Dodaj do ulubionych

Robinho: Chcę grać w Realu!

30.06.05, 11:21
W footballu nie ma szacunku.W footballu jest szacunek tylko dla
szmalu.Chociaz:Chelsea az pieciu pilkarzy odmowilo reki w ostatnich
dniach,wiec nie tylko szmal.Firma.Oto co sie liczy.Santos to nie jest
firma,choc znakomita druzyna.Firma to:Real,Barcelona,AC
Milan,Juventus,Manchester United,Liverpool...
Obserwuj wątek
    • Gość: :) jedz gdzie chcesz ale... IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 30.06.05, 11:22
      ...na gre w Koronie Kielce nie masz szans
      • Gość: Neolit Re: jedz gdzie chcesz ale... IP: 5.6.1D* / *.alcatel.fr 30.06.05, 15:27
        Buahahhahahahahahahahahahahaahahahahhaaha no rzeczywiscie bo chyba trzeba by
        sprzedac cale Kielce zeby go kupic.
    • loonie3 Robinho: Chcę grać w Realu! 30.06.05, 11:26
      I to jest dowód na niedojrzałość tego piłkarza. Lepiej byłoby dla niego, gdyby się rozwijał w Brazylii, niż walczył o miejsce w składzie Realu z największymi gwiazdami świata. Taka publiczna deklaracja bez uzgodnienia z obecnym klubem to dowód nieprofesjonalnej postawy. Ale czego tu wymagać od 21-latka.
      • Gość: j Re: Robinho: Chcę grać w Realu! IP: *.impan.gov.pl 30.06.05, 11:44
        loonie3 napisał:

> I to jest dowód na niedojrzałość tego piłkarza. Lepiej byłoby dla niego,
        gdyby
        > się rozwijał w Brazylii, niż walczył o miejsce w składzie Realu z
        największymi
        > gwiazdami świata. Taka publiczna deklaracja bez uzgodnienia z obecnym klubem
        to
        > dowód nieprofesjonalnej postawy.

Zgadzam się w 100%.
        • 2yoo4yoocorne2 Sambe brazylijska mozna tez szlifowac w Realu... 30.06.05, 11:52
          Panowie,tu bym polemizowal...21 latek juz w FC Santos sie nie rozwija.Szuka
          lepszej ekipy,aby wlasnie szlifowac swoje wybitne umiejetnosci.Zreszta on wie
          najlepiej,gdzie mu bedzie dobrze.
          • Gość: yo a la mierda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:32
            umowa z Robinho byla juz przygotowana od Bozego Narodzenia i Santos zgodzil sie
            tam na kwote 15mln$ a teraz widzac ze zainteresowanie R. wzrasta i gra on coraz
            lepiej probuja ugrac wiecej kasy, brak profesjonalizmu zarzucilbym wiec
            prezesowi FC Santos, szczegolnie ze gdy porawno matke pilkarza to Real M. sie
            powstrzymal od negocjacji. Zreszta pseudokibice i tak wiedza lepiej
      • Gość: caniggia Re: Robinho: Chcę grać w Realu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:15
        latwo pisac jak to nie Twoje zycie
        Brazylia to bardzo niebezpieczny kraj to raz, dwa...przypuscmy jestes
        pilkarzem, grasz w legii lub wisle,najlepszym klubie polskim tak jak Robinho
        brazylijskim ,zglasza sie klub typu Real,Barca, Milan..a Ty chcesz zostac w
        legii..haha..juz w to wierze..co prawda Santos to oczywiscie wyzsza klasa niz
        polskie kluby ale najlepszym klubom swiata sie nie odmawia.a prawda jest taka
        ze prezes sanotosu chce po prostu sie oblowic na tym transferze i tyle
        • Gość: lol2 Re: Robinho: Chcę grać w Realu! IP: *.eltronik.net.pl 30.06.05, 12:51
          heh, prezes chce sie oblowic na transferze? taki jest kontrakt przeciez & takie
          jego prawo.. to chyba normalne, ze klub nie chce oddac dobrego zawodnika za
          mala kase. to podobnie jak sprzedaz zurawskiego za 100tys $. a zadaniem robinho
          jest dbalosc o wypelnienie kontraktu
    • Gość: obiektywny kibic Na Real jest narazie za słaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:42
      Talent może ma ale podobnie jak Ronaldinho powinien iść najpierw do słabszego
      klubu gdzie nauczy się europejskiej piłki i popracuje też trochę nad
      przygotowaniem fizycznym bo inaczej europejskie grajki rozniosą go w strzępy.
      Niech przestrogą dla niego będzie Riquelme który trafił od razu do Barcy i nikt
      tam nie patrzył na to że ma talent i musi się mieć czas na przystosowanie się
      do innej filozofi fuutbolu, od razu wymagano od niego gry na maxa. A jak by
      pograł dwa sezony najpierw np w Villareal a później trafił do Barcy to byłby
      teraz odok Ronaldinho i Eto największą ich gwiazdą. Zresztą podobny błąd co chce
      popełnić Robinho popełnił Eto który trafił od razu do Realu i nic z tego nie wyszło.
    • Gość: Dominik SP34 Re: Robinho: Chcę grać w Realu! IP: *.icpnet.pl 30.06.05, 13:41
      Robinho nie przechodz tam to nie klub dla ciebie wybiez np Barcelone Arsenal
      albo Lecha Poznan!! Wierze w ciebie ze osiągniesz duze sukcesy ale nie w Realu
      Madryt!!
    • Gość: Ja11 Real to glupcy Barcelona pany IP: *.pionki.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 14:15
      zobacz jaka gwiazda byl zidane, beckham,figo a jak przeszli do realu to
      stracili radosc gry
    • Gość: Zulek Re: Robinho: Chcę grać w Realu! IP: 213.199.193.* 30.06.05, 14:45
      Ale niemota. przecież w realu nie będzie grał. owen raul ronaldo i on?? ja go
      nie rozumiem
    • Gość: darfal Re: Robinho: Chcę grać w Realu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:26
      Zmarnuje sobie kariere w takim cyrku jak real
    • Gość: paaa Re: Robinho: Chcę grać w Realu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:13
      tak masz rację
      www.domar.biz.pl
    • Gość: miki Re: Robinho: Chcę grać w Realu! IP: *.dsl.telesp.net.br 01.07.05, 03:32
      Czy ktos ma jakies gadzety z Robinho??
    • Gość: Fikołek Re: Robinho: Chcę sr.. w Realu! IP: *.aster.pl 01.07.05, 08:21
      chcę tam brać kasę za pierdzenie w ławkę
      to najlepiej zrobi mojej karierze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka