Dodaj do ulubionych

Senegoooooooooooooooooool !

IP: *.exe.net.pl 18.06.02, 22:51
Jak ktoś kibicuje SENEGALOWI to niech odpowie na ten list. Chce zobaczyć ile
osób lubi Pape Bouba Diopa, El Hadji Dioufa, Ferdinanda Colego, Tonego Sylva i
całą resztę.
Obserwuj wątek
    • Gość: vi Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:06
      • Gość: viteq Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:08
        SENEGAL to nie przypadek !
        Da sie lubic!

BTW - Sorry - text poprz.-niewypał;)
    • Gość: Yogi Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 23:20
      Ja tez kibicuje Senegalowi mimo że nie potrafie wymówić ich nazwisk :)
    • Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 18.06.02, 23:39
      SSSSSSSSSEEEEEEEEEENNNNNNNNEEEEEEEEEEGGGGGGGOOOOOOOOOLLLLLLLL !!! Jak ktoś chce
      się dołączyć do fanklubu SENEGALU to niech śle mi maile na adres
      vinsanity015@poczta.onet.pl. Już niedlugo fanclub będzie miał swoją stronę
      internetową.
    • Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 18.06.02, 23:47
      Jakby ktoś chciał pogadać o Senegalu i w ogóle o seneGOLACH to oto mój numer
      gg: 3027157.
    • Gość: banita Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: 3.5.* / *.chello.pl 18.06.02, 23:53
      Dopisz mnie.
      • Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 09:01
        to podaj mi swój numer gg i maila
        • Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 09:12
          Jak ktoś ma jakieś fajne zdjęcia z piłkarzami Senegalu to niech mi przyśle na
          vinsanity015@poczta.onet.pl.
    • Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 09:44
      Co tak mało odpowiedzi ? Bo bede płakał. W innych wątkach wszyscy (prawie)
      pisali, że są za Senegalem a teraz CO ? Jus was nie lubiem.
    • Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 12:32
      Ktoś widział już na rynku koszulkę Senegalu, bo chciałem sobie kupić ?
      • Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 13:13
        Albo inny gadżet związany z Senegalem ?
        • Gość: rybb Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.sgh.waw.pl 19.06.02, 13:32
          kolega mi mowil ze ponoc na stadionie dziesieciolecia mozna wyszukac koszulke senegalu i falgi senegalu.

podp. : kibic Senegalu
          • Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 14:23
            Ale ja nie mieszkam w Warszawie :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka