Dodaj do ulubionych

Idea Ekstraklasa - ostatni mecz 2. kolejki

31.07.05, 16:44
Ja obstawiam remis... To najkorzystniejszy wynik :>
Obserwuj wątek
    • Gość: www.bogacze.tk Tez remis;) IP: *.access.as9105.com 31.07.05, 17:13
    • Gość: Marc Tylko Widzew ! IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 31.07.05, 18:04
      Wejdzcie sobie na strone widzew.lodz.pl/news - wakacyjny konkurs i zobaczcie
      sobie jakich Widzew ma kibicow. Kocham ten klub!
    • Gość: xxxca Remis to strata 2 punktów IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:36
      najlepiej niech wygra Cracovia. narazie 1:0
      • Gość: Aik To ten Nowak to w koncu Piotr czy Pawel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:05
        Bo w tekscie raz wystepuje jako Piotr (w tej czesci wytluszczonym drukiem) raz
        jako Pawel. Hmmm...
    • Gość: Po(L)ak Re: Idea Ekstraklasa - ostatni mecz 2. kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:07
      I tak Sracovia 2-liga
    • Gość: behemot Ludzie drodzy czy nie można zdjąć z wizji Wójcika? IP: *.promax.media.pl 31.07.05, 21:07
      Oglądałem mecz na canale+ i moim zdaniem Wójcik albo był pod wpływem, albo nie ma pojęcia o futbolu. Przykłady:
      1. Po bramce dla Craksy opowiadał, że po czerwonej kartce Wasilewskiego Skorża natychmiast powinien wstawić nowego obrońcę, tz. że zdaniem Wuja nierozgrzany zawodnik zapobiegłby utracie brami
      2. Notorycznie udowadniał, że nie zna nowego przepisu o spalony. non stop wyrzucając asystentom błędy
      3. Kilka raz mówił krytycznie o trenerach, jednym słowem stara się o pracę
      Przy tym wszystkim język jakim się posługuje to juz małe miki, ja tylko zastanawiam się jak "wyłancza" się z akcji zawodnik, gdy tylko już się "włanczy", bo włancza się wujowi często i bez sensu.
      • Gość: alejandro Re: Ludzie drodzy czy nie można zdjąć z wizji Wój IP: *.devs.futuro.pl 31.07.05, 21:17
        Wójcik to buc w moje opinii. Czy może wspominał podczas relacji, że ma
        oferty z Emiratow i Tunezji? To jego stały numer.
      • Gość: fr Z tym spalonym to same problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:03
        Na meczu to samo. Przy tych nowych przepisach kibice się gubią.
        Idzie akcja, idzie, toczy się i nagle gwizdek - spalony.
        Na trybunach konsternacja.
        Połowa ludzi nie zna nowych przepisów, druga połowa jest tak zaaferowana meczem
        (jak ja) że nie pamieta już że zawodnik, który właśnie dostał piłke dwa podania
        wcześniej był na spalonym.
        Nie podobają mi się te zmiany :|
    • Gość: roni Re: Idea Ekstraklasa - ostatni mecz 2. kolejki IP: *.crowley.pl 31.07.05, 21:17
      Ale kibicow na meczu i smiecie rownac do Wisly zalosni jestescie i ten wasz
      antydoping.
    • Gość: fortart W III lidze było 12 tysięcy IP: *.net.autocom.pl 31.07.05, 22:13
      Na meczu z Korona w III lidze było 12 tysięcy kibiców. W I lidze najwięcej to 10
      000 czyli tyle na ile wówczas ustanowiono limit.
      • Gość: roni Re: W III lidze było 12 tysięcy IP: *.crowley.pl 31.07.05, 22:34
        Co ma piernik do wiatraka teraz jestescie w pierwszej na meczu Wisla Celtic
        bylo 40 tys.
    • Gość: masz Re: Idea Ekstraklasa - ostatni mecz 2. kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:42
      legia bedzie mistszem bo don kolano prezes ma plan najlepszy i poklada nadzieje
      w zdolnych mlodych chlopcachm, nasz piotrek z kochany
    • Gość: Wierzący ****** Paradoks ******* IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 01.08.05, 00:38
      Ojciec Św. oczekuje beatyfikacji a tam takie bluźnierstwo jak wiejskiej
      awanturze ! Swoją drogą co za dziwny zbieg okoliczności cracovia i samoobrona te
      same barwy ten sam poziom !!!
    • Gość: ANTYcracovia cracovia i samoobrona te same barwy ten sam poziom IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 01.08.05, 00:46
      cracovia i samoobrona te same barwy ten sam poziom !!! buchacha
    • Gość: behemot Wójcik ciąg dalszy IP: *.promax.media.pl 01.08.05, 08:28
      "przedstawiono komitet wyborczy Leppera w wyborach prezydenckich. Oprócz starych działaczy Samoobrony znaleźli sięw nim m.in. były szef podkarpackiej policji gen. Józef Jedynak, Zygmunt Grocholewski (przedstawiony jako konsul we Lwowie, choć jest po prostu jednym z pracowników w randze wicekonsula), polonus Stanisław Trojniak - swego czasu Wielki Marszałek polonijnej Parady Pułaskiego, oraz trener piłkarskiej drużyny z igrzysk w Barcelonie Janusz Wójcik. Trener powiedział "Rz", że rozważa start z list Samoobrony. - Jeśli przewodniczący zaproponuje mi odpowiednio wysokie miejsce na liście - zastrzegł. - Wcześniej byłem członkiem SLD, a Samoobrona też jest partią lewicy."
      Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka