Dodaj do ulubionych

Basałaj: transfery? Rządzi przypadek

IP: 65.202.14.* 05.05.05, 23:22
nalezy skoncentrowac sie na szkoleniu mlodziezy.
Obserwuj wątek
    • a.adas Basałaj:Wisła? Rządzi przypadek 05.05.05, 23:32
      • Gość: 1 !! BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:22
    • Gość: fortW DLACZEGO basalaj reklamuje i promuje Mandziare?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:41
      to dziwne dlaczego tuz przed sezonem na transfery prezes mistrza polski
      reklamuje mandziare?!!! bo innego sensu tego wywiadu nie widze. przeciez prezes
      wisly nic tutaj nie powiedzial!
    • Gość: royal Re: Basałaj: transfery? Rządzi przypadek IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 06.05.05, 00:26
      Cudze chwalicie swego nie znacie....
      W Polsce jest pelno utalentowanych mlodych pilkarzy ale trzeba im dac warunki do
      rozwoju. Pamietajmy ze te nierowne blotniste boiska wychowaly takich pilkarzy
      jak Boniek, Lubanski, Deyna , Zurawski. Mysle ze wielcy menagerowie powinni
      pojezdzic po malych ligach gdzie sa ambitni i chetni do gry zawodnicy.
    • Gość: Pit Re: Basałaj to przypadek!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.05, 00:26
      Szkolic mlodziez a nie pojsc na latwizne. Basalaj to nie Abramowicz i dobrze tak
      Wescie sie panowie do pracy a nie narzekajcie na brak narybku w polskim
      sporcie.
    • Gość: Wawerak Rządzi przypadek ... nie tylko w transferach. IP: *.chello.pl 06.05.05, 00:35
      I dlatego nie liczmy na Lige Mistrzow w przeciagu kilkunastu lat w naszym kraju.
      Wyjscie z grupowej fazy PUEFA bedzie szczytem mozliwosci dla kazdego Polskiego
      Mistrza po ktorym, cala druzyna wyjedzie zarabiac kase do takich poteg ligowych
      jak Austria, Cypr, Gracja, Turcja.
      • Gość: Jarząbek Re: Rządzi przypadek ... nie tylko w transferach. IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:20
        Boze... jutro ide do sadu wytoczyc sprawe o odszkodowanie. Zarzadama 100 mln $ a
        zaplaci wlasnie Basalaj,Listkiewicz i te inne patalachy,za co? Za zabicie we
        mnie pasji i milosci do pilki noznej ,ktora towarzyszy mi od najmlodszych lat.
        Poprostu czas rozejrzec sie za nowa dyscyplina sportu do kibicowania bo polską
        pilką rzadą
        niepełnosprawni umysłowo debile. I dopoki nie pojawi sie ktos "z jajami" ,ktos
        kto skonczyl szkole,ktos kto wie jak zarzadzac firmą ,ktos kto będzie kochal
        swoją pracę i poświeci się jej bez reszty - to na mecze nie ma po co chodzić.
        Nie będę patrzył jak 22 "piłkarzy" udaje że gra,strzela "przypadkowe"
        gole,kupuje drogie auta,bawi sie w klubach z Dodami udając gwiazdy a dzialacze
        klubowi będa mi opowiadac bzdury że może w tym roku,że moze w następnym ,że ich
        celem jest 2 miejsce i awans do UEFA... CO TO JEST ZA CEL? PYTAM SIE ! Awans do
        uefa? Sukces jesli sie dojdzie do drugiej rundy kwalifikacyjnej? Ludzie ,takie
        "ambicje " to maja kluby z Kazachstanu gdzie graja pasterze i kierowcy autobusów
        a nie zawodowi piłkarze. Basalaj mowi ze jego "talent hunter" obejrzal
        Mijalovica 2-3 razy to go kupili...curwac...albo jak to jest z transferami
        "roznie,raz oni dzwonia,raz my zadzwonimy.. " - bozesz. Tu kolega dobrze
        powiedzial -ze jakby ktos tak prowadzil firme to juz dawno zarząd by go
        wywaliłna zbity pysk albo firma oglosiłaby bankructwo. Dlaczego nie dzieje sie
        tak z klubami? Kto tych DZIADOW utrzymuje? Biznes to nie znaczy kupic murzyna z
        ekwadoru za 5 peso i po 2 latach sprzedac go do 3 ligi portugalskiej za 500
        euro.Zeby zarobic ,trzeba zainwestowac- wypatrzec (ale mam na mysli- K***wa
        WYPATRZEC! szukac, jezdzic po stadionach,testowac) utalentowanego pilarza,
        mlodego 16-17 lat, zaplacic za jego szkole,dac mu
        perspektywy,trenowac,rozwijac,poswiecic mu 2-3 lata i wtedy sprzedac go za 15
        mln euro do Juventusu, chlopak pogra 2 lata z najlepszymi i majac 21 lat będzie
        GWIAZDA o ktora benda sie zabijac swiatowe kluby... to jest takie
        proste..popatrzcie na Grecje,Turcje - dobrze zainwestowane pieniadze,pare lat
        pracy i jakie sa efekty, tam juz nikt nie chce Pana Sciemiołki z jakiejś SKry
        Jaworzno czy cuś,tam maja na peczki 10 razy lepszych chlopakow,ktorzy maja
        dopiero 19-20 lat z wlasnych wiosek. Ale chlopaki grali ramie w ramie na
        przyklad z Ilie.U nas Brozek moze sie najwyszej uczyc od Uche ,ktory przychodzac
        do klubu ma juz plan zeby za 2-3 lata dac dyla na zachod bo po co ma grac w
        takiej gownianej lidze.
        Zreszta mam to gdzies, robcie co chcecie,mam tylko nadzieje ze za 2-3 lata
        bendziecie zbierac drobniaki na dworcu,bo zelazne zasady marketingu,wolnego
        rynku itd wczesniej czy pozniej was dopadna,bez wzgledu na to ile kasy
        zdefraudujecie i ile Jeepow kupicie swojej corce zanim to sie stanie.
        Stare ,pierdzące w stołek pryki a nie działacze jestescie -ot co.Adijos

to mowilem ja Jarząbek Stanisław
    • Gość: x TO ZA CO BASALAJ BIERZE KASE??? IP: *.ramtel.com.pl 06.05.05, 01:15
      Jesli wszyskim rzadzi przypadek to moze by tak zwolnic Baslaja?
      No bo wyglada ze i z nim i bez niego... i tak rzadzi przypadek.
      • Gość: Legionista999 My i Wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:14
        Wy macie Basałaja a My mamy Bednarza- to jest chore przypadek? Profesjonalizm
        bije od tego pana na wszystkie storny i wylewa Mi sie na klawierke:/
    • Gość: pdebek Re: Basałaj: transfery? Rządzi przypadek IP: 194.205.82.* 06.05.05, 01:55
      jak w mojej zajebiście prosperującej firmie pozwoliłbym rządzić przypadkowi
      to bym wyleciał na zbity pysk co jak widzę niechybnie pana czeka
      do roboty Basałaj i się nie opie..j
      Pozdrowienia dla kibiców Wisły
      (kibiców nie zajobów co im tylko zadymy w pustej Bani)
    • tommy31 Re: Basałaj: transfery? Rządzi przypadek 06.05.05, 02:55
      A może pan Basałaj sprawuje swoją funkcję przez przypadek. Totalny brak
      profesjonalizmu!!! Jak z takimi "zawodowcami" liczącymi tylko na przypadek a
      nie na profesjonalne podejście do swoich działań możemy liczyć, że polska piłka
      nożna zacznie odnosić sukcesy.
      Aż przykro czytać wypowiedzi takich przypadkowych (dosłownie) "zawodowców".
      Zwolnić tego pana. I tak wszystkim kieruje przypadek a zaoszczędzone w ten
      sposób pieniądze można będzie przeznaczyć na transfery.
    • Gość: misiek Re: Basałaj: transfery? Rządzi przypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 06:26
      p basalaj jak p. grajewski to sa chandlarze im nie chodzi odobry klub tylko ile
      na tym zarobia
      • Gość: Szrek Re: Basałaj: transfery? Rządzi przypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 06:54
        Po przeczytaniu wywiadu mam mieszane uczucia. Przypadek? Jeśli tak wielką
        odgrywa rolę w funkcjonowaniu "wisły" szkoda, że pan prezes Basałaj nie
        odpowiedział na 1 pytanie: "CZY TRENERA KASPERCZAKA WYWALONO Z PRACY ZA TO, ŻE
        WISŁA PRZYPADKOWO NIE WESZŁA DO LIGI MISTRZÓW? Jeśli odpowiedz powinna być
        twoerdząca życzę panu prezesowi, żeby już wkrótce (oczywiście przez "przypadek")
        został zobowiązany do wydania bardzo wysokiej sumy na odszkodowanie dla trenera
        (zamiast marnotrawić szmal na przypadkowe transfery).
        Po takiej wypowiedzi prezesa odechciewa się kibicować całemu klubowi.
    • Gość: Krzysztof Re: Basałaj: transfery? Rządzi przypadek IP: *.oepd.com.pl / 83.238.95.* 06.05.05, 08:09
      To właśnie tacy jak Mr. B. od lat niszczą polski sport.
    • Gość: arti czemu nie zapytaliscie o Vidliczkę? IP: 80.51.254.* 06.05.05, 08:24
      jw.
    • Gość: Vieri Szkólcie polską młodzież! IP: 158.75.130.* 06.05.05, 08:43
      A nie sprawadzacie drugoligowców-emerytów z Mozambiku.
    • Gość: kibic Basałaj: transfery? Rządzi przypadek IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.05, 08:46
      jeżeli w firmie jaką niewątpliwie jest TS Wisła S.A. rządzi przypadek to kto ten
      przypadek finansuje?
      a może to jakiś filantrop
      • Gość: jard Re: Basałaj: transfery? Rządzi przypadek IP: *.metrona.pl 06.05.05, 09:22
        Zgadzam się z pierwszym postem, dotyczącym szkolenia i promowania młodzieży.
        Jesienią 2004 wiślacka młodzieżówka, wsparta nielicznymi seniorami, dostała z
        pierwszym zespołem Legii jakieś 4:0. Fakt, niemiło, ale co dalej z tymi
        piłkarzami. Do składu trafił młody Błaszczykowski, ale cała reszta Wisły to
        dojrzali gracze kole 30., którzy za chwilę trafią na rynek transferowy. Basałaj
        szuka jakiejś egzotycznej tandety, gdy na ławce siedzi Brożek i reszta
        młodzieży. Zespołu nie składa się z nazwisk, zasług, czy narodowości -
        zapominają o tym działacze Wisły, zapomina o tym selekcjoner Janas.
    • Gość: tom Ciekawe czy w Chelsea lub Barcelonie tez ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:29
      ciekawe czy w czołowych europejskich (i nie tylko) klubach wszystkim rzadzi
      przypadek? cos mi sie zdaje, ze przypadek to rzadzi tylko u nas, bo nikt nie ma
      pojecia jak zarzadzac klubem z glowa. Pan Basalaj tylko sie osmiesza
      wyglaszajac takie tezy. Vo z niego za dzialacz, ze nie potrafi znalezc
      wartosciowych pilkarzy i wszytko podporzadkowuje losowi. Wstyd !!!
    • Gość: Piotr Re: Basałaj: transfery? Rządzi przypadek IP: 195.205.169.* 06.05.05, 10:46
      Szkolenie młodzieży. Popatrzcie na Amicę, która "szkoli" młodzież i co z nimi
      osiągnęła w PUEFA
    • Gość: KIBIC Re: Basałaj: transfery? Rządzi przypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:01
      Wisła jest w miare mocna dużo ma zawodników młodych i ambitnych ja myśle że
      potrzeba Wiśle jakiegoś dobrego obrońce i napastnika wtedy bedzie mocna i niech
      wraca Szymkowiak,Gorawski i Kosowski już kiedyś pokazali jacy mogą być mocni i
      nie tylko liczy sie kasa ale cele i ambicie
    • Gość: Lukasz PRZYPADEK to znak charakterystyczny tego kraju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:50
      tu wszystko dzieje sie przez przypadek
    • Gość: AREK Dzwoncie do Zahaviego- załatwi wam za 500 tyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:03
      nikt nie musi wydawać 5 milionów. Za 5 mil. to sprowadzicie klku naprawdę
      dobrych zawodników. Trzeba tylko wiedzieć z kim nawiązać kontakty. Potrzebny
      jest menedżer światowy a nie amatorzy.
    • Gość: greg w ...przypadku... Basałaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:03
      najlepiej zwolnić (przypadkiem) tego patałacha
    • Gość: Jan W komunie rządzi przypadek. W kapitalizmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:41
      profesjonalizm
    • adam81w ja rozumeim ze to sport ale niech basalaj tak sie 07.05.05, 00:04
      tym przypadkiem nie tluamczy . przegra tu przegra tam i powie och przypadek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka