Gość: mysl302 Legia rozwalila Polonie 5:0 w derbach... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.05.05, 22:36 ...i tylko to sie liczy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Legia rozwalila Polonie 5:0 w derbach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:39 Jak co to paniętaj Legia ma max 3 miejsce i TO SIE LICZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysl303 Re: Legia rozwalila Polonie 5:0 w derbach... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.05.05, 22:56 Starczy na puchary! A Wisla i tak wyladuje w UEFA bo na LM to jest duzo za slaba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekzmiasta Re: Legia rozwalila Polonie 5:0 w derbach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:04 Je.. LEGIE !!!!!!!!!!!! to cieniasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdety Co kogo obchodza takie pierdziki jak Legia i IP: 82.160.253.* 26.05.05, 09:02 Polonia?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kaemi nie ogladam TVP - komentarz najlepszy w Polsacie S 25.05.05, 22:39 port - kto tez task uwaza glosujcie Odpowiedz Link Zgłoś
manteo dawno nie widziałem.... 25.05.05, 22:39 takiego finału Liverpool odzyskał ducha Odpowiedz Link Zgłoś
referee Re: dawno nie widziałem.... 25.05.05, 22:47 Zobaczymy co dalej.Dalej jestem za Milanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barka Re: dawno nie widziałem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:50 Tez bylabym, ale ze wzgledu na JD sie przeuczylam ;) Ale chlopcy Liverpoolu sie ladnie obudzili, prawda ?!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barka Re: dawno nie widziałem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:48 Swietny mecz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Widzicie flage TYCHY???? IP: *.aster.pl 25.05.05, 22:50 o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Widzicie flage TYCHY???? IP: *.218.100-84.rev.gaoland.net 25.05.05, 23:02 tak widze, jest na dole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Widzicie flage TYCHY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:22 zobaczę jak zejdę do piwnicy - skroiłem wam na ośce;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diss Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.wilan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:20 legia jest mistrzem polski, czy 'miszczem' cieciu? gdyby legia miala cos wspolnego z mistrzostwem wtedy swiat znizyl by sie do twojego poziomu...ziomek. jestes zabawny piszac na forum o swojej legii... ktos musi ci to wreszcie wyjasnic - legia jest kupa smierdzacego lajna. nienawidzisz mnie? ciesze sie... propos finalu LM...nic nie napisze na ten temat bo nie mam ochoty...ja tylko, zeby zgnoic goscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P KARNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:25 Pajacyki Dudka na Oskara !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Dudek to twój dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:31 Ten drewniak jak go szuja nazywał, Uratował Liverpool w dogrywce i karnych!!!! Strzelali w niego i co ?? NIE UCIEKŁ TY EL PAJACO (to było do szui) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats press wien Re: Dudek to twój dzień IP: *.3.14.vie.surfer.at 25.05.05, 23:32 jurek jestes wielki.inni sa do d.y.polska jest wielka bo ty jestes wielki brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortynine Re: Dudek to twój dzień IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.05, 23:33 druga część dogrywki i karne to majstersztyk Dudka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dudek to twój dzień IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.05.05, 23:34 Wycofuje WSZYSTKO , co mowilem o Jerzym Dudku.Respekt dla niego.Swietny mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Dudek to twój dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:07 Schuja aż Cie polubilam!!! Brawo Jurek!!!!!!!!!!!!!!! Huraaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Re: Dudek to twój dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:29 Miło że się poprawiłeś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG heh IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 26.05.05, 02:12 Schuja uratował twarz, jak miło widzieć go na kolanach :P nie udała się tym razem prowokacja i trzeba teraz przepraszać :) oby tak częściej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: heh IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.05.05, 15:11 Jeszcze bys mi pewnie grochem sypnal pod te moje kolana.Nie trzeba.Dudka lubilem juz wczesniej , tylko trza bylo zajac jakies wyraznie okreslone stanowisko.Tak i tak mu wszyscy sie bez wazeliny pchali, to musialem swoja pozycje zamarkowac jakos.A ze przy okazji zostalem ordynarnie obrugany na tym forum, nawet przez ciebie, nic to.Potwierdza to tylko moja opinie o kulturze KIBICOW POLSKICH.Jedynie Ewunia znalazla sie na poziomie, za co jej bardzo dziekuje. Ja nie musze byc zmuszany do przeprosin.W przeciwienstwie do wielu tutaj , potrafie dojrzec swoj blad i sie do niego przyznac.I zeby to tu bylo jasne, to nie znaczy ,ze gdzie indziej popuszcze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:54 Bo widzisz Schujka, ja w ogóle jestem dziewczyna na poziomie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats -press vienna Re: Dudek to twój dzień IP: *.3.14.vie.surfer.at 25.05.05, 23:34 ty jestes pajacem.dudék jest naszym czlowiekiem tepaku.........idz juz spac osle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falkor Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.05, 23:33 Panie Jerzy! Szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sturt Liverpool poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale IP: *.com.pl / *.devs.futuro.pl 25.05.05, 23:32 JAK KOŃCZY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laka Re: Liverpool poznaje się nie po tym jak zaczyna, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:34 Pije Carlsberga sprzedaje tego żęcha opla biedny Szewczenko wiedziałem że Ukrainiec nie strzeli Polakowi, taka karma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zefir Re: Liverpool poznaje się nie po tym jak zaczyna, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:07 ma być skuteczny a nie ładny, to nie holy łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortynine Re: Gerrard pokazał klasę IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.05, 23:36 Gerrard na prawej obronie w dogrywce był nie do przejścia!!! o Dudku nie wspominam!!! obronił strzały Szewczenki w dogrywce i karnych! Najładniejszy finał od lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opbywatelpiszczyk Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 25.05.05, 23:37 Dudek obronil ostatniego karnego!!! teraz w naszej prasie nie będzie już "Liwerpool Jerzego Dudka" , tylko "Jerzy Dudek z dodatkiem jakiegoś tam Liverpoolu" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.76.classcom.pl 25.05.05, 23:40 Dudek jest ma boski taniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.aster.pl 25.05.05, 23:41 Benitez jest niesamowitym trenerem! Tak jak można było przypuszczać - Dudek zostal bohaterem rzutów karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.aster.pl 25.05.05, 23:44 dodam że jeszcze przed meczami z Bayerem Leverkusen pisałem że dla mnie czarnym koniem rozgrywek LM jest Liverpool (ale że Benitez i z AC Milan wygrał - to jestem zaskoczony, liczyłem na finał ale nie puchar) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red_fan REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:41 No i kto jest najlepszy??? Czerwoni zamknęli gęby wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mask Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.met.pl 26.05.05, 00:11 pojechałeś stary, ale z wdziękiem M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Liverpoo Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.smrw.lodz.pl 25.05.05, 23:38 LIVERPOOL, DUDEK, boski finał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzon DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:38 Wszyscy z niego robią jakiegoś Boga(Dudek wspaniały, zaczarował bramkę itd.) Wywalczył puchar dla Angli a cała Polska szaleje z radości, jakieś to chore jest, głód sportowych sukcesów w PL rzeczywiście jest olbrzymi. Włączyłem sobie spotkanie a tam zamiast bezstronnosci komentatorow kkrzyki gdy strzelał MIlan i cisz gdy tracil Liverpol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasan Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:41 Jurek jesteś moim Mistrzem!!!!!!!! a ty ozon goń się - spieprzaj z piaskownicy!!! JUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!! OLEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: DUDEK - POLAK, IP: *.wroc.net 25.05.05, 23:42 ty idż już spać lepiej,nie pie...ol.DUDEK master!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: DUDEK - POLAK, 25.05.05, 23:44 Brawo DUDI! Te pajacyki w bramce, no no... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzon Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:47 miotał się w bramce gdzie popadnie i tyle, to tak samo jak by w boksie ktos wymachiwal lapami gdzie popadnie jest wtedy znacznie bardziej prawdopodobne ze trafi przeciwnika a ten pierwszy obronil jakies poł-1 metra przed linią!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:54 Od kilku lat bramkarz może opuszczać linie bramkową w czasie karnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzon Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:05 ale tańce w bramce powinny byc zabronione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:22 ale nie są i co gadasz głupoty co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima0001 Re: DUDEK - POLAK, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 00:44 Ty ozzon o co ci chodzi? Pier..sz tak dla sportu czy ogolna deprecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: DUDEK - POLAK, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.05.05, 00:10 Nie wywalczyl pucharu dla Anglii, tylko dla Liverpoolu. W druzynie Liverpoolu jest bardzo malo Anglików. Nie mysl nacjonalistycznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzon Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:14 > Nie wywalczyl pucharu dla Anglii, tylko dla Liverpoolu No ale już napewno nie dla Polski, a tym bardziej dla Lecha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mask Re: DUDEK - POLAK, IP: *.met.pl 26.05.05, 00:15 po pierwsze: boga po drugie nie kumasz czaczy i idź się wypolemizuj ze swoimi problemami. #3. to wszystko is 4 fun. got it? cbdu M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturek Re: DUDEK - POLAK, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 11:00 Brawo Ozzon nareszcie Rzeczowy komentarz.Brak obiektywizmu polskich komentatorów był żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goschjk Re: DUDEK - POLAK, IP: *.bayerproperties.com / 216.180.119.* 26.05.05, 13:48 > Włączyłem sobie spotkanie a tam zamiast bezstronnosci komentatorow kkrzyki gdy > strzelał MIlan i cisz gdy tracil Liverpol ty się zdecyduj, nie mogą być cisza i okrzyki jednocześnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachoolka Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:40 No niemożliwe, jak można przegrać taki mecz? Ale dziady z tego Milanu. Odpowiedz Link Zgłoś
glowny.cenzor.forum Brawo Jurek! 25.05.05, 23:46 1978 - Wybrano Papieża ( Jana Pawła II ) 1978 - Ksiązę Karol wziął ślub 1978 - Juventus zdobyl scudetto 1978 - Inter wygral Puchar Wloch 1978 - Liverpool przegrał w finale Carling Cup z Nottingham Forest 1978 - Ten sam Nottingham Forest zdobył mistrzostwo Premiership 1978 - Liverpool wygrał swój ostatni Puchar Europy Rok 2005 2005 - Wybrano Papieża ( Benedykta XVI ) 2005 - Ksiązę Karol ponownie wziął ślub 2005 - Juventus zdobyl scudetto 2005 - Inter jest w finale Pucharu Włoch z romą. 2005 - Liverpool przegrał w finale Carling Cup z Chelsea 2005 - Ta sama Chelsea zdobyła mistrzostwo Premiership 2005 - Liverpool Wygrywa Ligę Mistrzów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mask Re: Brawo Jurek! IP: *.met.pl 26.05.05, 00:31 a coś z astronomii nie będzie? Albo o ilości pogłowia świń w koszalińskiem? nie pasuje? to w Radomiu... M Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Brawo Jurek! 26.05.05, 00:42 > 1978 - Liverpool wygrał swój ostatni Puchar Europy a kto wygrał Puchar Europy w 1981 i 1984? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojzy udalo sie 'malpie'' obronic IP: *.ny325.east.verizon.net 25.05.05, 23:45 szewczenko mial pecha i tyle,poza tym dudek skakal jak malpa w tej bramce prezentujac dosc ciekawy styl polskiej pilki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Re: udalo sie 'malpie'' obronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:49 Pewno ale te pajacyki To pomysł Lemana on poprostu skopiował, tyle że dobrze. Kolego chyba niewiesz na czym polegają karne. To czysta gra psychologicza a on ja WYGRAŁ 3 razy (no 2 i pół) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzon Re: udalo sie 'malpie'' obronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:49 prawda, odbilo mu moze wszyscy nie tak skacza, biegaja od slupka do slupka, troche powrzeszcza i bedzie jeszcze ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: udalo sie 'malpie'' obronic IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 00:51 Ale efekt jest taki ze Dudek jest na ustach calej sportowej Europy, a taki maly zawistny karzelek jak ty moze go tylko obszczekac na forum GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mask Re: udalo sie 'malpie'' obronic IP: *.met.pl 26.05.05, 00:22 żydoski raczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dylon A świstak siedzi i zawija... IP: *.netvigator.co.uk 25.05.05, 23:47 A świstak siedzi i zawija.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats -press vienna Re: A świstak siedzi i zawija... IP: *.3.14.vie.surfer.at 25.05.05, 23:54 co pisza debile na temat dudka ,jest dzisiaj wielkim gosciem.polacy sie ciesza inne dupki ..........idzccie spac.siedzisz przy kompie i srasz pod siebie.polska to nasz kraj i dudek nasz czlowiek .wy w ameryce w chicagopijcie dalej balagany juz po was brawo dzisiaj jest polski dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: A świstak siedzi i zawija... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:55 curwa dogodzić niektórym polakom to nawet dziwka by niepotrafiła dudek gra źle - zje.. go i spuścić wodę dudek wygrywa dla redsów LM - pajac pieprzony itd itp wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:57 Genialnie... Dudkowi nalezal sie taki wystep za te wszystkie momenty gdy naskakiwala na niego prasa angielska... No z zalosnego wystepu Liverpoolu takie cudo :D ale powiedzcie mi po cholere oni w studiu te babe trzymaja ktora strzela co chwila jakies glupoty... skad oni takich ludzi do TV biora... i to widze ja ktorys kolejny raz jako "speca" i zakazdym razem jest coraz bardziej beznadziejna... czyzby miala jakas ciepla posadke??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cech Mistri!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.upc.cz 25.05.05, 23:57 Diky za super vykon Vaseho golmana! Dudek, Smicer, Baros jsou mistri :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasan Re: Mistri!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:00 Juruś jesteś moim HERO!! jak on to zrobił! pofikałw bramce i wyciągnął trzy karne AC Milanu! w tym jednego Szewczenki :D a wszystkich pajaców co psiączą na naszego Jurka, pozdrawiam serdecznie!!! już po dobranocce! SPAĆ!! JUREK IS THE CHAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: Mistri!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:02 Smicer, Baros: bardzo dobre występy! Też gratuluję! Słowiańska piłka nożna rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: Mistri!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 26.05.05, 00:13 pozdrovienia dla Prahi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesia Re: Mistri!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:33 Pozdravi Banik Ostrava i Sleszko !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xavier242 Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: 80.48.194.* 26.05.05, 00:01 • LIVERPOOL wielik dobrzez że Milan nie wygrał wielikie gwiazdy :) a szewczenko śmieśnie szczelił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekzmiasta LIVERPOOL IS THE BEST!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:02 BRAWO JUREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.05.05, 00:04 Dudek pokazał naszym piłkarzom że nigdy nie można sie poddawać i zawsze grać do końca.BRAVO DUDI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:04 Yeah!!!!!!!!!!! Huraaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiarz Zmieniłem zdanie nt. Dudka!!!!!! IP: *.gwiazda.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:04 Po tym finale zmieniłem na lepsze swoje zdanie na temat naszego reprezentacyjnego bramkarza. Jurek niech Ci się wiedzie jak najlepiej!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atryda Jerzy Dudek WIELKI!!!! GRATULUJĘ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 00:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Jerzy Dudek WIELKI!!!! GRATULUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:05 Dla takich meczów warto żyć !!! DZIĘKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zefir Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:06 AC milan, a co kurka jest, a co to kurka jest a co to kurka jest!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... POLAK POKONAL ...MILAN IP: *.avenel01.nj.comcast.net 26.05.05, 00:06 ...typowy polak za granica ))) Odpowiedz Link Zgłoś