Dodaj do ulubionych

wstyd wstyd wstyd

IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 10.06.02, 22:48
Mili i wierni kibice polskiej pilki noznej !!!!!!!

To co zaprezentowala nasza reprezentacja na tych Mistrzostwach Swiata mozna nazwac prosto
katastrofa.Nie chodzi mi juz o porazki bo to sie zdarza najlepszym zespolom Swiata , tylko styl w jakim
oni przegrali to............niestety niewiem jak to nazwac.Linia obrony to najslabszy punkt naszego zespolu.
To co Hajto wyczynial mozna nazwac samobojstwem.Mysle ze po zastanowieniu zrezygnuje z gry w
reprezentacji .Olisadebe gral b.dobrze w eliminacjach a na mistrzostwach byl nie widoczny.
Jezeli reprezentacja chce sie zakwalifikowac na nastepne Mistrzostwa Swiata , to niech sie ludzie
odpowiedzialni za ten krok bardzo nad tym zastanowia.Poniewaz to nie sprawia przyjemnosci cos takiego
ogladac.Przykro ze nie mamy takich pilkarzy jak LATO,LUBANSKI,ZMUDA,GORGON,SZARMACH,DEYNA-to byly
czasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale nie pozostalo nam nic innego jak pozytywnie patrzyc na przyszlosc.
sportowe pozdrowienia
LESIO

Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: wstyd wstyd wstyd IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.06.02, 22:51
      Gość portalu: lesio napisał(a):

> Mili i wierni kibice polskiej pilki noznej !!!!!!!
      >
      > To co zaprezentowala nasza reprezentacja na tych Mistrzostwach Swiata mozna naz
      > wac prosto
      > katastrofa.Nie chodzi mi juz o porazki bo to sie zdarza najlepszym zespolom Swi
      > ata , tylko styl w jakim
      > oni przegrali to............niestety niewiem jak to nazwac.Linia obrony to najs
      > labszy punkt naszego zespolu.
      > To co Hajto wyczynial mozna nazwac samobojstwem.Mysle ze po zastanowieniu zrezy
      > gnuje z gry w
      > reprezentacji .Olisadebe gral b.dobrze w eliminacjach a na mistrzostwach byl ni
      > e widoczny.
      > Jezeli reprezentacja chce sie zakwalifikowac na nastepne Mistrzostwa Swiata ,
      > to niech sie ludzie
      > odpowiedzialni za ten krok bardzo nad tym zastanowia.Poniewaz to nie sprawia pr
      > zyjemnosci cos takiego
      > ogladac.Przykro ze nie mamy takich pilkarzy jak LATO,LUBANSKI,ZMUDA,GORGON,SZAR
      > MACH,DEYNA-to byly
      > czasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      >
      > Ale nie pozostalo nam nic innego jak pozytywnie patrzyc na przyszlosc.
      > sportowe pozdrowienia
      > LESIO
      >

czy mozna do Twojej listy dodać takie nazwiska jak Anioła, Anczok, Zygmunt,
      Szołtysik, Żmijewski, Grotynski....i wielu wielu innych???
      • Gość: lesio Re: wstyd wstyd wstyd IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 10.06.02, 22:57
        Oczywiscie ze mozna wymienic tych nazwisk duzo wiecej i ja nie mam nic przeciwko tylko to by za dlugo trwalo
        ale dziekuje Tobieza zwrocenie uwagi na innych super pilkazy
        lesio
        • Gość: pogo Re: wstyd wstyd wstyd IP: 216.26.201.* 11.06.02, 01:24
          wstyd hanba, zdrada, oby ich pokrecilo kutasow, leni, szmaciazy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka