźcie mi polskiego piłkarza, który za gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:09 proponuje abys nie zabieral glosu na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia. twoja wiedza jest taka jaka przeczytasz w gazetach. w 1lidze w Angli moze jest spokoj, ale juz nizsze ligi wcale takie spokojne nie sa. Tylko tam prasa nawet ta brukowa dba o wizerunek futbolu i nie robi z incydentow wielkich awantur. zapewniam cie ze z mojego punktu widzenia i moich znajomych wiekszosc "zadym" na polskich stadionach jest wyolbrzymiona przez media. niestety lata takiej propagandy zrobily swoje i rzeczywiscie pokutuje w swiadomosci "kibica w kapciach" stereotyp kibicow bandytow, a to jest szkodliwe dla pilki jak i dla samych kibicow. i te mowienie ze w angli na stadiony przychodza cale rodziny, u nas tez zaczna przychodzic kiedy beda mogli kupic sobie cos w sklepikach stadionowych, bez obaw wejsc do ubikacji, deszcz nie bedzie na nich padal z golego nieba, a ochrona i policja zaczna w koncu strzec bezpieczenstwa, a nie obrazac ludzi chamskimi odzywkami przy bramach wejsciowych na stadiony. w angli jak ktos narusza regulamin stadionu jest grzecznie lecz stanowczo wypraszany z trybun, u nas najpierw publicznie przy wszystkich dostanie od policji lub ochrony w glowe, i ludzie siedzacy obok niego tez oberwa tak na wszelki wypadek. proponuje idz na stadion zobacz to wszystko na wlasne oczy a poten zabieraj glos. pzreciez ludzi ktorzy wszczynaja awantury mozna latwo wylapac i zakazac im uczestnictwa w imprezach sportowych, tylko najpierw trzeba chciec i miec odpowiednio przeszkolone sluzby porzadkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he,he Re: Znajdźcie mi polskiego piłkarza, który za gra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 09:32 to niech może Derby najpierw awansuje do pucharów i wygra z Wisłą, Legią albo Groclinem (który wyeliminował Manchester City) z fanatykami drugoligowców nie pogadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re:ms Re: Znajdźcie mi polskiego piłkarza, który za gra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 09:45 jest jeszcze jakiś Abbot chyba w 4 lidze i też dużo strzela więc możesz sobie i jego zdjęcie powiesić nad swoim prowincjonalnym łóżkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.02.05, 10:52 Przejrzałam sobie opinie na forum BBC po meczu z Nottingham i jedna szczególnie mnie rozbawiła "don't know for the Pope but Rasiak is worth his weight".Niektórzy nazywają go Raziak i jak widzicie jest popularny jak sam papież ;).A jego gra w reprezentacji to już osobna historia, szczegółowo zresztą omówiona na tym i owym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 11:06 tia, jest bardzo popularny - w miesćie Derby (gdy do drugoligowego klubu przychodzi reprezentacyjny napastnik, i to z klubu który ograł Manchester z Premiership w pucharach - you bet że będzie tam b. popularny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aukcje Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:05 affiliate.aukcje24.pl/app/auc_aff/interface/?c=21&c_p=11&affid=7509&campid=12414 Odpowiedz Link Zgłoś
kicek3 PRZEZWISKA ZEBRANE. 45 ksywek G. Rasiaka 27.02.05, 12:36 Wybrałem najśmieszniejsze. Jeśli jakiegoś zabrakło to dodajcie, opublikuje je w następnej edycji "przezwisk": 1. Rasialdo 2. Drewnialdo 3. Gregor van der Drwal 4. Stumilowy Las 5. Rasiakopulos 6. Pinokio 7. Gregson Drevniantes de Ekscremento 8. Drewnolainen 9. Drevninho 10. Kazuyoshi Drewnaki 11. Ko-Uek 12. Grigoriy Drewnonodze 13. Drewnienko 14. Drewnientes 15. Boazerio 16. Drewnoglu 17. Drewnopulos 18. Gregory Woodgate 19. de la Kłoda 20. Rasialdo (skrót od Rasialdo de Souza Drevinho) 21. Grzesiu Nożyconogi (po meczu z Białorusią) 22. ZesRAuSIAK 23. W dechę Chłop 24. Drewniak 25. Drew Barrymore 26. Grigoriy Dżeppettowicz Rasiak 27. Drevinho da Sosna 28. Świerczewski 29. 007 agent Rasiak. Przeagent James Rasiak 30. Gregory Woodenlegs 31. Syn Dżepetta i Osikowego Lasu 32. Greg McDrzewiec 33. Lord of the Trees 34. Rasialdinho da Lima Gonzales el Blanco 35. Drevnov 36. Greg von Sęk 37. Gregory Woodpecker 38. Chłop jak Dąb 39. Kołekadze 40. Władca Lasu 41. Duży Pniak 42. Grzegorz Sabotka 43. Woodenboy 44. Drevned 45. Sękacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PRZEZWISKA ZEBRANE. 45 ksywek G. Rasiaka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 17:46 Very Funny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: PRZEZWISKA ZEBRANE. 45 ksywek G. Rasiaka IP: *.ryn.sdi.tpnet.pl 11.03.05, 16:23 grzegorz van der listewka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: 83.65.238.* 27.02.05, 12:44 brawo grzesiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg "the Razor" mozecie mi laske zrobic, prztulam 30,000£ tygodnio IP: 84.217.63.* 27.02.05, 14:15 -wo, te wszystkie legie,wisly i inne górniki, gdzie na mecz przychodzi 2-5 tysiecy kibiców..., u nas przychodzi tyle na treningi... buahaha Gregor Van der Drweno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara$$$ Przytula 4 tys. funtów tygodniowo baranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:32 więc zamknij mordę i nie siej plotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poki nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:25 dalej jest drewniakiem, tyle że dociera już do niego jak to drewno wykorzystywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcoo20 Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.swidnica.mm.pl 27.02.05, 16:31 i co teraz nato włoska sienna?Rossi mógłby uratować dla nich serie A a tak to lipa.i dobrze im tak!!!!!.brawo Grzesiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Rasiak x 2 i uratowany punkt dla Derby IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 16:36 może Serie B? jakbyś tak logiczniej pomyślał... Odpowiedz Link Zgłoś