Dodaj do ulubionych

Robinho już w Realu?

IP: *.perfect.net.pl / *.gosk.pl 21.07.05, 12:32
mam nadzieje ze robinho to bedzie niewypał i ze real wyrzuci pieniadze w błoto
Obserwuj wątek
    • Gość: elanek skończy jak Becham i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:34
      zaczna się imprezy u Ronaldo lub u R. Carlosa i się mu zaraz w głowie przewróci
      • Gość: Rafał Re: skończy jak Becham i inni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.05, 12:38
        To co? Raul usiądzie na ławie?
    • Gość: rt Re: Robinho już w Realu? IP: *.aster.pl 21.07.05, 12:47
      jakby już był w Realu
      to
      niepotrzebny byłby ten znak zapytania
      no nie?
    • Gość: LEEDS UTD Re: Robinho już w Realu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:58
      Jestem ciekaw czy ten sam lekarz zaoprobował transfer Jonathana Woodgate'a,
      jednego z najbardziej kontuzjogennych zawodników na świecie :)
      • reniferek1 Re: Robinho już w Realu? 21.07.05, 13:10
        Woodgate nawet nie pojechał z Realem na tourne, gdyż obawiają się że mógłby
        złapać kontuzję. Ciekawe, czy na treningach ma kontakt z innymi zawodnikami?
        Czy w ogóle zaryzykują, by wystawić go w składzie?
    • Gość: lol Re: Robinho już w Realu? IP: *.eia.pl 21.07.05, 13:30
      Slyszalem duzo o Robinho ale jak widzialem jego kilka meczow to mysle ze Tevez jest o wiele lepszy.
      • Gość: MR Masz rację Tevez jest o wiele lepszy IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.07.05, 14:03
    • Gość: kondix Re: Robinho już w Realu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:43
      ten transer ma sens tylko jeżeli Raul usiądzie na ławie. Jeżeli przed blokiem
      defensywnym zagrają: Gravesen z Pablo Garcią, Zidane z Beckhamem, Ronaldo z
      Robinho
    • Gość: żurawfan Re: Robinho już w Realu? IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.05, 13:58
      a ja mam że nie będzie umial grać w realu!!! nie chce żeby sie zmarnowal ale
      zeby real wyrzucil pieniadze w bloto!!! real to kolejna chelese!!!
      • Gość: wirus20 Re: Robinho już w Realu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:25
        chłopcze nawet nie umiesz napisać nazwy tego londyńskiego klubu - z czym do
        ludzi
      • Gość: Paszczak Chyba odwrotnie!!! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 21:30
        Pomyliło Ci się - to Chelsea jest jak Real. Ale jeszcze dużo kasy pan A. musi
        wydać, by choć na jotę zbliżyć się klasą do Realu.
        HALA MADRID
    • Gość: Bommel Re: Robinho już w Realu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:21
      Ta zdradliwa suka mowila kiedys ze jeje ukochanym klubem jest fc barcelona i
      marzy o grze w dumie katalonii. Na pal tego judasza !!!
    • darcio2 Re: Robinho już w Realu? 22.07.05, 11:38
      robinho to bardzo dobry piłkarz.siema pozdrawiam wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka