Dodaj do ulubionych

Piękno Jeleniogórzanek

21.10.04, 08:33
Trochę się szlajam po tym kraiku śmieszno-strasznym; po jego miastach w szczególności. I jakoś tak... mimochodem... naszo mnie, że na naszym Dolnym Śląsku są naprawdę najpiękniejsze dziewczyny (o młodzieży mówię). Nota bene potwierdzają to i przyjezdni moi znajomi, ale przede wszystkim liczni goście z NRF-u, którym tu towarzyszę. Magia miejsca? Wpływ klimatu? Wymieszanie regionalne? Macie jakąś teorię? No, i czy się ze mną zgadzacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: BRANT Re: Piękno Jeleniogórzanek IP: *.hamilton.primus.ca 21.10.04, 16:09
      Masz racje -ja mieszkam 7.tys.km od Jeleniej Gory -jestem co roku w Polsce-
      teraz 5 -miesiecy bylam i bardzo lubie siedziec w Jeleniej Gorze np. "Pod
      Smokiem" w RYNKU i patrzec -patrzec na bardzo ladnie ubrana i mlodziez i
      dojrzale kobiety tez .Tutaj to "obowiazuje" rozciagniety dres i
      podkoszulek prawie wszedzie - ale " to jest wygodnie " -takie jest
      wytlumaczenie , ale nie dla mnie.Pozdrowionka -Jeleniogorzanka na zawsze
      • Gość: kazimierzp Re: Piękno Jeleniogórzanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:38
        W takim tyglu narodów jakim był po wojnie Dolny Śląsk zawsze wyjdzie coś
        lepszego niż w miejscach gdzie po paru pokoleniach są wszyscy ze sobą
        spokrewnieni. Wystarczy popatrzeć na twarze w małych, zasiedziałych od setek
        lat miasteczkach. Dominuje szarość i bezwyrazowość.
        Inna sprawa: nikt na Dolnym Ślasku nie może mówić, że jest "czystym rasowo
        Polakiem".
        • Gość: czysty rasowo Re: Piękno Jeleniogórzanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:23
          Mów za siebie.
          • Gość: polecam ten! Re: Piękno Jeleniogórzanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:45
            Polecam artykuł i dyskuję na forum wrocławskim:
            serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2348839.html
          • pan_w Re: Piękno Jeleniogórzanek 25.10.04, 17:29
            ty z czerwonym ryjem typu Kargul? Won do brczki po sledziach!
          • kiwimandaro Re: Piękno Jeleniogórzanek 13.11.04, 00:14

Zasiedziały od setek lat na swoim stanowisku
            Chrum, chrum. :)
        • Gość: Panajew Re: Piękno Jeleniogórzanek IP: 195.117.40.* 29.10.04, 10:40
          Faktycznie, jeleniogórzanki są piękne... ale za to panowie już mniej. I nie
          zawsze intelekt idzie w parze z urodą.. Pod tym względem nie wszystkim
          wychodzi...
          • Gość: stachjel Re: Piękno Jeleniogórzanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:22
            T_chory Ty sie lecz
        • kiwimandaro Chrum, chrum. 13.11.04, 00:09
          Woloryzant Piotrowski, czy Piotrogrodzki?
          Gdyby czytał te swoje Main Kampfy w oryginale i ze zrozumieniem, to powinien
          własnoręcznie się eksterminować.
          :)))))))))
          Co on ma z tymi Goebels’ami???
          Skoro od zawsze Trzoda Czerwona to co on tu zaznacza? - wejscie do unii???
          Chrum, chrum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka