Gość: GKS KATOWICE Wisła nie zagra w Lidze Mistrzów IP: *.pool.mediaWays.net 23.08.05, 23:59 I BARDZO DOBRZE ZE WISLA NIE AWANSOWALA Z TYM GAMONIEM ENGELEM DALEKO NIE ZAJDZIE I DOBRZE IM TAK TYLKO PILKARZY SZKODA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d_noc Nie zgadzam się z tym, że Wisła zagrała dobrze. IP: *.magma-net.pl 23.08.05, 23:59 Drużyna, która gra dobrze nie przegrywa 4:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.mt.pl / *.mt.pl 23.08.05, 23:59 Z tego co ja widziałem to grali piłką w NIEBIESKI GWIAZDY ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.c154.petrotel.pl 24.08.05, 00:02 Mecz przegrał Zienczuk, jedna bramka z 4-5 sytuacji i grało by sie spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
oddnosdam Majdan jestes ciota0prowincjonalny beckham 24.08.05, 00:06 doda doda zrob mu loda!! jestes dnem!!! Zienczuk nie mial setek!! wszyscy grali dobrze oprocz prowincjonalnego beckhama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArcello Mentalne przygotowanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.05, 00:03 Kochana Wiselko! Dzieki za wspanialy mecz i wielkie emocje, ale szkoda ze niektorzy zawodnicy (Uche i zlaszcza Zienczuk) nie byli mentalnie gotowi do gry. Marek Zienczuk dal po praostu ciala, takie okazje jak mial w tym meczu byc moze nigdy mu sie juz nie przytrafia. Z czterech setek przynajmniej jedna to powinna byc bramka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Pech, idiotyzm i glupota - 3 przyczny porazki Wisl IP: *.elk.mm.pl 24.08.05, 00:04 Pech ze Sobolewski dostal czerwona kartke. Idiotyzm ze Wisla po akcji Penksy zamiast wrocic do obrony zastanawiala sie nad decyzja sedziego. Glupota ze Engel nie powiedzial Majdanowi zeby przy dosrodkowaniach albo zostal w bramce albo agresywnie wychodzil do pilki, ze nie ma czegos posrodku(wychodze do pilki a potem sie cofam bo zle obliczylem gdzie bedzie poslana pilka czy cos takiego) Wielki zal i rozczarowanie , moze jeszcze pokaza klase w pucharze U. To nam tylko pozostalo i kibicowanie Wisle w zdobyciu mistrzostwa Polski aby miala kolejna szanse za rok. Oby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tequila Re: Pech, idiotyzm i glupota - 3 przyczny porazki IP: *.c206.msk.pl 24.08.05, 00:06 Chcialbym zeby ktos inny spróbował - wiśle już dziękujemy za Ateny, Tbilisi czy Oslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Jak dugo na Wawelu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:08 Jak dlugo na Wawelu Zygmunta bije dzwon, tak dlugo nasza Wisla, z mistrzowskiej ligi WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.clvhoh.adelphia.net 24.08.05, 00:06 trzeba byc po prostu NIENORMALNYM zeby przegrac taki mecz. po wyniku 3:1 w krakowie wszyscy poczuli sie jakbysmy juz byli w LM... Tym bardziej ze pierwsza polowa nie zapowiadala katastrofy... szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 24.08.05, 00:07 Chlopaki przyjechali na mecz wyluzowani jak sanki w maju a tu takie zaskoczenie. Teraz rozumiem dlaczego zaplanowali powrot do Krakowa o 02:00 AM. Tak na wszelki wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
quwa [...] 24.08.05, 00:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocny Marek GMOCH JEST W PORZO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 02:47 quwa ty jesteś poje*any! Co ty buraku zgnity cierpisz od tego Gmocha? Trenera, któremu należy sie szacunek za jego osiągnięcia. Komentował spotkanie jako gość, nie jest zorientowany jeśli chodzi o Wisłę, bo zamieszkuje sobie w Grecji i na codzień nie ma kontaktu z polską piłką. Jeśli coś mu sie pomyliło, to trudno z racji jego wieku ja mu to wybaczam. Na przyszłość to posłuchaj sobie transmisji w radiu, a od Gmocha wara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA PADŁ GRAD BRAMEK!!!! IP: *.rezist.com 24.08.05, 00:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Od MIESIACA ZADAJE PYT. KOGO WYLOSUJA W UEFA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad_guy Re: Od MIESIACA ZADAJE PYT. KOGO WYLOSUJA W UEFA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:14 stary nie schizuj mnie. znowu trafią na jakies go wniane tyfilisi i ich zlekcewaza... przysiegam ze jak tak bedzie to sie chyba powiesze albo przestane w ogole pilke ogladac. no ile mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:09 szkoda, bo Grecy byli do ogrania--szacunek od Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. TAK SIĘ KOŃCZY FASCYNACJA CYCAMI SILIKONOWYMI! IP: *.rezist.com 24.08.05, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: TAK SIĘ KOŃCZY FASCYNACJA CYCAMI SILIKONOWYMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:11 dobra przestroga dla wszystkich polskich kiperów, co silikon może zrobić z bramkarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad_guy MOJA OCENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:12 ZIENCZUK - cala polska widziala..., UCHE - a sprzedac go w chol... zero motywacji lub umiejetnosci by grac w wisle, - SOBOL - coz moge powiedziec... niby tylko faul a podwyzszyl wisle i tak wysoko ustawioną poprzeczke, - ENGEL - dwie zmiany ok. trzecia z kuzba nic nie zmienila, - SEDZIA - przy odgwizdywaniu fauli i pokazywaniu kartek mialo sie wrazenie ze pomaga panathinaikosowi, no i nie wiem czemu nie uznano bramki penksy (mowili ze faul ale ja nic nie widzialem), CALY ZESPOL - ja tez nie wiem czemu gol penksy nieuznany ale trzeba grac a nie gadac i niezrozumialy przestoj w grze gdy strzelano nam 2 pierwsze bramki.. no i na koniec... - MAJDAN - bledy przy drugiej i czwartej bramce. powiem tak.. niezly bramkarz, swietny refleks (wybronil dzis nie jedna sytuacje) ale po tych interwencjach chyba sam sobie odpowiedzial czemu go janas nie powoluje (+ dodatkowo wiek i silna mloda konkurencja na pozycji bramk). TYLE.- ZADNE TAM ROZSTAWIENIE, SZCZESCIE, KLASA RYWALA (CHOC JAK DLA MNIE NIE BYLO ROZNICY MIEDZY WISLA A NIMI)I INNE ZASLANIAJACE OCZY ARGUMENTY. NAWET JESLI PRAWDZIWE. ALE TAK NA PRAWDE PRZEGRALISMY Z POWODOW KTORE WYMIENILEM.. I TYLKO Z TAKICH. PLAKAC MI SIE CHCE. I NA DODATEK WATEK OSOBISTY BO NIEDAWNO RZUCILA MNIE DZIEWCZYNA... NORMALNIE ZALAMKA Odpowiedz Link Zgłoś
kangoor5 smutna prawda 24.08.05, 00:13 Nie da się wygrać meczu grając przez 45 minut a przez pozostały czas podając piłkę przeciwnikowi i czekając na jego akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: collina23 Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:14 Wisła u bram piekieł!!!Do piekła z nimi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B I U S T O N O S ZNOW W CYFER - BLAT IP: *.raytheon.com / *.raytheon.com 24.08.05, 00:14 No coz , kochane panie; znow w rureczke. W nagrode , kazdy opilkaz Wisly dostanie swoj ulubiony biustonosz w ktorym moze swobodnie paradowac w domu i klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Kurde BLAT!!!!!!!!! IP: *.bojko.krakow.pl 24.08.05, 00:18 Tak kończą prowincjonalni bohaterowie z własnym kucharzem i ochroną pod Akropolem. Płakać się chce, bo tak życzymy sobie oglądać dobrą polską piłkę. Ale to jak ze zdrową demokracją - muszą minąć dwa pokolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insajd Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.75.49.162.mielec49.ptc.pl 24.08.05, 00:15 czytalem gdzies tu, ze byly osoby chetne witac wisle na balicach po przylocie :-D Wisla zagrala bardzo slabo: jednynym pilkarzem ktory przez 70% meczu gral dobrze byl Cantoro, reszta zagrala schematycznie i bez zaangazowania. Druga polowa pokazala takze ze mistrz polski jest nieporownywalne slabszy kondycyjnie, nie mowiac juz o postepowaniu w obronie. Prawda jest taka, ze Wisla miala swietna zaliczne na przejscie dalej po pierwszym meczu, a w drugim pokazala ze w zadnym stopniu nie jest godna zakwalifikowania sie. Panathinaikos jest mocniejszy i tyle (jak sie nie strzela to sie traci - to pokazala wisla po pierwszej polowie). Koniec z Wisla - sadzac po nastrojach dzialaczy i wlascicieli ktore byly juz przed tym sezonem, klub bedzie szedl juz tylko sciezka w dol. Zegnaj wiselko, zegnajcie pilkarze - to zapewne wasza jedyna szansa zeby sie pokazac w Europie. Niestety - wasze miejsce to przejscie do lamusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.c154.petrotel.pl 24.08.05, 00:15 Mecz przegrał Zieńczuk. Strzelenie chociaż jednej bramki przez tego grojka uspokoiło by cała drużyne Wisły i uspokoiło Greków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad KONDYCJI BRAK:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:14 ja nie kumam jak koles moze pobiegac 60minut i potem zero sil. sorry ale dla mnie to nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kondycja to podstawa!!!!!! lenistwo na treningach i tyle, szkoda slow:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Re:zgadzam sie! umie grac dluzej a mam 13 lat :P IP: 80.51.233.* 24.08.05, 10:20 CO to za slabeusze zyc nie grac! nie wiem co oni tam robia! zienczuk ma zeza! w 20 minucie zapomnialem ze wisla jesce gra - nie bylo widac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prot1001 Wisla Krakow Wstyd Polakow 24.08.05, 00:16 Jutro zamawiam tablice rejestracyjne W0 LEGIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Re: Wisla Krakow Wstyd Polakow- NIE!! IP: *.chello.pl 24.08.05, 00:17 nie robtego bo wstyd legii przyniesiesz BAŁWANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepper Re: Wisła na godziny przed meczem w Atenach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:16 engel musi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Majdan nie ma jaj i to jest sedno wszystkiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:17 Sportowiec, który sobie tatuażami chce nadrobić swoje braki jest mało warty! On wierzy w magię, a nie w siebie... i to go zgubiło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miharu a to patałachy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:17 Typowo polskie - mieć w miarę łatwą sytuację i przegrać ją w ostatniej chwili. Co za nieudaczniki! A przed końcem drugiej połowy Szpaku już prawie ze wzruszenia dostalby orgazmu, a tu nagle gol na 3:1 dla Greków, haha. Ale się potem starał zatrzec wrazenie - gadał i gadał, bo przedtem powiedział, że już awans do CL dla Wisly prawie 100%. LOL Co za łajzy z tej Wisły...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislafan Re: Z MAJDANEM W BRAMCE NIGDY NIC NIE WYGRAMY IP: *.chello.pl 24.08.05, 00:19 Ten pajac nie ma umiejetnosci,gustu i ogolnie jest totalnym BURAKIEM!!! Majdanowi juz dziekujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Z MAJDANEM W BRAMCE NIGDY NIC NIE WYGRAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:21 Dokładnie niech lepiej wypie... do kataru Odpowiedz Link Zgłoś
prot1001 Re: Z MAJDANEM W BRAMCE NIGDY NIC NIE WYGRAMY 24.08.05, 00:22 Zmiast Majdana powinien zagrac np. Piasek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr dziurowicz Re: Z MAJDANEM W BRAMCE NIGDY NIC NIE WYGRAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:23 a przecież panatinajkos też kupiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
prot1001 Re: Z MAJDANEM W BRAMCE NIGDY NIC NIE WYGRAMY 24.08.05, 00:28 No prosze...Trzeba reklamacje skaldac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Pieknie jak zawsze IP: *.btk.net.pl 24.08.05, 00:20 Mecz piękny ale porąka jeszcze piękniejsza od poprzedniej-plusem może być jedynie schowanie głowy w piasek prezesów i zarządu PZPN-u w piasek, może coś sie w końcu zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davids Zaorać PZPN!!! WYBIĆ 3 POKOLENIA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:20 nie wierzących pilkarzy; obrzydliwe ryje piłkarzy brutali, umoczonych po ryj w gownie pseudodzialaczy mowiacych, ze "spisek ruski nie pozwala nam wejsc do czolowki" i nie widzacych innego rozwiazania jak przekupic by wygrac, trenerow powtarzajacych"chlopacy przyjechali po 3pkt, nie udalo się,ale ja nie mam patrzec na wynik; ja patrze na gre- a ze sedzia zawalil pare sytuacji- mowi sie trudno!swiat sie nie konczy...powalczymy w EKSTRAklasie...po prostu przestalismy grac SWOJE" trzymających na lawie mistrzow swiata do lat 16 czy 17, a wpuszczajacych na boisko gwiazdy ugandyjskiej czy kazachtanskiej pilki- graja debile z brazylii, a polscy wybitnie utalentowani pilkarze grzeja lawe!! Mowiacych do pilakrzy chcacych sie rozwijac"te twoje cale wszystkie techniki zostaw se na balet.synus, tu się gra!!wyp?*dalaj galona na oslep!" Zaorać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze dzialacze wisly nie pomysleli o najprostszym-moze wystarczylo kupic mecz? a nie biegac jak glupi po boisku? Najblizsza taka szansa bedzie za 60, moze 70 lat, a do tego czasu pobserwujmy zmagania naszych orlow w puefa! moze plockowi sie wreszcie uda? Niestety-wisla wpadnie na vice-mistrzow kazachstanu i nie sprtosta dobrze poukłądanemu teamowi beduinów... Tak jest zawsze! nadzieje..., a jak przychodzi co do czego to dostajemy w*ie***l... gole stracilsmy w katastrofalnie glupi sposob; nie bede tego komentowal... P.S. Widzieliscie mecz Zglebie-Lech(5:4)-takich jaj nie widzialem i nie zobacze nigdy...nigdy tak sie nie cieszylem ze mam C+. Mecze Man United- Chelsea,Real-Barca czy Milan-Juve nie sa w stanie przycmic pojedynkow naszych orlow... Milej Nocy Odpowiedz Link Zgłoś
prot1001 Re: Zaorać PZPN!!! WYBIĆ 3 POKOLENIA... 24.08.05, 00:26 Rozwiazanie to Kompania zwartych oddzialow, troche workow i duzo piachu. Trzeba wykopac pseudo dzialaczy i inne stare pryki ktore ze swoimi brzuszyskiami pasuja do sportu jak musztarda do ciastek. Odpowiedz Link Zgłoś