Dodaj do ulubionych

Bledy Pana Engela

IP: 207.35.187.* 17.06.02, 16:59
Wszystko co czytam o zaslugach Pana Engela ma jakas logiczna calosc
Nie bierze sie jednak pod uwage ( tzn wiekszosc komentatorow ) jednego
szczegolu.
Jest to WYTRZYMALOSC PSYCHICZNA ZAWODNIKOW. Jak sie patrzy na wazne mecze
Polskiej druzyny to czesc zawodnikow po prostu nie wytrzymala psychicznie. Tu
na pewno poda pan przyklad eliminacji - ale ja nie uwazam ze wtedy zawodnicy
byli pod tak wielka presja jak na mistrzostwach. Nie uwazam ze po 16 latach
byly w ogole powazne oczekiwania ze sie w ogole zakwalifikuja.
Inaczej mowiac Ja uwazam ze w dzisiejszym sporcie roznice w umiejetnosciach
technicznych nie sa az tak wielkie miedzy czolowymi zawodnikami. Roznica polega
na tym zeby miec nerwy ze stali pod presja. Wiekszosc obecnych reprezentantow z
kadry Engela sie spala. Na dowod mojej teori dwoch reprezentantow (nie pamietam
nazwisk ) po mistrzostawach zrezygnowalo z gry w druzynie narodowej tlumaczac
sie presja jaka to na nich wywoluje .
Przykladem z histori jest druzyna Huberta Wagnera ktora fizycznie i technicznie
nie byla wcale o nibo lepsza od wszystkich innych, ale tym chlopakom nie drzaly
rece w chwilach krytycznych. Wojtowicz tak samo scinal jak bylo 14:15 czy 0:7.
Wracajac jednak do tematu Ja uwazam ze
TRENER ENGEL NIE MA POJECIA O PSYCHOLOGI SPORTU I DLATEGO NIE WYBRAL WLASCIWYCH
ZAWODNIKOW DO KOREI. BRAK TYCH INFORMACJI I TEGO DOSWIADCZENIA SPRAWI ZE NIGDY
NIE BEDZIEMY MIELI DRUZYNY KTORA MOZE BYC PEWNA W WAZNYCH MECZACH.
"DLATEGO UWAZAM ZE TRENER ENGEL POWINIEN ODEJSC I TO JAK NAJSZYBCIEJ"

Obserwuj wątek
    • Gość: Juruś Re: Bledy Pana Engela IP: *.phils.uj.edu.pl 17.06.02, 17:04
      I chcem jesce dódać, ze treneł Engeł nie mo pojencia takze o socjołogji społtu,
      i filozofji społtu i wogóle takze fisyce społtu. I powinien ustompić ze fotela
      treneła i iść siem studiować.
      • Gość: fakir Re: Bledy Pana Engela IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 17.06.02, 17:07
        Jurus dlaczego uzywasz kilku nickow? Raz jests "ja" lub "aj", innym razem
        jestes "Jurusiem". Wstydzisz sie siebie?
        • Gość: Juruś Re: Bledy Pana Engela IP: *.phils.uj.edu.pl 17.06.02, 17:16
          Panie fakił, ja siem nie wstydźem siem, bo ja to ja wienc siem mówiem o śobie
          ja cyli juruś, cyli śem nie wstydźem. A jak Panu na imiem, bo pseciez naźwisko
          jus znamy cyli fakił?
          • Gość: fakir Re: Bledy Pana Engela IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 17.06.02, 18:08
            Analizujac twoje wypowiedzi dochodze do wniosku, ze twoi rodzice musieli duzo
            wiecej zaplacic Stachowskiemu zebys mogl studiowac, niz rodzice twoich kolegow.
            • Gość: Juruś Re: Bledy Pana Engela IP: *.phils.uj.edu.pl 17.06.02, 18:13
              Gość portalu: fakir napisał(a):

> Analizujac twoje wypowiedzi dochodze do wniosku, ze twoi rodzice musieli duzo
              > wiecej zaplacic Stachowskiemu zebys mogl studiowac, niz rodzice twoich kolegow.

Ja studiować, fakiłku, ja terozki jesce podstowówke zalicam...no ale ten
              tajemniczy Stachowski? Jakiś Twój kumpelisko? Weźze mi daj telefun do cłeka moze
              gdzieś mnie psyjmnie na studyja.

• Gość: fakir Re: Bledy Pana Engela IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 17.06.02, 18:18
                Gość portalu: Juruś napisał(a):

> Ja studiować, fakiłku, ja terozki jesce podstowówke zalicam...

Na nicka odpowiedniego dla siebie nie mozesz sie zdecydowac, na to co teraz
                robisz tez nie. Hmmm, ciezko z toba. A twoi rodzice sie uparli "...Jurus musi isc
                na studia, mimo ze glupi" I co z toba teraz bedzie biedaczku?

• Gość: fakir Re: Bledy Pana Engela IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 17.06.02, 18:25
                ps. Ze jest na tym forum wielu krzykaczy to fakt. Ze czasem mozna spotkac cos
                ciekawego to tez fakt. Ale ze, obrazasz ludzi nie oferujac w zamian zadnego
                interesujacego watku, ...to fakt najwiekszy.
                • Gość: Juruś Re: Bledy Pana Engela IP: *.phils.uj.edu.pl 17.06.02, 18:30
                  Gość portalu: fakir napisał(a):

> ps. Ze jest na tym forum wielu krzykaczy to fakt. Ze czasem mozna spotkac cos
                  > ciekawego to tez fakt. Ale ze, obrazasz ludzi nie oferujac w zamian zadnego
                  > interesujacego watku, ...to fakt najwiekszy.

Analizując wypłowiedźi Pana dochłodzem do wnioskłu, że siem Pan zbyt czensto
                  fakiłku przechadzas po cerwonych węgielkach na głowie i rencach wienc siem fałdy
                  na mózgu lekko przypaliły a i roncki ogozały i pisanie bzduł tylko wychodzi.

• Gość: fakir Re: Bledy Pana Engela IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 17.06.02, 18:36
                    Gość portalu: Juruś napisał(a):

> Analizując wypłowiedźi Pana dochłodzem do wnioskłu, że siem Pan zbyt czensto
                    > fakiłku przechadzas po cerwonych węgielkach na głowie i rencach wienc siem fałd
                    > y
                    > na mózgu lekko przypaliły a i roncki ogozały i pisanie bzduł tylko wychodzi.

I prosic Boga nalezy aby takim mnie zostawil, i bym nie zidiocial jak przykladowy
                    Jurus, ktoremu debilizm mozna jednak wybaczyc gdyz sie z tym urodzil. Amen.

• Gość: janusz "syndrom Goloty" IP: 5.2.1R1D* / 198.208.6.* 17.06.02, 19:10
      ..pelne spodnie przed wypuszceniem pierwszego ciosu.
      Strach jest reakcja na niewiedze, Jak nie pracujesz to nie wiesz jak mocny lub
      slaby jestes, jak nie analizujesz swoich przeciwnikow to nie wiesz czym cie
      moga uderzyc.. itp, itd - "syndrom Goloty" - albo "syndrom maluczkich".

janusz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka