Gość: Vinsanit IP: *.exe.net.pl 18.06.02, 22:51 Jak ktoś kibicuje SENEGALOWI to niech odpowie na ten list. Chce zobaczyć ile osób lubi Pape Bouba Diopa, El Hadji Dioufa, Ferdinanda Colego, Tonego Sylva i całą resztę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vi Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viteq Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:08 SENEGAL to nie przypadek ! Da sie lubic! BTW - Sorry - text poprz.-niewypał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 23:20 Ja tez kibicuje Senegalowi mimo że nie potrafie wymówić ich nazwisk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 18.06.02, 23:39 SSSSSSSSSEEEEEEEEEENNNNNNNNEEEEEEEEEEGGGGGGGOOOOOOOOOLLLLLLLL !!! Jak ktoś chce się dołączyć do fanklubu SENEGALU to niech śle mi maile na adres vinsanity015@poczta.onet.pl. Już niedlugo fanclub będzie miał swoją stronę internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 18.06.02, 23:47 Jakby ktoś chciał pogadać o Senegalu i w ogóle o seneGOLACH to oto mój numer gg: 3027157. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: 3.5.* / *.chello.pl 18.06.02, 23:53 Dopisz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 09:01 to podaj mi swój numer gg i maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 09:12 Jak ktoś ma jakieś fajne zdjęcia z piłkarzami Senegalu to niech mi przyśle na vinsanity015@poczta.onet.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 09:44 Co tak mało odpowiedzi ? Bo bede płakał. W innych wątkach wszyscy (prawie) pisali, że są za Senegalem a teraz CO ? Jus was nie lubiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 12:32 Ktoś widział już na rynku koszulkę Senegalu, bo chciałem sobie kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 13:13 Albo inny gadżet związany z Senegalem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybb Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.sgh.waw.pl 19.06.02, 13:32 kolega mi mowil ze ponoc na stadionie dziesieciolecia mozna wyszukac koszulke senegalu i falgi senegalu. podp. : kibic Senegalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinsanit Re: Senegoooooooooooooooooool ! IP: *.exe.net.pl 19.06.02, 14:23 Ale ja nie mieszkam w Warszawie :). Odpowiedz Link Zgłoś