Gość: z Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:17 Uff, teraz czekamy na zwycięstwo z Walią. Oby stało się ono faktem! --- www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.09.05, 23:27 Fuks. Przecież adolfy trafili z naciąganego spalonego, mieli jeszcze setkę z Borucem, a to wybicie Rambo z linii to już całkiem cud. rasialdo jak na niego nawet w miarę - w oblężeniu się sprawdzał, prawie wszystkie centry zgarniał. Za to w obronie, jak trzeba było trzymać wynik, był bezproduktywny. No ale kto mógł przewidzieć taką kaszanę po takiej świetnej pierwszej połowie. Rząsa na emeryturę. Bąk już chyba też. Franek nie mógł całkiem formy zgubić przez dwa tygodnie - powinien dostać sznsę w drugiej połowie. Brawo Maciek! Akcja niesamowita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monicka katowice Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.chello.pl 03.09.05, 23:20 bylam na meczu i musze przyznac ze atmosfera byla zajebista, haselka jakie wymyslaja kibice sa wrecz oszalamiajace!!!!!!!typu np. wypier..........badz jeszcze inne ktorych nie bede przedstawiac. flaga na hymnie byla fantastyczna!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ogolnie bylo zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paakwezi Po meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:24 Byli, sa i beda BEZNADZIEJNI NIC nie wywalcza w Niemczech. Polscy pilkarze wala gruche od 1974 roku z krotka przerwa na 1982. Nie potrafia gracani atakowac ani bronic przez wiecej niz 10 minut Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Re: Po meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:38 Nie przesadzaj!! W pierwszej połowie zagrali naprawde dobrze. Jedyny minus to to, że są strasznie słabi kondycyjnie. W II połowie słabli z minuty na minute, czego konsekwencją były indywidulane błędy. A Austriacy nie mając wyjścia rzucali sie do ataku. I efekt był taki jak wszyscy widzieli. Nie potrafią atakować??? No cóż wydaje mi się, że pada więcej goli w ich wykonaniu niż kiedykolwiek wcześniej (przynajmniej w ostanich latach). Nie robią tego może w stylu hiszpańskim ale jednak. O Niemczech nie rozmawiam bo najpierw musimy tam awansować. Później będziemy się zastanawiać. Choć sam wiem, że za wiele tam nie osiogną to jednak chciałbym aby awansowali!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostro basen uuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:25 uuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa NAPISZĘ CO CZUJĘ W ŚRODĘ!!! POLSKA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:26 Jedziemy proszę państwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Engel wróc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:26 Ja i tak jestem zdania, że Jurek Engel powinien był zostać! Jak można wpuszczać drewniaka zamiast Franka? Ile trzebabyło czekać na grę młodego Smolarka...? Boruc pokazał, że daleko mu jeszcze do Jurka - 2 sam na sam i 2 bramy, niby mu wolno, ale klasowy bramkarz obroniłby 1 lub obie! Więcej szczęścia niż rozumu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERMINATOR Re: Engel wróc! IP: *.toya.net.pl 04.09.05, 01:34 Twoj Engel pokazal teraz w Wisełce co potrafi i niech ten partaczyna trzyma sie z daleka od kadry... blad z Rasiakiem oczywisty... hm ale kto wie to drewno wypracowalo 2 bramke... i jedynym bledem bylo nie zmienienie go w 60 minucie na franka albo oliego ale Janas mial inna koncepcje chcial obronic wynik co mu sie udalo... ( w przeciwienstwie do sir Jureczka w atenach) Boruc zły ??? chyba ogladalismy inne mecze bo ten koles jasne moze i slabszy od Dudka (ale jakbys sie interesowal pilka to bys wiedzial ze dudek ma kontuzje i grac nie bedzie) ale obronil kilka bardzo groznych strzalow a szczescie sprzyja tylko lepszym bramkarzom... a czy przypominasz sobie debiut i poczatki w kadrze dudka... cala nasz piekna bialo czerwona go nie chciala... ale to juz przeszlosc... dlatego uwaga na przyszlosc pomysl zanim napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Polska- Austria 3:2 IP: *.adsl.highway.telekom.at 03.09.05, 23:28 Mam prosbe do Trenera Janasa.Aby wytlumaczyl naszym zawodnikom,ze mecz sklada sie z dwoch rownych polowek trwajacych 45 minut kazda.Jezeli po pierwszej sie prowadz 2:0 to nie znaczy iz rywal w czasie drugiej polowy meczu bedzie lezal na murawie i czekal na koncowy gwizdek sedziego.To co zaprezentowali nam pilkarze w drugiej polowie, to mozna okreslic jednym slowem "MANIANA".Bez pomyslu na gre,bez zaangazowania,twarze usmiechniete jakby sie juz wszystko rozegralo i nie bylo o co walczyc.Panie Janas,opieprz ich Pan ostro i dokladnie,bo tylko chyba dobra "ZJEBKA";otowrzy im oczy,ze nie sa gwiazdami i nas sie nie boja.Na kazde zwyciestwo musimy ciezko zapracowac.Za pierwsza polowe to schylam glowe przed zawodnikami,za druga to jak wyzej.POWODZENIA W MECZU Z WALIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatz baszczu i klos - co jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:34 chlopaki maja jakis kompleks ostatnich minut, moze jakis psychoanalityk ?? ale i tak jestem zadowolony ze wygrali ! Zarabiscie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korekta Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: 217.153.29.* 03.09.05, 23:35 Chyba o jedne mecz więcej niż Anglicy. Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Skład Polski na mecz z Austrią 03.09.05, 23:36 wygraliśmy, ale wcale nie mam satysfakcji. po I połowie było OK, ale druga... - obrona - praktycznie cała - była do doopy, gostkowie byli chaotyczni, jacyś spanikowani, jakby nie wiedzieli ci się wokół dzieje; szczególnie nie podobał mi się Kłos niejaki: on w ogóle sprawia wrażenie matoła - nie wyprowadza piłki tylko ją bezmyślnie wykopuje przed siebie; pozostali obrońcy nie zasługują na to miano po takim popisie jak dzisiaj - środek spisał się całkiem dobrze w I połówce, w drugiej gdzieś zniknął - jedynie Kosowski wspomagał obronę, która już wówczas była w zaniku - do napastników nie miałbym zastrzeżeń, niestety musieli sobie potem (II poł.) radzić sami, bo nie było komu ich wspomagać - teraz Boruc - zasadniczo trudno mi go ocenić; nie wiem czy te parę niepewnych sytuacji nie było efektem niezrozumienia się z obrońcami (?) - Boruc gra inaczej niż Dudek, bardziej agresywnie, może dlatego nasi pożal się Boże defensorzy nie pokapowali jak z nim grać; ale może właśnie to ich wina, bo sprawiają wrażenie mało kumatych ogólnie zostałem z niesmakiem i obawami przed kolejnymi meczami, nie mówiąc o finałąch, do których prawdopodobnie wejdziemy. Ale w Niemczech ten zestaw obrońców nie ma prawa powąchać nawet piłki. Nie wiem jak Janas sobie z tym poradzi, gdzie znajdzie zastępców, ale nie można budować defensywy na bazie Wisły, której linia obronna to najsłabsza strona i Bąka, który niby jest, ale go nie ma. no i na koniec: miałem nadzieję, że dowalimy parszywym austriackim nazistowskim pogrobowcom do zera, a to oni nam napędzili cykora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Polacy wam śmierdzą? To macie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.05, 23:39 Nigdy nie miałem, nic przeciwko Austriakom, ale po tym wszystkim będzie to moja znienawidzona nacja. Polacy im śmierdzą? No to przekonali się czym pachnie spotkanie z polską reprezentacją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litwin Juz bardziej lubię Niemców niż tych Austriaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:18 Nigdy nie miałeś nic przeciwko Austriakom? Przecież hitlerowskie Niemcy zajęły ten kraj bez żadnego oporu ze strony Austriaków. Bardziej to przypominało porozumienie, łączenie krajów, budowanie wspólnego imperium. Co więcej austriacy czynnie wspierali niemiecką armię. Pomagali Niemcom w II wojnie światowej, tak jak nam pomagali Litwini w 1410r pod Grunwaldem. Dlatego niezrozumiałe jest postrzeganie tego kraju jako pokrzywdzonego jeśli chodzi o II wojne światową. To był sojusznik Hitlera i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roden Re: Juz bardziej lubię Niemców niż tych Austriakó IP: *.netday.pl / *.netday.pl 04.09.05, 18:02 Litwin, to nie tak. Wegrzy i Rumuni tez byli sojusznikami Hitlera i co z tego? Austriacy to zupelnie inna kategoria. Nie byli sojusznikami lecz integralna czescia III Rzeszy. Wyzywali sie na Zydach, Polakach i Rosjanach na rowni z Niemcami. To tak samo jak Niemcy byli zbrodniarze, tylko ich po wojnie w przeciwienstwie do mieszkancow RFN nawet nie probowano reedukowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Piękny popis kopaniny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:39 Przez cały mecz czułem się jak na meczu okręgówki. Podobny poziom. I z czym oni chcą jechać na MŚ ? Trafią na jakąś Jamajke czy Kostaryke i skończy wielką kompromitacją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal drewniany napastnik na sztywnych nogach i IP: *.chello.pl 03.09.05, 23:40 głupkowatym wyrazem twarzy ... tym razem pilka nie chciała przypadkowo odbić się w kierunku bramki od drewnianego płotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sddsd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal i tyle masz do powiedzenia ?? IP: *.chello.pl 03.09.05, 23:46 ach ... ekolog ?? nie ścinajcie drzew ?? Nie martw się korniki i tak zjedzą to szybciej niż sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: drewniany napastnik na sztywnych nogach i IP: *.aster.pl 03.09.05, 23:42 Za to zaliczył kapitalną asystę i walczył skutecznie o wiele górnych piłek. A Ty gupi jesteś, wiesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura 2 asysty IP: 80.51.250.* 03.09.05, 23:46 jedna do kososkiego druga do zurawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal jak na 93 minuty gry to dosyć skromne osiągnięcie. IP: *.chello.pl 03.09.05, 23:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Re: jak na 93 minuty gry to dosyć skromne osiągni IP: 80.51.250.* 03.09.05, 23:52 koles znasz sie na pilce? kazdy trener chcialby miec takiego zawodnika co w meczu ma 2 asysty. otworzyl droge do brami i kosie i zurawiowi. inaczej mowiac wypracowal im doskoale sytuacje a ty mowisz ze to skromne soiagniecie. zastanow sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszcz [...] IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 04.09.05, 00:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal napisz coś jeszcze, proszę .... tak wyrafinowany IP: *.chello.pl 04.09.05, 00:18 styl i słownictwo. Nie nie mam ochoty oglądać połaci lasu z kosmosu. Wolę zobaczyć w akcji klasową drużynę i klasowych graczy ... Rasiak nie należy da tej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
endeavour_er M_ySL 04.09.05, 02:07 naprawde nie pier__l glupot bo jest 10000 przykladow ze zmije wylaza Ci z geby zamiast klejnotow podam kilka: 1. Rasiak tottenham, zaden inny polski napastnik nie gra w lepszym klubie (co to celtic ? gra z rangersami 2 mecze na sezon i nic poza tym), Rasiak bedzie jeszcze strzelal gole Manu chelsi liverpool itp 2. o kolkach i odbijaniu, zobacz wideo plz: www.dcfc.premiumtv.co.uk/page/WorldKickOff/ 3. 17 goli w 2giej lidze ANGLII, to nie jest prowincja jak polska, austria, elche... 4. strzelil gola druzynie premiership, kiedy mial okazje (puchar FA, vs fulham), bramkarzowi van der sar, 1ka ManU w tym sezonie 5. byly 3 bramki na ukrainie, nie 1na 6. glowa strzelil duzo goli, dobre zagranie dzis przy 2gim golu 7. nie jest zdziwiony gdy cos sie dzieje na boisku, bo gra madrze 8. a co Ty umiesz? porownaj siebie z Rasiakiem wiec nie pisz bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mista NAPASTNIKA ROZLICZA SIĘ ZA GOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:15 Ile strzelił ich Rasiak? ZERO ZERO ZERO. Strzela tylko w towarzystkich meczach. Jak Żurwaski nie strzelał bramek, a miał asysty to każdy jęczał, że musi sie odblokować itp. Niech się teraz Rasiak odblokuje, znawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude ;] Re: jak na 93 minuty gry to dosyć skromne osiągni IP: *.crowley.pl 04.09.05, 00:18 Wiesz co? To może jednak zostań przy koszykówce i nie komentuj meczów piłkarskich 'drwalu', bo jak dla ciebie DWIE asysty to mało, to... Szkoda słów... ;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Poprosze o ocene MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:50 Moja skromna opinia: ten 'mietki' dzieciak to jakas pomylka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poprosze o ocene MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:51 milaa - zenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeh Re: Poprosze o ocene MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:29 Mila potrafi grać w piłkę, ale po prostu nie nadaje się na takich brutali jak Austriacy. Jest na taką grę za miękki. Mam nadzieję, że chłopak zmężnieje grając w Austrii i za dwa, trzy lata będzie podporą naszego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roden Re: Poprosze o ocene MILI IP: *.netday.pl / *.netday.pl 04.09.05, 18:07 Mila to dramatyczna porazka - i to w kazdym meczu. Z Austria ten czlowiek tracil kazda pilke, raz tylko dobrze podal w srodku pola. Od chwili jego wejscia na boisko praktycznie gralismy w dziesiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscio Re: drewniany napastnik na sztywnych nogach i IP: 62.233.197.* 03.09.05, 23:43 ty jeb- debilu zobacz co robi ten drewniany na drewnianych nogach www.dcfc.premiumtv.co.uk/page/WorldKickOff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: podziekujmy Krankelowi czy jak mu tam IP: *.Zabrze.Net.pl 03.09.05, 23:41 ze wystraszyl swoich zawodnikow pseudo wielkoscia naszego zespolu zagral w pierwszej polowie 1 napastnikiem bardzo defensywnie i to zdecydowalo ze polska strzelila i dociagla szczesliwie wynik moim zdaniem mecz zostal taktycznie przegrany przez krankela gdyby oni zagrali od poczatku innym ustawieniem nie wiem czy docianelibysmy remis co do reprezentacj i Janasa jak slysze kolejny raz "chlopcy spanikowali" to mi sie niedobrze robi gra byla b fatalna wlasciwie to nikt jej nie prowadzil oni poprostu nie wiedzieli cop robic z pilka Dudek w studio zenujacy gosc! jedynie p Krzysztof chcial powiedziec to co wszyscy widzieli ale jak widac mu nie dali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydorowicz Szpakowski ! Błagam wróć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:42 Co to za gość ten komentator ja p......e !!!! Jakiś stażysta czy co ??? Szlag mnie chciał trafić przez niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Jak długo mozna tolerować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:46 w kadrze takich zawodników jak Bąk, Kłos i Rząsa ? No przecież oni stanowią śmiertelne zagrożenie pod polską bramką.... Czy Janas tego nie widzi ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szpakowski ! Błagam wróć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 13:54 Właśnie ,dlaczego meczu niekomentował Szpakowski !!!??? On się naprawde zna i zawsze dodaje coś od siebie a nie tylko stwierdza suche fakty typu "podanie było niecelne" albo "piłka wyszła na aut" Ten mecz wygraliśmy dzięki zakazowi wnoszenia plastikowych trąbek na stadion wkońcu doping przypominał doping anie cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Szpakowski ! Błagam wróć !!! IP: *.netvisao.pt 04.09.05, 15:51 A jak fatalnie komentowali mecz w radiowej jedynce. Co to za dziennikarze?? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starflash Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.ostnet.pl 03.09.05, 23:42 Szkoda ze trener Janas nie zareagowal w pore na zmiany Austriakow, bo moglo byc mniej nerwowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:44 No właśnie gdzie Franek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: 81.6.129.* 03.09.05, 23:57 Jakbyś pomyślał to wiedziałbyś że Frankowskiemu może grozić dyskwalifikacja.Po co ryzykować to by ekrótce FIFA lub UEFA miała by nas ukarać valkowerem? Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Skład Polski na mecz z Austrią 04.09.05, 11:41 Walkower za hipotetyczną dyskwalifikację? Chyba na Białorusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siolo Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:16 wydaje mi się, czy padło na antenie TVP1 słowo na k... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa MAM GDZIEŚ ŚMIERDZĄCĄ AUSTRIĘ IP: *.bsk.vectranet.pl 04.09.05, 00:17 NA ZAWSZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levis501 Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:17 bojcie sie yebane szwaby w czerwcu nadjezdzamy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Prezenterka Mołek w Sopocie - PORAŻKA!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 00:20 Czy ktoś widział jak Ms Mołek wygłupiła się na festiwalu w Sopocie????? Odsunąć ja od takich imprez!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re: Prezenterka Mołek w Sopocie - PORAŻKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:26 a co zrobiła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixet Linz - zobaczyc i nie btc na mundialu... IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.05, 00:27 Ten chlopak z 18 rozlozyl cala nasza druzyne . Widac bylo , ze nie sa przygotowani na takiego chlopca ... fatalny prognostyk . Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Skład Polski na mecz z Austrią 04.09.05, 00:47 Tak sobie czytam te wypowiedzi forumowe i... z większością się zgadzam, ale kilka przemyśleń mam innych. Ogólnie - Boruc nie miał za dużo roboty, a puścił w sytuacjach zawalonych przez obronę i (pomijając 92 minutę) pokazał (zwłaszcza Majdanowi) jak powinien grać bramkarz. Obrona - fatalnie. Błędy Kłosa i Rząsy dyskwalifikują ich, Baszczu i Bąk mieli parę niezłych momentów, ale ogólnie niestety słabo... Pomoc - Szymkowiak trochę za mało podań, duża (ale trudno dostrzegalna) praca Sobolewskiego (brawo), a Kosowski i Smolarek padli trochę kondycyjnie, ale byli naszym głównym motorem napędowym i uważam, że tak naprawdę ich gra pozwoliła wygrać mecz (abstrahując od goli). Atak - Żurawski trochę rozczarował, ale samą swoją obecnością przyprawiał Austriaków o palpitację serca - i o to chodzi! Rajd "po karny" wspaniały, zrobił w bolo bramkarza, ale karnych już lepiej niech nie strzela, lepiej wychodzą mu dobitki :) I na koniec: odwalcie się od Rasiaka! Owszem, jest powolny, mało zwrotny, ale już z Izralem pokazał, że jak Frankowski umie zachować przytomność umysłu i zimną krew. A dziś wg mnie jego odegranie głową do Kosowskiego było najlepszym zagraniem w wykonaniu polskich piłkarzy! Teraz wygrać z Walią (stawiam 3:2, hehehe) i przez ponad pół roku podszkolić obrońców. A jak nadejdą sianokosy, sprowadzić skundlonych Niemców (czytaj: Austriaków) i niech koszą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator na chlodno, moja opinia po meczu... IP: *.dclient.hispeed.ch 04.09.05, 01:07 przede wszystkim ten mecz trzeba bylo wygrac i go wygralismy. ogladalem wczesniej na zywo walia-anglia, i gdyby Polacy dali sie tak zepchnac do obrony jak Anglicy, gorszym o klase od Austriakow, Walijczykom, to pewnie w Polsce by kibice zadali glowy Janasa... mysle ze atak mamy niezly, co widac po ilosci bramek. jest jeszcze Franek, Oli i Niedzielan. jestem wiec spokojny. Zuraw nabiera niezlej formy, mysle ze z Walia znowu strzeli (swoja droga, Hartson, jedyne zagrozenie bramki obik Giggsa, nie bedzie gral bo dostal kartke). pomoc tez niezla. podoba mi sie gra Szymkowiaka i wyrabia sie obok niego Sobolewski (choc mam wrazenie ze ma duzo gorsza kondycje od Szymka, to widac bylo tez w Atenach, kiedy puchl z minuty na minute). na bokach pomocy tez jest ciekawie. Krzynowek na lewo, Smolarek na prawo, a Kosowski moze grac po obu stronach, i zawsze tak sie sklada ze wnosi duzo dobrego do reprezentacji (zawsze cos sie dzieje). nasz WIELKI PROBLEM to obrona. myslalem ze problemem byli tylko boczni obroncy, niestety dzis zawiedli Ci ktorzy mieli byc podpora. Bak i Klos. Bak, ok jest stary idzie do Kataru, spodziewam sie ze zastapi go w koncu na stale np. Glowacki. ale Klos? czy mial tylko zly dzien? widzialem go w Paryzu na meczu z Francja i gral dobrze, wykluczyl niemal bezblednie Henry. ale dzis, masa bledow. nie skreslalbym go jednak. MUSIMY ZNALEZC alternatywe dla Rzasy i prawdopodobnie Baszczynskiego. szczegolnie RZASY. on ani nie atakuje, ani dobrze ze nie broni. pytanie: KTO NA LEWA OBRONE??? bo krytykowac latwo ale konstruktywnie trudniej. aha, ogladalem Walie. nie jest w formie, gra padake, pod koniec przycisneli Angoli bardziej na zyczenie synow Albionu, ktorzy sie cofneli i bronili wyniku. jesli strzelimy im dwie bramki jak Austriakom to juz sie nie podniosa. mysle ze podobna gra jak dzis minus bledy Rzasy/Klosa/Baka i Baszcza, i bedzie zwyciestwo. no i mysle ze zobaczymy Franka i Olego... Rasiak musi odpoczac. Franek za niego. Oli moze na zmiane? no i obrona nie moze chyba zagrac dwa razy z rzedu takiej padaki? apropo innych wynikow. porowojemy sie z Czechami. przegrali ok, ale jeszcze moga nas wyprzedzic. wazny za to moze byc mecz w Budapeszczcie, bo jesli madziary wygraja ze Szwecja to kolejny nas przeciwnik korespondencyjny zgubi punkty... do przodu Bialo-Czerwoni! Odpowiedz Link Zgłoś
mikey21 Re: Skład Polski na mecz z Austrią 04.09.05, 00:57 Co można czuc, może trochę powsciągliwości Panowie. Wkurza mnie Wasza przesadna propaganda tzw. na siłę. Usiądzie sobie kilku dupków i piepsza, podniecają się a jak cos nie tak to szukają winnych. Ludzie gdy oglądają to mają oczy i widzą przecież więc poco powtarzac to wszystko po kilka razy za nasz abonament. Juz Mzterna siedzi, Olbryski w boksie, kogo jeszcze tam weżmiecie? Nie róbcie z Nas durniów , że my nie potrafimy ocenić sytuacji! A wy nam kit wciskacie na siłę żebysmy uwierzyli w to co wy mówicie i nie mieli własnego zdania. Pytam więc czy korupcje przez takie głupie gadanie Wy czasem nie wspieracie? a jak wszystko się rozkłada to łeb wtedy w piasek i cicho, Co dupki, za cudze pieniądze żyjący. Pozdrawiam i nawiazuje do rozumu i samokrytyki , szanujcie Nasze zdrowie i Nasze pieniądze bo nie jeden z Nas za takie głupie gadanie dokopał by Wam do dupy, Opini będzie tyle ilu prawie ogląda i Wasza do niczego nie jest tu potrzebna, weście się za pomoc w organizowaniu i dofinansowaniu sportu a nie gadulstwem za kasę. Cześc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g1tzb1051 Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 04.09.05, 04:57 O co ci chodzi mikey21? Tematem watku jest mecz Polska - Austria a ty pieprzysz o dupkach, jakims Mzterna, Olbryskim itd. g1tzb1051 Odpowiedz Link Zgłoś