Dodaj do ulubionych

Skład Polski na mecz z Austrią

• Gość: z Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:17
      Uff, teraz czekamy na zwycięstwo z Walią. Oby stało się ono faktem!

---
      www.worldfootball.prv.pl
      • Gość: M Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.09.05, 23:27
        Fuks.
        Przecież adolfy trafili z naciąganego spalonego, mieli jeszcze setkę z Borucem,
        a to wybicie Rambo z linii to już całkiem cud.
        rasialdo jak na niego nawet w miarę - w oblężeniu się sprawdzał, prawie
        wszystkie centry zgarniał. Za to w obronie, jak trzeba było trzymać wynik, był
        bezproduktywny. No ale kto mógł przewidzieć taką kaszanę po takiej świetnej
        pierwszej połowie.
        Rząsa na emeryturę. Bąk już chyba też.
        Franek nie mógł całkiem formy zgubić przez dwa tygodnie - powinien dostać sznsę
        w drugiej połowie.
        Brawo Maciek! Akcja niesamowita.
    • Gość: monicka katowice Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.chello.pl 03.09.05, 23:20
      bylam na meczu i musze przyznac ze atmosfera byla zajebista, haselka jakie
      wymyslaja kibice sa wrecz oszalamiajace!!!!!!!typu np. wypier..........badz
      jeszcze inne ktorych nie bede przedstawiac. flaga na hymnie byla
      fantastyczna!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ogolnie bylo zajebiscie
    • Gość: Paakwezi Po meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:24
      Byli, sa i beda BEZNADZIEJNI NIC nie wywalcza w Niemczech. Polscy pilkarze
      wala gruche od 1974 roku z krotka przerwa na 1982. Nie potrafia gracani
      atakowac ani bronic przez wiecej niz 10 minut Amen
      • Gość: Oli Re: Po meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:38
        Nie przesadzaj!!
        W pierwszej połowie zagrali naprawde dobrze.
        Jedyny minus to to, że są strasznie słabi kondycyjnie.
        W II połowie słabli z minuty na minute, czego konsekwencją były indywidulane
        błędy. A Austriacy nie mając wyjścia rzucali sie do ataku.
        I efekt był taki jak wszyscy widzieli.

Nie potrafią atakować??? No cóż wydaje mi się, że pada więcej goli w ich
        wykonaniu niż kiedykolwiek wcześniej (przynajmniej w ostanich latach). Nie
        robią tego może w stylu hiszpańskim ale jednak.

O Niemczech nie rozmawiam bo najpierw musimy tam awansować.
        Później będziemy się zastanawiać. Choć sam wiem, że za wiele tam nie osiogną to
        jednak chciałbym aby awansowali!!
    • Gość: siostro basen uuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:25
      uuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffff
    • Gość: Kosa NAPISZĘ CO CZUJĘ W ŚRODĘ!!! POLSKA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:26
      Jedziemy proszę państwa!!!!
    • Gość: Rafi Engel wróc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:26
      Ja i tak jestem zdania, że Jurek Engel powinien był zostać! Jak można wpuszczać
      drewniaka zamiast Franka? Ile trzebabyło czekać na grę młodego Smolarka...?
      Boruc pokazał, że daleko mu jeszcze do Jurka - 2 sam na sam i 2 bramy, niby mu
      wolno, ale klasowy bramkarz obroniłby 1 lub obie!
      Więcej szczęścia niż rozumu...
      • Gość: TERMINATOR Re: Engel wróc! IP: *.toya.net.pl 04.09.05, 01:34
        Twoj Engel pokazal teraz w Wisełce co potrafi i niech ten partaczyna trzyma
        sie z daleka od kadry...
        blad z Rasiakiem oczywisty... hm ale kto wie to drewno wypracowalo 2 bramke...
        i jedynym bledem bylo nie zmienienie go w 60 minucie na franka albo oliego ale
        Janas mial inna koncepcje chcial obronic wynik co mu sie udalo... ( w
        przeciwienstwie do sir Jureczka w atenach)
        Boruc zły ??? chyba ogladalismy inne mecze bo ten koles jasne moze i slabszy od
        Dudka (ale jakbys sie interesowal pilka to bys wiedzial ze dudek ma kontuzje i
        grac nie bedzie) ale obronil kilka bardzo groznych strzalow a szczescie sprzyja
        tylko lepszym bramkarzom...
        a czy przypominasz sobie debiut i poczatki w kadrze dudka... cala nasz piekna
        bialo czerwona go nie chciala... ale to juz przeszlosc...
        dlatego uwaga
        na przyszlosc pomysl zanim napiszesz
    • Gość: Piotr Polska- Austria 3:2 IP: *.adsl.highway.telekom.at 03.09.05, 23:28
      Mam prosbe do Trenera Janasa.Aby wytlumaczyl naszym zawodnikom,ze mecz sklada
      sie z dwoch rownych polowek trwajacych 45 minut kazda.Jezeli po pierwszej sie
      prowadz 2:0 to nie znaczy iz rywal w czasie drugiej polowy meczu bedzie lezal
      na murawie i czekal na koncowy gwizdek sedziego.To co zaprezentowali nam
      pilkarze w drugiej polowie, to mozna okreslic jednym slowem "MANIANA".Bez
      pomyslu na gre,bez zaangazowania,twarze usmiechniete jakby sie juz wszystko
      rozegralo i nie bylo o co walczyc.Panie Janas,opieprz ich Pan ostro i
      dokladnie,bo tylko chyba dobra "ZJEBKA";otowrzy im oczy,ze nie sa gwiazdami i
      nas sie nie boja.Na kazde zwyciestwo musimy ciezko zapracowac.Za pierwsza polowe
      to schylam glowe przed zawodnikami,za druga to jak wyzej.POWODZENIA W MECZU Z
      WALIA.
    • Gość: jatz baszczu i klos - co jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:34
      chlopaki maja jakis kompleks ostatnich minut, moze jakis psychoanalityk ??

ale i tak jestem zadowolony ze wygrali ! Zarabiscie !

• Gość: Korekta Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: 217.153.29.* 03.09.05, 23:35
      Chyba o jedne mecz więcej niż Anglicy.
    • viscon Re: Skład Polski na mecz z Austrią 03.09.05, 23:36
      wygraliśmy, ale wcale nie mam satysfakcji.
      po I połowie było OK, ale druga...

- obrona - praktycznie cała - była do doopy, gostkowie byli chaotyczni, jacyś
      spanikowani, jakby nie wiedzieli ci się wokół dzieje; szczególnie nie podobał
      mi się Kłos niejaki: on w ogóle sprawia wrażenie matoła - nie wyprowadza piłki
      tylko ją bezmyślnie wykopuje przed siebie; pozostali obrońcy nie zasługują na
      to miano po takim popisie jak dzisiaj

- środek spisał się całkiem dobrze w I połówce, w drugiej gdzieś zniknął -
      jedynie Kosowski wspomagał obronę, która już wówczas była w zaniku

- do napastników nie miałbym zastrzeżeń, niestety musieli sobie potem (II poł.)
      radzić sami, bo nie było komu ich wspomagać

- teraz Boruc - zasadniczo trudno mi go ocenić; nie wiem czy te parę niepewnych
      sytuacji nie było efektem niezrozumienia się z obrońcami (?) - Boruc gra
      inaczej niż Dudek, bardziej agresywnie, może dlatego nasi pożal się Boże
      defensorzy nie pokapowali jak z nim grać; ale może właśnie to ich wina, bo
      sprawiają wrażenie mało kumatych

ogólnie zostałem z niesmakiem i obawami przed kolejnymi meczami, nie mówiąc o
      finałąch, do których prawdopodobnie wejdziemy. Ale w Niemczech ten zestaw
      obrońców nie ma prawa powąchać nawet piłki. Nie wiem jak Janas sobie z tym
      poradzi, gdzie znajdzie zastępców, ale nie można budować defensywy na bazie
      Wisły, której linia obronna to najsłabsza strona i Bąka, który niby jest, ale
      go nie ma.

no i na koniec: miałem nadzieję, że dowalimy parszywym austriackim nazistowskim
      pogrobowcom do zera, a to oni nam napędzili cykora.
    • Gość: Rav Polacy wam śmierdzą? To macie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.05, 23:39
      Nigdy nie miałem, nic przeciwko Austriakom, ale po tym wszystkim będzie to moja
      znienawidzona nacja. Polacy im śmierdzą? No to przekonali się czym pachnie
      spotkanie z polską reprezentacją!!!
      • Gość: Litwin Juz bardziej lubię Niemców niż tych Austriaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:18
        Nigdy nie miałeś nic przeciwko Austriakom?
        Przecież hitlerowskie Niemcy zajęły ten kraj bez żadnego oporu ze strony
        Austriaków. Bardziej to przypominało porozumienie, łączenie krajów, budowanie
        wspólnego imperium. Co więcej austriacy czynnie wspierali niemiecką armię.
        Pomagali Niemcom w II wojnie światowej, tak jak nam pomagali Litwini w 1410r
        pod Grunwaldem.
        Dlatego niezrozumiałe jest postrzeganie tego kraju jako pokrzywdzonego jeśli
        chodzi o II wojne światową. To był sojusznik Hitlera i tyle.
        • Gość: roden Re: Juz bardziej lubię Niemców niż tych Austriakó IP: *.netday.pl / *.netday.pl 04.09.05, 18:02
          Litwin, to nie tak. Wegrzy i Rumuni tez byli sojusznikami Hitlera i co z tego?
          Austriacy to zupelnie inna kategoria. Nie byli sojusznikami lecz integralna
          czescia III Rzeszy. Wyzywali sie na Zydach, Polakach i Rosjanach na rowni z
          Niemcami. To tak samo jak Niemcy byli zbrodniarze, tylko ich po wojnie w
          przeciwienstwie do mieszkancow RFN nawet nie probowano reedukowac.
    • Gość: sołtys Piękny popis kopaniny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:39
      Przez cały mecz czułem się jak na meczu okręgówki. Podobny poziom. I z czym oni chcą jechać na MŚ ? Trafią na jakąś Jamajke czy Kostaryke i skończy wielką kompromitacją...
    • Gość: drwal drewniany napastnik na sztywnych nogach i IP: *.chello.pl 03.09.05, 23:40
      głupkowatym wyrazem twarzy ... tym razem pilka nie chciała przypadkowo odbić
      się w kierunku bramki od drewnianego płotu
      • Gość: sddsd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: drwal i tyle masz do powiedzenia ?? IP: *.chello.pl 03.09.05, 23:46
          ach ... ekolog ?? nie ścinajcie drzew ?? Nie martw się korniki i tak zjedzą to
          szybciej niż sądzisz
      • Gość: muka! Re: drewniany napastnik na sztywnych nogach i IP: *.aster.pl 03.09.05, 23:42
        Za to zaliczył kapitalną asystę i walczył skutecznie o wiele górnych piłek. A Ty
        gupi jesteś, wiesz :P
        • Gość: grzechura 2 asysty IP: 80.51.250.* 03.09.05, 23:46
          jedna do kososkiego druga do zurawskiego
          • Gość: drwal jak na 93 minuty gry to dosyć skromne osiągnięcie. IP: *.chello.pl 03.09.05, 23:49
            • Gość: grzechura Re: jak na 93 minuty gry to dosyć skromne osiągni IP: 80.51.250.* 03.09.05, 23:52
              koles znasz sie na pilce? kazdy trener chcialby miec takiego zawodnika co w
              meczu ma 2 asysty. otworzyl droge do brami i kosie i zurawiowi. inaczej mowiac
              wypracowal im doskoale sytuacje a ty mowisz ze to skromne soiagniecie. zastanow
              sie
              • Gość: oszcz [...] IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 04.09.05, 00:10
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: drwal napisz coś jeszcze, proszę .... tak wyrafinowany IP: *.chello.pl 04.09.05, 00:18
                  styl i słownictwo.

Nie nie mam ochoty oglądać połaci lasu z kosmosu. Wolę zobaczyć w akcji klasową
                  drużynę i klasowych graczy ... Rasiak nie należy da tej kategorii.
                  • endeavour_er M_ySL 04.09.05, 02:07
                    naprawde nie pier__l glupot bo jest 10000 przykladow ze zmije wylaza Ci z geby
                    zamiast klejnotow
                    podam kilka:
                    1. Rasiak tottenham, zaden inny polski napastnik nie gra w lepszym klubie (co to
                    celtic ? gra z rangersami 2 mecze na sezon i nic poza tym), Rasiak bedzie
                    jeszcze strzelal gole Manu chelsi liverpool itp
                    2. o kolkach i odbijaniu, zobacz wideo plz:
                    www.dcfc.premiumtv.co.uk/page/WorldKickOff/
                    3. 17 goli w 2giej lidze ANGLII, to nie jest prowincja jak polska, austria, elche...
                    4. strzelil gola druzynie premiership, kiedy mial okazje (puchar FA, vs fulham),
                    bramkarzowi van der sar, 1ka ManU w tym sezonie
                    5. byly 3 bramki na ukrainie, nie 1na
                    6. glowa strzelil duzo goli, dobre zagranie dzis przy 2gim golu
                    7. nie jest zdziwiony gdy cos sie dzieje na boisku, bo gra madrze
                    8. a co Ty umiesz? porownaj siebie z Rasiakiem

wiec nie pisz bzdur
                  • Gość: mista NAPASTNIKA ROZLICZA SIĘ ZA GOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:15
                    Ile strzelił ich Rasiak? ZERO ZERO ZERO. Strzela tylko w towarzystkich meczach.
                    Jak Żurwaski nie strzelał bramek, a miał asysty to każdy jęczał, że musi sie
                    odblokować itp. Niech się teraz Rasiak odblokuje, znawcy.
            • Gość: Dude ;] Re: jak na 93 minuty gry to dosyć skromne osiągni IP: *.crowley.pl 04.09.05, 00:18
              Wiesz co? To może jednak zostań przy koszykówce i nie komentuj meczów
              piłkarskich 'drwalu', bo jak dla ciebie DWIE asysty to mało, to... Szkoda słów... ;|
          • Gość: lol Poprosze o ocene MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:50
            Moja skromna opinia: ten 'mietki' dzieciak to jakas pomylka....
            • Gość: ja Re: Poprosze o ocene MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:51
              milaa - zenua
            • Gość: grzechura nedznie zagral:( IP: 80.51.250.* 03.09.05, 23:53
            • Gość: eeh Re: Poprosze o ocene MILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:29
              Mila potrafi grać w piłkę, ale po prostu nie nadaje się na takich brutali jak
              Austriacy. Jest na taką grę za miękki. Mam nadzieję, że chłopak zmężnieje grając
              w Austrii i za dwa, trzy lata będzie podporą naszego zespołu.
            • Gość: roden Re: Poprosze o ocene MILI IP: *.netday.pl / *.netday.pl 04.09.05, 18:07
              Mila to dramatyczna porazka - i to w kazdym meczu. Z Austria ten czlowiek
              tracil kazda pilke, raz tylko dobrze podal w srodku pola. Od chwili jego
              wejscia na boisko praktycznie gralismy w dziesiatke.
      • Gość: goscio Re: drewniany napastnik na sztywnych nogach i IP: 62.233.197.* 03.09.05, 23:43
        ty jeb- debilu zobacz co robi ten drewniany na drewnianych nogach
        www.dcfc.premiumtv.co.uk/page/WorldKickOff
    • Gość: grzesiek Re: podziekujmy Krankelowi czy jak mu tam IP: *.Zabrze.Net.pl 03.09.05, 23:41
      ze wystraszyl swoich zawodnikow pseudo wielkoscia naszego zespolu
      zagral w pierwszej polowie 1 napastnikiem bardzo defensywnie i to zdecydowalo
      ze polska strzelila i dociagla szczesliwie wynik moim zdaniem mecz zostal
      taktycznie przegrany przez krankela gdyby oni zagrali od poczatku innym
      ustawieniem nie wiem czy docianelibysmy remis

co do reprezentacj i Janasa jak slysze kolejny raz "chlopcy spanikowali" to mi
      sie niedobrze robi gra byla b fatalna wlasciwie to nikt jej nie prowadzil oni
      poprostu nie wiedzieli cop robic z pilka
      Dudek w studio zenujacy gosc! jedynie p Krzysztof chcial powiedziec to co
      wszyscy widzieli ale jak widac mu nie dali
    • Gość: zydorowicz Szpakowski ! Błagam wróć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:42
      Co to za gość ten komentator ja p......e !!!! Jakiś stażysta czy co ???
      Szlag mnie chciał trafić przez niego...
      • Gość: zibi Jak długo mozna tolerować.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:46
        w kadrze takich zawodników jak Bąk, Kłos i Rząsa ? No przecież oni stanowią śmiertelne zagrożenie pod polską bramką....
        Czy Janas tego nie widzi ?!!!
      • Gość: ja Re: Szpakowski ! Błagam wróć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 13:54
        Właśnie ,dlaczego meczu niekomentował Szpakowski !!!???
        On się naprawde zna i zawsze dodaje coś od siebie a nie tylko stwierdza suche
        fakty typu "podanie było niecelne" albo "piłka wyszła na aut"

Ten mecz wygraliśmy dzięki zakazowi wnoszenia plastikowych trąbek na stadion
        wkońcu doping przypominał doping anie cyrk.
      • Gość: Tomek Re: Szpakowski ! Błagam wróć !!! IP: *.netvisao.pt 04.09.05, 15:51
        A jak fatalnie komentowali mecz w radiowej jedynce. Co to za dziennikarze??
        Wstyd!
    • Gość: Starflash Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.ostnet.pl 03.09.05, 23:42
      Szkoda ze trener Janas nie zareagowal w pore na zmiany Austriakow, bo moglo
      byc mniej nerwowo.
    • Gość: Pinki Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:44
      No właśnie gdzie Franek?
    • Gość: abcd Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: 81.6.129.* 03.09.05, 23:57
      Jakbyś pomyślał to wiedziałbyś że Frankowskiemu może grozić dyskwalifikacja.Po
      co ryzykować to by ekrótce FIFA lub UEFA miała by nas ukarać valkowerem?
      • ppppp7 Re: Skład Polski na mecz z Austrią 04.09.05, 11:41
        Walkower za hipotetyczną dyskwalifikację? Chyba na Białorusi
    • Gość: siolo Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:16
      wydaje mi się, czy padło na antenie TVP1 słowo na k... ?
    • Gość: aaa MAM GDZIEŚ ŚMIERDZĄCĄ AUSTRIĘ IP: *.bsk.vectranet.pl 04.09.05, 00:17
      NA ZAWSZE
    • Gość: levis501 Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:17
      bojcie sie yebane szwaby w czerwcu nadjezdzamy!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: KRIS Prezenterka Mołek w Sopocie - PORAŻKA!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 00:20
      Czy ktoś widział jak Ms Mołek wygłupiła się na festiwalu w Sopocie????? Odsunąć
      ja od takich imprez!!!!
      • Gość: sołtys Re: Prezenterka Mołek w Sopocie - PORAŻKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:26
        a co zrobiła ?
    • Gość: mixet Linz - zobaczyc i nie btc na mundialu... IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.05, 00:27
      Ten chlopak z 18 rozlozyl cala nasza druzyne .
      Widac bylo , ze nie sa przygotowani na takiego chlopca ... fatalny prognostyk .
    • nauma Re: Skład Polski na mecz z Austrią 04.09.05, 00:47
      Tak sobie czytam te wypowiedzi forumowe i... z większością się zgadzam, ale
      kilka przemyśleń mam innych.
      Ogólnie - Boruc nie miał za dużo roboty, a puścił w sytuacjach zawalonych przez
      obronę i (pomijając 92 minutę) pokazał (zwłaszcza Majdanowi) jak powinien grać
      bramkarz.
      Obrona - fatalnie. Błędy Kłosa i Rząsy dyskwalifikują ich, Baszczu i Bąk mieli
      parę niezłych momentów, ale ogólnie niestety słabo...
      Pomoc - Szymkowiak trochę za mało podań, duża (ale trudno dostrzegalna) praca
      Sobolewskiego (brawo), a Kosowski i Smolarek padli trochę kondycyjnie, ale byli
      naszym głównym motorem napędowym i uważam, że tak naprawdę ich gra pozwoliła
      wygrać mecz (abstrahując od goli).
      Atak - Żurawski trochę rozczarował, ale samą swoją obecnością przyprawiał
      Austriaków o palpitację serca - i o to chodzi! Rajd "po karny" wspaniały,
      zrobił w bolo bramkarza, ale karnych już lepiej niech nie strzela, lepiej
      wychodzą mu dobitki :)
      I na koniec: odwalcie się od Rasiaka! Owszem, jest powolny, mało zwrotny, ale
      już z Izralem pokazał, że jak Frankowski umie zachować przytomność umysłu i
      zimną krew. A dziś wg mnie jego odegranie głową do Kosowskiego było najlepszym
      zagraniem w wykonaniu polskich piłkarzy!
      Teraz wygrać z Walią (stawiam 3:2, hehehe) i przez ponad pół roku podszkolić
      obrońców. A jak nadejdą sianokosy, sprowadzić skundlonych Niemców (czytaj:
      Austriaków) i niech koszą!
      • Gość: obserwator na chlodno, moja opinia po meczu... IP: *.dclient.hispeed.ch 04.09.05, 01:07
        przede wszystkim ten mecz trzeba bylo wygrac i go wygralismy. ogladalem
        wczesniej na zywo walia-anglia, i gdyby Polacy dali sie tak zepchnac do obrony
        jak Anglicy, gorszym o klase od Austriakow, Walijczykom, to pewnie w Polsce by
        kibice zadali glowy Janasa...
        mysle ze atak mamy niezly, co widac po ilosci bramek. jest jeszcze Franek, Oli i
        Niedzielan. jestem wiec spokojny. Zuraw nabiera niezlej formy, mysle ze z Walia
        znowu strzeli (swoja droga, Hartson, jedyne zagrozenie bramki obik Giggsa, nie
        bedzie gral bo dostal kartke).
        pomoc tez niezla. podoba mi sie gra Szymkowiaka i wyrabia sie obok niego
        Sobolewski (choc mam wrazenie ze ma duzo gorsza kondycje od Szymka, to widac
        bylo tez w Atenach, kiedy puchl z minuty na minute).
        na bokach pomocy tez jest ciekawie. Krzynowek na lewo, Smolarek na prawo, a
        Kosowski moze grac po obu stronach, i zawsze tak sie sklada ze wnosi duzo
        dobrego do reprezentacji (zawsze cos sie dzieje).
        nasz WIELKI PROBLEM to obrona. myslalem ze problemem byli tylko boczni obroncy,
        niestety dzis zawiedli Ci ktorzy mieli byc podpora. Bak i Klos. Bak, ok jest
        stary idzie do Kataru, spodziewam sie ze zastapi go w koncu na stale np.
        Glowacki. ale Klos? czy mial tylko zly dzien? widzialem go w Paryzu na meczu z
        Francja i gral dobrze, wykluczyl niemal bezblednie Henry. ale dzis, masa bledow.
        nie skreslalbym go jednak.
        MUSIMY ZNALEZC alternatywe dla Rzasy i prawdopodobnie Baszczynskiego.
        szczegolnie RZASY. on ani nie atakuje, ani dobrze ze nie broni.

pytanie: KTO NA LEWA OBRONE??? bo krytykowac latwo ale konstruktywnie trudniej.

aha, ogladalem Walie. nie jest w formie, gra padake, pod koniec przycisneli
        Angoli bardziej na zyczenie synow Albionu, ktorzy sie cofneli i bronili wyniku.
        jesli strzelimy im dwie bramki jak Austriakom to juz sie nie podniosa. mysle ze
        podobna gra jak dzis minus bledy Rzasy/Klosa/Baka i Baszcza, i bedzie zwyciestwo.

no i mysle ze zobaczymy Franka i Olego... Rasiak musi odpoczac. Franek za niego.
        Oli moze na zmiane? no i obrona nie moze chyba zagrac dwa razy z rzedu takiej
        padaki?

apropo innych wynikow. porowojemy sie z Czechami. przegrali ok, ale jeszcze moga
        nas wyprzedzic. wazny za to moze byc mecz w Budapeszczcie, bo jesli madziary
        wygraja ze Szwecja to kolejny nas przeciwnik korespondencyjny zgubi punkty...

do przodu Bialo-Czerwoni!
    • mikey21 Re: Skład Polski na mecz z Austrią 04.09.05, 00:57
      Co można czuc, może trochę powsciągliwości Panowie. Wkurza mnie Wasza przesadna
      propaganda tzw. na siłę. Usiądzie sobie kilku dupków i piepsza, podniecają się
      a jak cos nie tak to szukają winnych. Ludzie gdy oglądają to mają oczy i widzą
      przecież więc poco powtarzac to wszystko po kilka razy za nasz abonament.
      Juz Mzterna siedzi, Olbryski w boksie, kogo jeszcze tam weżmiecie?
      Nie róbcie z Nas durniów , że my nie potrafimy ocenić sytuacji! A wy nam kit
      wciskacie na siłę żebysmy uwierzyli w to co wy mówicie i nie mieli własnego
      zdania. Pytam więc czy korupcje przez takie głupie gadanie Wy czasem nie
      wspieracie? a jak wszystko się rozkłada to łeb wtedy w piasek i cicho, Co
      dupki, za cudze pieniądze żyjący. Pozdrawiam i nawiazuje do rozumu i
      samokrytyki , szanujcie Nasze zdrowie i Nasze pieniądze bo nie jeden z Nas za
      takie głupie gadanie dokopał by Wam do dupy, Opini będzie tyle ilu prawie
      ogląda i Wasza do niczego nie jest tu potrzebna, weście się za pomoc w
      organizowaniu i dofinansowaniu sportu a nie gadulstwem za kasę. Cześc
      • Gość: g1tzb1051 Re: Skład Polski na mecz z Austrią IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 04.09.05, 04:57
        O co ci chodzi mikey21?
        Tematem watku jest mecz Polska - Austria a ty
        pieprzysz o dupkach, jakims Mzterna, Olbryskim itd.
        g1tzb1051
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka