Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 30.08.05, 17:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Al Re: Tomasz Frankowski w Elche IP: 81.210.17.* 30.08.05, 17:58 gdzie te zdjęcia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: czy to jest awans?? IP: *.chello.pl 30.08.05, 20:39 Jak się ma tyle lat i widziało się tyle co w polskiej lidze to wybacz ale awans sportowy schodzi na bok. Zresztą co Tomasz traci? Super pojedynki z Górnikiem Łęczna czy GKS Bełchatów? Co to za zawody? Życzę mu jak najlepiej, bo tutaj to nawet tak prosta gra jak piłka się nie udaje. Niech się chłopak odkuje i odpocznie na lepszych boiskach zanim powiesi buty na kołku. Jestem fanem jego talentu, chociaż kibicuję Legii. Jak mi się uda też za jakiś czas opuszczam razem z rodziną nasze polskie "Eldorado". Buena suerte Tomasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol Bylem w Elche. Maja ladny stadion... IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.08.05, 21:37 Na jego miejscu tez bym tak zrobil. najpierw rodzina. Wiecznie przeciez grac nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: czy to jest awans?? 30.08.05, 23:09 pytanie było retoryczne. Chodzi o kasę. No i ok. Mógłby już lepiej iść do jakiegoś słabeusza 1. ligi włoskiej czy hiszpańskiej. Ale na to jest za słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromek1 Re: czy to jest awans?? IP: 81.210.117.* 31.08.05, 09:47 Lepiej do silnego drugoligowca niż do słabeusza z pierwszej ligi. W słabym zespole z pierwszej niewiele by zdziałał, a w silnym z drugiej trochę bramek (i bonusów) zgarnie, tak że może w sumie finansowo wyjść nawet lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: czy to jest awans?? 31.08.05, 12:12 finansowo tak, ale sportowo i prestiżowo raczej nie. A czy Elche należy do silnych drugoligowców np. z szansami na awans? Trudno powiedzieć, nie znam się za bardzo. Zobaczymy w trakcie sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: czy to jest awans?? 30.08.05, 20:57 Franek, masz rację - klimat lepszy, forsa lepsza, stadion lepszy, klub lepszy. Będziesz gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Wzorem Lozano, zdyskwalifikować!!!! IP: *.arcor-ip.net 31.08.05, 10:58 Jaki zagraniczny trener by sobie pozwolił na takie traktowanie? Niestety, żal mi to pisać ale Frankowski sobie orzełkiem tyłek podciera... Odpowiedz Link Zgłoś
szymonito Re: Tomasz Frankowski w Elche 30.08.05, 17:59 Kilka dni temu miałem "poważny" dylemat: zastanawiałem się, czyje nazwisko "napisać sobie" na nowiutkiej replice koszulki m o j e j kochanej Wisły. Wahałem się między Cantoro a Frankowskim. Chciałem mieć taką pamiątkę - replikę koszulki z sezonu, w którym m ó j Klub obchodzi stulecie istnienia. Coś w ostatniej chwili mi podpowiedziało, żeby jednak wybrać "20" i napis "Cantoro", mimo że "Franek" to mój ulubiony piłkarz Wisełki (no i mieszkał niedaleko :) Dzisiaj niestety widzę, że dobrze zrobiłem :'( W każdym razie - Franek, dzięki za wszystko i powodzenia. Szkoda tylko, że w taki sposób :'( Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Tomasz Frankowski w Elche 30.08.05, 18:03 Nie rozumiem jak mozna przeniesc sie do jakiegos gownianego Elche.Moze ktos mi wyjasni pobudki decyzji Frankowskiego.Czy tylko kasa jest wazna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator wyjasnie Ci... IP: *.europe.hp.net 30.08.05, 18:07 1. kasa 2. wyzszy poziom sportowy (i nie zrozum mnie zle, Elche jest gorsze od wisly, ale ja mowie o LIDZE) 3. brak motywacji zeby grac ponownie sezon tylko z Wodzislawiami i Wronkami (z calym szacunkiem), bo w UEFA Wisla daleko nie zajdzie, bo Polska pilka jest na g..nianym poziomie wystarczy? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StapleS Re: wyjasnie Ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:11 dobrze piszesz!:) nareszcie się chłopak wyrwał z nędznej polskiej ligi. powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venom Re: wyjasnie Ci... IP: 217.153.224.* 30.08.05, 18:11 Daj spokój, z Wisłą zaszedł i zaszedłby dalej niż z jakimś Elche. 10 miejsce w 2-giej lidze???? Co to za drużyna? Nie rozumiem gościa... Odpowiedz Link Zgłoś
bob_arctor Re: wyjasnie Ci... 30.08.05, 23:11 Tzn. gdzie by z Wisłą zaszedł? Najdalej do fazy grupowej pucharu UEFA. I znowu zdobyte na stojąco z dłubaniem w nosie mistrzostwo Polski, z którego nic dalej nie wynika i frustracja związana z odpadnięciem z eliminacji LM w przyszłym roku o tej porze. I od nowa to samo: odpadnięcie z UEFA, mistrzostwo Polski etc...A w międzyczasie walki z Odrą Wodzisław i Górnikiem Łęczna, a jak w Pucharze Polski, to może nawet z Podbeskidziem. Druga liga w Hiszpanii spokojnie dorównuje poziomem naszej pierwszej a na pewno jest mniej skorumpowana. Gdyby dzięki golom Franka temu klubowi udało się awansować do Primera Divison, byłby to spory jego sukces. Gdyby w konsekwencji zagrał w Primera Divison, jeszcze większy. Czego mu gorąco życzę. Trzymaj się, Franek, dzięki za wszystko i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcde ale głupoty piszesz... IP: *.toya.net.pl 30.08.05, 18:19 Źle rozumiesz pkt 3. Z frankiem będzie jak z Saganowskim. Marek w marcu grał w reprezentacji, strzelił 2 gole Azerom. Teraz wyjechał do Guimaraes, każdy o nim zapomniał włącznie z wujem Janasem i do repry szybko nie wróci. Ma farta, że jego klub gra z Wisłą. Dostał szansę pokazania się ponownie i przypomnienia o sobie. Nie musi nawet grać szczególnie wybitnie w tym dwumeczu, a i tak na tym zyska. Frankowski takiej szansy zapewne nie dostanie i niech się martwi czy ktoś będzie pamiętał o powołaniu go do drużyny na mundial, bo w końcu na parę miesięcy zniknie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: ale głupoty piszesz... 30.08.05, 21:01 A Rasiak w kadrze gra, choć na codzień reprezentuje II ligowy klub angielki. Brawo Franek !!! Powodzenia ! Viva Espana !!! Gość portalu: abcde napisał(a): > Źle rozumiesz pkt 3. > Z frankiem będzie jak z Saganowskim. Marek w marcu grał w reprezentacji, > strzelił 2 gole Azerom. Teraz wyjechał do Guimaraes, każdy o nim zapomniał > włącznie z wujem Janasem i do repry szybko nie wróci. Ma farta, że jego klub > gra z Wisłą. Dostał szansę pokazania się ponownie i przypomnienia o sobie. Nie > musi nawet grać szczególnie wybitnie w tym dwumeczu, a i tak na tym zyska. > Frankowski takiej szansy zapewne nie dostanie i niech się martwi czy ktoś > będzie pamiętał o powołaniu go do drużyny na mundial, bo w końcu na parę > miesięcy zniknie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlnmktw Re: ale głupoty piszesz... IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:05 Taaaaaak, "Franek zniknie", a co ma powiedzieć w takim razie Bąk grający w jakiejś katarskiej kupie? Prawda jest taka, że dobrych piłkarzy mamy jak na lekarstwo, jeśli, daj Boże, awansujemy, pojadą i Franek i Bąk. Zresztą ja ich rozumiem: ci goście jak na piłkarzy mają już swoje lata i chcą jeszcze trochę zarobić. A u Frankowskiego dodatkowo doszła pewnie frustracja spowodowana wiadomo czym (a konkretnie Zieńczukiem i Majdanem;)) i chęć pogrania sobie w lepszej lidze niz nasz żałosny skansen. A że nie poszedł do Barcelony? Cóż, widocznie nie było oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig29 Re: ale głupoty piszesz... IP: 80.72.34.* 30.08.05, 22:21 Ludzieeeee!!!!! Co do awansu sportowego to co wy mi tu opowiadacie, moze i w IIL w Hiszpanii graja lepiej niz w I Polskiej ale Frankowski juz w pilke w zyciu sobie pogral a tam bedzie owszem slawny ale w jakiejs jednej zapadlej pipiduwie (Rasiak to co innego - jest mlodszy i slusznie zaklada, ze wczesniej czy pozniej ktos Go z Derby wykupi). A co do awansu finansowego, to chyba tez jakies bajdy z mchu i paproci bo nie wmawiajcie mi ze 10 klub w IIL placi duzo lepiej od Wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromek1 Re: ale głupoty piszesz... IP: 81.210.117.* 31.08.05, 09:53 Saganowski wyleciał z kadry bo jest słabym, dużo słabszym napastnikiem niż Frankowski, Żurawski, a nawet Rasiak. 2 gole wbite azerom, którzy słaniali się już na nogach i marzyli żeby się tamten mecz skończył pewnie wbilibyśmy i ja i Ty, tak więc to żadne osiągnięcie. A o powołanie na mundial Frankowskiego sie nie martwię. Jeżeli będzie zdrowy to Janas musi go powołać bo inaczej kibice odstrzeliliby mu jaja jego włąsną fuzją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcde Widzę ciemność... IP: *.toya.net.pl 30.08.05, 18:21 Źle rozumiesz pkt 3. Z frankiem będzie jak z Saganowskim. Marek w marcu grał w reprezentacji, strzelił 2 gole Azerom. Teraz wyjechał do Guimaraes, każdy o nim zapomniał włącznie z wujem Janasem i do repry szybko nie wróci. Ma farta, że jego klub gra z Wisłą. Dostał szansę pokazania się ponownie i przypomnienia o sobie. Nie musi nawet grać szczególnie wybitnie w tym dwumeczu, a i tak na tym zyska. Frankowski takiej szansy zapewne nie dostanie i niech się martwi czy ktoś będzie pamiętał o powołaniu go do drużyny na mundial, bo w końcu na parę miesięcy zniknie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Nie potępiam Franka IP: *.millenium.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 30.08.05, 22:09 Bardzo lubię Franka, bo to taki sympatyczny i bardzo dobry piłkarz, ale roizumiem go i nie potępiam go za to. Zycze mu wszystkiego najlepszego i dziekuje za to co zrobił dla polskij piłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacwisle [...] IP: *.aster.pl 30.08.05, 18:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Chyba nie bardzo... 30.08.05, 18:25 Krotkowzrocznosc + brak ambicji. 1.Kasa Po mistrzostwach Swiata bedzie wart wiecej i mimo,ze nie wyjdziemy z grupy mialby szanse na cos innego niz emeryture na jakims zadupiu. Analogicznie z Wisla.Maja(mieli...)spore szanse na wejscie do grup Pucharu Mickey Mouse'a(UEFA).Tam zbiora w dupe,ale i tak Franek da rade sie wypromowac do nieco lepszej ligi. 2.Wyzszy poziom sportowy. Tak,ale najlepszy strzelec rep.Polski powinien grac w najwyzszej klasie rozgrywkowej...Polska pilka prezentuje poziom hiszpanskiej ligi strazakow,podregion Malaga...ale i tak przeciez to totalny obciach aby taki napastnik gral w odpowiedniku Hetmana Zamosc. Drugi podobnie ambitny to kolega Bak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppppppp Re: Chyba nie bardzo... IP: *.dami.pl 30.08.05, 21:09 głupoty piszesz brytania rasiak tez gra w II lidze i jest gwiazdą (choć go nigdy nie lubiłem w przeciwieńctwie do franka) nie piszcie o kasie bo wcale wiecej nie bedzie miał ( w wisle za sezon 220 tys euro) ake wyrwie sie z tego naszego piłkarskiego gnoju w którym siedzi cała liga a i dla reprezentacji bedzie pozytek : bo ile grał teraz neczy o jakąś stawkę 6-8 w roku - teraz bedzie grał co tydzień powodzenia franek i wszystkim innnym co chca sp........ z polski Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Chyba nie bardzo... 30.08.05, 22:30 A może on już nie chce zapie..ć w pierwszych ligach??? wlk.brytania napisał: > Krotkowzrocznosc + brak ambicji. > 1.Kasa > Po mistrzostwach Swiata bedzie wart wiecej i mimo,ze nie wyjdziemy z grupy > mialby szanse na cos innego niz emeryture na jakims zadupiu. > Analogicznie z Wisla.Maja(mieli...)spore szanse na wejscie do grup Pucharu > Mickey Mouse'a(UEFA).Tam zbiora w dupe,ale i tak Franek da rade sie wypromowac > do nieco lepszej ligi. > 2.Wyzszy poziom sportowy. > Tak,ale najlepszy strzelec rep.Polski powinien grac w najwyzszej klasie > rozgrywkowej...Polska pilka prezentuje poziom hiszpanskiej ligi > strazakow,podregion Malaga...ale i tak przeciez to totalny obciach aby taki > napastnik gral w odpowiedniku Hetmana Zamosc. > Drugi podobnie ambitny to kolega Bak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Nie chodzi o to ze odszedl tylko jak to zrobil! IP: *.crowley.pl 30.08.05, 18:13 ...niestety z calym szacunkiem ale Franek pozowal sie na "yntelygenta". Teraz pokazal calkowity brak klasy. Mimo to wszyskiego dobrego Franek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stany Re: Nie chodzi o to ze odszedl tylko jak to zrobi IP: *.anixter.com 30.08.05, 23:26 zgadzam sie w 100% z brytania. w koncu to najlepszy strzelec najlepszej druzyny (daleko w tyle zostawiajacych wszystkich innych) w jakiej bo jakiej ale polskiej lidze. duzy blad ze strony Franka. Wykazal sie krotkowzrocznoscia i brakiem cierpliwosci. moglby poczekac co sie stanie w UEFA z wisla i przynajmniej tydzien az sie rozwiaze sprawa awansu reprezentacji. w koncu to dzieki niemu tak dobrze stoimy w grupie i napewno janas go wezmie. a po mistrzostwach moglby duzo wyzej miezyc niz jakas druga liga, pewny jestem ze strzeli pare bramek. mam nadzieje ze szybko wroci a jak nie to powodzenia franek... duzo zrobies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Nie chodzi o to ze odszedl tylko jak to zrobi IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 31.08.05, 04:01 Nie mogl czekac tydzien,bo 31 sierpnia konczy sie okres transferowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Nie chodzi o to ze odszedl tylko jak to zrobi 31.08.05, 09:03 Zostawcie Franka - to dorosły facet, chłop "z jajami", który potrafił podjąć męską decyzję, samodzielnie, i wbrew wszystkim tłustym i głupawym preziom i dyrektorom, oraz innym członkom. Brawo Franek, łowca hiszpańskich bramek. Popieram cię w Hiszpanii, i w kadrze (nieudaczniaka Janasa-Janosika) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox Re: Nie chodzi o to ze odszedl tylko jak to zrobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:03 co ty za glupoty piszesz, jakie czekanie? okres transferowy konczy sie 01.09.2005, czytaj dokladnie artykuly jakie komentujesz!!! Brawo Franek, w wieku 31 lat juz trzeba myslec o kasie a nie splendorach pilkarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca 2.liga czyli haniebna kompromitacja franka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:15 i niech nikt nie usprawiedliwia go w stylu że jest już stary albo ,,2. liga hiszpańska jest lepsza od polskiej pierwszej''.granie w 2. lidze dla najlepszego strzelca dość solidnej mimo wszystko jak na skalę europejską reprezentacji Polski to zawsze hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optimus prime dupa maryny takie pieprzenie IP: *.chr17.1000lecie.pl 30.08.05, 18:23 bardzo dobrze Frankowski zrobił! poziom sportowy ligi nieporównywanie wyższy. więcej pieniędzy zarobi, opali się a przy dobrych układach awansuje do Primera Division. ludzie! przejrzyjcie w końcu! polska liga jest gó..ana i nie dziwię się mu, że już po prostu nie chce w niej więcej grać. i nie ma co się użalac nad wisłą, że nie zagra w LM. mam nadzieję, że odpadnie również z pucharu Uefa. dlaczego? bo tytuł mistrza polski jest gó.. wart. tzn gó.. wart był od wielu lat, tyle że w tym roku przejrzeliśmy na oczy. wszyscy sprzedają mecze, wszyscy kupują. może piłkarze zagłębia zrobili zrzutkę z prezesami i dali kase wiśle, by się podłożyła w półfinale pucharu polski? cholera wie. nawet kiedy klub, któremu kibicuję, wygrał ostatnio 4:0, nie uwierzyłem w uczciwość piłkarzy, którzy w owym klubie grają. dlatego Franek zasuwaj w hiszpanii ile masz sił i pokaż na co cię jeszcze stać. i obsraj tą gó..aną ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicio Re: dupa maryny takie pieprzenie IP: 195.20.110.* 30.08.05, 18:52 Z tym tekstem o nieporównywalnie wyższym poziomie to chyba lekka przesada - co to za drużyna, która w zeszłym sezonie zajęła 10 miejsce a ostatni raz w pierwszej lidze grała 15 lat temu??? Mogę go zrozumieć, że poszedł tam gdzie mu zapłacą więcej - ilu naszych rodaków wyjechało i nadal wyjeżdża na saksy myśląc, że zarobią kokosy??? Nie podoba mi się sposób załatwiania transferu (chodzi o wybór terminu) - dotyczy to również Kosowskiego. Zapewne obaj panowie dostali zgodę od trenera Janasa na przerwę w zgrupowaniu i tu leży błąd trenera. Chyba, że on nic nie wiedział a to już gorzej dla nich. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: dupa maryny takie pieprzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:49 coś jest nie tak z tą "wspaniałą" Wisłą, skoro wszyscy uciekają... Trenerzy nie uciekaja to się ich wywala na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: dupa maryny takie pieprzenie 30.08.05, 22:33 Przyszedł Engel - wszyscy spie..ją !!! Gość portalu: mk napisał(a): > coś jest nie tak z tą "wspaniałą" Wisłą, skoro wszyscy uciekają... > Trenerzy nie uciekaja to się ich wywala na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek [...] IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 30.08.05, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: 2.liga czyli haniebna kompromitacja franka 30.08.05, 22:32 ... i z poniższego powodu Polska powinna wypowiedzieć wojne Hiszpanii ! Na Samosierrę !!! Gość portalu: znafca napisał(a): > i niech nikt nie usprawiedliwia go w stylu że jest już stary albo ,,2. liga > hiszpańska jest lepsza od polskiej pierwszej''.granie w 2. lidze dla najlepszeg > o > strzelca dość solidnej mimo wszystko jak na skalę europejską reprezentacji > Polski to zawsze hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex i dobrze zrobił IP: *.hstl2.put.poznan.pl 30.08.05, 18:18 przeciez zostały mu juz tylko 2 lata gry na wysokim poziomie, w tym wieku zawodników juz sie w europie nie kupuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromek1 Re: i dobrze zrobił IP: 81.210.117.* 31.08.05, 09:59 Zagadka Ile lat miał Larsson gdy przechodził do Barcelony? Odp. 32 Zagrał parę meczy i właściwie po kontuzji skończyła się jego kariera. Dlatego mało kto zaryzykuje napastnika po 30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Strona Elche??? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 30.08.05, 18:19 Czemu nie ma strony Elche w wersji ze zrozumiałym językiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Strona Elche??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:40 "Trzeba się było bambusie języków uczyć." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: Strona Elche??? IP: *.crowley.pl 30.08.05, 19:17 JAKI KLUB TAKA STRONA hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Strona Elche??? 30.08.05, 22:34 Ijo able espaniol !!! Gość portalu: papa napisał(a): > Czemu nie ma strony Elche w wersji ze zrozumiałym językiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romo Re: Strona Elche??? IP: *.UNUSED.EPIX.NET 30.08.05, 23:31 A jaki to Ciebie jest zrozumiały język? Hebrajski?. Nie przesadzaj. Język Hiszpański, tak jak nasz, jest zbodowany na romańskim alfabecie i też posiadamy wiele bardzo podobnych wyrażeń. Dla nas jest łatwy do nauczenia się. Po trzech miesiącacvh mołointensywnej nauki, głównie przez bezpośrednie ubsłuchanie, już mogłem dosyś swobodnie porozumiwaś się z Hiszpanami. W kwestii zasadniczej, zajrzyj na: www.elchecf.es. Do odczytania rubryk, posycji, itd. wcale nie potrzeba znajomości tego języka. Elche (czty:elcze) z 57 punktami jest na 10 poz.. Lider ma ich 76. pzdr. Franek miał dość tego paskudnego koszer-engiela i należy przypuszczać, za wszelką cenę zmienił śmierdzącą atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal trzeba być niezłym idiotą żeby w każdą sprawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:32 Żyda wcisnąć... btw. jakoś ci słabo poszło to odczytywanie strony. To są kolego dane na koniec zeszłego sezonu a nie aktualne, nawet nie mają tabeli ligowej po 1 kolejce... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Strona Elche??? 31.08.05, 09:04 Brawo Franek !!! Zagrałeś pierdołom na nosie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
amfek Debil 30.08.05, 18:20 Debil i nic więcej. Janas powienien wyrzucić go za to z kadry. Przecież w II lidze to tylko wstecz można iść. Proszę też Janasa aby nie dopuścił tego matoła do gry w najbliższych 2 meczach reprezentacji ponieważ kibice mogą go obrzucać jajami lub czymś o wiele gorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhgf Re: Debil IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:59 No bez przesady. Rasiak wyjechalk do 2giej ligi angielskiej i chyba kroku w tyl nie zrobil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppppppp Re: Debil IP: *.dami.pl 30.08.05, 21:14 ale ty głupi jestes az nie wierze ze składasz literki a moze to kolega pisze co dyktujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Debil 30.08.05, 22:40 A kto w końcu wyrzuci Janasa ??? amfek napisał: > Debil i nic więcej. Janas powienien wyrzucić go za to z kadry. Przecież w II > lidze to tylko wstecz można iść. Proszę też Janasa aby nie dopuścił tego matoła > > do gry w najbliższych 2 meczach reprezentacji ponieważ kibice mogą go obrzucać > jajami lub czymś o wiele gorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Teraz przestanie strzelac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:21 Przestanie strzelac, straci miejsce w kadrze (kilku strzelajacych napastnikow to my na szzczescie mamy,nawe Grzegorz "drewno" Rasiak pokazal ze potrafi) i tak sie skonczy Franek, lowca bramek. Za rok bedzie tylko mglistym wspomnieniem. Przecietniak II ligi to byl blad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Powodzenia Franek! IP: *.osk.enformatic.pl 30.08.05, 18:26 Życzę Frankowskiemu awansu do I ligi hiszpańskiej i 50 bramek w sezonie. Zrobił dla Wisły wiele i dzięki mu za to. Wisła jest i będzie klubem, który musi sprzedawać i kupować zawodników. Zostanie klubem wielkim gdy będzie sprzedawać za duże pieniądze, kupować tanio i znowu sprzedawać drogo. Tak funkcjonują kluby holenderskie i Dukla Praga. Dziś widać, że zatrzymywanie Uche było błędem. Trzeba brać kasę i kupować 2 takich jak Maurycy Kantor czy Janek Paulista. Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Powodzenia Franek! 30.08.05, 18:30 No, Dukla Praga to chyba srednio pasujacy przyklad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Re: Powodzenia Franek! IP: *.osk.enformatic.pl 30.08.05, 21:42 Posypuję głowę popiołem: oczywiście Sparta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ori Re: Powodzenia Franek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:07 Banik Ostrawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacq Tomasz Frankowski w Elche IP: *.85-237-186.tkchopin.pl 30.08.05, 18:27 nie rozumiem , nie popieram.... dla mnie toi nie jest awans sportowy.. a jesli idzie o kasę.. to do Kataru... a nie do 2 ligi hiszpańskiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromek1 Re: Tomasz Frankowski w Elche IP: 81.210.117.* 31.08.05, 10:23 Q..a Sami prorocy. Jeszcze tydzień temu (po derbach Glasgow) wypisywaliście bzdury o żałosnym końcu Żurawia. Teraz wypisujecie o końcu Frankowskiego. Pożywiom uwidim. Popatrzmy na to bez emocji: 1. Dorosły facet pojechał pracować za granicę. Trzeba mu życzyć powodzenia i tyle. Moim zdaniem Frankowski wart jest tego żeby grać w Primera D, ale Polska leży na peryferiach europejskiej piłki i dla zachodnich menedżerów król strzelców ligi polskiej jest tyle samo wart co król strzelców ligi fińskiej czy estońskiej. 2. Polscy piłkarze promują się głównie w pucharach i na ogół kupowani są do krajów, z których klubami grali bezpośrednie pojedynki (Rasiak po MC, Kosowski po Shalke, Olisadebe po PAO nawet Boniek po wyeliminowaniu Juve przez Widzew). Po odpadnięciu z LM i wylosowaniu mimo wszystko trudnego rywala w PUEFA Frankowi groził kolejny martwy sezon i zmiana rocznika. Po trzydziestce dla napsatnika każdy rok liczy się tak samo jak rocznik samochodu na giełdzie. 3. Wrzaski o hańbie to już kompeltny kretynizm. Gdyby Balcerowicz zdecydował się wyjachać do pracy w charakterze dyrektora odziału banku w hiszpańskiej mieścinie pewnie nikt by z tego powodu nie rozpaczał. 4. Z silnej Wisły odeszli już Kosowski, Żurawski, Szykmowiak, Uche nie chce grać, a Brożek mimo wszystko musi się jeszcze długo uczyć. Z kim ma ten Frankowski grać? Z dwoma defensywnymi pomocnikami? Z Zieńczukiem, który pokazał lwi pazur w Atenach? Bez przesady. 5. Szkoda tylko, że w polskiej lidze zostały już prawie wyłącznie rzemiochy, a ostatni artyści wyjeżdżają. Może Canal + i IDEA utworzyłyby specjalny fundusz dla gwiazd żeby nie wyjeżdżały za granicę. Bo gdy tę kasę dadzą klubom to i tak zostanie ona roz...ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczer szkoda go do takiej drużyny IP: *.siedliska.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 18:30 Jest za słaba. Franek postanowił zarobić trochę kasy natomiast piłkarsko nie rozwinie się. Zapewne wkrótce będzie cieniem dzisiejszego napastnika. W każdym razie dziękuję za pierwszy mecz z Panathinaikosem - byłem na trybunach i Franek grał wspaniale. Szkoda, że ostatni raz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Gosc ma juz 31lat chce zarobic co w tym zlego??? IP: *.crowley.pl 30.08.05, 18:37 ...Francek po prostu mysli juz o emeryturze - co w tym zlego??? Przeciez nie bedzie gral przez cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromek1 Re: szkoda go do takiej drużyny IP: 81.210.117.* 31.08.05, 10:25 Jaki rozwój piłkarski w wieku 31 lat? Przestań bredzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zero klasy , zero ambicji- były zwolennik talentu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.05, 18:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex przesadzasz IP: *.hstl2.put.poznan.pl 30.08.05, 18:41 ma grać 8 sezon w tym samym klubie??? to dla niego odmiana, szymkowiak odszedł do klubu też nie lepszego od wisły i zobacz jak sie rozwinął, zreszta Frankowski ma juz 31 lat wiec w wielka piłke pogra tylko 2 lata a potem bedzie coraz słabszy, bardziej sie sprzedał jacek bak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo A co ma Franek zrobić ???? IP: *.crowley.pl 30.08.05, 19:28 Szymek - pod koniec grania każdy lał z niego jak się przewracał i co TURCJA - 600 tys netto dolarków rocznie na łapkę Rasiak - cała Polska z niego leje ( raczej wygląd niż gra ) i co ok 10-12 tys funtów tygodniowo !! Żóraw - 600 tys euro + premie Kosowski już więcej zarabia a nie gra, Uche 750 tyś euro rocznie miał u żabojadów A FRANEK zasuwa za 4-rech, wali bramek ile wejdzie i co ?? 220 tys euro i 40% podaktu do US odprowadzić. Trza zarobić bo to ze 3 lata i CYPR pozostanie ( tam też dobrze płacą ). Bąk też za kasą poszedł do arabów ( no ale tam po 60tys chodzi na mecze ) OSTATNI TAKI KONTRAKT W ŻYCIU FRANKA I MU SIĘ NIE DZIWIĘ. NIE NATYRA SIĘ, GWIAZDĄ PEWNIE TEŻ BĘDZIE A JAKA KASA. Odpowiedz Link Zgłoś
shoomq Re: A co ma Franek zrobić ???? 30.08.05, 20:51 Co więcej - Bąk nie zapłaci tam ani grosza podatku od zarabianych kokosów... dobry sposób na piłkarską emeryturę.. kiedyś tak piłkarze jeździli do Japonii, teraz jeżdżą do Kataru :| Dobrze zrobił Jacek. Przynajmniej jak za lat kilka wróci do Polski to nie będzie się za marne grosze babrał w naszej polskiej korupcji.. Odpowiedz Link Zgłoś
admac Re: przesadzasz 30.08.05, 20:34 Koles nie porownoj mi tu Trabzonsporu ktory walczy o najwyzsze cele w turcji z jakims elche... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: zero klasy , zero ambicji- były zwolennik tal 31.08.05, 09:06 Ambicjami i klasą się nie najesz, ani ni zapewnisz bytu, przyszłości sobie, i rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Dlaczego? 30.08.05, 18:38 Choc rozumiem Franka (kasa) to strasznie żal, że najlepszy zawodnik drużyny mistrza kraju wyjeżdża do gó..anego klubiku. Dla mnie Franek miał klasę, ale tym posunięciem ją stracił. Zastanawiam się tylko jaki udział w tej decyzji ma Engel. Mimo wszystko powodzenia w hiszpani:( Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Dlaczego? 31.08.05, 09:08 Bo w Polsce taka debilna liga !!! rechott napisał: > Choc rozumiem Franka (kasa) to strasznie żal, że najlepszy zawodnik drużyny > mistrza kraju wyjeżdża do gó..anego klubiku. Dla mnie Franek miał klasę, ale > tym posunięciem ją stracił. Zastanawiam się tylko jaki udział w tej decyzji ma > Engel. > > Mimo wszystko powodzenia w hiszpani:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo 20 goli i za rok w Primera Division!!!!!!!!!!!!!!! IP: 206.47.220.* 30.08.05, 18:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bergi dlaczego opuścił zgrupowanie reprezentachiu IP: 212.244.156.* 30.08.05, 18:45 a kto mu pozwolił opuścić zgrupowanie kadry, mecz z Austrią w sobotę, a on jeździ na testy, jakby nie można tego zrobić po meczach reprezentacji... to jest niepoważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk.lublin Re: dlaczego opuścił zgrupowanie reprezentachiu IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.08.05, 18:57 Opuscil zgrupowanie bo jutro tj. we srode zamyka sie okno transferowe i bylby znowu przyklejony do wisly na nastepne pare miechow.Ludzie skad wy jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicio Re: dlaczego opuścił zgrupowanie reprezentachiu IP: 195.20.110.* 30.08.05, 19:02 D... Kogo to obchodzi, że zamyka się okno transferowe. Co jest ważniejsze: kasa, którą może zarobić czy gra w reprezentacji? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Franka to obchodzi. IP: *.osk.enformatic.pl 30.08.05, 22:31 To życie Franka i ma prawo do takiej decyzji. Nie uważam Janasa za mądrego człowieka, ale dziś postąpił rozsądnie. Dziury w ziemi nie będzie, a psychiczny kop przyda się Frankowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: dlaczego opuścił zgrupowanie reprezentachiu 31.08.05, 09:09 W życiu ważniejsza jest zawsze kasa. Wiedzą to ci, co jej nie mają, a jeszcze bardziej ci, co ją mają. Gość portalu: wicio napisał(a): > D... > Kogo to obchodzi, że zamyka się okno transferowe. Co jest ważniejsze: kasa, > którą może zarobić czy gra w reprezentacji? > > pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr no to z tym elche zagra i w pucharach...i osiągnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.08.05, 18:46 awans zawodowy... a podejrzewam że i finansowy.O co tu chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominges Gwiazda Biala IP: *.net.autocom.pl 30.08.05, 19:00 Franek Franek Franek...tego co zrobil dla wisly nikt mu nie odbierze, wszyscy bedziemy pamietac bramki ktorymi zapewnial zwyciestwo naszej wiselce. Druzyna wyznaczyła go nawet swoim kapitanem, niestety franek nie poradzil sobie sam ze soba. Zagral kiepski mecz w Atenach, po czym obrazil sie na siebie i na caly swiat. Jego wypowiedzi były dalekie od takich jkie przystały zawodnikowi tej klasy. Po odejsciu Zurawia, mowilo sie ze jego transfer nie byl zbytnio przemyslany. Co w takim razie mozna powiedziec o Franku i jego dzisiajeszym "wybryku" w stylu kalu uche? Odchodzi do klubu ktory ze srednim powodzeniem radzi sobie w drugiej lidze hiszpanskeij. Zuraw odchodzac z wisly pokazal ze jest nie tylko znakomitym pilkarzem ale tez czlowiekiem z klasa. Franek natomiast zachowal sie jak rozpieszczona gwiazda :( Nie da sie ukryc ze na miano gwiazdy zasluzyl swoimi wystepami w druzynie bialej gwiazdy, jednak nie moge sie pozbyc uczucia niesmaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga bardzo ambitne posuniecie IP: 168.208.215.* 30.08.05, 19:08 2 liga hiszpanska to poziom naszej pierwszej ligi, mysle ze frankowski doskonale zaaklimatyzuje sie w tym srodowisku Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Gwiazda Biala 31.08.05, 09:12 Niesmak to się ma wiedząc o układach w Wiśle, innych polskich klubach, reprezentacji, i PZPN. Brawo Franek - po 100-kroć !!! Gość portalu: dominges napisał(a): > Franek Franek Franek...tego co zrobil dla wisly nikt mu nie odbierze, wszyscy > bedziemy pamietac bramki ktorymi zapewnial zwyciestwo naszej wiselce. Druzyna > wyznaczyła go nawet swoim kapitanem, niestety franek nie poradzil sobie sam ze > soba. Zagral kiepski mecz w Atenach, po czym obrazil sie na siebie i na caly > swiat. Jego wypowiedzi były dalekie od takich jkie przystały zawodnikowi tej > klasy. Po odejsciu Zurawia, mowilo sie ze jego transfer nie byl zbytnio > przemyslany. Co w takim razie mozna powiedziec o Franku i jego dzisiajeszym > "wybryku" w stylu kalu uche? Odchodzi do klubu ktory ze srednim powodzeniem > radzi sobie w drugiej lidze hiszpanskeij. Zuraw odchodzac z wisly pokazal ze > jest nie tylko znakomitym pilkarzem ale tez czlowiekiem z klasa. Franek > natomiast zachowal sie jak rozpieszczona gwiazda :( Nie da sie ukryc ze na mian > o > gwiazdy zasluzyl swoimi wystepami w druzynie bialej gwiazdy, jednak nie moge si > e > pozbyc uczucia niesmaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska immortalz? WISLA KRAKOW IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 30.08.05, 19:09 JEST! SUPER ! DOBRZE TAK POLSKA LIGA ´´PILKARSKA´´ BEDZIE CORAZ GORSZA .I TO MNIE CIESZY ! zarobili 3.2mil. za zuarawa 1 za gorawskiego i za innych i nie moga se kupic za milion jukke sauso ???? CO TEN WLASCIECIEL ROBI???????????? CZEBA CHYBA ZROBIC AKCJE JAKOMS NICH KAZDY Z KRAKOWA I FAN WISLY K DA 2 ZL TO KUPIMY TEGO SAUSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: WISLA KRAKOW IP: *.crowley.pl 30.08.05, 19:22 Człowieku, zrozum jedno !!!! AUDYTOR TELEFONIKI JUŻ DAWNO ZAPOWIEDZIAŁ ZARZĄDOWI TELEFONIKI , że spółka córeczka WISEŁKA KRAKÓW wisi już ok 100mln zł ( kredyt + odsetki ) i musi to natychmiast spłacić !! To są złe długi telefoniki, na które musi zrobić zabezpieczenie. A audytor dał czas na spłatę do końca tego roku ( spłata była już przekładana 3 razy ) i zapowiedział że jak Wisła nie odda kasy TELEFONICE ( bo to nie jest tak że Cupiał z lewej do prawej kieszeni przełoży kaskę bo to są SPÓLKI AKCYJNE !! ) to nie da rekomendacji czy coś takiego, WIĘC PAN CUPIAŁ MUSI SPRZEDAWAĆ ZAWODNIKÓW ABY CZĘŚĆ DŁUGÓW SPŁACIĆ. Franek zarabiał ok 200tys eurasków - wzieli za niego pewnie z 700-800 tyśków, a Kryszałowicz pewnie będzie kosztował rocznie z 100-120 tyśków no i juz mamy obniżenie kosztów funkcjonowania klubu. CUPIAŁ MUSI TAK ROBIĆ I NIE MA TU NIC DO GADANIA BO TERAZ TO MÓWI KSIĘGOWY i PAN CUPIAŁ MUSI !! PODKREŚLAM MUSI GO SŁUCHAĆ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogoniarz skad sie biora takie barany jak ty? IP: 83.168.104.* 31.08.05, 10:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romo Co nagle, yo po diable IP: *.UNUSED.EPIX.NET 30.08.05, 19:19 Franek zasługuje na I-szą, i to wymagającą, ligę. Po drugie transferu dikonano w ostatniej chwili, co poważnie koliduje z naszymi przygotowaniami do bardzo ważnych meczów. Za Kasperczaka to tylko Listkiewicz czynił nadużycia i szkody dla Wisły (użył samolotu niezbędnego do przerzutu zawodników Wisły/kadry do Francji). Jest to następny cios po sprzedaniu przez sabotażystę-złodzieja niewygodnego nam terminu i miejsca meczu z Anglią. Na dodatek naszą ostoję-Krzynóweka wykluczyła operacja. A swoją drogą, to absolutnie odradzam mu nawet myślenia o grze przed całkowitym zagojeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Mam nadzieję, że w reprezntacji już nie zagra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:23 Bardzo go lubiłem, był dla mnie symbolem Wisły i miał szansę na zostanie jej legendą. Ale pokazał, że nie ma charakteru i jest zwykłym materialistą, który za drobną podwyżką poleci grać nawet na koniec świata. Jeżeli tak samo identyfikuje się z reprezentacją narodową to proponuję mu podziękować. Spadaj Franek, tam są drzwi, jak mawiał klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Mam nadzieję, że w reprezntacji już nie zagra 31.08.05, 09:14 Pieprzysz jak popieprzony Gość portalu: don napisał(a): > Bardzo go lubiłem, był dla mnie symbolem Wisły i miał szansę na zostanie jej > legendą. Ale pokazał, że nie ma charakteru i jest zwykłym materialistą, który > za drobną podwyżką poleci grać nawet na koniec świata. Jeżeli tak samo > identyfikuje się z reprezentacją narodową to proponuję mu podziękować. > Spadaj Franek, tam są drzwi, jak mawiał klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacsit Ten transfer dobrze pokazuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:24 na jakim poziomie jest obecnie nasza piłka nożna. Czołowy napastnik ligi i reprezentant Polski odchodzi do hiszpańskiej drugiej ligi, do raczej przeciętnego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpan Re:CO MOWIA HISZPANIE IP: *.Red-83-43-190.pooles.rima-tde.net 30.08.05, 19:33 Wedlug klubu Hispanskiego Elche FC, transfer Frankowskiego to jest najwazniejszym transferem pilkarskim dla nich. Prezes Elche powiedzial, ze poziom druzyny bedzie wiekszy. Strona internetowa klubu Elche, podkresla wiele razy, ze Frankowski jest graczem narodowym reprezentacj polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek W chwilach tak waznych dla reprezentacji IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 30.08.05, 19:37 w chwilach tak waznych dla Reprezentacji gdzie maja sie przygotowywac do najwazniejszych meczow Franus jedzie zalatwiac swoje indywidualne sprawy!!, dlaczego nie przyjechal do Niemiec, lekarz klubowy hiszpanskiego zespolu, tak jak kiedys bylo to z Dudim??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebuś Frankowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:43 Frankowski stracił charakter. zachował się jak mięczak, Engel dobrze go podsumował. najlepiej by było jakby Janas odesłał go ze zgrupowania. Co to za podejscie do Kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intel Re: Frankowski IP: *.hemocleanse.com 30.08.05, 19:49 Desperata, nic innego nie mozna napisac, upadl nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kovik Re: Frankowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:00 Kapitan jako pierwszy ucieka z tonacego okretu? Wisla poniosla porazke w eliminacjach do LM, wiec kapitan daje noge? Szanuje Franka za to co zrobil dla nas przez tyle lat w Wisle, ale tym posunieciem splamil sie na zawsze w moich i innych kibicow Wisly oczach. Teraz to zwykly kopacz za trzy grosze, za kasa ucieka do drugiej ligi hiszpanskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobiusz Re: Frankowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:14 Pierwsi odeszli Szymkowiak i Żuraw. Franek i tak strasznie długo czekał. Ma juz 31 lat, więc odchodząc do Elche ma chociaż szanse, przy awansie tego klubu do Primera Division zasmakować gry na najwyższym poziomie. Druga liga hiszpańska jest bardziej wyrównana jak polska liga i ma niezły poziom. Sam klub pewnie i słabszy od Wisły, ale może uda mu sie awansowac przy pomocy Franka oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Frankowski 31.08.05, 09:16 Brawo Franek !!! Gość portalu: sebuś napisał(a): > Frankowski stracił charakter. zachował się jak mięczak, Engel dobrze go > podsumował. najlepiej by było jakby Janas odesłał go ze zgrupowania. Co to za > podejscie do Kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas franek, franek - lowca bramek !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:57 wisla raczej nie zdobedzie mistrzostwa w tym roku jak tak dalej bedzie sie "wzmacniac". a ten transfer tylko pokazal ze frankowski jest zawodnikiem slabym psychicznie, nie potrafi pozbierac sie po klesce z panathinaikosem (hehe - za duzo kasy pewnie przelecialo przed nosem) gdzie jest mocna wisla??? - w polsce juz nie ma jej, nie ma nie ma jej, pampampam. . . Odpowiedz Link Zgłoś
admac Re: franek, franek - lowca bramek !! 30.08.05, 20:44 Wisla znow zdobedzie mistrzostwo! Bo kto ma mu przeszkodzic!? Znow zdobeda mistrza a za rok znow nie awansuja do lm.. :( Odpowiedz Link Zgłoś