Gość: Krawiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:37 To był kiedys ktoś, ale to raz jest nikim... Był naprawdę kimś... Ziścił swe największe marzenia, żeby potem stały się jego największym koszmarem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: js Re: Maradona chce się poddać operacji IP: *.hemocleanse.com 03.03.05, 22:09 Gazeta nie ma o czym pisac. Mam dosyc informacji o pajacu zwanym Maradona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Twój problem to to że nigdy nie widziałeś jak gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:26 Teraz jest karykaturą samego siebie, ale najpierw chociaż zbliż się do jego osiągnięć, to będziesz mieć prawo do wypowiadania się (a na pewno nie do obrażania). Zanim się zaczniesz napinać, to tylko weź pod uwagę, z kim ten człowiek się zadawał. Przy nich cały Pruszków razem wzięty to były miłe misie. I kto jest żałosnym pajacem? Nie ten wiek, nie ten poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Panie Normalny, IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 04.03.05, 05:18 moze sie panu nie podobac wypowiedz panskiego przedmowcy, ale twierdzic, ze czyims problemem jest to, ze nie widzial, jak ktos gra w pilke, jest kompletnie pozbawione sensu. To tak, jakbym ja powiedzial, ze panskim problemem jest to, ze pan nigdy nie widzial jak Fischer gra w szachy albo nie slyszal, jak Szopen gra na pianinie. Najwyrazniej nie rozumie pan znaczenia slowa "problem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Hehehe - nie mądrz się, bo skutek odwrotny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:01 Zabłysnąłeś netowy pseudointelektualisto? No to już do łóżeczka... Chcesz uchodzić za myśliciela, a bredzisz. Dwie rzeczy: nie ucz księdza pacierza i przyczep się o ortografię, bo w tej grupie użytkowników Internetu cię widzę. Przemyśl swoją wypowiedź we wszystkich możliwych scenariuszach i zastanów się, czy w ogóle miała sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mło Re: Panie Normalny, IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Panie Normalny, IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:54 Przecierz on ćpał!Może był dobry ale był ćpunem! Dobrze że nie przedawkował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pree Re: Maradona chce się poddać operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 01:25 Pilkarz wielki - czlowiek malutki...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Ten czlowiek jest chory IP: *.qc.sympatico.ca 04.03.05, 02:54 Jak Krawiec mozesz pisac, ze Maradona jest nikim. To byla wielka wybitnosc pilkarska, ktora w Argentynie po dzis dzien jest czczona jak krol. Ten czlowiek jest chory i potrzebuje pomocy. Nalog czy alkoholowy czy narkotykowy, jest ogromnie trudny do zwalczenia. To jest bardzo powazna choroba. Niestety, rodacy zgodnie z tradycja, lubia zgnoic wszystkich. Ja bardzo wspolczuje Maradonie i zycze mu duzo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk brawo Polo! w Argentynie jest nawet kosciol marado IP: *.rutex.slask.pl 04.03.05, 06:42 ny.wielki pilkarz, slaby czlowiek. POLSCY KIBICE ZYCZA ZDROWIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah elo Diego mam prosbe IP: *.aster.pl 04.03.05, 09:43 skoro juz nie wciagasz to kopsnij mi zapasy koksu,napewno sporo ci tego zostalo,wiesz nie powinno sie zmarnowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sizon Sorry,ale ile on waży? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:25 wzrostu metr 50 w kapeluszu,ale ze 120 kg to spokojnie ten karakan ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Maradona chce się poddać operacji IP: *.icpnet.pl 04.03.05, 14:35 w jakim sensie on jest nikim dla ciebie szaraku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego Maradona chce się poddać operacji... IP: *.aster.pl 04.03.05, 20:46 ...plastycznej, żeby wyglądać jak Brad Pitt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Maradona chce się poddać operacji IP: *.pascom.net.pl / 83.238.135.* 11.03.05, 14:21 Może on był dobry ale ćpał! Odpowiedz Link Zgłoś