Dodaj do ulubionych

Maradona chce się poddać operacji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:37
To był kiedys ktoś, ale to raz jest nikim... Był naprawdę kimś... Ziścił swe
największe marzenia, żeby potem stały się jego największym koszmarem...
Obserwuj wątek
    • Gość: js Re: Maradona chce się poddać operacji IP: *.hemocleanse.com 03.03.05, 22:09
      Gazeta nie ma o czym pisac. Mam dosyc informacji o pajacu zwanym Maradona.
      • Gość: Normalny Twój problem to to że nigdy nie widziałeś jak gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:26
        Teraz jest karykaturą samego siebie, ale najpierw chociaż zbliż się do jego
        osiągnięć, to będziesz mieć prawo do wypowiadania się (a na pewno nie do
        obrażania). Zanim się zaczniesz napinać, to tylko weź pod uwagę, z kim ten
        człowiek się zadawał. Przy nich cały Pruszków razem wzięty to były miłe misie.
        I kto jest żałosnym pajacem? Nie ten wiek, nie ten poziom.
        • Gość: he he he Panie Normalny, IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 04.03.05, 05:18
          moze sie panu nie podobac wypowiedz panskiego przedmowcy, ale twierdzic, ze
          czyims problemem jest to, ze nie widzial, jak ktos gra w pilke, jest kompletnie
          pozbawione sensu. To tak, jakbym ja powiedzial, ze panskim problemem jest to,
          ze pan nigdy nie widzial jak Fischer gra w szachy albo nie slyszal, jak Szopen
          gra na pianinie. Najwyrazniej nie rozumie pan znaczenia slowa "problem".
          • Gość: Normalny Hehehe - nie mądrz się, bo skutek odwrotny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:01
            Zabłysnąłeś netowy pseudointelektualisto? No to już do łóżeczka... Chcesz
            uchodzić za myśliciela, a bredzisz. Dwie rzeczy: nie ucz księdza pacierza i
            przyczep się o ortografię, bo w tej grupie użytkowników Internetu cię widzę.
            Przemyśl swoją wypowiedź we wszystkich możliwych scenariuszach i zastanów się,
            czy w ogóle miała sens.
          • Gość: Mło Re: Panie Normalny, IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:47
          • Gość: Młoda Re: Panie Normalny, IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:54
            Przecierz on ćpał!Może był
            dobry ale był ćpunem!
            Dobrze że nie przedawkował!
    • Gość: AOL JA PERD.. ;) IP: 198.161.203.* 03.03.05, 22:17
    • Gość: pree Re: Maradona chce się poddać operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 01:25
      Pilkarz wielki - czlowiek malutki...:(
    • Gość: Polo Ten czlowiek jest chory IP: *.qc.sympatico.ca 04.03.05, 02:54
      Jak Krawiec mozesz pisac, ze Maradona jest nikim. To byla wielka wybitnosc
      pilkarska, ktora w Argentynie po dzis dzien jest czczona jak krol. Ten czlowiek
      jest chory i potrzebuje pomocy. Nalog czy alkoholowy czy narkotykowy, jest
      ogromnie trudny do zwalczenia. To jest bardzo powazna choroba. Niestety, rodacy
      zgodnie z tradycja, lubia zgnoic wszystkich. Ja bardzo wspolczuje Maradonie i
      zycze mu duzo zdrowia.
      • Gość: mk brawo Polo! w Argentynie jest nawet kosciol marado IP: *.rutex.slask.pl 04.03.05, 06:42
        ny.wielki pilkarz, slaby czlowiek. POLSCY KIBICE ZYCZA ZDROWIA!
    • Gość: yeah elo Diego mam prosbe IP: *.aster.pl 04.03.05, 09:43
      skoro juz nie wciagasz to kopsnij mi zapasy koksu,napewno sporo ci tego
      zostalo,wiesz nie powinno sie zmarnowac....
    • Gość: sizon Sorry,ale ile on waży? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:25
      wzrostu metr 50 w kapeluszu,ale ze 120 kg to spokojnie ten karakan ma
    • Gość: adas Re: Maradona chce się poddać operacji IP: *.icpnet.pl 04.03.05, 14:35
      w jakim sensie on jest nikim dla ciebie szaraku?
    • Gość: diego Maradona chce się poddać operacji... IP: *.aster.pl 04.03.05, 20:46
      ...plastycznej, żeby wyglądać jak Brad Pitt.
    • Gość: Młoda Re: Maradona chce się poddać operacji IP: *.pascom.net.pl / 83.238.135.* 11.03.05, 14:21
      Może on był
      dobry
      ale ćpał!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka