Dodaj do ulubionych

Brazylio ratuj !!!!

IP: *.teleton.pl 28.06.02, 00:26
Brazylio ratuj piłkę nożną. Mamy dość zachwytów nad szybko biegającymi
pokemonami, dobrze poukładanymi Turkami, żelaznymi kondycyjnie i taktycznie
Niemcami. Chcemy zwycięstwa piłki technicznej, widowiskowej, radosnej. Do boju
czarodzieje z Copacabany, zapomnijcie o koszmarze ze Stade de France !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Duncan Re: Brazylio ratuj !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 15:12
      O nie, nie to, nigdy !
      Kanarki, gwiazdeczki od siedmiu bolesci.
      Chocby przegrywali z Ekwadorem, Paragwajem, Argentyną, choćby dzięki oszustwom ledwie wygrywali z
      Turcją czy Belgią, to "oni i tak są najlepsi i muszą wygrać".
      Proponuję aby każdy wypowiadał się za siebie. To czego akurat ja mam dosć to nie niemiecki futbol, ale cała ta
      fama wokół brazylijskiej piłki. Do tego wszystkiego, do całej tej społecznej mody, dopasowują się oczywiscie
      sędziowie i taki jeden jak widzi, że Belgia zdobywa bramkę to sobie mysli: "Co, gol przeciwko Brazylii ...? O,
      przykro mi, ale nie mogę go uznać !".
      A taki gwiazdor jak Ronaldo tylko by się wstydził. Taki z niego wspaniały piłkarz, że jak jego kolega Ronaldo miał
      już na koncie o jedną bramkę więcej, to ten zaczął grać już sam. Nikomu nie podawał, strzlał z każdej pozycji, no
      bo biedne dziecko nie chce być gorsze. Ciekawe czy ozdrowiała mu już morda po pierwszym meczu z Turcją.
      Niemcy trzymajcie się i pokażcie tym zadufanym gwiazdorom europejski futbol !
      • Gość: pas1 Re: Brazylio ratuj !!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.06.02, 23:12
        > A taki gwiazdor jak Ronaldo tylko by się wstydził. Taki z niego wspaniały piłka
        > rz, że jak jego kolega Ronaldo miał
        > już na koncie o jedną bramkę więcej, to ten zaczął grać już sam.

hehe. Muszę się przyczepić tego samolubnego Ronaldo, który nie podaje do siebie
        tylko sam strzela. A to egoista ;-)
        a ja w tym szybko zmieniającym się świecie chciałbym żeby Brazylia była zawsze
        królem futbolu. I na szczęście póki co jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka