panatha 19.08.05, 19:52 Zamiast Niedzielana trzeba było powołac Brozka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X DLACZEGO NIE MA MAJDANA??? IP: *.crowley.pl 19.08.05, 19:54 To jakies jaja z tym Przyrowskim. Gosc moze ma talen ale to sa dwa najwazniejsze mecze i potrzeba BRAMKARZY a nie debiutantow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert FACET DAJ SOBIE SPOKOJ Z PRZYROWSKIM !!! :P IP: *.plusgsm.pl 19.08.05, 20:35 chlopak musi sie jeszcze duzo nauczyc a ty sobie jaja chyba robisz powolujac go !!! tylko debil nie widzi potentata PIOTRA LECHA ktory jest silnym punktem kazdej druzyny i zawsze jako awaryjny bramkarz spisywal by sie OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johan Oli, co w ciągu 3 lat strzelił 7 goli. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:45 Janasowi się chyba w głowie pierd.oli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Oli, co w ciągu 3 lat strzelił 7 goli. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:01 to jest Oli, co strzelił tyle goli, że na MŚ weszliśmy, jedyny napastnik wtedy to był, a teraz, z Frankowskim i Żurawiem, jajk wlezie, na koniec meczu to .... BRAMA! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: FACET DAJ SOBIE SPOKOJ Z PRZYROWSKIM !!! :P IP: *.crowley.pl 20.08.05, 10:51 jak Lech to czemu nie Jojko !!!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pega Re: DLACZEGO NIE MA MAJDANA??? IP: *.crowley.pl 20.08.05, 02:19 Bo Majdan już raz był na Mistrzostwach Świata :-)Inni też chcą pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksperd Re: DLACZEGO NIE MA MAJDANA??? IP: *.server.ntli.net 20.08.05, 13:58 bo majdan to slabiutki bramkarz bardzo, powiedzial bym ze szmata, ale nie wolni tak obrazac cieniasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibitz Po jaki Ch... w kadrze Kosowski i Niedzielan????? IP: *.attu.pl 19.08.05, 20:10 Przecież ci kolesie NIC ostatnio nie pokazują? Czemu nie Brożek zamiast nich??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIEDEMNASCIE Re: Po jaki Ch... w kadrze Kosowski i Niedzielan? IP: 83.168.96.* 20.08.05, 05:26 STARY NIEDZIELAN TO MOZE BYC ZASTAPIONY PRZEZ BROZKA ALE KOSOWSKI TO POMOCNIK I TEZ BEDZIE GRZAŁ ŁAWE PODOBNIE JAK NIEDZIELAN NIEDZIELAN RACZEJ DUZO NIE POGRA BO NA TEJ POZYCJI MAMY ZURAWIA, FARANKA, RASIAKA, OLEGO I WŁASNIE NIEDZIELANA A JESLI CHODZI O KOSE MA WIEKSZE SZANSE NA GRE BO PRZED NIM WIDZE TYLKO SMOLARKA NA LEWEJ POMOCY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL A co tu robi Przyrowski??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:14 A jak znów będzie sytacja, że z konieczności zagra. Porażka pewna. Jeśli już wprowadzać do kadry młodego bramkarza, to dużo lepszy jest Fabiański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamera Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.server.ntli.net 19.08.05, 20:18 ale po co ? Mamy wielu lepszych FRANKOWSKI,ZURAWSKI,Brozek,Jelen,Saganowski,Rasiak . Po co on wraca , w meczu z Irlandia , druzyna grala lepiej bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mit Re: Olisadebe wraca do kadry Zmudy. IP: *.columbuslibrary.org 19.08.05, 20:23 W kadrze Polski jest nie potrzebny. To coz ze jest Polakiem ale nie pasuje do druzyny bialo czerwonych. Jesy powolny i nie strzela bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Olisadebe??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:28 Janas to jednak mistrz niespodzianek. Że wziął słabego Kosowskiego i jeszcze słabszego Milę to się nie dziwię, bo na ich punkcie ma jakieś odchyły, ale Olisadebe??? Mam nadzieję, że w składzie na mecz się nie pojawi, zresztą zaraz pewnie złapie jakąś "kontuzję". A Przyrowski raczej nie załapie się na ławę, więc nie ma co się martwić o jego zły występ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Olisadebe to dobry wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:29 Olisadebe to dobry wybór, nie macie pojęcia o piłce, napsatnik to indywidualista, i oli taki jest, spójrz na jego bilans, taki zawodnik nie może być stracony dla polskiej kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Olisadebe to dobry wybór IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:03 Oli 20 min. przed końcem meczu z Anglią - facet z kompletnie inną techniką wchodzi - zanim obrońcy się połapią ..... BRAMA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: Olisadebe??? IP: *.crowley.pl 20.08.05, 10:54 ufff jak dobrze ze to Janas wybiera a nie Ty :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vini Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.05, 20:31 Oli zwęszyl ze Polacy moga awansowac i chce znowu grac w kadrze. Jak byl potrzebny to symulowal choroby. Ja bym go w zyciu juz nie wzial do kadry za takie numery. Niech symuluje u mleczy, czy koniczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Olisadebe wraca do kadry IP: 195.205.195.* 22.08.05, 13:54 100% racji vini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezek Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:31 ale jaja Bosacki w kadrze pytam: po co ?? przeciez w bundeslidze zawalil polowe bramek w swojej druzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: Pozegnanie Oli i Baka!! IP: *.columbuslibrary.org 19.08.05, 20:41 Zespol nie ma gwiazd a wiec czas na pozegnanie gwiazdy - Davida (Bak) i czarnej gwiazdy i Nigerii.Czekamy na prawdziwe gwiazdy polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Pozegnanie Oli i Baka!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:04 Oli, jest .... THE BEŚCIAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pilki noznej po co Przyrowski i Olisadebe?? IP: *.pl / *.netbase.pl 19.08.05, 20:37 Przyrowski: do wpuszczania bramek. Mam nadzieje ze bedzie siedzial na trybunach. Olisadebe: moze cos strzeli tak jak WIŚLE KRAKÓW to czemu nie ma strzelac dla nas-Polaków. Ale lepiej bylo powolac Pawla Brożka albo.............mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibu7 Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:52 Każdy dobry zawodnik jest kadrze potrzebny, bo nie wiadomo co się wydarzy , i na co padnie , a komentujący tutaj to za wiele na sporcie sie nie znają, takie głupoty plotą, z Rasiaka też wszyscy na forach szydzili i nieposzydzili : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:53 To jest debilizm wtórny że Majdan nie zostal powołany a Przyrowski TAK.... SZKODA SŁÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach DICK HEAD'S IP: 217.153.80.* 19.08.05, 21:01 A szczegolnie ten pojeb rusofob od lechitow.Haslo jest pojepane a on sam piertoli ze glowa boli.jakby pozjadal wszystkie rozumy.Nie jestem komuchem dodam panie asimo:P Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: DICK HEAD'S 19.08.05, 22:22 ok.... Ja tez nie jestem (jestem antykomuchem). (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Czarnecki vraca do kadry ? IP: *.bredband.skanova.com 19.08.05, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek [...] IP: *.bredband.skanova.com 19.08.05, 21:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Fuck Olisadebe - Czarnecki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:30 dobrze że wyjechałeś z kraju debilu, dla mnie to nie jesteś już Polakiem, tylko kretynem z zagranicy, Oli dla mnie jest Polakiem, który zagra dla naszej kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Fuck Olisadebe - Czarnecki. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:06 Oli zrobił dla nas więcej niż inne debile tu urodzone! Oli, pamiętamy Twe zasługi! Gdyby nie Ty...nie byłoby mundialu po latach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 19.08.05, 21:02 biję się w piersi, śmiałem się z Rasiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: Olisadebe wraca do kadry IP: 217.153.80.* 19.08.05, 21:05 ja sie ne smialem.Kurfa jak koles strzela w pierwszej lidze anglielskiej gola za golem to chyba cos znaczy.wole druga angielska niz szkocka.Nic tu nie mam do zurawia bo on jest najlepszy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: Olisadebe wraca do kadry IP: 217.153.80.* 19.08.05, 21:04 "trzeba" panie trenerze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Po jaki kut Olisadebe wraca do kadry IP: *.columbuslibrary.org 19.08.05, 21:35 Trzeba tego obcokrajowca wykorzystac jezeli przestanie symulowac kontuzje. a jak nie to kopa w rzyc i do Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Precz z Olisadebe! 19.08.05, 22:06 "Piłkarz Panathinaikosu wróci do drużyny narodowej" i swoim przyjściem uczyni ją drużyną wielonarodową, a ja takiej kibicował nie będę. A już planowałem wyjazd do Chorzowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Precz z Olisadebe! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.08.05, 22:48 całe szczęście bo takich kibiców nam nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Komu? 19.08.05, 23:01 Wam? Reprezentujesz jakąś organizacje imigrantów z Afryki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bennie Re: Komu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 00:42 baltazarus, jeseś ograniczony, Olisadebe gra dla Polski, nie dla Grecji czy Nigerii. Jesteś Rasistą? Masz kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Komu? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:16 ten na b. to idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Komu? 20.08.05, 09:50 Nie wiem dla kogo on gra, może dla żony. W każdym bądź razie ja chce reprezentacji narodowej, a nie klubu imigrantów w stylu Francji. Poza tym Olisadebe to gamoń, który do tej pory nie nauczył się zdania po polsku, w wywiadach dla greckiej prasy ciągle krytykuje Polskę i przede wszystkim jest w kiepskiej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: Komu? IP: *.crowley.pl 20.08.05, 11:04 Pora wyjsc z zascianka. Zapoźnienie Polski to nie tylko Jałta ale tez mentalność baltazarusa. P.S. Do tego kompletnie nie zna sie na piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Komu? 20.08.05, 11:18 "Zapoźnienie Polski to nie tylko Jałta ale tez mentalność baltazarusa." Póki co na arenach sportowych reprezentują nas w 99% Polacy i nie mamy czego się wstydzić. Niech wstydzą się postępowi Francuzi, którzy reprezentowani są przez inne nacje. "Do tego kompletnie nie zna sie na piłce." A na jakiej podstawie tak twierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt zamiast Niedzielana >>>>>>> Brożka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:26 zamiast Niedzielana >>>>>>> Brożka bo skończy się jak kiedyś z Frankowskim cała Polska chce Brożka, to dynamit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Tylko nie Oli, to boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:34 Co to jest do jasnej cholery, kogo on reprezentuje? Nie nauczył się po polsku gadać, a są szanse na wejści do MŚ to wciskają tego patałacha teraz do reprezentacji. Bardzo dobrze grała bez niego, na cholere nam on? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Tylko nie Oli, to boli IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:15 bo on strzela! Cho0ćby po to, że gra zupełnie inaczej niż Europejczycy, inna kiwka, inny drybling, warto go mieć jako jokera! Odpowiedz Link Zgłoś
mw82 Re: Olisadebe wraca do kadry 19.08.05, 22:48 po co powolywac olisadebe?? jest nam juz do niczego niepotrzebny. chybva ze frankowi trzeba korki wyczyscic. teraz go nie boli jak zblizaja sie mistrzostwa swiata to chce wrocic na gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:13 Oli to najwięcej strzelił goli w poprzednich eliminacjach udanych, potem miał kontuzje i również nieudane mecze - kiepska forma - teraz ma formę i ... na pewno coś strzeli:) Kto strzelił najwięcej bramek w el. do MŚ Korea? Kto strzelił pierwszą bramkę na MŚ w Korei? OLI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 19.08.05, 23:15 ja też zgadzam się z kutachem. Żuraw jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszcz Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 19.08.05, 23:17 Oli wypie..j, gdzie byłeś do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:07 tzn. do szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 00:12 -> www.bojkotkp.com <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rossi Brożek za Niedzielana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 00:18 Brożek powinien zacząć regularnie grać w kadrze jako zmiennik Frankowskiego lub Żutawskiego, chociaż moim zdaniem jest tak samo dobry jak dwa wyżej wymienieni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BatuChan Re: Brożek za Niedzielana!!! IP: *.toya.net.pl 20.08.05, 00:37 Dwie poważne wątpliwości. Dlaczego Bosacki a nie Żuraw? Obaj grają w Bundeslidze, Żuraw w trochę lepszym klubie, trochę pewniej, więc jakie kryterium? I dlaczego bezproduktywny i bez formy i bez umiejętności poza szybkością Niedzielan, a nie Brożek z większym talentem i będący w tzw. gazie? Nie rozumiem Janasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOP LEGIA TO JEST "POTĘGA" ITD.......:)))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 00:56 A MOŻE KOGOŚ ZE WSPANIAŁEJ LEGII ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 20.08.05, 01:05 MR Janas you're making a mockery of this institution. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:10 a mówiąc poważnie - czemu nie zagrać trójką napastników: Franek, Żuraw, Rasiak, albo Franek, Żuiraw, Oli, (Oli z Rasiakiem wymieniają się po połowie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarmul do psiego waflenberga - przyrowski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:15 jak możnapo tymco okazałna ukrainie powoływać gdziekolwiek Przyrowskiego?!Chyba że Janasma profity jakieś obiecane z tytułu promowania tego typa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konot Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 02:49 A mówiąc poważnie, MK, grając trójką napastników trzeba by zrezygnować albo z jednego z obrońców, albo z kogoś z pary Szymkowiak-Sobolewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naither Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.summit01.nj.comcast.net 20.08.05, 03:08 i po co tego bambusa, znowu go cos zacznie bolec niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krum Re: Olisadebe wraca do kadry IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 08:32 naprawde od dawna nie patrzylem na polski sklad z taka przyjemnoscia. Nie jest to moze jedenastka ktora wywalczy zloto MŚ, ale, moim zdaniem, wreszcie jest to grupa ludzi, ktorzy potrafia grac w pilke Odpowiedz Link Zgłoś