Gość: ZBIGNIEW CZAS Z TYM SKOŃCZYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:38 Myślę, ze tak jak w komentarzu redakcyjnym - czas z tym skończyć bez względu na to co się bedzie działo. Lepiej odpuscić puchary, mistrzostwa świata itd. niż dalej tolerować takie rozgrywki. Liga powinna zostać rozwiązana co najmniej na dwa lata. Niestety winę za taki stan rzeczy ponoszą dziennikarze (niektórzy). To wy panowie po "zwycięstwie" jakiejś drużyny w 3 kolejnych meczach kreujecie ich na jakiś "rycezry wiosny", to Wy Panowie zawodnika, który strzelił 2 bramki (a ostatnio nawet takiego, który dwa razy pięknie podał) kreujecie na gwiazdę, wybieracie do jakiejś jedenastki kolejki. To część z Was w zamian za konfitury (wyjazdy z drużynami itp.) pisze peany pochwalne pod adresem trenerów, piłkarzy. Przykład z ostanich dni: Saganowski strzela JEDNĄ bramkę i już jest to warte wielkich tytułów, zdjęć itd. Jakiś brazylijczyk w trakcie 20 min. pobytu na murawie zrobił coś niesamowitego PODAŁ KILKA RAZY CELNIE i już tytuły, zdjęcia. Proszę zmieńcie swoje nastawienie do piłki, a też jej pomożecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grymasek NA TAKICH SAMYCH ZASADACH DZIALA CALY KRAJ !!! IP: *.nycmny83.covad.net 03.08.05, 17:48 Polska pilka nozna to nie wyspa odzielona od reszty kraju. Taki system funkcjonuje w kazdej dziedzinie zycia spolecznego w Polsce to niby dlaczego Polska Liga miala by dzialac inaczej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczakowianka... Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:49 I o Szczaksie mowa w tym wywiadzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r 03.08.05, 17:54 Nic się nie zmieni. ZOBACZYCIE. Będzie pare dni medialnego szumu a potem wszystko wróci w dawne koleiny, tylko moze będzie więcej dyskrecji.Jak komus sie wydaje ze po artykule to szambo sie ucywilizuje - to w jakim żyje świecie?? Za duzo ludzi jest w nim upapranych, i chodzi o duuże pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funky Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 03.08.05, 17:52 rozwiazac pzpn , listkiewicz won do pudla!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pzsmok Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r 03.08.05, 17:58 oglądając Canal+ - zobaczycie niesamowite widowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Listkiewicz podaj się do dymisji, ty ............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:59 Listkiewicz podaj się do dymisji, ty ................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.WITOMINSKA.NET / 80.55.242.* 03.08.05, 18:00 PZPN wyperdal...ć juz i skończyć z tymi szmatami - do wiezienia wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: min Re: Reklama IDEI "Reguły przejrzyste jak we sporc IP: *.qwe.streamcn.pl 03.08.05, 18:16 No przeciez idea to tp sa , a to sa zlodzieje. Przeciez wszystko jest jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
kastlosa Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r 03.08.05, 19:03 Oby tak dalej, może nasza piłka w końcu oczyści się od wszystkich nieuczciwych działaczy , trenerów , sędziów i piłkarzy. Trzymam za to kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: 195.205.185.* 03.08.05, 19:13 uczciwy oszust ale brawo DZIUROWICZ moze cos sie ruszy w tym bagnie.teraz juz wiem dlaczego tak slabo mi szlo w zakladach bukmacherskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.chello.pl 03.08.05, 19:29 Polski Związek Piłki Nożnej podaje noty jakie otrzymali sędziowie prowadzący mecze 1. kolejki Idea Ekstraklasy. Spotkania tej serii rozgrywek odbyły się w dniach 24 - 27 lipca. Arka Gdynia – Legia Warszawa 0:0, sędzia:Tomasz Mikulski (nota 8,4),obserwator: Grzesiczek Górnik Łęczna – Wisła Kraków 1:1, sędzia: Mirosław Ryszka (nota 7,8), obserwator: Kobierski Korona Kielce – Cracovia Kraków 0:0, sędzia: Marek Ryżek (nota 8,0), obserwator: Walczak Pogoń Szczecin – Wisła Płock 2:0, sędzia: Jarosław Żyro (nota 8,0), obserwator: Żyjewski Odra Wodzisław – Zagłębie Lubin 0:0, sędzia: Artur Szydłowski (nota 7,8), obserwator: Maciek GKS Bełchatów – Górnik Zabrze 0:0, sędzia: Adam Kajzer (nota 7,4), obserwator: Witkowski *powołano Komisję do oceny zdarzeń w sprawozdaniu obserwatora Lech Poznań – Polonia Warszawa 1:2, sędzia: Zdzisław Bakaluk (nota 8,1),obserwator: Przesmycki Groclin Grodzisk Wlkp – Amica Wronki 2:2, sędzia: Piotr Siedlecki (nota 8,0),obserwator: Kosztrzewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia uczciwy Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:36 Piotrus nie daj się zastraszy wal w nich, mów wszystko co wiesz wszyscy kibice z toba, przeprowadzimy zbiórkę na wszystkich meczach ligowych na najlepszych adwokatów dla Ciebie aby zniszczyć tę bandę z pzpn, podziwiam twoją odwagę, przecież to mafia w prawdziwym tego słowa znaczeniu, prawda jest najważniejsza, zakłamani do kryminału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Ojca Dziurowicza nie lubilem ! czy polubie syna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:39 kurde nie wiem co powiedziec po przeczytaniu tego artykulu . niby czlowiek wie ze mecze sa ustawiane niby sie to podejrzewa ale jak pozniej to sie potwierdza to czlowiekowi jakos tak niesmacznie . szczerze mowiac to k...a mnie bierze . jezeli to co mowi Dziurowicz to prawda a chyba prawda skoro na podstawie jego dzialan i zeznan zatzrymano antoneigo F . to nalezy go ozlocic ze wreszcie znalazl sie ktos kto chcial przerwac kto chial oczyscic to g..wno to szambo Odpowiedz Link Zgłoś
francuz2 Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r 03.08.05, 19:41 Panie Piotrze - nic Pan nie sprzedawał? Ja byłem w stosunku do kibiców fair, nigdy ich nie zdradziłem, nigdy GKS meczu nie sprzedał, tylko zawsze działałem na jego korzyść i ledwie kupowałem. Panie Piotrze - albo robimy spowiedź na 100% (żadnego grzechu nie zapomniałem ani nie zataiłem), albo gramy pod publiczkę i ujawniamy tylko to co wygodne! Kryzys śląskiego futbolu? Bo nie było kasy na kupowanie meczy... Rozpędzić to całe towarzystwo - niech piłkarze grają przy pustych trybunach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Listkiewicz co ty na to ? odpwoeidz g..ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narat Re: Oj, panie Janku, panie Janku !!!! IP: *.globit / 195.117.63.* 03.08.05, 19:46 Wiedział pan od dawna o przekrętach w polskiej piłce nożnej, był pan w prokuraturze, miał pan dostęp do akt z postępowania przygotowawczego - i co ??? Jakie kary wysmażyliście w PZPN dla winnych, gdybyście podjęli zdecydowane działania przed rozpoczem sezonu, to można by was chwalić za odwagę i za autentyczną walkę z niegodziwością w naszym futbolu, a tak cóż złapał pan ciepłą posadkę i gęba w kubeł. Jednym słowem DAŁ SIĘ PAN KUPIĆ ,a to też forma korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fUjarczyk masz racje spodziealismy sie ostrzejszych kar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:52 a ja sie juz nioe dziwie ze co jakis czas kibice chca bic sedziow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Dziurowicz o korupcji w futbolu IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 03.08.05, 19:59 Czy to syn "słynnego" Mariana D.? Niedaleko padło jabłko od jabłoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moki Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:02 Dajcie sobie na luz. Co się tak podniecacie. Co to ma wspólnego z piłką Co się robi jak żona ma rodzić, albo ojciec ma mieć operację, albo córka zaszła w ciążę, albo się jechało za szybko, albo trzeba coś załatwić w urzędzie, albo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Pogoni Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.chello.pl 03.08.05, 20:28 Jest to problem, który w polskiej piłce gości od lat. Aby oczyścić środowisko z czarnych owiec musiałaby nastąpić likwidacja polskiej piłki.Jednak ryba psuje się od głowy należy oczyścić srodowisko sędziów, PZPN, działaczy i trenerów gdyż Ci ludzie dzecydują na poziomie decydenckim. Jeżeli to się dokona to na lata nie będziemy jako kibice oszukiwani na meczach i nie będziemy Wszyscy płacić za oszustwo. Pytanie kto to zrobi tylko prokuratura i policja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobi Bydlak IP: 80.50.164.* 03.08.05, 20:51 Z Dziurowicza niezly bydlak.Kupowal mecze zeby "ukochany"GKS dobrze sprzedac,nastepnie sprzedal tych co sie jemu sprzedali i taki typ liczy na bezkarnosc?kpiny w zywe oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzyms Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.chello.pl 03.08.05, 20:58 TRZEBA WZMOCNIC OCHRONE DLA DZIUROWICZA BEDA CHCIELI GO ZALATWIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volf dzięki IP: *.wmc.net.pl 03.08.05, 20:59 panie Piotrze - GKS nigdy nie był moją ulubioną drużyną, ale za ten wywiad ma Pan mój szacunek. nie dziwi mniew teraz relegowanie gks z ii ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:17 Uważam , żę facet ma jaja i wielką odwagę cywilną. Czy dużo jest takich , co PUBLICZNIE przyznałoby : oszukiwałem , dawałem łapówki itp. I zupełnie nieważne , z jakich powodów to robi . Czapki z głów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanemer61 Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:26 i jak tu grac w wygraj ligę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awtorka udowadniać, że to ja jestem winny całemu złu IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 03.08.05, 21:30 Pewnie, ze winny. Jakby nie placil, to by nie brali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobi bydlak IP: 80.50.164.* 03.08.05, 21:45 Tylko przestancie robic z niego bohatera.Hanbil innych i gdy rozlozyl Giekse to sprzedal siebie w akcie desperacji..jego miejsce tam gdie Dusza ,Fijarczyk,Zdunek-WIELKI BOHATER Z KATOWIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agreus Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.lodz.mm.pl 03.08.05, 21:45 Mamy niepowtarzalną sznasę aby polska pilka nożna zaczela istniec na europejskich stadionach.Po przeczytaniu artykulu mam wrażenie że wszystkie drużyny polskich lig powinny wystąpić z PZPN i zalożyć profesjonalny zawodowy związek pilki nożnej Pozdrawiam Jana Tomaszewskiego za wytrwalość i walkę z "PZPN Mafią" Odpowiedz Link Zgłoś