Dodaj do ulubionych

Frankowski: Mam dość

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:08
Rehabilituj się w Levante
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Masz racje Franek... IP: *.europe.hp.net 25.08.05, 13:13
      o tym samym pomyslalem. to wlasnie brak wspolzawodnictwa, konkurencji w naszej
      kochanej ekstraklasie sprawia ze przegrywamy potem wszystko na arenie
      miedzynarodowej. masz racje, mysle ze nie ma sensu wiecej sie meczyc w polskiej
      lidze.

im szybciej pojdziesz na Zachod, tym lepiej dla Ciebie. i lepiej dla naszej
      reprezentacji...

pozdr.
      • elfhelm nie nie zawinił brak kondycji 25.08.05, 13:54
        oni po 60 minutach zaczęli człapać po boisku. Sił na godzinę - ot co
        • Gość: Enio Re: nie nie zawinił brak kondycji IP: *.toya.net.pl 25.08.05, 14:12
          Są przemęczeni, przecież zagrali już 2 kolejki w lidze.Czas odpocząć.A jak
          pojedzie za granicę to odpocznie jeszcze bardziej siedząc na ławce
          rezerwowych.Tam Panie Frankowski trzeba pracować a nie jak u nas po 20
          min.grając raz na tydzień jesteście przemęczeni.Śmiechu warte.Nie ogląda się
          ligi angielskiej tam gra się 2x w tygodniu przez cały rok.
          • Gość: bodzio nie zrozumiales - nie komentuj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:24
            ...pacanie
        • Gość: pr Re: nie nie zawinił brak kondycji IP: *.osk.enformatic.pl 25.08.05, 16:07
          bo to przeciez nie sa pilkarze tylko GWIAZDY - nie moga sie przemeczac na
          treningach
      • Gość: gluck Re: Masz racje Franek... IP: *.bremultibank.com.pl 25.08.05, 16:50
        Co prawda nie ma gwarancji, że Franek będzie też gwiazdą za granicą
        ale czuję jego rozżalenie po takiej utraconej szansie.
        Ile razy można ciągle walić głową w mur? Jeśli polska liga nie dostanie
        ogromego zastrzyku kasy i nie zmieni się sposób zarządzania przez PZPN, to nici
        z dobrego poziomu i satysfakcji sportowej. Mało kasy na szkolenie młodzieży,
        słabe transfery i kiepskie zaplecze są w stanie zmęczyć najtwardzych piłkarzy.
        Pozdrawiam Franka
        • Gość: romek Kasy mają dosyć, tylko ambicji nie mają, hrabiowie IP: *.chello.pl 25.08.05, 17:10
          Takie potałachy, tylko imprezy im w głowie...
          Należy sprowadzić ich na ziemię i nie dawać do diaska tyle pieniędzy do ręki,
          bo na to absolutnie nie zasługują.
    • Gość: Enola Gay co.uk Franek nie chce byc zwiazany z przegrancami... IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.08.05, 13:14
      To naturalny odruch niezlego pilkarza.Wisla juz nic nie osiagnie.To druzyna
      dobra na naszym slabiutkim podworku.Za granica przegrywa nawet z gorszymi od
      siebie.Szukaj sobie Franek byle jakiego klubu i tam sobie graj do emerytury.W
      Wisle nic cie nie zatrzymuje...
      • Gość: Schuja Re: Franek nie chce byc zwiazany z przegrancami.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.08.05, 13:21
        Masz racje Franz.Przyjdz do nas , do Luxemburga .Umnie jest co prawda liga
        okregowa ale moglibysmy pogadac o twojej naturalizacji.Ja bym ci napisal pismo
        polecajace , a jakbys dobrze gral to i wszyscy sasiedzi by sie podpisali.Nie
        musialbys sie wiecej wstydzic zes Polak .Co Luxemburczyk to
        Luxemburczyk.Wszedzie przyjma cie serdecznie , nikt nie bedzie ci na rece
        patrzyl , czys czego nie ukradl. Spokoj i pewnosc.Komm Franz.
        • Gość: jasiek WRACAJ FRANEK DO JAGIELLONI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:32
          Tu jest Twój dom:))
    • Gość: BartOfWar Re: Frankowski: Mam dość IP: *.bulldogdsl.com 25.08.05, 13:16
      "Może to zabrzmi nieelegancko, ale powoli mam dość rehabilitowania się na
      stadionach w Wodzisławiu i Wronkach." wtf??? ja mam cos z glowa, Franek, czy
      Gazeta? wtf?
      • Gość: obserwator Re: Frankowski: Mam dość IP: *.europe.hp.net 25.08.05, 13:17
        ty. przeczytaj powoli i uwaznie tekst. nie spiesz sie...

eh...
    • Gość: Qubak Ma dość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:18
      Franek, nie za bardzo masz szansę na rehabilitację gdzie indziej niż we
      Wronkach. Na Twoim miejscu bym się wstrzymał z takim komentarzem do podpisania
      umowy z innym klubem. Za takie wypowiedzi w niektórych klubach wędruje się do
      rezerw.

No ale ogólnie to szacunek.
    • Gość: Ugly_Jedi Re: Frankowski: Mam dość IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.08.05, 13:19
      Na krajowych boiskach osiągnał wszystko. Z pożytkiem dla reprezentacji powinien
      spróbować szczęścia za granicą. Może znowu we Francji ?
      • Gość: moryc Re: Frankowski: Mam dość IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 13:21
        W polsce nie trzeba umiec grac w pilke trzeba tylko umiec kupic mecz.
        Dlatego tez wszystkie polskie druzyny odpadaja w meczach z przeciwnikami
        zagranicznymi
        • Gość: romek Święta prawda !!! IP: *.chello.pl 25.08.05, 17:13
      • Gość: gref Re: Frankowski: Mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:22
        Franek zamiast jęczeć trzeba skupić się na PUEFA i zajść z drużyną co najmniej
        do półfinału przy okazji zostając królem strzelców- wtedy można odejść gdzie
        się chce
      • Gość: Schuja Re: Frankowski: Mam dość IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.08.05, 13:25
        Franz , co tam Francja.Mys realnie .Tylko Luxemburg da ci maximum zadowolenia
        przy mimimum wysilku.I pamietaj o twojej naturalizacji.Masz to jak w banku.Komm
        Franz.
        • Gość: mk Re: Frankowski: Mam dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:46
          Smuda ma rację - w końcówce należało zagęścić środek, a nie atakować.
          engel - won!
          sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,1153573,dyscyplina.html
    • Gość: goool Frankowski jest za cieńki na LM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:22
      • Gość: koneser swieta racja IP: 213.149.101.* 25.08.05, 13:25
        masz racje, trzeba wczesniej to powiedziec, polska pilka to dno,gowno, tylko
        engel chce nas przekonac ze musimy byc zadowoleni z wystepu wisly, z takimi
        ludzmi nic nie osiagniemy.odejdz jak najpredzej franek,wystarczajaco sie
        zmarnowalesz w lidze gdze rzadzi mafia listkiewicza
        • Gość: obserwator jesli to prawda... IP: *.europe.hp.net 25.08.05, 13:30
          to nie najlepiej swiadczy to o naszej pilce...
    • Gość: oli26 www.pilkanozna.oli26.prv.pl IP: 217.98.71.* 25.08.05, 13:24
      Franek nie dziwie ci się w końcu ile razy można! ale w Atenach przeszedłeś obok meczu.
      • Gość: mk Re: www.pilkanozna.oli26.prv.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:50
        Frankowski wypracował kilka sytuacji zieńczukowi, najwyraźniej taka była jego
        rola, ale gdy tylko grecy się w tynm połapali - wisła nie wiedziała co grać
        i ... sześć minut przed końce, mając korzystny wynik - zamiast cofnąć się,
        ściągnąć napastnika za obrońcę (wszyscy tak robią) i czekać na kontrę - poszli
        do przodu i... sami nadziali się na kontrę, debilizm engelsa nie zna granic.
    • Gość: mariano Re: Frankowski: Mam dość IP: 57.66.195.* 25.08.05, 13:25
      franek, jestem z Toba. Masz dola ale bierz sie w garsc. Liczymy na Ciebie w
      walce z kasztanami i walijczykami>pozdr
    • Gość: Mizer Re: Frankowski: Mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:26
      Franek odejdź jak najszybciej, może Zieńczuk zajmie twoje miejsce w ataku :)
    • Gość: lama Re: Frankowski: Mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:30
      to złe rozumowanie, przecież z Wisłą może jeszcze bardzo udanie pograć w pucharze UEFA, i nie można mówić, że to jest nic
    • Gość: Nexus_70 A puchar UEFA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:32
      No coz... widac ze sukcesy w pucharze UEFA tak znudzily naszych pilkarzy, ze
      uznaja za stosowne glosic haslo "Liga Mistrzow albo... olewka". A czemu nie
      pomysla Ci zblazowani panowie o tym ze w pucharze UEFA tez mozna odniesc sukces
      sportowy i finansowy? Jakos nie wstydzili sie go odnosic np pilkarze Feyenordu
      Rotterdam, czy tez bodajze dwa lata temu Liverpoolu... no ale coz... gdzie im
      do superwgwiazd z np krakowskiej Wisly... zenada. Takie pajace z Liverpoolu czy
      Rotterdamu - czyli z pilkrarskiej prowincji - to sie na takie pseudosukcesy
      nakrecaja...
      • Gość: slaby Re: A puchar UEFA ? BUEHEHEHEEHEHHH IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:39
        mało? BUEHEHEHEHEHEHEHHH :DDD
      • Gość: Adrian75 Re: A puchar UEFA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:40
        Ci w Rotterdami i Liverpoolu to wogole jacys poje..i sa, oni mlodzierz szkola,
        zdolnych nastolatkow wstawiaja do kadry na mecze ligowe i pucharowe, a w
        Liverpoolu to wogole idioci - tam trener pracuje kilka sezonow...
        • Gość: WITEK [...] IP: *.server.ntli.net 25.08.05, 13:48
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: dziad Witek... IP: *.adb.pl 25.08.05, 14:14
            Po pierwsze pisz jak czlowiek.
            Po drugie powsciagnij troche niewyparzony jezyk.
            Kasperczak wcale nie byl taki super jak Go przedstawiasz. Cupial wlozyl w Wisle
            maske forsy i brak realnych wynikow Kapserczaka tak sie zakonczyl ze Kasperczak
            przestal trenowac Wisle.
            Obecna Wisla ma i mniej kasy i nie ma kilku zawodnikow ale moze pokaze w koncu
            ambicje i zaangazowanie kazdego z 11 zawodnikow na boisku a nie tylko kilku...
            • Gość: m Re: Witek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:21
              bo to nie ma tak hop, drużynę buduje się latami, a nie wyłozysz forsę (wcale
              nie ogromną) i za 2 sezony już LM.
              Nie ma tak dobrze.
              Engelem to cupiał się zbłaźnił, chciał na chama do szmalu się dostać, a gdzie
              wzmocnienia w obronie zapowiadane?
              A co teraz robi cupiał?
              bluzga na Franka i Kłosa....
              Akurat gdyby nie Franek już po pierwszym meczu byłoby po szansach.
      • Gość: agata Re: A puchar UEFA ? IP: *.umk / *.um.krakow.pl 25.08.05, 14:24
        święte słowa, Nexus.
    • Gość: RYSZARD Re: Frankowski: Mam dość IP: *.server.ntli.net 25.08.05, 13:43
      Nietety dwuch pilkarzy z Bialegostoku w skladzie Wisly , FRANKOWSKI i
      SOBOLEWSKI to jeszcze zamalo !!! A reszta ZIENCZUK mial zastompic
      KOSOWSKIEGO ?! NIESTETY KORUPCJA ZNISZCZYLA BIALOSTOCKA JAGIELLONIE ,A RESZTA
      POLSKI NIE NADAJE SIE DO GRANIA W PILKE , WIDZEW I LEGIA JAK GRALY W CHAMPIONSE
      LEGUE TEZ BYLY NABITE BIALOSTOCKIMI GWIAZDAMI ! BEZ BIALEGOSTOKU JESTESCIE DNEM
      I BYSCIE NAWET U SIEBIE NIE WYGRALI Z PONATINAJKOSEM , BEZ BIALOSTOCKICH
      GWIAZD , RESZTA TO KOPACZE .
    • Gość: Anton Re: Frankowski: Mam dość IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.05, 13:44
      Na Wyspach Owczych czekaja juz na pana Frankowskiego.
      To nie mozliwe, aby tak doskonaly profesjonalista musial zagrac
      w Wodzislawiu lub Wronkach (jestescie niegodni by taka pilkarska
      perle podziwiac)!
    • Gość: bezlitosny Powiedzmy szczerze: zawiódł w Atenach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:45
      Miał 1 dobrą sytuacje i nie trafił w piłkę. Jak go dobrze przykryli, to sie okazało, ze jest słaby, nawet z urazem powinien grac lepiej, a zakładam, ze był zdolny do gry, bo po co go Engel by trzymał w takim wypoadku cały mecz ? W dogrywce juz tylko statystował.
    • Gość: ROBERT Re: Frankowski: Mam dość IP: *.server.ntli.net 25.08.05, 13:58
      TAK MOZE Z UKRAINA UDA SIE WSPOLNIE AWANSOWAC DO CHAMPIONS LEAGUE , POD
      WARUNKIEM , ZE TO ICH TELEWIZJA ZFINANSUJE CALA OPERACJE , A POLSKA BEDZIE SIE
      MOGLA CIESZYC SUKCESAMI , A POTEM NASZA TELEWIZJA JESZCZE WSZYSTKICH
      ZKRYTYKOJE.PO CO BYLO PRZYSTEMPOWAC DO UNII EURO JAK NAWET DO CH LEAGUE SIE NIE
      ZALAPALISMY , CI POLACY TO NAPRAWDE NIE MAJA WSTYDU I GODNOSCI ZA GROSZ !!!
    • Gość: mz Re: Frankowski: Mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:59
      Nich Pan odejdzie panie Frankowski! Do zachodniego zawodowego klubu, gdzie
      płaca za umiejętności i wyniki. Niech Pan przekona do wyjazdu : Kużbę,
      Zieleńczuka, Niedzielana, tego Grzesia (kiedyś Groklin), no i Janasa! Chcecie
      zawodowych kontraktów, szmalu etc. to grajcie jak zawodowcy! Nawet jak paluszek
      boli. Taki wasz zawód!
    • Gość: przeglad SLOWO W SLOW Z PS IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 25.08.05, 14:13
    • Gość: belt Re: Frankowski: Mam dość IP: *.man.polbox.pl 25.08.05, 14:20
      Franek, a ile miałeś sytuacji w meczu ? Zero. Nie było Cę wcale.
      Zawodowcy myśleli że strzelili bramkę... I na minutę ich uspiło.
      Póki bdziecie tak się zacowywać to grajcie z Tbilisi...
      Myślę że lepiej że odpadli, bo siłę będą mieli na reprezentację. Polski nie
      stać na awans Wisły do fazy grupowej LM i jednocześnie awans reprezentacji.
      Mecze grupowe z realem, juventusem w jednej gupie co tydzień. wyobrażacie sobie
      na ile by im kondychy wystarczyło ? Polacy nawet jak grają o nic to w połowie
      sezonu, t.j w pażdzierniku już sił na grę w lidze polskiej nie mają...
      Niech się skupią na reprezentacji. Na wiśle będzie przecież opierał skład nasz
      Janas. A tak dostaliby i w grupie LM i nie awansowaliby do Niemec na
      mistrzostwa...
      • dusioluni Re: Frankowski: Mam dość 25.08.05, 20:30
        dokładnie! Franka w tym meczu wogóle nie było widać. pretensje powinien mieć do siebie, a nie teraz załamuje ręce....
        Zieńczuk... hahahaha
    • Gość: zdzichu Re: Frankowski: Mam dość IP: 195.117.195.* 25.08.05, 14:21
      jeśli po odejsciu Żurawia i Szymka wisła wygrała wreszcie pierwszy mecz w 3
      rundzie kw. do LM, to może jak odejdzie Franek i może jeszcze Cantoro, to w
      przyszłym sezonie wkoncu uda im się awansować :)
    • Gość: eeeh Frankowski chyba żartuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:23
      Przecież to staruszek, nikt go już nie kupi. Trzeba było o tym myśleć 3 lata temu.
    • Gość: Wodzisławianin Re: Frankowski: Mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:40
      Myślę, że po tym co pokazał w Atenach to będzie się mógł rehabilitować w swoim
      Białymstoku lub Hajnówce. Pozdrowienia dla kibiców z Wronek!
    • Gość: zyga Re: Frankowski: Mam dość IP: 170.148.10.* 25.08.05, 14:41
      Franek, przyjedz do mnie to postawie Ci wodke. Wtedy zapomnisz. Sa w zyciu
      wazniejsze rzeczy niz Liga Mistrzow. Pomysl o tej suszy w indiach. Biez sie
      stary do kupy, bo kadra czeka...
    • Gość: ADI Re: Frankowski: Mam dość IP: *.akk.net.pl 25.08.05, 14:59
      Ma rację MAJDAN ZAJ.... libę mistrzow taki bramkarz i tyle bledów niech go
      wypieprzą z druzyny on nie ma prawa po takich interwencjach grac w Wisle-to co
      zrobił przy drugiej bramce woła o pomstę do nieba poprostu "ZALICZYŁ
      ASYSTĘ"
      Moze z Dodą w jakims kabareciku wystąpi.
      • Gość: m.rydz Re: Frankowski: Mam dość IP: *.mofnet.gov.pl 25.08.05, 15:10
        Podobno Majdan miał już zamówioną jakąś ekskluzywną wersję wibratora robionego
        specjalnie dla Dody (wpłacił pierwszą ratę), a resztę miał dopłacić z kasy
        zarobionej na LM. Oj Doda jest wkurzona, oj wkurzona.
        lubi światła jupiterów.
      • Gość: mk Re: Frankowski: Mam dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:47
        z tym Majdanem to przesada, zwróćcie uwagę co powiedział Smuda:
        -przy wyniku 0-0 nie należy wprowadzać zmiań,
        -na kilka minut przed końcem należy zagęścić środek, a ja dodam od siebie, że:
        1)Wisła nie musiała atakować - czyli darujmy sobie dyrdymały w stylu - czy
        bramka powinna być uznana, czy nie, nie trzeba było się pchać pod bramkę,
        2)W takich sytuacjach zazwyczaj zmienia się napastnika i wprowadza obrońcę i
        czeka na kontry,
        3)PAO GRAŁ WTEDY BEZ NAPASTNIKÓW PODSTAWOWYCH (!!!!!!!) - trzeba było się
        cofnąć i bronić.
        Wszystko to wina Engela, ale i Cupiała, który nie dokonał wzmocnień w obronie,
        zatrudnił barana na trenera, zwolnił poprzednich dwóch trenerów, w tym Liczkę,
        który miał budować wisłę od nowa po pół roku.
    • Gość: wysyłajmy ! Wysyłajmy emaile ! Chcemy PU w tv !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:27
      Wysyłajmy emaile do telewizji, aby pokazywali nam to czego chcemy, nie dajmy
      sobie w kaszę dmuchać ! Za co płacimy abonament ?

TVP - widzowie@tv.pl
      POLSAT - poczta@polsat.com.pl
      TVN - widzowie@tvn.pl
      TV4 - sport@tv4.pl
      TELE5 - info@fincast.com.pl
      • Gość: adam81w mam nadzieje ze dales to na ogolny sport al bo pil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:14
        ke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka