Dodaj do ulubionych

A ja lubie Koreancow

IP: *.rockmech.umr.edu 18.06.02, 21:53
A ja jestem za korea, graja zajebiscie, szybko i ladnie i przede wszystkim chce
im sie grac, i nie pierdola glupot jak coniektorzy, chuj im wszysktim w tube. a
poza tym moj komp jest z korei.

pozdr. piter
Obserwuj wątek
    • Gość: vq Re: A ja lubie Koreancow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 21:58
      Gość portalu: piter napisał(a):

> A ja jestem za korea, graja zajebiscie, szybko i ladnie i przede wszystkim chce
      >
      > im sie grac, i nie pierdola glupot jak coniektorzy, chuj im wszysktim w tube. a
      >
      > poza tym moj komp jest z korei.
      >
      > pozdr. piter

MAM GDZIES TWOJEGO KOMPA A KOREANCOW NIE LUBIE I CHUJ IM W DUPE!!!!!!!!!!
      • Gość: piter Re: A ja lubie Koreancow IP: *.rockmech.umr.edu 18.06.02, 22:03
        >MAM GDZIES TWOJEGO KOMPA A KOREANCOW NIE LUBIE I CHUJ IM W DUPE!!!!!!!!!!

ty, pv, nie pokemonuj bo zobaczysz ze jeszcze final bedzie korea i senegal i ci
        zmieknie fujarka, o ile jestes facetem...

• Gość: vq Re: A ja lubie Koreancow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 22:15
          eeeeeeeeeee!
          senegal - respect !
          • Gość: lord kox Re: A ja lubie Koreancow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 22:19
            Senegal i Korea to dwa zupełnie różne style. Jedyne co ich łączy to to, żę chce
            im się ganiać dla frajdy, a nie kombinują skąd wziąć kolejne
            3000000000000000000000000000000000000000000000$ z kontraktow ot co. I dobrze
            tak Włochom, Franmcuzom, Portugalczykom. Im to i tak nie robi różnicy, jedno
            trofeum więcej czy mniej. Za dwa lata apomną o tym meczu oglądając trofea z
            ligi mistrzów pucharów uefa nagrody golden boot fifa awards etc. A takiemu
            Senegalczykowi czy Koreanczykowi to naprawde zalezy. No to niech ma, ot co.
            • Gość: banita Re: A ja lubie Koreancow IP: 3.5.* / *.chello.pl 18.06.02, 22:23
              Tak jest w istocie. Tylko, że wielka piłka jest właśnie tam we Francji,
              Portugalii itd. MŚ to Olimpiada dla średniaków. Powtórze to jeszcze raz taka
              jest tendencja i ten mundial piękie nam to pokazał.
        • Gość: Vinsanit Re: A ja lubie Koreancow IP: *.exe.net.pl 18.06.02, 22:17
          Ja też lubię Koreańców. Dzisiaj nawet grałem nimi w Piłkarskich Mistrzostwach
          Świata 2002. Przegrałem z USA 0:3, Portugalią 1:5, Polską 0:3 ale kogo to
          obchodzi. Ale starałem się z całych sił :).
          • Gość: piter Re: A ja lubie Koreancow IP: *.rockmech.umr.edu 18.06.02, 22:23
            i oto chodzi i oto chodzi, naprzod korea, naprzod senegal!!!

p.
            • Gość: lord kox Re: A ja lubie Koreancow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 22:27
              No i zostaje nam jeszcze radosne USA. Mimo że to najbogatszy kraj świata to
              nogę tam traktują jak sport dla panienek i niemowlaków, a więc zawodostwo ttam
              to sprawa czysto umowna. I oni też grają dla przyjemności. I to widać.
              • Gość: piter Re: A ja lubie Koreancow IP: *.rockmech.umr.edu 18.06.02, 22:29
                poz tym zainwestowane grube miliony dolarow w rozwoj pilki i promowanie
                prawdziwych talentow musi wczesniej czy pozniej zaprocentowac, jak mawial moj
                pradziadekL: nie ma chuja na mariole

p.
      • Gość: Tomasz T Re: A ja lubie Koreancow IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 22:51
        Koreanczycy zasługujana sukces i pozwulmy im sie cieszyć. Oni nie mają tradycji
        dry w piłke , nie maja tzw. historii , przykładó w wzorów itp. Oni zaczynali od
        tzw. zera. I tylko dzięki swemu uporowi , dalekowschodniej żelaznej
        konsekwencji , i checi zwyciestw osiagneli to co osiągneli. A nie jak nasi dużo
        pierdolą , mało robia , a pieniadze za co biora - niech wypierdalaja na
        sybir !!!!!!!!!!!
    • Gość: Leona Re: A ja lubie Koreancow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 22:58
      Korea jest najmniej przeze mnie lubianą drużyną - zrobiła mi bardzo przykrą
      niespodziankę eliminując dwa moje ulubione teamy, które, nie ukrywam, widziałam
      w finale. Cała nadzieja w Hiszpanach!!!!
      • Gość: piter Re: A ja lubie Koreancow IP: *.rockmech.umr.edu 18.06.02, 23:07
        i tak wole koeancow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka