Gość: TS IP: *.profnet.pl 11.08.05, 12:56 legła legła warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do boju cieniasy! Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 13:08 "Grasshoppers to bardzo dobry zespół, szalenie silny w ofensywie, ale ma słabszą obronę. I tu nasza szansa - uważa pomocnik Wisły Mamia Dżikija". Co to za bzdury?????? Mocny zespół, to np. Barcelona albo Bayern Monachium - to się zgadza. No ale tak, dla Wisły to może być mocny rywal - katastrofa jest z tą polską piłką. Gorzej chyba być nie może już.... Smutne... Pewnie i tak wszyscy odpadną - najpóźniej w kolejnej rundzie. Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm. ZIELIŃSKI WYNOCHA!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.08.05, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: ZIELIŃSKI WYNOCHA!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 11.08.05, 22:14 Legia jest do D... i właśnie to udowadnia .Żeby być dobrą drużyną nie wystarczy być z warszawy - to starczy na Polskę - w takiej Szwajcarii to by się legia nie utrzymała nawet w drugiej lidze .... ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Zielinski Out - Wdowczyk albo Kasperczak Trenerem IP: *.staff.iwon.com 11.08.05, 22:18 widac ze mu za bardzo nie idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajsarh Re: Zielinski Out - Wdowczyk albo Kasperczak Tren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 07:17 Legia to już niestety tylko nazwa. Kto będzie chciał prowadzić z taką bandę nieudaczników. Swoja drogą dziwne, że pozwala się nowicjuszowi uczyć trenerki na takim dobrym klubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Zielinski Out - Wdowczyk albo Kasperczak Tren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:02 Nawet Kasperczak wam nie pomoże,bo jeszcze trzeba mieć kim grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamsi Re: ZIELIŃSKI WYNOCHA!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:25 do łodzianin: a gdzie niby łódź jest ??? w 2.lidze!!!!!! i tam pozostanie, a Legia gra w pucharach i jeszcze nie odpadła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: ZIELIŃSKI WYNOCHA!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 11.08.05, 22:38 Jest w drugiej , ale i tak dla Polskiej piłki zrobiła wiecej niż Legia. Legia to niestety zakała polskiego fudbolu . jezeli tak nie jest to dlaczego: 1. jest najbardziej znienawidzonym klubem w Polsce 2.dlaczego największe afery w polskiej piłce zdażały się na Legii 3. największe huligańskie ekscesy to też Legia 4. za sam mecz Legia - Górnik ( gdzie padł remis 1:1) który był Legi na rekę , a gdzie górnik musiał być wykartkowany żeby Legia dowiozła remis - we francji taki zespół byłby zdegradowany jak Marsylia - ale oczywiscie nie Legia wystarczy - i tak zaden warszawiak się z tym niezgodzi ,bo przecież nie bedzie zle muwił o swoim ukochanym klubie i tak na marginesie - chciałbym zeby Legia przeszła dalej - bo to jednak polska drużyna gra - ale bedzie miała bardzo ciężko - bo Zieliński powinien jeszcze grać w piłkę ,a nie trenewać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: ZIELIŃSKI WYNOCHA!!!!!!!!! IP: *.pkobp.pl 12.08.05, 08:04 dla warszawian, byliście tłem i takim zostaniecie a szkoda, bo nawet w warszawce przydala by się dobra druzyna a tak to grajcie w banbuko, palanty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: ZIELIŃSKI WYNOCHA!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 12.08.05, 10:16 3:2 dla Widzewa w ostatnich 5 min. - z wygranej 2:0 - do 2:3 - kto tu był tłem 2:1 dla Widzewa - dwa razy mistrz , a Legia upokorzona kto tu był tłem a żeby Legia nie była tłem ciągle o to już dbał PZPN - nawet Kowalczyk mówił że Legia powinna spaść - nie spadła bo jest z Warszawy z powazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marioninho Re: ZIELIŃSKI WYNOCHA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:49 Zero koncepcji, zero strategii, zero boiskowego cwaniactwa. Zieliński chyba minął się z powołaniem. Dla swojego jak i Legii dobra powinien opuścić ławkę trenerską. Gra Legii to poprostu tragedia. Zieliński out !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelC Re: ZIELIŃSKI WYNOCHA!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:06 To nie Zielinski wynocha, tylko cale kierownictwo Legi, ten mecz najlepiej pokazuje ze ten klub schodzi na psy, a to nie tylko wina trenera, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CWKS [...] IP: 195.117.179.* 11.08.05, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Lubie Legie.Ale odpadnie na bank. 11.08.05, 13:36 A te pozostale dwa klubiki dostana prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grigor Re: Lubie Legie.Ale odpadnie na bank. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.08.05, 14:14 Nie przesadzajmy z tym odpadaniem! Problemy i to spore to może mieć Wisełka z Płocka, ale myśle że zarówno Legia jak i Groclin poradzą sobie z takimi rywalami jak Dukla czy FC Zurych-to nie są drużyny formatu chociażby Herthy Berlin więc myslę że będzie dobrze. Legia! Cała Polska dziś na Was popatrzy! ...bo nie kupili innych meczów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.czechowice.net.pl / *.czechowice.net.pl 11.08.05, 14:03 Czemu nie pokazują tego w TV. Wisły też nikt nie chciał pokazać, ale zmieniono zdanie i chyba się opłacało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mizer Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:21 Legia idzie o 20 na tv4 DO BOJU POOLSKOO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IJHGHFTC Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.inforia.net / *.inforia.net 11.08.05, 14:53 Dzisiaj sięmocno wq... jak Legia i Groclin dostaną, bo Płock to chyba jest na to skazany. Boje się też o Legię - braki w obrońcach i nie ma kto strzelać bramek. Może doping chłopaków uskrzydli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW Płock Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: 10.9.65.* 11.08.05, 14:21 Chętnych do relacji on-line z meczu Grasshoppers - Wisła Płock z Zurychu zapraszamy do portalu Gazeta.pl/plock od godz. 19.20. GW Płock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Korzeniowski - DZIĘKUJEMY BARDZO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:39 Twoje wszystkie medale sa dla mnie mniej warte niz 1 punkt eliminacji mistrzostw swiata. po co szedłes jak szybciej było dojsc???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtw Re: Korzeniowski - DZIĘKUJEMY BARDZO IP: *.aster.pl 11.08.05, 17:59 Ależ Ty jesteś głupi...Po co pokazywać tak nudne mecze za ciężkie pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juska Re: Korzeniowski - DZIĘKUJEMY BARDZO IP: *.dclient.hispeed.ch 11.08.05, 23:56 Bo pila Wkry Zuromin i Ciepcielewa Gornego znaczy ciagle wiecej niz chodzenie stu medalowe Korzeniowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resztki rozumu Dno! IP: *.75.61.106.ostrow61.ptc.pl 11.08.05, 22:16 Czy ktoś czasem merytorycznie podchodzi do sprawy na tych forach czy to jest tylko takie pier........ Fabiański ok. Klatt- dno, Włodarczyk dno, Vukovic - dno, Rosłoń - gdzie on był itd itd itp. Karwan cośprobował, gdzie ten Kiełbowicz, Sokołowski hahahaha, Surma - kretyn, Janczyk pojawił się na 20 min wniosł wiecęj niż klatt przez 70 i tyle dziękuję. A reszta niech obiektywnie na to patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: Korzeniowski - DZIĘKUJEMY BARDZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:08 także przez TVP i z takich jak Korzeniowski polska pilka jest słaba, nie ma tv. nie ma sponsorów, brak pieniedzy, itd.... Ciekawe ile osób oglada piłke plazowa wciaz pokazywaną przez TVP?!!! polska liga , puchary dobrze pokazane sa tez ciekawe , a i .... sportem narodowym wg. Korzeniowskiego jest la. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koruptor 4.KOLEJKA, 14 MINUTA! PODAJ DALEJ! IP: *.uni / *.uni-trier.de 11.08.05, 14:47 NIECH STADIONY WYKRZYCZA CO SADZA O LISTKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart:Legia Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.pfron.org.pl / 217.153.44.* 11.08.05, 14:58 Korzeniowski odejdź wstydu oszczędź !!! Żadnycj meczy w telewizji publicznej hańba lamusy z TVP. po co jest ten zasrany abonament ???!!! A teraz do Ciebie Wiślaku od Legii odwal się. Macie jeszcze rewanż i życze wam przegranej. Wczoraj w telewizji jakiś wasz koleś powiedział że wygracie ligę mistrzów bo podnosicie sobie poprzeczkę śmiechu warte rodzice wam bajki na opowiadali biała gwiazda szmata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:01 Ja jestem Wiślak. I nie prowokuj mnie żebym sie cieszył żenady jaką sprawiła Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
neolith Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA 12.08.05, 08:44 Boze czy wszyscy kibice maja nawalone w glowach. Jako kibic Wisly trzymalem wczoraj kciuki za wszystkie polskie druzyny. I wnerwia mnie jak jakis fajfus niby-kibic z Legii (prawdziwi kibice Legii nie zycza zle Wisle w pucharach bo Wisla gra tez dla nich) obraza moj klub. Czlowieku wez obejrzyj mecz jeszcze raz jak niedowidzisz, sam Brozek w meczu z Panathinaikosem stworzyl wiecej sytuacji niz wszyscy Legionisci w meczu z kim? FC co? Wczoraj jak ogladalem mecz Legii to bylo mi smutno i szkoda ze tak sie mecz uklada bo zycze Legii jak najlepiej ale przez takich sieczkobrzekow mozna zmienic zdanie. Legia gdzie sa Twoi prawdziwi kibice? Odpowiedz Link Zgłoś
szopspacz Polskie drużyny w Pucharze UEFA 11.08.05, 15:01 Co tu dużo mówić: Życzę powodzenia wszystkim. Patrząc realnie, oceniając subiektywnie najmniejsze szanse ma w moim odczuciu Wisła Płock. Z prostej przyczyny, że jeszcze cudu nie było, żeby coś tej druzynie wyszło jak należy. Jakiś pech czy zła atmosfera ale nie cierpiąc na braki finansowe klub uprawia szaroburą nijakość. Groclin. "Wsiowy klubik" jak powiedział pewien Jóźwiak nagle okazuje się być jedną z jaśniejszych gwiazd polskiej piłki. Gra swoje, startuje w pucharach. Największy ból w tym, że nie wiem co by się musiało stać, żeby do Grodziska na dłużej przycumowały "gwiazdy". Choć "gwiazdy" nie grają wiadomo, że na dłuższą metę ciężko bez nich wyczarować. Co do dzisiejszego meczu: jeśli nie teraz to kiedy, chciałoby się rzec. "Pepiki" powinnie być w zasięgu grodziszczan. No i Legia. Wiem, że to dziwne, żeby rodowity Krakus i sympatyk Wisły życzył Warszawiakom czegokolwiek dobrego ale mi jakiś czas temu znudziło się plucie na "odwiecznego rywala". Co więcej kibicuje "przedszkolu" Jacka Zielińskiego. Parafrazując słowa trenera odnośnie FC Zurich, z Legii robi się ciekawa drużyna, chwilowo niedoświadczona i nieprzewidywalna ale perspektywiczna. Jeśli tylko nie powtórzy się impotencja strzelecka jak w meczu z Bayernem powinno być ok. Wieczorem odpalam piwko i naprawdę siadam przed TV kibicować Wa-wie. Mam w d. krajowe animozje z resztą kto "jest lepszy" bedziemy wiedzieć już niedługo po meczu w Krakowie. Dzisiaj jestem całym sercem z piłkarzami Legii, myślami z Groclinem i Wisłą Płock. Im więcej "naszych" w pucharach tym lepiej dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawka Re: Polskie drużyny w Pucharze UEFA IP: *.cable.ubr01.brad.blueyonder.co.uk 11.08.05, 21:02 Zgadzam sie z przedmowca. Jako kibic Legii nie bardzo lubie Wisle ale w wtorek bylem b. zadowolony. Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzwa Re: Polskie drużyny w Pucharze UEFA IP: *.dclient.hispeed.ch 12.08.05, 00:03 Wara od Wisly Plock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifion A KTO siedzi w telewizorze i wywołuje usterki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:11 Czemu korzeniowski siedzi w telewizorze i co tam robi? Osobiście go tam nie widziałem, bo się boję zaglądnąć, ale wszyscy mówią że tam jest, więc wierzę. Podobno coś tam psuje. Korzeniowski wyjdź z mojego telewizora i wejdź w buty bo to w nich powinieneś siedzieć jako sportowiec! Nie w telewizorze za moje pieniądze z bonamentu, którego nie płacę, bo nie chce być płatnikiem - chyba, że chodziłoby o płatanie figli, albo płat czegoś dobrego np gruntów ornych wysokiej klasy w obrębie UE.Ale już np. Piłatem to też nie, bo bał bym się czarnego PR i odpowiedzialności przed historią. PS korzeniowski idź z tego telewizora i nie wracaj.Tylko nie próbuj mi wchodzić w radio albo telefon,tudzież inne RTV i AGD bo będziesz miał nieprzyjemności, gdyz są to sprzęty o zupełnie innej konstrukcji niż , w związku z czym przesiadywanie w nch może się skończyć, krótkim spięciem i brutalnym kopnięciem przez prąd! Zapamiętaj moje słowa Ty łobuzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSk Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:12 Fajnie że się wreszcie zaczęły te puchary, tylko na miłość boską, niech ktoś nauczy TVP prowadzenia transmisji piłkarskich. Czy Oni(TVP) nie oglądają relacji np: bundesligi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Problem transmisji w tv. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:34 Dajcie już spokuj Korzeniowskiemu, dlaczego wszystkie mecze mają być w TVP? Niech pozostałe "wiodące" telewizje też coś pokażą. Tylko niech nie rywalizują ze sobą, a współpracują, wtedy wszyscy będą zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: Problem transmisji w tv. 11.08.05, 15:47 A mnie jedno zastanawia. Dlaczego mecz Legii jest w TV4? Wydawalo mi sie, ze ich wlascicielem jest ITI, czyli mecz powinien byc w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak Kibicuje Wisle Krakow, a dzisiaj trzymam za Was!!! IP: *.crowley.pl 11.08.05, 15:52 Trzymam za Legie, Groclin, Wisle Plock!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:14 Oj, będzie ciężko, rywale są trudni więc może być nie miła niespodzianka. --- www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
smoku_wawelski Do Boju! 11.08.05, 17:50 Powodzenia wszystkim polskim druzynom! Groclin! Legia! Wisła Płock! ____ Tobie Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcv te szwajcarskie druzyny sa dobre :/ IP: *.zaw.net.pl / 80.51.147.* 11.08.05, 18:25 swiadcza o tym wyniki ich 2 druzyn w eliminacjach do Ligi Mistrzow! wiec Plock ma najmniejsze szanse, zwlaszcza ze i w Ekstraklasie gra przecietnie, Legia bez 3 podstawowych graczy z obrony tez moze miec spore problemy, a Groclin? lekcewazyc naszych poludniowych sasiadow nie mozna!! o czmy doskonale przekonali sie Boruc i Zurawski, a raczej ich koledzy z Celticu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Nuero - Wisła K Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.pl 11.08.05, 19:07 46 minuta - 1:0 dla Groclinu. Po kilku pudłach w 1. połowie, Grodzisk zdobywa bramkę po strzale Piotra Rockiego. DALEJ CHŁOPAKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Znowu... 11.08.05, 19:12 JAk patrze na formu to trafia mnie szlak. Najpierw jakis worek z Wawy (LEGIONISTA) obrazał wszystki po meczu Wisły a teraz znowu ktoś nadaje na Legie. Boże osiołki, te klub bez wzgledu z jakiego są miasta reprezentują NASZ KRAJ. A jak wiadomo .... "Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi nie pluć na godło..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.acn.waw.pl 11.08.05, 19:21 2-0 Teraz tylko żeby Groclin nie stracil bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Nuero - Wisła K Dość wyzwisk, zacznijmy kibicować IP: *.pl 11.08.05, 19:22 Mam prośbę, byśmy w dzisiejszy, pucharowy czwartek skupili się na kibicowaniu i dali sobie spokój z wyzwiskami. To tylko źle świadczy o kulturze. Dla tych, co kpią z pozostałych polskich drużyn - jedno przypomnienie: po zeszłorocznych, fatalnych występach mamy słaby współczynnik krajowy (tzw. country coefficient) i teraz każdy punkt zdobyty przez polską drużynę liczy się bardzo. No, chyba że ktoś uwielbia już w rundzie wstępnej trafić na jakąś "siekierę". A w Grodzisku znowu zmiana wyniku - Dyskobolia prowadzi już 2:0 - i O TO CHODZI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:23 jest jakies radio internetowe które prowadzi trasmisje?? Odpowiedz Link Zgłoś
ajwenhou Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA 11.08.05, 19:28 niby tu: www.radio.pionier.net.pl/stream.pls?radio=merkury już 3-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: 3-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:33 thx zobaczymy może później cos w tym radyju będzie niexle groclin se poczyna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.LiveScore.com Groclin Grodzisk 4-1(0:0) Banska Bystrica IP: *.dsl.mindspring.com 11.08.05, 20:34 Groclin Grodzisk 4-1 Banska Bystrica 46' [1 - 0] Rocki 57' [2 - 0] Wozniak 66' [3 - 0] Wozniak 73' [3 - 1] Bazik 82' [4 - 1] Golinski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyzak Re: Groclin, Legia i Wisła grają w Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:33 W Kwidzynei na IV lige przychodzi wiecej osob niz w Groidzisku na puchary. dla kogo graja? To paranoja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina KRZYZAK LECZ SIE 11.08.05, 19:39 Człowieku co ci to przeszkadza?? Grają także dla twojego klubu. Moze dzieki temu zdobedziemy pare pkt. do rankigu. Ale wiadomo Nie każdy bedzie zadowolony. Zawsze trafi się ktoś taki jak ty. wiesz czego brakuje w Twojej wypowiedzi? Pochwal pod adresem PZPN - wcale bym się nie zdiwił jakbyś coś takiego napisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisła forever 4:1 - coraz lepiej, OK IP: *.pl 11.08.05, 19:44 Ale dobre!!! Grodzisk nieźle się rozstrzelał i prowadzi już 4:1! Niech gamonie z telewizji żałują że nie puścili takiego meczu! Pozdro z grodu Kraka! A tak na marginesie - widać po różnych forach, że ludziom zależy na dzisiejszych meczach. Na stronie Groclinu urzędują wiślacy, lechita, ktoś z Warszawy... i na szczęście wcale sobie nie dogryzają, tylko cieszą się z kolejnych bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Re: 4:1 - coraz lepiej, OK 11.08.05, 19:46 A tu niestety zawsze znajdzie się jakaś Bambaryła (LEGIONISTA, KRZYZAK) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Ft 4:1 :D czyli mamy 1den awans :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:52 a może ktoś ma radyjko z relacją wisły płock (internetowe mile widziane :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: 4:1 - coraz lepiej, OK IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 11.08.05, 20:15 Bardzo ciekawa informacje podal Eurosport online: Groclin-Banska Bystrica 20:00 Wozniak leads Groclin to a phenomenal 4-1 win over Banska Bystrica in their first leg in Poland czyli Wozniak poprowadzil Groclin do fenomentalnego zwyciestwa nad Banska Bystrzyca w pierwszym meczu w Polsce. Wozniakowi zreszta przypisali dwa gole. Na pewno nie zdaja sobie sprawy, ze Wozniak gral dla Slowakow i strzelil jednego... samoboja :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot KOrzeniowski ty wałku IP: *.promax.media.pl 11.08.05, 19:58 dzięki panie dyrektorzwe e viva Espana za możliwość obejrzenia zwycięstwa Groclinu, proponuję podnieść abonament, żeby dyr. Korzeniowski mógł znów spędzić parę dni w Maroku, pojechać na mistrzostwa w lekkiej, by w ramach delegacji zapewne polatać w dresie i dopingować kolegów Odpowiedz Link Zgłoś