Dodaj do ulubionych

Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom

IP: *.server.ntli.net 29.07.05, 00:23
no i pieknie! korona dala przyklad jak walczyc z pajacami bo inni potrafia
tylko mowic ze sie nie da
a okazuje sie ze sie daje!!
brawo korona!
Obserwuj wątek
    • Gość: Skreem! Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.chello.pl 29.07.05, 00:25
      I słusznie. Dla rasistów nie ma miejsca na stadionach. Jest za to w więzieniu.
      • fanatyk666 Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom 29.07.05, 12:06
        www.fanatyk.org/taxonomy/term/16
        about KKKorona
        • Gość: piternet BRAWO KORONA ! IP: 217.153.8.* 29.07.05, 13:40
          W koncu normalni ludzie beda mogli razem dopingowac kluby.
          W koncu garstka tepych karkow i nieudacznikow zyciowych, nie bedzie mordowac
          polskiej pilki.

Pozdrawiam Kibicow i zycze aby odtad mogli na stadionie swietowac, zamiast
          wysluchiwac obelg i zniewag.
          • Gość: TadeuszLuzny Pozyjemy, zobaczymy... IP: *.sympatico.ca 29.07.05, 16:36
            Dobrze gadaja tylko czy na gadce sie nie skonczy? Na mecz przyjdzie np. 6 tys.
            kibicow i ochrona ma nie wpuscic 6 na podstawie zdjec? co bedzie jak sie
            ufarbuja albo zapuszcza brode?
    • Gość: vick KKK Korona IP: *.cable.mindspring.com 29.07.05, 00:29
      Już sama nazwa wskazuje Kolporter Korona Kielce czyli KKK. Nic dodać nic ująć.

KKK Korona
      • felo1125 Re: KKK Korona 29.07.05, 01:37
        h w d rasistą!!!!
        • gadery Re: KKK Korona 29.07.05, 09:06
          To sie przez ch pisze.
          • Gość: kibic :-) z powrotem do szkoly IP: *.intra. / *.news.vogel.pl 29.07.05, 10:29
            akurat to słowo mozna pisac zarowno ch.j czy h*j
            obie formy sa OK

niemniej powinno byc rasitOM a nie rasistĄ

--

polska język, trudna język, prawda?

• Gość: ace Przez "h" to piszą kibice... IP: *.devs.futuro.pl 29.07.05, 11:18
              ...ci niedouczeni.

"Obie formy są OK" - buahahaha, chyba u ciebie na osiedlu.
      • Gość: Widzewek Kazdy powienien mieć możliwość.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:12
        Kazdy powienien mieć możliwość wyrażania własnych przekonań. podro KKK Korona
        trzymajcie się!!!
        • Gość: shad Re: Kazdy powienien mieć możliwość.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:08
          Owszem - kilkudziesięciu (kilkuset) debili z Kielc (ale równie dobrze z każdego
          innego miasta)ma prawo do "wyrażanie przekonań",
          ale wyrażanie przekonań (choć to zbyt górnolotne słowo dla tych troglodytów)
          wiąże się z odpowiedzialnością za słowo - w tym wypadku odpowiedzialnością
          karną + karą ze strony klubu.
          A dla działaczy Korony (czyli dla ludzi z Kolportera) wielkie brawa!! Oby tylko
          zakaz był egzekwowalny.
          Stal Mielec pozdrawia.
    • Gość: Tomek Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.icpnet.pl 29.07.05, 00:38
      Kolporter organizacyjnie i finansowo spełnia warunki pierwszoligowe i bardzo dobrze bo brak Polsce stabilnych klubów ale kibice... Buraki z Kielc nie dorosły do ekstraklasy....
      • skun2 Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom 29.07.05, 01:37
        buraki, fakt, żenada...
        • Gość: aigel Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 01:53
          Brawo działacze Korony!!! Gorąco Wam życzę, żeby to nie była czcza gadanina,
          tylko by Wasze deklaracje zamieniły się w czyny!!! A innym Klubom (np. Legii,
          Arce, Lechowi...) życzę takich działaczy, jak ci w Kielcach!!!

Bydło won ze stadionów!!! Do kryminałów z nimi!!!
      • Gość: Alex WAŻNE !!! IP: *.aster.pl 29.07.05, 01:37
        Czy nie uważacie, że takie proste rozwiązanie jak w tym przypadku rozwiązałoby
        problem chuligaństwa na stadionach ?
        Brał udział w rozróbie - nigdy już nie wejdzie na stadion.
        Co Wy na to ? Wydaje mi się, że w ten prosty sposób po 1 sezonie ... ba, po
        jednej rundzie (np jesiennej) nie byłoby już problemu ...
        • Gość: aigel Re: WAŻNE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 01:50
          jasne, że tak powinno być, ale w wielu klubach działacze są skumani z
          największymi bydlakami i po prostu jest im na rękę, żeby na ich zwierzęce
          zachowania nie reagować.
          • Gość: boston65 juz do reszty... IP: *.nwrk.east.verizon.net 29.07.05, 02:10
            ...wszyscy zglupieli, paru kretynow pokrzyczalo sobie, to wszystko, nikt nikogo
            nie pobil, nie okradl, a awantura jakby niewiadomo co sie stalo

jak prezydent robi sobie jaja z papierza, nic sie nie dzieje, nikt nie pociaga
            nikogo do odpowiedzialnosci, wiecej oglupialy narod wybiera bydlaka na druga
            kadencje,

paru wyrostkow nie lubi czarnych, a to juz przestepstwo

chore to wszystko, bardzo chore, a ludzie glupi lykaja
            • Gość: aigel Re: juz do reszty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 02:15
              Co Ty gadasz koleś? Trochę psychologii by się przydało poduczyć. Zasada
              zachować w tłumie jest taka, że jest się takim, jakie jest środowisko, w którym
              się przebywa. Gdyby nie ta zdecydowana reakcja wszystkich dookoła - prasy, TV,
              a przede wszystkim kibiców, to na kolejnym meczu Kolportera byłoby nie 4, ale
              40 takich kretynów, potem 400 itd.

Bydło won ze stadionów!!!
            • patriota21wieku Re: juz do reszty... 29.07.05, 03:42
              Gość portalu: boston65 napisał(a):

> ...wszyscy zglupieli, paru kretynow pokrzyczalo sobie, to wszystko, nikt
              nikogo
              > nie pobil, nie okradl, a awantura jakby niewiadomo co sie stalo
              >
              > jak prezydent robi sobie jaja z papierza, nic sie nie dzieje, nikt nie pociaga
              > nikogo do odpowiedzialnosci, wiecej oglupialy narod wybiera bydlaka na druga
              > kadencje,
              >
              > paru wyrostkow nie lubi czarnych, a to juz przestepstwo
              >
              > chore to wszystko, bardzo chore, a ludzie glupi lykaja

Oczywiscie mieszkajac w Bostonie nigdy nie spotkales sie z rasizmem wobec
              ciebie. Podejrzewam ze sie kisisz w Polskim gettcie, i nie miales okazji
              doswiadczyc na sobie uczuc jakie wywoluje komentaz "stupid Polack!"
              • Gość: Pedro Re: juz do reszty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.05, 08:26
                Czyli uwazasz, ze kazdy, kto powie o jakimkolwiek Polaku, ze jest glupi, to
                rasista? I czy nikt nie moze wyrazic swojej opinii o glupich Polakach lub
                glupich Murzynach? Co to ma wspolego z wolnoscia slowa i tolerancja (bo
                przeciez o glupich rasistach kazdy sie moze wypowiadac).
            • gadery Re: juz do reszty... 29.07.05, 09:08
              Papieza a nie Papierza.
            • Gość: elemel Re: juz do reszty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:26
              Co??? Kwaśniewski robi sobie jaja z Benedykta XVI??? Skandal?
            • Gość: jarecki64 Re: juz do reszty... IP: 193.109.212.* 29.07.05, 10:23
              Masz rację niestety,
              a poza tym, czy samo hasło, które wykrzykiwali ci kibole,
              /nie chcemy murzyna - korona biała drużyna/ jest obraźliwe ?
              Dla władz klubu, bo korona nie jest "biała" tylko ... "kolorowa",
              a może jest w "ciapki" ? Czy mówienie o murzynie, że jest murzynem jest dla
              murzyna obraźliwe ? Politpoprawna prokuraturka i policyjka to już nie ma
              poważniejszych zmartwień ?
              Kolejny temat zastępczy przed wyborami ...
              • Gość: marcy Wg. mnie jest obraźliwe. IP: *.devs.futuro.pl 29.07.05, 12:27
                Nie chcą go nie ze względu na umiejętnosci piłkarskie, na podejście do gry,
                na zachowanie pozaboiskiem, na stosunek do kibiców - ale ze względu na jego kolor skóry - to chyba bezdyskusyjne, sami o tym mówią otwarcie.

A to rasizm - nic więcej tylko rasizm. A czy rasistowskie hasła obrażają Hernaniego - zdecyduje sąd. Wg. mnie mało rzeczy obraża bardziej.
              • Gość: DeeM Re: juz do reszty... IP: 213.17.194.* 31.07.05, 12:20
                Te hasła to były najłagodniejsze. Napradwe wierzysz,że koleś "bez karku i
                włosów" nie wymyślij czegoś bardziej radykalnego?

Ja na przyklad przestalem chodzic na mecze Lechii,bo irytujace jest
                zachowanie "kiboli, szalikowców itp.". Już parę dobrych lat czekam aż ktoś
                zrobi pożądek na stadionach. I chyba jeszcze poczekam sobie troche...
      • Gość: xD Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:23
        Chcialbym powiedziec, iz nie wszyscy kibice Korony nie sa burakami ^^
        buraczku :) Z wypowiedzi moich kolegow ktorzy chodza na mecze doszedlem do
        wniosku, ze im nie przeszkadza ten nowy gracz :) Wiec kolego uwazaj na
        przyszlos co piszesz bo mozesz kogos obrazic BURAKU
        • Gość: xD Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:25
          poprawka "iz nie wszyscy kibice Korony sa burakami"
        • Gość: Tomek Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.icpnet.pl 30.07.05, 00:37
          Powiedź mi, jak mam nie myśleć o was jak o burakach z Kielc, skoro, praktycznie nic nie zrobiliście aby zamknąć gęby tych którzy wznosili rasistowskie hasła? Powiesz : były okrzyki.... he, he ,he To śmieszne!Dlaczego nikt ich nie uciszył? Dlaczego nie rozwiązaliście "problemu" na swoim terenie? Dlaczego dowiedziała sie o tym cała Polska? Dlaczego pozwoliliście garstce ludzi na takie zachowanie? Czy Koronie kibicują faceci bez jaj? Szanuję kluby z tradycjami i kibicami, ale po meczu z Cracovią nie zasługujecie na nazwę 'kibice" Mam nadzieję , że będziecie potrafili to zmienic i takze po tej rundzie moja opinia sie zmieni o was. kibicach Korony. Acha! I nigdy więcej nie próbuj nazywać mnie burakiem. Nie używaj słów , których znaczenia nie rozumiesz.Jako kibic Lecha , nigdy nie obraźiłem piłkarza rasistowskimi okrzykami. Przyjedź na mecz Korony do Poznania. Zobaczysz jak jest u nas.
    • Gość: zorro Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.iginet.net / *.iginet.net 29.07.05, 03:47
      kolporter polska druzyna jestem fanem innego klubu ale bardzo mi sie podoba
      wasze podejscie.Nie ma czegos takiego jak rasizm nawet na stadionie ps.kibic ze
      śląska
    • Gość: mariu Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 29.07.05, 04:53
      Murzynek Bambo w Afryce mieszka
      czarna ma skore ten nasz kolezka
      uczy sie pilnie przez cale ranki
      ze swej murzynskiej pierwszej czytanki
      • Gość: likier rasistowski wierszyk IP: 213.17.149.* 29.07.05, 11:27
        w tym duchu wychowani Polacy jak mają kojarzyć murzyna?, przecież z tego
        wierszyka wynika niezbicie wrażenie, że ten murzyn choć poczciwy to głupi jak
        małpa.
        • util Może naiwny, ale nie rasistowski. 29.07.05, 12:05
          A Stefek Burczymucha? Przecież "niezbicie wynika wrażenie",
          że ten chłopiec choć mocny w gębie to tchórz.

A Lesio, który rzekomo wysłał list? Kłamczuch.
          Pan Hilary moze wydawać się "opóźniony" w rozwoju, a
          Jacek i Placek to pospolici złodzieje.
    • Gość: Kuba Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 06:07
      A problem pozostanie, w RPA gonią bialych i to nie nowość, a polacy tacy
      poprawni.A jak polka skundli się z murzynem lub arabem to dać jej medal.Nie
      byłoby nienawiści gdyby w Polsce nie było problemu bezrobocia i
      ubóstwa.Murzynka sprowadzić dać mu obywatelstwo, mieszkanie ipolkę i ja mam
      być tolerancyjny?
      • Gość: ciekawy Czego nie udalo Ci sie znalezc: pracy czy dupy? IP: *.asm.bellsouth.net 29.07.05, 06:32
      • Gość: Thorgim Raczej głowy IP: *.pro-internet.pl 29.07.05, 07:27
    • Gość: Kibic TYLKO PROSZE BYC KONSEKWENTNYM IP: *.stat.gov.pl 29.07.05, 07:56
      I tym baranom naprawde nie pozwolic wchodzic na mecze. Pilnowac porzadku i
      wyrzucac baranow, a w dluzszej perspektywie to zaprocentuje, bo to jedyna
      metoda, by na meczach pilki noznej bylo jak na meczach siatkowki.
    • zewszad_i_znikad Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom 29.07.05, 08:02
      Czyżby ktoś był zaskoczony tym incydentem? Przecież od dawna wiadomo, że
      neofaszystów wśród kiboli nie brakuje... I tylko musi ich być odpowiednio
      głośno słychać, żeby ktoś wreszcie zareagował.
    • baltazarus Faszyzm! 29.07.05, 08:16
      Rozumiem, że klub może sobie nie wpuszczać na stadion kogo chce (ale właśnie
      kogo chce nawet murzynów, blondynów, feministki, wegetarian i kogo tam sobie
      wymysli), ale dlaczego bierze w tym udział państwo? Jakim prawem prokuratura
      się tym zajmuje. Jak ktoś nie lubi czarnych to jego sprawa. Nikt nie pobił, nie
      zaatakował tego piłkarza. Oni go tylko nie chcą w klubie, któremu kibicują.
      Ta cała akcja klubu, mediów i prokuratury jest faszystowska.
      • Gość: muka! Re: Faszyzm! IP: *.aster.pl 29.07.05, 08:53
        Jesteś tak głupi czy czytać nie umiesz? Przecież na takie zachowania w prawie
        polskim jest paragraf, który zresztą jest cytowany na zakończenie artykułu.
        Fajnie że jakiś prokurator postanowił z niego skorzystać, bo w wielu innych
        przypadkach rasistowskich zachowań sprawy umarzano ze względu na "nikłą
        szkodliwość społeczną".
        • baltazarus Re: Faszyzm! 29.07.05, 09:07
          Po pierwsze to ja postluję by państwo takimi pierdołami w ogóle się nie
          zajmowało, a więc podobne paragrafy wyróżniające czyjeś cechy szczególnie
          chronione są wg mnie bez sensu.
          Po drugie - zastanów się czy ten paragraf obejmuje zachowanie tych ludzi, bo
          oni go nie obrazili, o dyskryminacji tez tu trudno mówić
          Po trzecie - wszelkie działania prawne powinien rozpocząć poszkodowany, jeśli
          jest w stanie, a jest.
          • Gość: A ja nie Jesteś idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:53
            Wszelka polemika z tobą jest bez sensu, bo beton i krótkowzroczność, jaką
            prezentujesz po prostu zwala z nóg. Jak jakiś małolat buchnie małe chipsy w
            sklepie to też niech się nie zajmują, bo po co. Za 3 lata będziesz miał
            złodzieja pełną gębą, po paragrafie 210, a być może i jeszcze gorzej. Łapiesz
            czy za trudne do ogarnięcia???
            • baltazarus Ty lewacki ignorancie, faszysto. 29.07.05, 10:04
              Rasizm to taki sam pogląd jak inne. Czy kawałami o blondynkach też ma się
              zajmować prokurator, bo dyskryminują część kobiet? Faszysto. Ja jestem
              liberałem i nie zamierzam nikomu zabraniać głoszenia swoich poglądów, a ty
              chcesz go wszadzić do więzienia, totalitarysto.
              • Gość: eh... Re: Ty lewacki ignorancie, faszysto. IP: *.wroclaw.mm.pl 30.07.05, 22:24
                gdybyś ty chłopie rozumiał choć 1/3 słów, których używasz...
          • Gość: XXL Ale jest tez konstytucja -akt ponad KK IP: 82.177.10.* 29.07.05, 10:14
            dajaca wolnosc wypowiedzi i przekonan

i jesli jeszcze jestem w stanie zrozumiec ukaranie tych kibicow z "mlyna" (
            glupota osabiac swoja druzyne antydopingiem dla mnie jako kibica) to zupenie
            nie rozumiem ukarania tych co sie wypowiadali w Polsacie to juz przeginka moim
            skromnym zdaniem(a rasista nie jestem)
            zreszta to hipokryzja jedna wielka bo tak np: jak ktos pieje panteony pochwalne
            na rzecz czerownego (terroru), socjalizmu i innych tam systemow sprawiedliwosci
            spolecznej itp to sie nic jakos nie dzieje media nie potepiaja wszyscy
            zadowoleni (ostatnia sprawa jakiegos soc-baru z portretami Stalina, Lenina
            miedzynarodwka w tle lecaca itp)
            a przeciez ten system byl pare razy bardziej zbrodniczy niz tak zwany narodowy
            socjalizm Hitlera. Tymczasem jak by ktos otworzyl "nazi-bar" z portretami
            Adolfa Hermana i jimis nazi melodiami to juz widze co by sie dzialo....
            zeby byo jasne nie pochawlam zednego z XX wiecznych totalitaryzmow ani
            czerownego ani brunatnego) chiabym zwrocic uwage na niekonskwencje i hipokryzje
            panujaca w tym temacie w naszej ojczyznie.Wielki problem z paru rasistowskich
            matolkow rzygac mi sie chce ta zaczynajaca szalec wszedzie "polityczna
            poprawnosc"
            to tyle od fana Legii z 25 lenim stazem
            Pozdro
            (L)
            • baltazarus Re: Ale jest tez konstytucja -akt ponad KK 29.07.05, 10:29
              A poza tym wszyscy, którzy rzucili się na kieleckich rasistów zachowują się jak
              naziści - nasz pogląd jest słuszny, a tamtych należy zrównać z ziemią. Niech mi
              ktoś tymczasem udowodni, że wszystke rasy są równe. Wystarczy spojrzeć na
              Afrykę czy kolorowe getta na innych kontynentach by dojść do wniosku, że pewne
              rasy są głupsze i nie radzą sobie na świecie. Pozdrawiam.
              • Gość: napadalec Re: Ale jest tez konstytucja -akt ponad KK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:53
                Mnie nie pozdrawiaj. Nie zycze sobie.
                • baltazarus Re: Ale jest tez konstytucja -akt ponad KK 29.07.05, 11:07
                  Nie schlebiaj sobie. Pojawiasz sie nagle na forum i zabraniasz się pozdrawiać.
                  Przecież to nie do ciebie było, zarozumialcu.
        • Gość: jarecki64 Re: Faszyzm! IP: 193.109.212.* 29.07.05, 10:34
          Człowieku o czym ty piszesz ?
          Przeczytaj hasło, które wykrzykiwali kibole i przeczytaj ten "paragarf"
          i pomyśl choć trochę choć dzień upalny ....
          czy naprawdę twoim zdaniem obrażali oni /kibole/ tego gracza ?
          Ci kibole są po prostu głupi - bo jak zawodnik dobrze gra, a poto go się ściąga
          do drużyny, a nie ze względu na kolor skóry, oczu czy włosów - to jest to
          korzyść dla klubu i kibicujących mu i używających mózgu kibiców.

• baltazarus Re: Faszyzm! 29.07.05, 11:09
            Też nie rozumiem co on im przeszkadza. W drużynie, której kibicuję, grali
            kolorowi i nikt nie widział problemu. Problem w tym, że oni powinni mieć prawo
            do głoszenia takich poglądów, póki go nie obrażą i póki on SAM ich nie zaskarży.
      • Gość: Prokurator Do Baltazarusa - synku masz paragraf przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:50
        Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem, a nie się pluć bez sensu.
        • baltazarus Re: Do Baltazarusa - synku masz paragraf przecież 29.07.05, 10:06
          W którym miejscu ci ludzie go złamali i dlaczego sprawa jest podejmowana z
          urzędu lub zgłasza ją klub, a nie poszkodowany?
          • Gość: marcy Prośba o wyjaśnienie. IP: *.devs.futuro.pl 29.07.05, 11:32
            Czy go złamali to już zdecyduje sąd. Podziwiam twoje poszanowanie dla
            naturalnych prawa człowieka gwarantowanych konstytucją i zasady legalizmu.

Powiedz tylko, bez rozstrzygania o złamaniu prawa przez tych gó..arzy:
            czy chciałbyś żeby tacy ludzie zapełniali polskie stadiony? Czy pochwalasz
            ich zachowanie?

Proszę, nie pisz kolejny raz o ich prawach (tu zgody nie będzie) ale o
            własnych odczuciach wobec ich zachowania. Śpiewał byś z nimi, czy odwrócił plecami?

• baltazarus Re: Prośba o wyjaśnienie. 29.07.05, 12:11
              Oczywiście, że uważam ich zachowanie za głupie, ale mają do tego prawo. W końcu
              ten zawodnik jest wzmocnieniem ich drużyny, a gdyby nie był powinni go
              wygwizdać za złą grę, a nie wygląd.
            • Gość: haloahalo nie moze byc rasizmu !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:08
              Art. 13.konstytucji RP
              Zakazanejest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołującychsię
              w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu,
              faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lubdziałalność zakłada lub
              dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową,stosowanie przemocy w celu zdobycia
              władzy lub wpływu na politykępaństwa albo przewiduje utajnienie struktur lub
              członkostwa.

moze tu nie chiodzi do konca o cala sprawe , ale jak widac Panstwo ma walczyc o
              to zeby nie bylo rasizmu i nie maja w takim prawie wyrazac takich pogladow
              publicznych bo jest to niezgodne z konstytucja - przynajmniej ja tak rozumiem -
              i bronienie tu ich praw nie ma nic do rzeczy - a jak juz czytam wypowiedz
              goscia na temat: ze widac po kontynentach ze niektore rasy sa glupsze -
              • Gość: Pedro Re: nie moze byc rasizmu !!!! IP: *.206.115.137.telsat.wroc.pl 29.07.05, 18:47
                Art. 54.

Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i
                rozpowszechniania informacji.
    • Gość: ano brawo Korona! IP: *.crowley.pl 29.07.05, 08:29
      Jak widac można tchnąc odrobinę cywilizacji dp polskiej piłki nozńej - tak
      trzymać!!! Pozdrawiam
      • Gość: HutnikKraków Re: brawo Korona! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:51
        Trzymajcie sie Korona, tolerancyjniaki za parę lat przyznaja wam rację jak
        zobaczą do czego prowadzi to całe multi-kulti.
    • Gość: Polonia WarszawaNR [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gruby Re: IP: *.aster.pl 29.07.05, 09:17
        co do jednego sie zgodze "nie maja fryzur"
        ale do "karkow" to ty debilom jeszcze duzo brakuje
    • Gość: Apasz ktos wypowiada wone białym :( WKKKS Slask ! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.07.05, 09:25
      pozdro z Wrocka ! Trzymajcie sie i pozostancie wierni swoim ideałom !
      14/88
      • Gość: Antyskinhead Polak podpisujący się 14/88 to debil nie Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:57
        Po co te debilne hasła przypale? Jesteś śmiesznym i żałosnym oszołomem,
        syneczku. I wsadź sobie te pozdrowienia. Że też w takim pięknym mieście rodzą
        się tacy kretyni. Ale jak się ma 15 lat to tak jest, że dekielek jeszcze nie
        pracuje. A czemu nie podpiszesz się HH w pełnej wersji zamiat 88, co? Gnoju,
        spytaj dziadka, czy mu nie przykro, jak to widzi. Chyba że walczył po stronie
        Niemiec.
      • Gość: wieszczu Re: ktos wypowiada wone białym :( WKKKS Slask ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:41
        Ty żałosny kretynie!!! Jak bym cie dostał w swoje rece, to bym ci tak SKUŁ TEN
        FASZYSTOWSKI RYJ, że by cie kolesie z bojóweczki nie poznali! Ciekaw jestem czy
        jak by ci Adolfek zagazował mamusię, to też byś "pozdrawiwał" w ten sposób. I
        nie bój sie, nikt nie wypowiada wojny białym, natomiast na pewno wypowiada
        TĘPYM BEZMOZGOM, do ktorych ty frajerze sie zaliczasz.
        • Gość: Apasz wpadnij :) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.07.05, 09:15
          Dawaj koles :) Wrocłąw Nowy Dwor Amfiteatr :) jestem tam czesto !
          a lat mam 29 hehehe

14/88 na pochybel lewakom :)
    • Gość: Rach Ciach Brawo dla szefostwa Korony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:31
    • Gość: maro Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:37
      z tego co wiem, to było ok.300 debili-rasistów. Czy więc za sukces należy
      traktować wyeliminowanie szećiu?
    • Gość: misiu Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.stk.net.pl 29.07.05, 09:39
      Brawo Korona tepic gnojow i tyle!!!
    • Gość: zbyszek Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.urpl.gov.pl / *.urpl.gov.pl 29.07.05, 09:47
      Ja bym im dał po 3-lata odsiadki i po 50 batów na gołą dupę.
    • Gość: rt Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.aster.pl 29.07.05, 09:52
      porządek musi być
      prawo i sprawiedliwość
    • Gość: napadalec Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:58
      Bardzo sie ciesze. Mam nadzieje, ze bedzie to poczatek lawiny na wzor tej
      przywolujacej do porzadku polskich sedziow. Teraz zaden prezes klubu nie bedzie
      sie juz mogl tlumaczyc, ze nie jest w stanie nic zrobic z chamstwem na swoim
      stadionie. Obojetnie, czy chamstwo wystepuje na tle rasowym, czy jakimkolwiek
      innym. Buraki precz z polskich stadionow!
      A odnosnie burakow, wszyscy przesciguja sie w tytulowaniu kielczan tym mianem,
      gdy tymczasem podobni debile sa w kazdym miescie, zas jedyny sensowny prezes
      znalazl sie wlasnie w Kielcach! Gratulacje z Wroclawia!
      Swiadomie pominalem tu prezesa Drzymale, ktory sensownym prezesem jest bez
      watpienia. Na szczescie, o ile mi wiadomo, nie musi sie jednak zmagac z
      podobnymi problemami w Grodzisku.
    • Gość: jsl DOSKONALE!!!!! IP: .1P1D* / *.dhl.com 29.07.05, 11:22
      Wreszcie jeden klub zdecydował się na normalne(!) funkcjonowanie! W Kielcach
      rzeczywiście pokazano do czego służy system monitorujący stadion. Nie moge
      zrozumiec dlaczego na innych stadionach jest z tym problem. Prezes Filipiak coś
      próbował to zdaje się, że ktoś mu groził. Mam wrażenie, ze w pozostałych
      klubach istnieja jakieś "nieformalne" powiązania między "liderami zadym" a
      zarządzającymi klubemami i potem "koledzy" nawzajem nie chca sobie robic krzywdy
      (a to zapis z kamer nieczytelny albo awaria kamer itd.itd.). I w ten sposób
      jezeli podstawy funkcjonowania klubu nie sa zdrowe/normalne, to się tak będzie
      działo.
      Gratuluje KORONIE, życzyłbym sobie takiej postawy wszędzie. Jeżeli, ktoś się
      nie potrafi "odnaleźc" na stadionie to nalezy go zidentyfikowac i po prostu nie
      wpuścić.
    • Gość: legia Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: 217.153.152.* 29.07.05, 11:22
      brawa dla włodarzy korony, że się nie boją zrobić tego czego boja się np w
      warszawie.
      • Gość: Pit Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.05, 12:03
        Wielke brawa dla wladz KORONY !!!
        Zycze udanego sezonu !!!!!!
    • jojo76 Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom 29.07.05, 12:39
      BRAWO BRAWO BRAWO, w końcu sensownie myslacy ludzie w zarządzie klubu. Może
      PZPN wyda na w końcu pieniądze i zapłaci za prelekcje, które poprowadzą ludzie
      z Kolportera. Tytuł wykładu "A jednak się da".
    • Gość: papricana Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:43
      no i pięknie to mi sie podoba, Kielce rules, moze kiedys dochowamy sie pieknego
      polskiego futbolu i na boisku i na trybunach, wiecej takich klubow jak Korona,
      mniej chamstwa wiecej dobrej pilki - Szczecin pozdrawia Kielce i do zobaczenia
      niedlugo w Szczecinie ;) oczywiscie Pogoń forever
    • wlody_2 Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom 29.07.05, 12:48
      Ale chamy!
    • Gość: Citizen Re: Kolporter Korona wypowiedział wojnę rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:53
      Urodziłem się w Kielcach ale od kilkudziesięciu lat już tam nie mieszkam. Za
      moich czasów nie było jeszcze Korony za to były Błękitni (od koloru mundurków
      sponsora). Spokój na trybunach wzorowy, ale wtedy pilnowała GWARDIA. I komu to
      przeszkadzało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka