Dodaj do ulubionych

Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy

• Gość: mysl302 Legia rozwalila Polonie 5:0 w derbach... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.05.05, 22:36
      ...i tylko to sie liczy! ;)
      • Gość: kolo Re: Legia rozwalila Polonie 5:0 w derbach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:39
        Jak co to paniętaj Legia ma max 3 miejsce i TO SIE LICZY
        • Gość: mysl303 Re: Legia rozwalila Polonie 5:0 w derbach... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.05.05, 22:56
          Starczy na puchary! A Wisla i tak wyladuje w UEFA bo na LM to jest duzo za slaba.
      • Gość: maciekzmiasta Re: Legia rozwalila Polonie 5:0 w derbach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:04
        Je.. LEGIE !!!!!!!!!!!! to cieniasy
      • Gość: Bzdety Co kogo obchodza takie pierdziki jak Legia i IP: 82.160.253.* 26.05.05, 09:02
        Polonia??????
    • kaemi nie ogladam TVP - komentarz najlepszy w Polsacie S 25.05.05, 22:39
      port - kto tez task uwaza glosujcie
    • manteo dawno nie widziałem.... 25.05.05, 22:39

takiego finału
      Liverpool odzyskał ducha
      • referee Re: dawno nie widziałem.... 25.05.05, 22:47
        Zobaczymy co dalej.Dalej jestem za Milanem.
        • Gość: barka Re: dawno nie widziałem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:50
          Tez bylabym, ale ze wzgledu na JD sie przeuczylam ;)
          Ale chlopcy Liverpoolu sie ladnie obudzili, prawda ?!!!
          :)
          • manteo Jurek trzymaj sie ;-) 25.05.05, 23:18

karne...panowie i panie
      • Gość: barka Re: dawno nie widziałem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:48
        Swietny mecz :))))
    • Gość: yeah Widzicie flage TYCHY???? IP: *.aster.pl 25.05.05, 22:50
      o co chodzi??
      • Gość: edyta Re: Widzicie flage TYCHY???? IP: *.218.100-84.rev.gaoland.net 25.05.05, 23:02
        tak widze, jest na dole
        • Gość: n Re: Widzicie flage TYCHY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:22
          zobaczę jak zejdę do piwnicy - skroiłem wam na ośce;)
    • Gość: diss Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.wilan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:20
      legia jest mistrzem polski, czy 'miszczem' cieciu? gdyby legia miala cos
      wspolnego z mistrzostwem wtedy swiat znizyl by sie do twojego poziomu...ziomek.
      jestes zabawny piszac na forum o swojej legii... ktos musi ci to wreszcie
      wyjasnic - legia jest kupa smierdzacego lajna. nienawidzisz mnie? ciesze sie...
      propos finalu LM...nic nie napisze na ten temat bo nie mam ochoty...ja tylko,
      zeby zgnoic goscia:)
      • Gość: K.P KARNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:25
        Pajacyki Dudka na Oskara !!
      • Gość: K.P Dudek to twój dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:31
        Ten drewniak jak go szuja nazywał,
        Uratował Liverpool w dogrywce i karnych!!!!

Strzelali w niego i co ?? NIE UCIEKŁ TY EL PAJACO (to było do szui)
        • Gość: ats press wien Re: Dudek to twój dzień IP: *.3.14.vie.surfer.at 25.05.05, 23:32
          jurek jestes wielki.inni sa do d.y.polska jest wielka bo ty jestes wielki brawo
        • Gość: fortynine Re: Dudek to twój dzień IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.05, 23:33
          druga część dogrywki i karne to majstersztyk Dudka!!!
        • Gość: Schuja Re: Dudek to twój dzień IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.05.05, 23:34
          Wycofuje WSZYSTKO , co mowilem o Jerzym Dudku.Respekt dla niego.Swietny mecz.
          • Gość: Ewunia 28 Re: Dudek to twój dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:07
            Schuja aż Cie polubilam!!! Brawo Jurek!!!!!!!!!!!!!!! Huraaaaa!
          • Gość: K.P Re: Dudek to twój dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:29
            Miło że się poprawiłeś :-)
            • Gość: LoRd QulaG heh IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 26.05.05, 02:12
              Schuja uratował twarz, jak miło widzieć go na kolanach :P

nie udała się tym razem prowokacja i trzeba teraz przepraszać :)

oby tak częściej :P
              • Gość: Schuja Re: heh IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.05.05, 15:11
                Jeszcze bys mi pewnie grochem sypnal pod te moje kolana.Nie trzeba.Dudka
                lubilem juz wczesniej , tylko trza bylo zajac jakies wyraznie okreslone
                stanowisko.Tak i tak mu wszyscy sie bez wazeliny pchali, to musialem swoja
                pozycje zamarkowac jakos.A ze przy okazji zostalem ordynarnie obrugany na tym
                forum, nawet przez ciebie, nic to.Potwierdza to tylko moja opinie o kulturze
                KIBICOW POLSKICH.Jedynie Ewunia znalazla sie na poziomie, za co jej bardzo
                dziekuje. Ja nie musze byc zmuszany do przeprosin.W przeciwienstwie do wielu
                tutaj , potrafie dojrzec swoj blad i sie do niego przyznac.I zeby to tu bylo
                jasne, to nie znaczy ,ze gdzie indziej popuszcze.Pozdrawiam.
                • Gość: Ewunia 28 Re: heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:54
                  Bo widzisz Schujka, ja w ogóle jestem dziewczyna na poziomie:-)
        • Gość: ats -press vienna Re: Dudek to twój dzień IP: *.3.14.vie.surfer.at 25.05.05, 23:34
          ty jestes pajacem.dudék jest naszym czlowiekiem tepaku.........idz juz spac osle
      • Gość: Falkor Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.05, 23:33
        Panie Jerzy! Szacunek!
    • Gość: Sturt Liverpool poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale IP: *.com.pl / *.devs.futuro.pl 25.05.05, 23:32
      JAK KOŃCZY!!!!!
      • Gość: Laka Re: Liverpool poznaje się nie po tym jak zaczyna, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:34
        Pije Carlsberga sprzedaje tego żęcha opla
        biedny Szewczenko wiedziałem że Ukrainiec nie strzeli Polakowi, taka karma
        • Gość: zefir Re: Liverpool poznaje się nie po tym jak zaczyna, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:07
          ma być skuteczny a nie ładny, to nie holy łódź
    • manteo Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy 25.05.05, 23:34

:D
    • teufel DUDEK BOHATEREM 25.05.05, 23:35
      Polakom gratulujemy Dudka:D
    • Gość: fortynine Re: Gerrard pokazał klasę IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.05, 23:36
      Gerrard na prawej obronie w dogrywce był nie do przejścia!!! o Dudku nie
      wspominam!!! obronił strzały Szewczenki w dogrywce i karnych! Najładniejszy
      finał od lat!
    • Gość: opbywatelpiszczyk Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 25.05.05, 23:37
      Dudek obronil ostatniego karnego!!!

teraz w naszej prasie nie będzie już "Liwerpool Jerzego Dudka" , tylko "Jerzy
      Dudek z dodatkiem jakiegoś tam Liverpoolu"

:-))
      • Gość: borys Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.76.classcom.pl 25.05.05, 23:40
        Dudek jest ma boski taniec
      • Gość: Alphonsinho Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.aster.pl 25.05.05, 23:41
        Benitez jest niesamowitym trenerem!
        Tak jak można było przypuszczać - Dudek zostal bohaterem rzutów karnych.
        • Gość: Alphonsinho Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.aster.pl 25.05.05, 23:44
          dodam że jeszcze przed meczami z Bayerem Leverkusen pisałem że dla mnie czarnym
          koniem rozgrywek LM jest Liverpool (ale że Benitez i z AC Milan wygrał - to
          jestem zaskoczony, liczyłem na finał ale nie puchar)
      • Gość: red_fan REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:41
        No i kto jest najlepszy???
        Czerwoni zamknęli gęby wszystkim...
      • Gość: mask Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.met.pl 26.05.05, 00:11
        pojechałeś stary, ale z wdziękiem
        M
    • Gość: Łodzianin Liverpoo Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.smrw.lodz.pl 25.05.05, 23:38
      LIVERPOOL, DUDEK, boski finał
    • Gość: ozzon DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:38
      Wszyscy z niego robią jakiegoś Boga(Dudek wspaniały, zaczarował bramkę itd.)
      Wywalczył puchar dla Angli a cała Polska szaleje z radości, jakieś to chore
      jest, głód sportowych sukcesów w PL rzeczywiście jest olbrzymi.
      Włączyłem sobie spotkanie a tam zamiast bezstronnosci komentatorow kkrzyki gdy
      strzelał MIlan i cisz gdy tracil Liverpol
      • Gość: hasan Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:41
        Jurek jesteś moim Mistrzem!!!!!!!!
        a ty ozon goń się - spieprzaj z piaskownicy!!!
        JUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!
        OLEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
        LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL!!!!!!!!!
      • Gość: jarecki Re: DUDEK - POLAK, IP: *.wroc.net 25.05.05, 23:42
        ty idż już spać lepiej,nie pie...ol.DUDEK master!!!
      • lalka_01 Re: DUDEK - POLAK, 25.05.05, 23:44
        Brawo DUDI! Te pajacyki w bramce, no no...
        :-))))
        • Gość: ozzon Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:47
          miotał się w bramce gdzie popadnie i tyle, to tak samo jak by w boksie ktos
          wymachiwal lapami gdzie popadnie jest wtedy znacznie bardziej prawdopodobne ze
          trafi przeciwnika
          a ten pierwszy obronil jakies poł-1 metra przed linią!!
          • Gość: K.P Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:54
            Od kilku lat bramkarz może opuszczać linie bramkową w czasie karnych
            • Gość: ozzon Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:05
              ale tańce w bramce powinny byc zabronione
              • Gość: Ewunia 28 Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:22
                ale nie są i co gadasz głupoty co?
              • Gość: zima0001 Re: DUDEK - POLAK, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 00:44
                Ty ozzon o co ci chodzi? Pier..sz tak dla sportu czy ogolna deprecha?
      • Gość: Misiek Re: DUDEK - POLAK, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.05.05, 00:10
        Nie wywalczyl pucharu dla Anglii, tylko dla Liverpoolu. W druzynie Liverpoolu
        jest bardzo malo Anglików. Nie mysl nacjonalistycznie !
        • Gość: ozzon Re: DUDEK - POLAK, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:14
          > Nie wywalczyl pucharu dla Anglii, tylko dla Liverpoolu

No ale już napewno nie dla Polski, a tym bardziej dla Lecha:)
      • Gość: mask Re: DUDEK - POLAK, IP: *.met.pl 26.05.05, 00:15
        po pierwsze: boga
        po drugie nie kumasz czaczy i idź się wypolemizuj ze swoimi problemami.
        #3. to wszystko is 4 fun. got it? cbdu
        M
      • Gość: Arturek Re: DUDEK - POLAK, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 11:00
        Brawo Ozzon nareszcie Rzeczowy komentarz.Brak obiektywizmu polskich
        komentatorów był żenujący.
      • Gość: goschjk Re: DUDEK - POLAK, IP: *.bayerproperties.com / 216.180.119.* 26.05.05, 13:48
        > Włączyłem sobie spotkanie a tam zamiast bezstronnosci komentatorow kkrzyki gdy
        > strzelał MIlan i cisz gdy tracil Liverpol
        ty się zdecyduj, nie mogą być cisza i okrzyki jednocześnie
    • Gość: bachoolka Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:40
      No niemożliwe, jak można przegrać taki mecz? Ale dziady z tego Milanu.
      • glowny.cenzor.forum Brawo Jurek! 25.05.05, 23:46
        1978 - Wybrano Papieża ( Jana Pawła II )
        1978 - Ksiązę Karol wziął ślub
        1978 - Juventus zdobyl scudetto
        1978 - Inter wygral Puchar Wloch
        1978 - Liverpool przegrał w finale Carling Cup z Nottingham Forest
        1978 - Ten sam Nottingham Forest zdobył mistrzostwo Premiership
        1978 - Liverpool wygrał swój ostatni Puchar Europy
        Rok 2005
        2005 - Wybrano Papieża ( Benedykta XVI )
        2005 - Ksiązę Karol ponownie wziął ślub
        2005 - Juventus zdobyl scudetto
        2005 - Inter jest w finale Pucharu Włoch z romą.
        2005 - Liverpool przegrał w finale Carling Cup z Chelsea
        2005 - Ta sama Chelsea zdobyła mistrzostwo Premiership
        2005 - Liverpool Wygrywa Ligę Mistrzów!
        • Gość: mask Re: Brawo Jurek! IP: *.met.pl 26.05.05, 00:31
          a coś z astronomii nie będzie?
          Albo o ilości pogłowia świń w koszalińskiem? nie pasuje? to w Radomiu...
          M
        • ron_obvious Re: Brawo Jurek! 26.05.05, 00:42
          > 1978 - Liverpool wygrał swój ostatni Puchar Europy

a kto wygrał Puchar Europy w 1981 i 1984?
    • Gość: alojzy udalo sie 'malpie'' obronic IP: *.ny325.east.verizon.net 25.05.05, 23:45
      szewczenko mial pecha i tyle,poza tym dudek skakal jak malpa w tej bramce
      prezentujac dosc ciekawy styl polskiej pilki;)
      • Gość: K.P Re: udalo sie 'malpie'' obronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:49
        Pewno ale te pajacyki To pomysł Lemana on poprostu skopiował, tyle że dobrze.
        Kolego chyba niewiesz na czym polegają karne.
        To czysta gra psychologicza a on ja WYGRAŁ 3 razy (no 2 i pół)
      • Gość: ozzon Re: udalo sie 'malpie'' obronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:49
        prawda, odbilo mu
        moze wszyscy nie tak skacza, biegaja od slupka do slupka, troche powrzeszcza i
        bedzie jeszcze ciekawiej
        • Gość: zulka Re: udalo sie 'malpie'' obronic IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 00:51
          Ale efekt jest taki ze Dudek jest na ustach calej sportowej Europy, a taki maly
          zawistny karzelek jak ty moze go tylko obszczekac na forum GW
      • Gość: mask Re: udalo sie 'malpie'' obronic IP: *.met.pl 26.05.05, 00:22
        żydoski raczej
    • Gość: dylon A świstak siedzi i zawija... IP: *.netvigator.co.uk 25.05.05, 23:47
      A świstak siedzi i zawija....
      • Gość: ats -press vienna Re: A świstak siedzi i zawija... IP: *.3.14.vie.surfer.at 25.05.05, 23:54
        co pisza debile na temat dudka ,jest dzisiaj wielkim gosciem.polacy sie ciesza
        inne dupki ..........idzccie spac.siedzisz przy kompie i srasz pod
        siebie.polska to nasz kraj i dudek nasz czlowiek .wy w ameryce w chicagopijcie
        dalej balagany juz po was brawo dzisiaj jest polski dzien
      • Gość: hm Re: A świstak siedzi i zawija... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:55
        curwa dogodzić niektórym polakom to nawet dziwka by niepotrafiła

dudek gra źle - zje.. go i spuścić wodę
        dudek wygrywa dla redsów LM - pajac pieprzony itd itp

wstyd
    • Gość: ji Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:57
      Genialnie... Dudkowi nalezal sie taki wystep za te wszystkie momenty gdy naskakiwala na niego prasa angielska... No z zalosnego wystepu Liverpoolu takie cudo :D

ale powiedzcie mi po cholere oni w studiu te babe trzymaja ktora strzela co chwila jakies glupoty... skad oni takich ludzi do TV biora... i to widze ja ktorys kolejny raz jako "speca" i zakazdym razem jest coraz bardziej beznadziejna... czyzby miala jakas ciepla posadke??!!
    • Gość: Cech Mistri!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.upc.cz 25.05.05, 23:57
      Diky za super vykon Vaseho golmana! Dudek, Smicer, Baros jsou mistri :-)
      • Gość: hasan Re: Mistri!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:00
        Juruś jesteś moim HERO!!
        jak on to zrobił! pofikałw bramce
        i wyciągnął trzy karne AC Milanu!
        w tym jednego Szewczenki :D a wszystkich
        pajaców co psiączą na naszego Jurka, pozdrawiam
        serdecznie!!! już po dobranocce! SPAĆ!!
        JUREK IS THE CHAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: tomo Re: Mistri!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:02
        Smicer, Baros: bardzo dobre występy! Też gratuluję! Słowiańska piłka nożna rządzi.
      • Gość: les paul Re: Mistri!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 26.05.05, 00:13
        pozdrovienia dla Prahi
      • Gość: silesia Re: Mistri!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:33
        Pozdravi Banik Ostrava i Sleszko !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: xavier242 Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: 80.48.194.* 26.05.05, 00:01
      • LIVERPOOL wielik dobrzez że Milan nie wygrał wielikie gwiazdy :) a
      szewczenko śmieśnie szczelił
    • Gość: maciekzmiasta LIVERPOOL IS THE BEST!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:02
      BRAWO JUREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gumiś Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.05.05, 00:04
      Dudek pokazał naszym piłkarzom że nigdy nie można sie poddawać i zawsze grać do
      końca.BRAVO DUDI !!!
    • Gość: aasiek Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:04
      Yeah!!!!!!!!!!! Huraaaaaa!!!
    • Gość: GieKSiarz Zmieniłem zdanie nt. Dudka!!!!!! IP: *.gwiazda.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:04
      Po tym finale zmieniłem na lepsze swoje zdanie na temat naszego
      reprezentacyjnego bramkarza. Jurek niech Ci się wiedzie jak najlepiej!!!!!!!!!
    • Gość: Atryda Jerzy Dudek WIELKI!!!! GRATULUJĘ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 00:04
      • Gość: tt Re: Jerzy Dudek WIELKI!!!! GRATULUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:05
        Dla takich meczów warto żyć !!! DZIĘKI !!!
    • Gość: zefir Re: Liverpool gra z Milanem o Puchar Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:06
      AC milan, a co kurka jest, a co to kurka jest a co to kurka jest!!!!!
    • Gość: mee... POLAK POKONAL ...MILAN IP: *.avenel01.nj.comcast.net 26.05.05, 00:06
      ...typowy polak za granica )))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka