Gość: misio IP: *.server.ntli.net 29.07.05, 00:23 no i pieknie! korona dala przyklad jak walczyc z pajacami bo inni potrafia tylko mowic ze sie nie da a okazuje sie ze sie daje!! brawo korona! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skreem! Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.chello.pl 29.07.05, 00:25 I słusznie. Dla rasistów nie ma miejsca na stadionach. Jest za to w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
fanatyk666 Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom 29.07.05, 12:06 www.fanatyk.org/taxonomy/term/16 about KKKorona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piternet BRAWO KORONA ! IP: 217.153.8.* 29.07.05, 13:40 W koncu normalni ludzie beda mogli razem dopingowac kluby. W koncu garstka tepych karkow i nieudacznikow zyciowych, nie bedzie mordowac polskiej pilki. Pozdrawiam Kibicow i zycze aby odtad mogli na stadionie swietowac, zamiast wysluchiwac obelg i zniewag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TadeuszLuzny Pozyjemy, zobaczymy... IP: *.sympatico.ca 29.07.05, 16:36 Dobrze gadaja tylko czy na gadce sie nie skonczy? Na mecz przyjdzie np. 6 tys. kibicow i ochrona ma nie wpuscic 6 na podstawie zdjec? co bedzie jak sie ufarbuja albo zapuszcza brode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vick KKK Korona IP: *.cable.mindspring.com 29.07.05, 00:29 Już sama nazwa wskazuje Kolporter Korona Kielce czyli KKK. Nic dodać nic ująć. KKK Korona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic :-) z powrotem do szkoly IP: *.intra. / *.news.vogel.pl 29.07.05, 10:29 akurat to słowo mozna pisac zarowno ch.j czy h*j obie formy sa OK niemniej powinno byc rasitOM a nie rasistĄ -- polska język, trudna język, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Przez "h" to piszą kibice... IP: *.devs.futuro.pl 29.07.05, 11:18 ...ci niedouczeni. "Obie formy są OK" - buahahaha, chyba u ciebie na osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewek Kazdy powienien mieć możliwość.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:12 Kazdy powienien mieć możliwość wyrażania własnych przekonań. podro KKK Korona trzymajcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shad Re: Kazdy powienien mieć możliwość.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:08 Owszem - kilkudziesięciu (kilkuset) debili z Kielc (ale równie dobrze z każdego innego miasta)ma prawo do "wyrażanie przekonań", ale wyrażanie przekonań (choć to zbyt górnolotne słowo dla tych troglodytów) wiąże się z odpowiedzialnością za słowo - w tym wypadku odpowiedzialnością karną + karą ze strony klubu. A dla działaczy Korony (czyli dla ludzi z Kolportera) wielkie brawa!! Oby tylko zakaz był egzekwowalny. Stal Mielec pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.icpnet.pl 29.07.05, 00:38 Kolporter organizacyjnie i finansowo spełnia warunki pierwszoligowe i bardzo dobrze bo brak Polsce stabilnych klubów ale kibice... Buraki z Kielc nie dorosły do ekstraklasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom 29.07.05, 01:37 buraki, fakt, żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aigel Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 01:53 Brawo działacze Korony!!! Gorąco Wam życzę, żeby to nie była czcza gadanina, tylko by Wasze deklaracje zamieniły się w czyny!!! A innym Klubom (np. Legii, Arce, Lechowi...) życzę takich działaczy, jak ci w Kielcach!!! Bydło won ze stadionów!!! Do kryminałów z nimi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex WAŻNE !!! IP: *.aster.pl 29.07.05, 01:37 Czy nie uważacie, że takie proste rozwiązanie jak w tym przypadku rozwiązałoby problem chuligaństwa na stadionach ? Brał udział w rozróbie - nigdy już nie wejdzie na stadion. Co Wy na to ? Wydaje mi się, że w ten prosty sposób po 1 sezonie ... ba, po jednej rundzie (np jesiennej) nie byłoby już problemu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aigel Re: WAŻNE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 01:50 jasne, że tak powinno być, ale w wielu klubach działacze są skumani z największymi bydlakami i po prostu jest im na rękę, żeby na ich zwierzęce zachowania nie reagować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boston65 juz do reszty... IP: *.nwrk.east.verizon.net 29.07.05, 02:10 ...wszyscy zglupieli, paru kretynow pokrzyczalo sobie, to wszystko, nikt nikogo nie pobil, nie okradl, a awantura jakby niewiadomo co sie stalo jak prezydent robi sobie jaja z papierza, nic sie nie dzieje, nikt nie pociaga nikogo do odpowiedzialnosci, wiecej oglupialy narod wybiera bydlaka na druga kadencje, paru wyrostkow nie lubi czarnych, a to juz przestepstwo chore to wszystko, bardzo chore, a ludzie glupi lykaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aigel Re: juz do reszty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 02:15 Co Ty gadasz koleś? Trochę psychologii by się przydało poduczyć. Zasada zachować w tłumie jest taka, że jest się takim, jakie jest środowisko, w którym się przebywa. Gdyby nie ta zdecydowana reakcja wszystkich dookoła - prasy, TV, a przede wszystkim kibiców, to na kolejnym meczu Kolportera byłoby nie 4, ale 40 takich kretynów, potem 400 itd. Bydło won ze stadionów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku Re: juz do reszty... 29.07.05, 03:42 Gość portalu: boston65 napisał(a): > ...wszyscy zglupieli, paru kretynow pokrzyczalo sobie, to wszystko, nikt nikogo > nie pobil, nie okradl, a awantura jakby niewiadomo co sie stalo > > jak prezydent robi sobie jaja z papierza, nic sie nie dzieje, nikt nie pociaga > nikogo do odpowiedzialnosci, wiecej oglupialy narod wybiera bydlaka na druga > kadencje, > > paru wyrostkow nie lubi czarnych, a to juz przestepstwo > > chore to wszystko, bardzo chore, a ludzie glupi lykaja Oczywiscie mieszkajac w Bostonie nigdy nie spotkales sie z rasizmem wobec ciebie. Podejrzewam ze sie kisisz w Polskim gettcie, i nie miales okazji doswiadczyc na sobie uczuc jakie wywoluje komentaz "stupid Polack!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: juz do reszty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.05, 08:26 Czyli uwazasz, ze kazdy, kto powie o jakimkolwiek Polaku, ze jest glupi, to rasista? I czy nikt nie moze wyrazic swojej opinii o glupich Polakach lub glupich Murzynach? Co to ma wspolego z wolnoscia slowa i tolerancja (bo przeciez o glupich rasistach kazdy sie moze wypowiadac). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemel Re: juz do reszty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:26 Co??? Kwaśniewski robi sobie jaja z Benedykta XVI??? Skandal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki64 Re: juz do reszty... IP: 193.109.212.* 29.07.05, 10:23 Masz rację niestety, a poza tym, czy samo hasło, które wykrzykiwali ci kibole, /nie chcemy murzyna - korona biała drużyna/ jest obraźliwe ? Dla władz klubu, bo korona nie jest "biała" tylko ... "kolorowa", a może jest w "ciapki" ? Czy mówienie o murzynie, że jest murzynem jest dla murzyna obraźliwe ? Politpoprawna prokuraturka i policyjka to już nie ma poważniejszych zmartwień ? Kolejny temat zastępczy przed wyborami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Wg. mnie jest obraźliwe. IP: *.devs.futuro.pl 29.07.05, 12:27 Nie chcą go nie ze względu na umiejętnosci piłkarskie, na podejście do gry, na zachowanie pozaboiskiem, na stosunek do kibiców - ale ze względu na jego kolor skóry - to chyba bezdyskusyjne, sami o tym mówią otwarcie. A to rasizm - nic więcej tylko rasizm. A czy rasistowskie hasła obrażają Hernaniego - zdecyduje sąd. Wg. mnie mało rzeczy obraża bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeM Re: juz do reszty... IP: 213.17.194.* 31.07.05, 12:20 Te hasła to były najłagodniejsze. Napradwe wierzysz,że koleś "bez karku i włosów" nie wymyślij czegoś bardziej radykalnego? Ja na przyklad przestalem chodzic na mecze Lechii,bo irytujace jest zachowanie "kiboli, szalikowców itp.". Już parę dobrych lat czekam aż ktoś zrobi pożądek na stadionach. I chyba jeszcze poczekam sobie troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:23 Chcialbym powiedziec, iz nie wszyscy kibice Korony nie sa burakami ^^ buraczku :) Z wypowiedzi moich kolegow ktorzy chodza na mecze doszedlem do wniosku, ze im nie przeszkadza ten nowy gracz :) Wiec kolego uwazaj na przyszlos co piszesz bo mozesz kogos obrazic BURAKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:25 poprawka "iz nie wszyscy kibice Korony sa burakami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.icpnet.pl 30.07.05, 00:37 Powiedź mi, jak mam nie myśleć o was jak o burakach z Kielc, skoro, praktycznie nic nie zrobiliście aby zamknąć gęby tych którzy wznosili rasistowskie hasła? Powiesz : były okrzyki.... he, he ,he To śmieszne!Dlaczego nikt ich nie uciszył? Dlaczego nie rozwiązaliście "problemu" na swoim terenie? Dlaczego dowiedziała sie o tym cała Polska? Dlaczego pozwoliliście garstce ludzi na takie zachowanie? Czy Koronie kibicują faceci bez jaj? Szanuję kluby z tradycjami i kibicami, ale po meczu z Cracovią nie zasługujecie na nazwę 'kibice" Mam nadzieję , że będziecie potrafili to zmienic i takze po tej rundzie moja opinia sie zmieni o was. kibicach Korony. Acha! I nigdy więcej nie próbuj nazywać mnie burakiem. Nie używaj słów , których znaczenia nie rozumiesz.Jako kibic Lecha , nigdy nie obraźiłem piłkarza rasistowskimi okrzykami. Przyjedź na mecz Korony do Poznania. Zobaczysz jak jest u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.iginet.net / *.iginet.net 29.07.05, 03:47 kolporter polska druzyna jestem fanem innego klubu ale bardzo mi sie podoba wasze podejscie.Nie ma czegos takiego jak rasizm nawet na stadionie ps.kibic ze śląska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariu Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 29.07.05, 04:53 Murzynek Bambo w Afryce mieszka czarna ma skore ten nasz kolezka uczy sie pilnie przez cale ranki ze swej murzynskiej pierwszej czytanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likier rasistowski wierszyk IP: 213.17.149.* 29.07.05, 11:27 w tym duchu wychowani Polacy jak mają kojarzyć murzyna?, przecież z tego wierszyka wynika niezbicie wrażenie, że ten murzyn choć poczciwy to głupi jak małpa. Odpowiedz Link Zgłoś
util Może naiwny, ale nie rasistowski. 29.07.05, 12:05 A Stefek Burczymucha? Przecież "niezbicie wynika wrażenie", że ten chłopiec choć mocny w gębie to tchórz. A Lesio, który rzekomo wysłał list? Kłamczuch. Pan Hilary moze wydawać się "opóźniony" w rozwoju, a Jacek i Placek to pospolici złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 06:07 A problem pozostanie, w RPA gonią bialych i to nie nowość, a polacy tacy poprawni.A jak polka skundli się z murzynem lub arabem to dać jej medal.Nie byłoby nienawiści gdyby w Polsce nie było problemu bezrobocia i ubóstwa.Murzynka sprowadzić dać mu obywatelstwo, mieszkanie ipolkę i ja mam być tolerancyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Czego nie udalo Ci sie znalezc: pracy czy dupy? IP: *.asm.bellsouth.net 29.07.05, 06:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic TYLKO PROSZE BYC KONSEKWENTNYM IP: *.stat.gov.pl 29.07.05, 07:56 I tym baranom naprawde nie pozwolic wchodzic na mecze. Pilnowac porzadku i wyrzucac baranow, a w dluzszej perspektywie to zaprocentuje, bo to jedyna metoda, by na meczach pilki noznej bylo jak na meczach siatkowki. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom 29.07.05, 08:02 Czyżby ktoś był zaskoczony tym incydentem? Przecież od dawna wiadomo, że neofaszystów wśród kiboli nie brakuje... I tylko musi ich być odpowiednio głośno słychać, żeby ktoś wreszcie zareagował. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Faszyzm! 29.07.05, 08:16 Rozumiem, że klub może sobie nie wpuszczać na stadion kogo chce (ale właśnie kogo chce nawet murzynów, blondynów, feministki, wegetarian i kogo tam sobie wymysli), ale dlaczego bierze w tym udział państwo? Jakim prawem prokuratura się tym zajmuje. Jak ktoś nie lubi czarnych to jego sprawa. Nikt nie pobił, nie zaatakował tego piłkarza. Oni go tylko nie chcą w klubie, któremu kibicują. Ta cała akcja klubu, mediów i prokuratury jest faszystowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Faszyzm! IP: *.aster.pl 29.07.05, 08:53 Jesteś tak głupi czy czytać nie umiesz? Przecież na takie zachowania w prawie polskim jest paragraf, który zresztą jest cytowany na zakończenie artykułu. Fajnie że jakiś prokurator postanowił z niego skorzystać, bo w wielu innych przypadkach rasistowskich zachowań sprawy umarzano ze względu na "nikłą szkodliwość społeczną". Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Faszyzm! 29.07.05, 09:07 Po pierwsze to ja postluję by państwo takimi pierdołami w ogóle się nie zajmowało, a więc podobne paragrafy wyróżniające czyjeś cechy szczególnie chronione są wg mnie bez sensu. Po drugie - zastanów się czy ten paragraf obejmuje zachowanie tych ludzi, bo oni go nie obrazili, o dyskryminacji tez tu trudno mówić Po trzecie - wszelkie działania prawne powinien rozpocząć poszkodowany, jeśli jest w stanie, a jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja nie Jesteś idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:53 Wszelka polemika z tobą jest bez sensu, bo beton i krótkowzroczność, jaką prezentujesz po prostu zwala z nóg. Jak jakiś małolat buchnie małe chipsy w sklepie to też niech się nie zajmują, bo po co. Za 3 lata będziesz miał złodzieja pełną gębą, po paragrafie 210, a być może i jeszcze gorzej. Łapiesz czy za trudne do ogarnięcia??? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Ty lewacki ignorancie, faszysto. 29.07.05, 10:04 Rasizm to taki sam pogląd jak inne. Czy kawałami o blondynkach też ma się zajmować prokurator, bo dyskryminują część kobiet? Faszysto. Ja jestem liberałem i nie zamierzam nikomu zabraniać głoszenia swoich poglądów, a ty chcesz go wszadzić do więzienia, totalitarysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh... Re: Ty lewacki ignorancie, faszysto. IP: *.wroclaw.mm.pl 30.07.05, 22:24 gdybyś ty chłopie rozumiał choć 1/3 słów, których używasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Ale jest tez konstytucja -akt ponad KK IP: 82.177.10.* 29.07.05, 10:14 dajaca wolnosc wypowiedzi i przekonan i jesli jeszcze jestem w stanie zrozumiec ukaranie tych kibicow z "mlyna" ( glupota osabiac swoja druzyne antydopingiem dla mnie jako kibica) to zupenie nie rozumiem ukarania tych co sie wypowiadali w Polsacie to juz przeginka moim skromnym zdaniem(a rasista nie jestem) zreszta to hipokryzja jedna wielka bo tak np: jak ktos pieje panteony pochwalne na rzecz czerownego (terroru), socjalizmu i innych tam systemow sprawiedliwosci spolecznej itp to sie nic jakos nie dzieje media nie potepiaja wszyscy zadowoleni (ostatnia sprawa jakiegos soc-baru z portretami Stalina, Lenina miedzynarodwka w tle lecaca itp) a przeciez ten system byl pare razy bardziej zbrodniczy niz tak zwany narodowy socjalizm Hitlera. Tymczasem jak by ktos otworzyl "nazi-bar" z portretami Adolfa Hermana i jimis nazi melodiami to juz widze co by sie dzialo.... zeby byo jasne nie pochawlam zednego z XX wiecznych totalitaryzmow ani czerownego ani brunatnego) chiabym zwrocic uwage na niekonskwencje i hipokryzje panujaca w tym temacie w naszej ojczyznie.Wielki problem z paru rasistowskich matolkow rzygac mi sie chce ta zaczynajaca szalec wszedzie "polityczna poprawnosc" to tyle od fana Legii z 25 lenim stazem Pozdro (L) Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Ale jest tez konstytucja -akt ponad KK 29.07.05, 10:29 A poza tym wszyscy, którzy rzucili się na kieleckich rasistów zachowują się jak naziści - nasz pogląd jest słuszny, a tamtych należy zrównać z ziemią. Niech mi ktoś tymczasem udowodni, że wszystke rasy są równe. Wystarczy spojrzeć na Afrykę czy kolorowe getta na innych kontynentach by dojść do wniosku, że pewne rasy są głupsze i nie radzą sobie na świecie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napadalec Re: Ale jest tez konstytucja -akt ponad KK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:53 Mnie nie pozdrawiaj. Nie zycze sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Ale jest tez konstytucja -akt ponad KK 29.07.05, 11:07 Nie schlebiaj sobie. Pojawiasz sie nagle na forum i zabraniasz się pozdrawiać. Przecież to nie do ciebie było, zarozumialcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki64 Re: Faszyzm! IP: 193.109.212.* 29.07.05, 10:34 Człowieku o czym ty piszesz ? Przeczytaj hasło, które wykrzykiwali kibole i przeczytaj ten "paragarf" i pomyśl choć trochę choć dzień upalny .... czy naprawdę twoim zdaniem obrażali oni /kibole/ tego gracza ? Ci kibole są po prostu głupi - bo jak zawodnik dobrze gra, a poto go się ściąga do drużyny, a nie ze względu na kolor skóry, oczu czy włosów - to jest to korzyść dla klubu i kibicujących mu i używających mózgu kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Faszyzm! 29.07.05, 11:09 Też nie rozumiem co on im przeszkadza. W drużynie, której kibicuję, grali kolorowi i nikt nie widział problemu. Problem w tym, że oni powinni mieć prawo do głoszenia takich poglądów, póki go nie obrażą i póki on SAM ich nie zaskarży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Do Baltazarusa - synku masz paragraf przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:50 Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem, a nie się pluć bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Do Baltazarusa - synku masz paragraf przecież 29.07.05, 10:06 W którym miejscu ci ludzie go złamali i dlaczego sprawa jest podejmowana z urzędu lub zgłasza ją klub, a nie poszkodowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Prośba o wyjaśnienie. IP: *.devs.futuro.pl 29.07.05, 11:32 Czy go złamali to już zdecyduje sąd. Podziwiam twoje poszanowanie dla naturalnych prawa człowieka gwarantowanych konstytucją i zasady legalizmu. Powiedz tylko, bez rozstrzygania o złamaniu prawa przez tych gó..arzy: czy chciałbyś żeby tacy ludzie zapełniali polskie stadiony? Czy pochwalasz ich zachowanie? Proszę, nie pisz kolejny raz o ich prawach (tu zgody nie będzie) ale o własnych odczuciach wobec ich zachowania. Śpiewał byś z nimi, czy odwrócił plecami? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Prośba o wyjaśnienie. 29.07.05, 12:11 Oczywiście, że uważam ich zachowanie za głupie, ale mają do tego prawo. W końcu ten zawodnik jest wzmocnieniem ich drużyny, a gdyby nie był powinni go wygwizdać za złą grę, a nie wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haloahalo nie moze byc rasizmu !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:08 Art. 13.konstytucji RP Zakazanejest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołującychsię w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lubdziałalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową,stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykępaństwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa. moze tu nie chiodzi do konca o cala sprawe , ale jak widac Panstwo ma walczyc o to zeby nie bylo rasizmu i nie maja w takim prawie wyrazac takich pogladow publicznych bo jest to niezgodne z konstytucja - przynajmniej ja tak rozumiem - i bronienie tu ich praw nie ma nic do rzeczy - a jak juz czytam wypowiedz goscia na temat: ze widac po kontynentach ze niektore rasy sa glupsze - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: nie moze byc rasizmu !!!! IP: *.206.115.137.telsat.wroc.pl 29.07.05, 18:47 Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano brawo Korona! IP: *.crowley.pl 29.07.05, 08:29 Jak widac można tchnąc odrobinę cywilizacji dp polskiej piłki nozńej - tak trzymać!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HutnikKraków Re: brawo Korona! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:51 Trzymajcie sie Korona, tolerancyjniaki za parę lat przyznaja wam rację jak zobaczą do czego prowadzi to całe multi-kulti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia WarszawaNR [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: IP: *.aster.pl 29.07.05, 09:17 co do jednego sie zgodze "nie maja fryzur" ale do "karkow" to ty debilom jeszcze duzo brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz ktos wypowiada wone białym :( WKKKS Slask ! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.07.05, 09:25 pozdro z Wrocka ! Trzymajcie sie i pozostancie wierni swoim ideałom ! 14/88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyskinhead Polak podpisujący się 14/88 to debil nie Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:57 Po co te debilne hasła przypale? Jesteś śmiesznym i żałosnym oszołomem, syneczku. I wsadź sobie te pozdrowienia. Że też w takim pięknym mieście rodzą się tacy kretyni. Ale jak się ma 15 lat to tak jest, że dekielek jeszcze nie pracuje. A czemu nie podpiszesz się HH w pełnej wersji zamiat 88, co? Gnoju, spytaj dziadka, czy mu nie przykro, jak to widzi. Chyba że walczył po stronie Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszczu Re: ktos wypowiada wone białym :( WKKKS Slask ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:41 Ty żałosny kretynie!!! Jak bym cie dostał w swoje rece, to bym ci tak SKUŁ TEN FASZYSTOWSKI RYJ, że by cie kolesie z bojóweczki nie poznali! Ciekaw jestem czy jak by ci Adolfek zagazował mamusię, to też byś "pozdrawiwał" w ten sposób. I nie bój sie, nikt nie wypowiada wojny białym, natomiast na pewno wypowiada TĘPYM BEZMOZGOM, do ktorych ty frajerze sie zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz wpadnij :) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.07.05, 09:15 Dawaj koles :) Wrocłąw Nowy Dwor Amfiteatr :) jestem tam czesto ! a lat mam 29 hehehe 14/88 na pochybel lewakom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rach Ciach Brawo dla szefostwa Korony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:37 z tego co wiem, to było ok.300 debili-rasistów. Czy więc za sukces należy traktować wyeliminowanie szećiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.stk.net.pl 29.07.05, 09:39 Brawo Korona tepic gnojow i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.urpl.gov.pl / *.urpl.gov.pl 29.07.05, 09:47 Ja bym im dał po 3-lata odsiadki i po 50 batów na gołą dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.aster.pl 29.07.05, 09:52 porządek musi być prawo i sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napadalec Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:58 Bardzo sie ciesze. Mam nadzieje, ze bedzie to poczatek lawiny na wzor tej przywolujacej do porzadku polskich sedziow. Teraz zaden prezes klubu nie bedzie sie juz mogl tlumaczyc, ze nie jest w stanie nic zrobic z chamstwem na swoim stadionie. Obojetnie, czy chamstwo wystepuje na tle rasowym, czy jakimkolwiek innym. Buraki precz z polskich stadionow! A odnosnie burakow, wszyscy przesciguja sie w tytulowaniu kielczan tym mianem, gdy tymczasem podobni debile sa w kazdym miescie, zas jedyny sensowny prezes znalazl sie wlasnie w Kielcach! Gratulacje z Wroclawia! Swiadomie pominalem tu prezesa Drzymale, ktory sensownym prezesem jest bez watpienia. Na szczescie, o ile mi wiadomo, nie musi sie jednak zmagac z podobnymi problemami w Grodzisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jsl DOSKONALE!!!!! IP: .1P1D* / *.dhl.com 29.07.05, 11:22 Wreszcie jeden klub zdecydował się na normalne(!) funkcjonowanie! W Kielcach rzeczywiście pokazano do czego służy system monitorujący stadion. Nie moge zrozumiec dlaczego na innych stadionach jest z tym problem. Prezes Filipiak coś próbował to zdaje się, że ktoś mu groził. Mam wrażenie, ze w pozostałych klubach istnieja jakieś "nieformalne" powiązania między "liderami zadym" a zarządzającymi klubemami i potem "koledzy" nawzajem nie chca sobie robic krzywdy (a to zapis z kamer nieczytelny albo awaria kamer itd.itd.). I w ten sposób jezeli podstawy funkcjonowania klubu nie sa zdrowe/normalne, to się tak będzie działo. Gratuluje KORONIE, życzyłbym sobie takiej postawy wszędzie. Jeżeli, ktoś się nie potrafi "odnaleźc" na stadionie to nalezy go zidentyfikowac i po prostu nie wpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: 217.153.152.* 29.07.05, 11:22 brawa dla włodarzy korony, że się nie boją zrobić tego czego boja się np w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.05, 12:03 Wielke brawa dla wladz KORONY !!! Zycze udanego sezonu !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jojo76 Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom 29.07.05, 12:39 BRAWO BRAWO BRAWO, w końcu sensownie myslacy ludzie w zarządzie klubu. Może PZPN wyda na w końcu pieniądze i zapłaci za prelekcje, które poprowadzą ludzie z Kolportera. Tytuł wykładu "A jednak się da". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papricana Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:43 no i pięknie to mi sie podoba, Kielce rules, moze kiedys dochowamy sie pieknego polskiego futbolu i na boisku i na trybunach, wiecej takich klubow jak Korona, mniej chamstwa wiecej dobrej pilki - Szczecin pozdrawia Kielce i do zobaczenia niedlugo w Szczecinie ;) oczywiscie Pogoń forever Odpowiedz Link Zgłoś
wlody_2 Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom 29.07.05, 12:48 Ale chamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Citizen Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:53 Urodziłem się w Kielcach ale od kilkudziesięciu lat już tam nie mieszkam. Za moich czasów nie było jeszcze Korony za to były Błękitni (od koloru mundurków sponsora). Spokój na trybunach wzorowy, ale wtedy pilnowała GWARDIA. I komu to przeszkadzało? Odpowiedz Link Zgłoś