Dodaj do ulubionych

Jerzy Dudek gra z Chelsea

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:58
Jurek nie daj się!!!
Obserwuj wątek
    • grall33 Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea 27.04.05, 21:05
      no i dobrze, niech pokaże,że jest najlepszy na Wyspach, a co?
      • Gość: Kris HEJ WISŁA GOL, LALALALALALALALA... IP: 62.111.139.* 27.04.05, 21:38
        Heyah kolejne mistrzostwo już pewne, ależ ja bardzo się cieszę, nie wiecie jak
        bardzo. No dosłownie orgazm. Ukochana Wisełka znów zostawiła w tyle prowincję.
        A wy jak? Też się cieszycie raze,m ze mnš, Znów wła?ciwa drużyna będzie
        reprezentować NASZĽ OJCZYZNĘ w Lidze Mistrzów. Kocham was.
        • bbr Re: HEJ WISŁA GOL, LALALALALALALALA... 27.04.05, 22:48
          > Znów właściwa drużyna będzie
          > reprezentować NASZĄ OJCZYZNĘ w Lidze Mistrzów

W pierwszej rundzie, owszem.
          • Gość: 1 "" BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL "" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:12
        • Gość: adas Re: HEJ WISŁA GOL, LALALALALALALALA... IP: *.arcor-ip.net 27.04.05, 23:21
          jej...
          jak dawno Cię nie widziałem na forum :-)
        • Gość: zima000 Re: HEJ WISŁA GOL, LALALALALALALALA... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.05, 00:04
          A zauwazyles tepaku jakiego meczu dotyczyc maja komentarze Ze zawsze jakis
          glupek musi sie wyrwac ni w 5 ni w 9...
    • Gość: Maciek Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.du.simnet.is 27.04.05, 21:06
      Dudek musi wygrać i pokonać chelsey zatrzymać lońdyńczyków bo to nasza bitwa o
      anglie wiec do boju the reeds
    • Gość: fan_chelsea Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.onhill.gda.pl 27.04.05, 21:11
      Dudkowi strzelą 5 goli
      • Gość: Warszafski cwaniak Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:34
        Żebym ja Cię w łeb 5 razy nie strzelił
    • Gość: Kibic Jurek gola! IP: 12.149.111.* 27.04.05, 21:12
      Mialem taki sen, jest 0:0 w 89 minucie, Dudek ma pilke i puszcza sie w rajd
      przez cale boisko,mija kilku pilkarzy i strzela gola z lini pola karnego. 0:1
      dla Liverpoolu!
    • Gość: nafciarz Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.c151.petrotel.pl 27.04.05, 21:34
      PŁOCCY KIBICE ON-LINE
    • Gość: michu Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.05, 21:38
      Troche kiepski poziom. Duzo bezsensownych wrzutek i niedokladnych podan
    • Gość: liverpool fan Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:39
      No i co? Gwiazdy za miliony dolców nie pokonały naszego Jurka! :P Gdyby ktoś
      jeszcze miał wątpliwości kto jest najlepszym bramkarzem w Polsce.
    • Gość: komentator Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:46
      Ja bardzo przepraszam, ale czy w rewanzowym meczu dadza komentatora ktory
      bedzie kibicowal Liverpoolowi? Przeciez to sie nie da ogladac jak Szpakowski
      sie podnieca co chwila akcjami/podaniami/strzalami/zawodnikami Chelsea a o
      Liverpoolu jakos cicho...i tylko czeka na to zeby Chelsea zaczelo strzelac te
      jego wyczekiwane bramki. Czy tylko ja mam takie wrazenie? Gdzie obiektywizm i
      odrobina dystansu?
      Liverpool mam nadzieje ze przejdzie do finalu...
      • Gość: yasny Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:55
        Wybaczyłbym mu stronniczość, gdyby przynajmniej nauczył się nazwisk niektórych zawodników Chelsea ;)
        Z Makelele przeważnie robi Makalele, nie wspominając o Gudjohnsenie, któego nazwiska nie wymówił poprawnie ani razu w trakcie całego meczu, nazywając go Gudjohnsonem ...
        Szkoda, że nie gra już Leverkusen, bo dla Berbatova Szpaq ma trzy różne wersje nazwiska :)
      • Gość: dzid Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:57
        uwazam ze przesadzasz!! akurat szpakowski to chyba najlepszy komentator w PL:D
        poza tym zachwycal sie tez zagraniami liverpool'u, chociaz bylo ich znacznie
        mniej!! poza tym baros nie nadaje sie do ataku takiego klubu jak liverpool bo ja
        cienki jak sik komara!!!
        mam nadzieje ze dudzio zagra w finale:D pzdr
        • Gość: komentator Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:14
          Akurat nie chodzi mi o poziom komentarzy Szpakowskiego bo o tym juz bylo
          wieeele dyskusji, tez lubie go posluchac (jesli jest w formie ;-)) ale dzis
          wydal mi sie za bardzo stronniczy. Juz nawet nie chodzi o poziom obu druzyn,
          ale dla niego chyba zwyciezca ligi mistrzow jest oczywisty...
      • Gość: twinn Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:58
        a jak szpaq sie podnieca i zachwyca kazdym pierdnieciem dudka to ci nie
        przeszkadza?? mecz stal na bardzo niskim poziomie. liverpool remis zawdziecza
        po czesci szczesciu, po czesci w miare dobrej grze obrony i po czesci
        nieskutecznosci i nieefektywnosci chelsea w ataku. poza tym liverpool gral
        tragicznie w pomocy i ataku. grali taka klepe abstrakcyjna ze w ogole sami
        chyba nie mysleli nad tym. podobnie zagrali z crystal palace. podania bez
        sensu, w ogole nie mysleli i beznadzieja generalnie. co wiecej w pierwszej
        polowie nie wiem czy miala miejsce akcja liverpoolu, w ktorej wystapilyby 3
        celne podania 'do przodu' na polowie chelsea. a w drugiej nie zauwazylem nawet
        2 takich podan (w jednej akcji). po prostu ZALAMKA!!
        • Gość: komentator Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:10
          >a jak szpaq sie podnieca i zachwyca kazdym pierdnieciem dudka to ci nie
          >przeszkadza??

Mysle ze dzisiaj bardziej podniecal sie kazdym pierdnieciem Petr'a Cecha niz
          Dudka.
          Nie chodzi mi o to co pokazaly oba zespoly i ktory jest lepszy ale o
          stronniczosc w komentowaniu. Nieprzyjemnie mi sie oglada mecze gdzie sie tylko
          czeka na porazke jednej z druzyn. A gdzie ta slynna nieprzewidywalnosc sportu,
          ktorej Szpak tez czesto mowi.
        • Gość: ZDEGUSTOWANY ewidentnie (!) IP: *.48-203-24.mc.videotron.ca 27.04.05, 23:12
          Chelsea ewidentnie (!) gralo aby nie wygrac, pytanie tylko po co?
          Nasuwa sie mysl o ciezkich milionach ktore zgarneli bukmacherzy.
          Jak ten Czech kombinowal z wybiciem pilki przy stanie 0 : 0 jescze w 1-szej
          polowie - pozniej robil to samo.
          Czyzby razem z Abramowiczem przekrety siegnely poziomu az polfinalu LM ?
          PROSZE O OPINIE.
          • Gość: zima000 Re: ewidentnie (!) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.05, 00:14
            No dobra ale kto mialby na tym zarabiac - Abramowicz, ktory ma marne 7mld USD i
            chce dorobic do pensji czy Mourinho z najwyzsza trenerska gaza? Montowac
            druzyne ktora ma rzadzic w europejskiej pilce po to by robic przekrety z
            bukmacherami? Toz to absurd...
    • Gość: gaglash Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.ipt.aol.com 27.04.05, 23:18
      Raczej chyba liverpoolowi wystarczy bramkowy remis a nie londynczykom, widac ze
      autor artykulu nie zna sie na przepisach fifa , albo na geografii
      • Gość: michu Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.05, 23:25
        Mecz byl w londynie ,wiec moral z tego taki,ze Ty nie znasz sie na przepisach
    • Gość: stilon Re: Wyborcza shit,szpakowski shit IP: *.ds3.tuniv.szczecin.pl 27.04.05, 23:40
    • Gość: cyg@nek Liverpool odnosi sukcesy tylko z Dudkiem! IP: *.osk.enformatic.pl 28.04.05, 00:33
      Obiektywnie patrząc to Liverpool odnosi sukcesy (bo półfinał LM już jest
      sukcesem dla takiej cienizny w polu jak Liverpool) tylko wtedy gdy Dudi stoi w
      bramce. To prawda, że Jerzyk puszcza czasem pachówę, ale dopóki nikt nie miesza
      z bramkarzami, to sukcesy są. Jaja z Kirklandem narobiły Liverpoolowi wiele
      złego. Ta drużyna jest cieniutka w II linii (pomoc miała dzień konia tylko w
      meczu z Bayerem). Ratują ją solidna obrona (gdy jest solidna) i przebłyski
      Barosa (wcześniej Owena).
      Jurek! trzymaj się i wygraj tę Ligę! Milanowi wyłapiesz wszystko! Tylko awansuj!
    • ynwa Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea 28.04.05, 01:46
      Co za kupa!
      Jak mozna skomentowac tak beznadziejne sprawozdanie z meczu? Wazne ze jest
      internet i zillion stron o (angielskim) futbolu i ze nie wszystkie artykuly z
      GW sa tak denne.
    • Gość: ja Barosz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 08:07
      • Gość: blee Re: Barosz??? IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.04.05, 11:57
        to chyba jakiś polak ;)
    • Gość: runpo Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 28.04.05, 10:10
      Szpakowski jest tak cienki że brak słów.
      • Gość: le comte Re: Gerrard, Xabi Alonso i... pan żurnalista... IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:35
        Gdyby Xabi Alonso nie wspieral Gerrarda to Benitez musialby go zmienic! Alonso
        zagral bardzo dobry mecz. Pomijam,ze podkreslal to niedouczony red. Kolton,
        ktory do konca zycia bedzie mowil DWUTYSIECZNY CZWARTY etc.etc.. Za to
        komentarze red. Borka sa o niebo i kosmos lepsze od tych z TVP1 i TVP2 !!! Ps.
        Panie zurnalisto drogi patrz pan uwaznie na rewanz, bo w nim Xabi Alonso nie
        zagra, a te luke nawet tak wybitnemu trenerowi jak Benitez bedzie trudno
        wypelnic... chyba,ze Gerrard odnajdzie "magie" :-) ha ha ha
    • Gość: Marek Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:15
      Witam
      Mam niewiele do powiedzenia ale wiedzcie jedna podstawową rzecz Panowie znawcy
      ze wszystkich gazet sportowych. Nawet gdyby w obronie grali najlepsi zawodnicy
      na świecie to nie będzie nic warta jeśli jej nie ustawi bramkarz i tu jest
      klasa Jurka w tym pokazana ze tak manipulował obroną że Chelsea sobie nie
      pograła.
      • Gość: Schuja Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.05, 14:02
        Hej kolego znawco pilki noznej. Co ty tam za farmazony wypisujesz o klasie
        Dudka i jego umiejetnoscia MANIPULOWANIA obrona .Po prostu napastnicy Chelsea
        grali FATALNIE tym razem a jeszcze FATALNIEJ strzelali. I to wszystko. Bez tzw.
        polskiego cudu. A jego obecna klasa jako zawodnika zbliza sie powoli do poziomu
        RKS Knurow , skad zreszta podobno dostal juz oferte gry przez nastepne 5 lat ,
        na ,moim zdaniem , calkiem przyzwoitych warunkach. Tak ze nie pisz tu
        dyrdymalow bo jak to sam przyznajesz masz w tej sprawie NIEWIELE DO
        POWIEDZENIA. Tak ze MILCZ lepiej.
        • Gość: Ewunia 28 Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:15
          a co Schuja Ty masz coś do powiedzenia na ten temat?
          A nakazać milczenie możesz malutki swoim koleżankom w klasie, o ile twoj urok osobisty na nie działa:-) acchh zapomniałam, przecież ty masz firmę i sekretarkę, która posuwa ci dokumenty do podpisania- achh. Trochę się to jednak kłóci z tym, że ponoć 2 lata temu nie miałeś biedactwo jeszcze komputera i netu bo rodzice Ci nie kupili... Hymmm ale ty jestes tak cudowny, ze znasz sie na wszystkim, szczegolnie na sporcie, ktorego nie uprawiasz.
          • Gość: Schuja Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.05, 15:57
            Do Ewki. Czesc mala.To z tym PC , to byla tylko zmylka.A na sporcie jak widzisz
            znam sie rownie dobrze co na ludziskach.A ze sportow , ty wiesz przeciez , to
            najlepiej lubie hulla hop , tyle ze sie SPECJALIZUJE tylku w ruchach do przodu
            i do tylu.Pa , pa. Nie wiedzialem , ze ty tez sie pilka interesujesz?
    • Gość: Nik Re: Jerzy Dudek gra z Chelsea IP: *.lsk.gda.pl / *.telis.gda.pl 28.04.05, 12:15
      Zaraz, zaraz dlatego, że Chelsea zremisowała z Liverpoolem u siebie 0:0 to jest
      faworytem na wyjeździe? Nonsens
    • Gość: Jendrek Jakim cudem "londynczykom starczy 0:0 do awansu"? IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 28.04.05, 13:24
      Nie bardzo rozumiem koncowke tego artykulu. Co to znaczy, ze "[Portugalczyk] ma
      rację o tyle, że za tydzień londyńczykom do awansu wystarczy bramkowy
      remis" ??????

Nie bardzo rozumiem, glupi jakis jestem czy co?

Remis 0:0 i remis 0:0 zdaje sie ze nigdy nikogo nie premiowal. Autor chyba co
      innego mial na mysli a co innego napisal...

Pozdro:)
      • Gość: koneser o maly wlos dudek nie zjeb@l.. IP: *.his.uni.torun.pl 28.04.05, 14:59
        gdy nie zlapal 50 metrowe podanie, nie umial liczyc lot pilki, cale szczescie
        ze ona stracila sily bo by wpadla, to by bylo kolejny hit dudka :)))))), ale
        jest cienki
      • Gość: Biszczan Jakim cudem? - Normalnym... IP: *.aster.pl 28.04.05, 20:52
        > Nie bardzo rozumiem koncowke tego artykulu. Co to znaczy, ze "[Portugalczyk]
        > ma rację o tyle, że za tydzień londyńczykom do awansu wystarczy bramkowy
        > remis" ??????
        > Remis 0:0 i remis 0:0 zdaje sie ze nigdy nikogo nie premiowal. Autor chyba co
        > innego mial na mysli a co innego napisal...
        >

Autor miał na mysli BRAMKOWY REMIS i to własnie napisał.
        A że Ty na hasło "BRAMKOWY" (tj. 1:1, 2:2, 3:3 itp.) myślisz o "BEZBRAMKOWYM"
        (tj. 0:0), to już niestety problem leży w Twojej inteligencji mocno wąptliwego
        sortu, przejawiającej się nierozumieniem podstawowych terminów, a nie wina
        autora artykułu.
        Tego, dlaczego BRAMKOWY (dla ułatiwenia - NIE BEZBRAMKOWY) remis na wyjeździe
        sprzyja Chelsea chyba tłumaczyć nie muszę? Czy jednak?

> Nie bardzo rozumiem, glupi jakis jestem czy co?

Pytanie retoryczne...? ;)

• Gość: Mallick Dlaczego Chelsea do aw wystarczy bezbramkowy remis IP: 195.136.30.* 28.04.05, 18:03
      Myślałem, że w takim przypadku są rzuty karne
    • Gość: niewiadomek Co to znaczy "został w bramce" ?! IP: *.aster.pl 28.04.05, 20:40
      Bo wg. wyborczej tabelki Dudi aż 6 razy "został w bramce", a Czech ani razu. To
      dobrze czy źle, bo ni ch*ja nie wiem o co chodzi...
      Tym bardziej, że Dudi chyba przez 90 minut "został w bramce"... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka