Dodaj do ulubionych

MNIE SIE CHCE PLAKAC!

IP: *.udg.es 10.06.02, 15:54
Niestety mialem okazje ogladac ten mecz w Hiszpani, na szczescie mam tutaj
dobrych znajomych i mnie teraz pocieszaja i tylko dlatego sie nie poryczalem,
co za wstyd. Najgorsze jest to, ze musialem ogladac ten mecz z jednym
portugalczykiem, ktory jest totalnym dupkiem. Dzieki Polsko, ze pozwolilas mnie
upokorzyc.
Obserwuj wątek
    • Gość: judes Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.fh / 141.47.101.* 10.06.02, 15:56
      a ja ogladalem w Niemczech i wszystkie szkopy byly za.... POLSKA :) ...
      Przynajmniej chociaz TO...
    • Gość: pele ton Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 15:57
      Nie placz... Podobno juz rozpoczynaja NOWE, ULEPSZONE treningi. Za cztery lata
      im wszystkim pokazemy. Nie chcialbym przesadzac, ale sadze, ze mistrzostwo
      swiata za cztery lata jest w zasiegu reki...
    • Gość: shp Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.06.02, 15:58
      mi tez sie chce plakac a ogladalam w anglii - dodatkowo komentarze tutejszej
      telewizji dobijajace i wkurzajace - polacy jako totalni debile, zero
      inteligencji, plus po niewiadomo dlaczego (hm.. sedzia z dallas) nieuznanym dla
      polski golu zero inteligencji takze wsrod kibicow.
      • Gość: Qnna Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.udg.es 10.06.02, 16:02
        Ja ogladalam ten mecz we Wloszech, tez sie wstydze...
        • Gość: komplex Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: 203.88.255.* 11.06.02, 02:00
          Ja ogladalam ten mecz we Australii, tez sie wstydze ze Polacy tak bez idey
          grali! kurcze! :(
    • Gość: sroka Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.publikator.com.pl 10.06.02, 16:04
      czuję się jakby Talibowie atakiem terorystycznym zniszczyli PKiN
      zmiana Areo Bąka - majstersztyj gospodarza Anioła. Trzeba ich wszystkich
      wyrzucić: Listkiewicza, Engela, Lubańskiego, Szpakowskiego, Bońka,
      Tomaszewskiego - trzeba nowej krwi
      SMUDA NOWYM SELEKCJONEREM
      Może zajeździ chłopaków na śmierć ale będą efekty i nie będzie efekciarstwa w
      stylu mamy sznsę na medal(sic!)
      • Gość: Zalamany Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.udg.es 10.06.02, 16:08
        Nic dodac nic ujac.
    • Gość: d-feNce Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.kabaty.2a.pl 10.06.02, 16:14
      Ja ogladalem ten mecz w Polsce i tez mi wstyd:
      - przed samym soba, ze tak glupio w nich wierzylem,
      - przed kolegami, ktorych tak przekonywalem, ze jeszcze wszystko mozliwe,
      - przed calym swiatem, bo na tych MS gorzej od Polski gra tylko Arabia
      Saudyjska.
      To byla dobra lekcja pokory, ktorej predko nie zapomne.
      • Gość: Dawid Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.udg.es 10.06.02, 16:19
        Ja znowu w nich uwierzylem, przed tymi mistrzostwami, ale i tym razem odebrali
        mi jaka kolwiek nadzieje. Dzieki panowie.
    • Gość: Samanta Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 10.06.02, 17:02
      Ja ogladalam w Belgii dzisiaj wszystkie 3 mecze od rana .
      Musze powiedziec ze bylam rozczarowana remisem Czerwonych Diablow z Tunezja i w
      chwili kiedy Portugalia i Polska wchodzily na stadion to puscily we mnie
      wszystkie emocje i napiecie a obydwie druzyny wygladaly tak smutno do tego
      hymny itp i poryczalam sie jeszcze przed meczem . To mi dobrze zrobilo bo potem
      weszlam na czat gdzie bylo troche weselej.Nie odczuwam zadnego wstydu bo za co
      mamy sie wstydzic to tylko smutek ze nic nie wychodzi tak jakby sie chcialo.
      No ale teraz trudno -Polska wroci do domu(w towarzystwie 15 innych druzyn) a my
      mozemy nadal kibicowac panstwom w ktorych mieszkamy widze tutaj ludzi z Wloch
      Hiszpanii Anglii i Niemiec w tym watku wiec dla nas jeszcze mistrzostwa sie
      nie skonczyly .Trzymajmy kciuki poki co
    • Gość: Don Po co byla ta nadzieja? IP: *.udg.es 10.06.02, 17:11
      • bernart Re: Po co byla ta nadzieja? 10.06.02, 17:20
        Ja szczerze wspolczuje tym wszystkim
        okolo-dwudziestolatkom, dla ktorych te Mistrzostwa byly
        pierwszymi z udzialem polskiej reprezentacji i ktorzy
        calym sercem jej kibicowali wlasnie z nadzieja na cos
        radosnego. Mnie pozostana wspomnienia z 1974, 78, 82,
        a nawet 86. Ale moze i Wy w przyszlosci sie tez
        doczekacie prawdziwych sukcesow. Dzisiaj przykro ale
        jutro bedzie nowy dzien:)
        • Gość: Don Re: Po co byla ta nadzieja? IP: *.udg.es 10.06.02, 17:28
          Dzieki i oby!
          • Gość: xy Re: Po co byla ta nadzieja? IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.02, 17:53
            Tak, dobrze sie stalo ze moje pierwsze mistrzostwa to byl 1982 rok -
            przynajmniej nie mam urazu z dziecinstwa :-)
    • Gość: David es Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.clientes.euskaltel.es 10.06.02, 17:36
      Ja pisze z Hiszpanii( jestem pol hiszpanem, i pol `polakiem)chocaiz mam
      nadzieje ze España jeszcze cos tam pogra. Ale....., czuje sie tez polakiem,
      kocham ten kraj, w ktorym jest balaganiarstwo , gdzie politycy to pajace, gdzie
      trwa 15 lat budowa autostrad, i gdzie druzyna z 11 graczami z orlem na piersi
      prszegrywa 4-0....., czuje sie oszukany, dlaczego my i wy, ci ktorzy mieszkamy
      na obczysnie cialgle bedziemy musieli sie tlumaczyc naszym kolego?

Czuje sie , oszukany, bo juszpare razy Polska , komp`romitowala sie, ITALIA 90,
      USA 94, FRancjia 98, ateraz......, Misztrostwa i nie umiemy tego wykorzystac.
      Najbradziej mnie martwi to ze teraz bedzie dluzo gadania, artykulow,
      wypowiedzi, a tak nic z tego nie bedzie. Jedyna szansa nie jest budowanie nowej
      druzyny, bo.....niby kto?, zacznijmy od bazy, zacznijmy budowac dom od
      fundamentow (szkolic mlodziez, budowac boiska, uczyc kultury sportowej) anie od
      dachu.

Pozdr, VIVA ESPAÑA!

P.s Chcialbym zeby te, Bonki, Zmudy i Lubanski, cala ta kawaleria dla pracowac
      nowym pokoleniom, Skonczmy z przypominianiem przeszlosci. Jest XXI wiek patrzmy
      w przyszlosc.
      • Gość: Brixton Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.udg.es 10.06.02, 17:41
        Masz calkowita racje. Wczoraj czy przed wczoraj ogladalem przez przypadek pilke
        malolatow na canal+. Te male brzdace, graly taki football, ze dorosli by sie
        nie powstydzili. Trzeba zaczac od dzieci, one sa nadzieja kazdego narodu.
        Tylko, ze tu w Gironie jest mnostwo boisk do grania w pilke czy kosza, a w
        Polsce gdzie mieszkam na 40 tys ludzi nie ma ani jednego pozadnego boiska do
        kosza. Przeciez one nie moga wiecznie grac na na nierownych trawnikach i
        budowac bramek z drzewa znalezionego w lesie. Plakac mi sie chce bo w piatek
        wracam do kraju.
        • Gość: David es Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.clientes.euskaltel.es 10.06.02, 18:04
          Lepiej zbudowac 100 boisk dla dzieci, niz jeden stadion narodowy...., dla
          takich graczy jak Siwerczewski.

(pszepraszam za bledy ale ten polski to trudny jezyk)
          • Gość: mucha Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 23:52
    • Gość: noiki Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.proxy.aol.com 11.06.02, 01:09
      Ja tez sie czuje do dupy!!! Zebralem sie tylko aby kupic cos do zarcia i
      nigdzie dzisiaj nie wychodze..:(
    • Gość: Adriatic Re: MNIE SIE CHCE PLAKAC! IP: *.tin.it 11.06.02, 01:23
      Mieszkam we Wloszech i sluchajac niektorych tekstow tutejszych
      komentatorow,bylo mi strasznie glupio! A tak przekonywalam wszystkich do
      Polski!!! Stwierdzono tutaj,ze "Polacy zostali upokorzeni" i chyba trzeba
      przyznac im racje...Malo mamy powodow do dumy na skale miedzynarodowa,a teraz
      o jeden mniej...
      • Gość: lekaz prowokacja!!!, mieli fantastyczne wyniki krwi, IP: *.bredband.skanova.com 11.06.02, 02:24
        Po huj sie bylo chwalic wynikami testow wydolnosciowych?,
        to ze technicznie jestesmy slabi, bylo wiadomo, ale mialem nadzieje ze zagraja
        atletyczny futbol jak USA, czy azjaci,
        driblingi,podania czy strzaly z daleka,
        a nawet z kilku metrow sa na poziomie 3-4 ligi, jak mogl engel liczyc ze
        pokonamy Portugalie czy koree pieknymi podaniami,driblingami,
        jemu sie wszystko pojebalo, moze z San Marino wyjda wreszcie te piekne zwody.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka