Dodaj do ulubionych

Opinie trenera Janasa i zawodników

IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:04
Jestem wdzieczny kibicom za doping. Bylem na "Slaskim" na meczu z Anglia i
wrocilem strasznie wkurzony na atmosfere, trabki itp. Teraz jestem z Was
dumny :)
Obserwuj wątek
    • Gość: trisss Re: Opinie trenera Janasa i zawodników IP: 81.21.36.* 03.09.05, 23:08
      wrrrr... jak mozna bylo tak narazic Artura na stres? wsciekla jestem na nasza
      obrone w drugiej polowie. porazka totalna i nawet zwyciestwo nie cieszy tak
      bardzo ;/
      • Gość: kiqt A nie mówiłem, Rząsa na ławkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:21
        Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło.
        • Gość: greg Rasiak i jego gra głową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:25
          serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35079,2899182.html?x=2
          wyskok niczym Michael Jordan, a jak piłka już spadnie na jego głowę, to i tak
          nie potrafi jej zagrać tam gdzie chce, chciałby. Powinin iść na korepetycje do
          Andzeja Kubicy
          • Gość: trisss Re: Rasiak i jego gra głową IP: 81.21.36.* 03.09.05, 23:33
            dokladnie. 3 razy przyjal na glowe i 3 razy zrypal akcje ;/
            • Gość: oszcz Re: Rasiak i jego gra głową IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 03.09.05, 23:52

trisss napisał
              dokladnie. 3 razy przyjal na glowe i 3 razy zrypal akcje ;/

Ej człowieku ty to dopiero jesteś jakieś nieporozumienie. A jego asysta głową
              przy bramce Kosowskiego w otoczeniu 2 obrońców, gdyby tak wszyscy potrafili.
              Przestańcie juz na niego napie..ć bo to się robi nudne

• Gość: oszcz Re: Rasiak i jego gra głową IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 03.09.05, 23:55
                I jeszcze oszołomie jedno, cytat z wyborczej;

Nie minęło pół godziny meczu a 40 tysięcy rozentuzjazmowanych kibiców po raz
                drugi tego wieczoru odśpiewało Mazurka Dąbrowskiego. Chwilę wcześniej Kamil
                Kosowski po fantastycznym zgraniu piłki przez Grzegorza Rasiaka (niemal spod
                linii końcowej boiska) strzałem z woleja z prawej nogi strzelił drugiego gola.
              • Gość: trisss Re: Rasiak i jego gra głową IP: 81.21.36.* 04.09.05, 00:01
                ej 'czlowieku' ... zajebista asysta jedna, ale prosze Cie...
                i nie napier...m tylko stwierdzam fakt. moze sie nie zgodzisz?
            • Gość: Andrew Re: Rasiak i jego gra głową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:11
              Powrót Drewnialdo,Drewnaldinho i tych wszystkich, czemu ten facet grał cały
              mecz??!! przeciez juz po 20min mój sektor krzyczał Franek,Franek,Łowca bramek!!!
          • Gość: xpert Re: Rasiak i jego gra głową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:56
            co ty pie..sz? mial dwie asysty chlopak
    • jakeww Re: Opinie trenera Janasa i zawodników 03.09.05, 23:14
      tak, gdyby i dzis były te p...trabki to nie wiem jakby sie to skończyło (zatem:
      z Anglia nie musieliśmy przegrać wtedy - trabki!)
    • Gość: Emeryt2004 Re: Opinie trenera Janasa i zawodników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 23:30
      Moim zdaniem jest to kolejny już mecz reprezentacji szczęśliwie wygrany.
      NIestety zawodnicy grali zgodnie z zasadą im szybciej pozbędę się piłki tym
      mniej prestensji do mnie. Szczęśliwie wygrali po raz kolejny, a przecież
      ZWYCIĘZCÓW się nie sądzi!
      • Gość: oszcz Re: Opinie trenera Janasa i zawodników IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 03.09.05, 23:47
        Kłos wypie..j z reprezentacji. twoja gra to jakieś nieporozumienie.
      • Gość: krzys Re: Opinie trenera Janasa i zawodników IP: *.bredband.comhem.se 03.09.05, 23:57
        Trzeba teraz popracowac nad obrona, albo psychika. Nie wiem dokladnie. Nie
        widzialem meczu na zywo, tylko sledzilem tekstowa relacje live w internecie. W
        kazdym razie wydaje sie, ze polscy pilkarze lepiej i pewniej graja na
        wyjazdach, ale w Niemczech nie bedzie Austrii czy Walii... A moze to byl po
        prostu brak kondycjii...? Psychicznej i fizycznej. Czy jest ktos czy system dla
        polskiej reprezentacji w pilke nozna, ktory dba o to? Ostatni tydzien byl pelen
        zmian klubowych, podrozy pewnych zawodnikow, transferow. Taka sytuacja nie
        pomaga koncetracji przed waznym spotkaniem pilkarskim. Co kolwiek by nie mowili
        pilkarze, ze ich celem jest dobra gra w reprezentacji Polski, to jednak ich
        codzienna egzystentcja w klubach zajmuje wieksza czesc ich mysli.
        /Krzysztof
        • Gość: bum Re: Opinie trenera Janasa i zawodników IP: 62.206.121.* 04.09.05, 01:53
          wielka pochwala dla Janasa!!!trener powinien w ogole pozegnac sie z takimi
          looserami jak np Frankowski. kto sie napala na drugoligowy klub zagraniczny nie
          ma moim zdaniem miejsca w reprezentacji. mozliwe ze frankowski ma dobra forme.
          przeciw drugoligowcom, chociaz z hiszpanii, napewno spadnie i przestanie sie
          nadawac na pokonanie kogokolwiek na mistrzostwach. ja tam wole zeby polska sie
          w ogole nie dostala do mistrzostw jezeli mam znowu przezywac jak oberwie lanie.
          ale poniewaz jestem optymista to wierze ze tak jak 2002 nie bedzie.
          • Gość: darkus OPTYMISTA Proszę CIę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 02:01
            Zastanów się ....czy jesteś pesymistą ?: "ja tam wole zeby polska sie
            w ogole nie dostala do mistrzostw jezeli mam znowu przezywac jak oberwie lanie",
            czy optymistą: "ale poniewaz jestem optymista to wierze ze tak jak 2002 nie bedzie", czy HIPOKRYTĄ....?
            • Gość: bum Re: Proszę CIę IP: 62.206.121.* 04.09.05, 02:10
              nie jestem pesymista. stane sie jakby trener sie uparl wystawiac zawodnikow z
              drugiej ligi na mistrzostwa.
              • Gość: darkus szczegół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 02:11
                Jeśli wiesz, że będziesz pesymistą, to kim jesteś teraz? optymistą???
                • Gość: bum Re: szczegół IP: 62.206.121.* 04.09.05, 02:15
                  naturalnie optymista! pisalem o tym ponizej.
                  • Gość: darkus niech tak będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 02:20
                    w sumie nie o tym jest forum.

P.S. tak jak napisałeś powyżej...
    • Gość: psiakrew Re: Opinie trenera Janasa i zawodników IP: 217.153.26.* 03.09.05, 23:53
      A ja ciągle ni mogę zapomnieć U2 na tym stadione, atmosfera była lepsza
      • Gość: raper Re: Opinie trenera Janasa i zawodników IP: *.pool8248.interbusiness.it 04.09.05, 09:24
        a propos u2, to bylem na san siro w mediolanie, tam to byla atmosfera!
        Co sie dotyczy naszej reprezentacji to mam wrazenie, ze jak chlopaki sie potraca
        to graja jak lajzy, obrona w szczegolnosci
    • Gość: darkus Boruc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:48
      Jest Bardzo pewny siebie. Aż za bardzo. Jedna interwencja mu się udała (sam na sam), reszta, to albo poprzeczka,albo obrońca wybijający piłkę z lini bramkowej, poza tym niemiał dużo pracy. Co ten facet tam robi? Nie wiem czy nie lepiej dać szansę Kowalewskiemu... Jak na razie Dudkowi nie może nawet butów czyścić, więc niech się pajac nie porównuje do europejskiego mistrza bramki (mimo, iż gra na Wyspach). Jego teksty typu "mogę być nawet lepszy od J. Dudka" są nie na miejscu. Trenuj BORUCku, długa droga przed tobą, oj długa....
      • Gość: sol Re: Boruc IP: *.aster.pl 04.09.05, 00:52
        Gościu, ty chyba nie wiesz kompletnie o czym mówisz. Boruc złapał co miał
        złapać, przy bramkach nie miał szans. A moim zdaniem jest lepszy od Dudka
        (zresztą nie on jeden, jeszcze ze dwóch by się znalazło) - choćby z powodu gry
        na przedpolu.
        • Gość: darkus Re: Boruc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:03
          Wątpię w Twoją obiektywną wypowiedź. Podejrzewam, że jesteś jego fanem (czyżby Legia?). Uważam, że Boruc jest mało skromnym osobnikiem. Umiejętności posiada, nie powiem, lecz daleko mu do porównywania się z Dudkiem. Właściwie to bardziej nie podoba mi się jego zarozumialstwo, niż gra. Dawno nie słyszałem, żeby ktoś się tak przechwalał jak Boruc - GOŚCIU...
          • Gość: tomas27 Re: Boruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:19
            A ta jego niby świetna gra nogami? 2 razy kopnął tak płasko piłkę, że aż dziw
            bierze że austriacy nie wykończyli akcji.
          • Gość: sol Re: Boruc IP: *.aster.pl 04.09.05, 01:22
            Nie jestem jego fanem, po prostu właśnie obiektywny przegląd ostatnich meczów
            (tzn przynajmniej z ostatniego półrocza) Dudka i Boruca wskazuje na tego
            drugiego. Poza tym śmiem twierdzić, że od Dudka jest również lepszy Kowalewski i
            na upartego dało by się znaleźć jeszcze przynajmniej jednego zawodnika. Mam
            gdzieś czy któryś z nich się przechwala czy nie - oni są od grania a nie od
            gadania.
            Dudek jest niewątpliwie gwiazdą i to gwiazdą światowego formatu, ale uważam że
            bardziej w aspekcie medialnym - mój głowny zarzut w kierunku Jerzego D. to słaba
            i niepewna gra na przedpolu, za każdym razem jak on w reprezentacji Polski
            wychodzi do dośrodkowania, ja wolę na to nie patrzeć :)
            • Gość: darkus Re: Boruc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:39
              Pozwolę sobie nadmienić, że Dudek ma więcej szczęscia. Nie da się ukryć, że szczęście to nic innego jak instynkt. U Boruca tego nie widzę. Przyznam się szczerze, że nie mam możliwości medialnych śledzenia na bieżąco poczynań tych dwóch panów. Obserwuję jedynie grę polskiej reprezentacji. Co Dudek wybronił to chyba tylko jego. Mało kto pamięta co wyprawiał za Engela. Nie chcę przekreślać Boruca i Kowalewskiego tak jak Mili (w czym się zgadzasz). Dudek jednak (jest moim zdaniem lepszy, dużo lepszy) potrzebuje zmiennika. Kowalewski w Kijowie pokazał się, miał kilka ładnych interwencji. Boruc....dziś na szczęscie nie dostał czerwonej kartki -wtedy miał pecha - inaczej - nie miał szczęścia, czyli instynktu. Dużo się jeszcze musi nauczyć.
              Na forum wypowiadam własne zdanie, Ty również. cieszy mnie jednak, że odbywa się to kulturalnie.
              • Gość: sol Re: Boruc IP: *.aster.pl 04.09.05, 01:56
                Szczęście to szczęście, a instynkt to instynkt. To że piłka uderzy np. w słupek
                zamiast wpaść do bramki nie ma nic wspólnego z żadnym instynktem. Pozwolę sobie
                jednak zostać przy swoim zdaniu, jako że ja akurat mam możliwość śledzenia
                poczynań obu panów. Ja pamiętam co Dudek wyprawiał za Engela i akurat jakoś nie
                przypominam sobie powodów do jakiś nadmiernych zachwytów (inna sprawa że do
                wybrzydzania też nie - może poza MŚ w Korei). Dudka ceniłem bardzo w momencie
                gdy grał w Feyenoordzie - wtedy miał serię fantastycznych meczów m.in. w LM, a
                później jakby przystopował trochę. A Boruc sprawia wrażenie o wiele bardziej
                pewnego siebie, co zwłaszcza w bramce jest bardzo potrzebne.

Poza tym również się cieszę, że wymiana zdań odbywa się tak a nie inaczej :)
                Pozdrawiam.
        • Gość: gp Re: Boruc IP: 212.244.195.* 06.09.05, 11:08
          > Gościu, ty chyba nie wiesz kompletnie o czym mówisz. Boruc złapał co miał
          > złapać, przy bramkach nie miał szans.

Niestety, nie zgadzam się. Przy drugioej bramce wybiegł z bramki i jeszcze
          wyskoczył do góry, a Linz spokojnie strzelił pod nim. Gdyby został, bramki
          mogło nie być.
    • Gość: czarna mila Re: Opinie trenera Janasa i zawodników IP: *.gdynia.mm.pl 04.09.05, 01:01
      dla mnie najwieksza porazka byl s. mila. kiedy ten chlopaczek przestanie sie
      przewracac? porazka. powinni z niego zrezygnowac. no i rzasa...
      • Gość: darkus Mila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:05
        Zgadzam się. Ten biedny człowieczek, biegający po boisku w poszukiwaniu faulu, albo traci piłkę, albo podaje do tyłu. Za każdym razem, gdy widzę, że Mila wchodzi na boisko, łapię się za głowę. NIe ma inncy słabych graczy? Przecież to jest "najsłabsze ogniwo", musi opóścić grę...
        • Gość: sol Re: Mila IP: *.aster.pl 04.09.05, 01:23
          tym razem w pełni się zgadzam
          • Gość: sol Re: Mila IP: *.aster.pl 04.09.05, 01:31
            Ale jeszcze większą porażką jest Rząsa. No i cała "wiślacka" strona ze
            specjalnym wskazaniem na Kłosa (tylko mi nie piszcie znowu że jestem czyimś tam
            fanem, każdy kto mecz widział musiał widzieć i to)
            • Gość: jojo Re: Mila IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 01:37
              przestancie tu pindolic glupoty,ci ktorych tu krytykujecie zarabiaja wielkie
              penondze bez waszej pomocy i nie pytaja sie was jak wy swoje zarabiacie!!! Juz
              niedziela u was ,a wiec do wyra i o poniedziaku myslcie ,ceny ida do gory a
              wasza placa w miejscu stoi,niedorobione wy mloty polske !!!
              • Gość: darkus Błagam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:43
                Nie mów mi tylko teraz o Arabach i USA... Nikt Cie nie chce słuchać, więc prowokujesz.
                Kto Ci tu pindoli - nie chcesz nie czytaj - ktoś Ci kazał wejść na te forum???
                żegnam (nie odpowiem więcej na twoje zaczepki - PAJACU ze Korei Płn - bo u ciebie już poniedziałek ??? - KRETYN... Już nie polak, jeszcze nie "Niemiec" a po polsku zapomniał.
                • Gość: jojo Re: Błagam... IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 01:57
                  przestan sie wymadrzac kreaturo polska,jezeli chodzi o Mnie to w Polsce sie
                  rodzilem(co za pech),ale wychowywali mnie rodzice i w B.R.D. i w U.K. i w
                  U.S.A. i i i...wszystkich tych krajow obywatelstwa posiadam,mieszkam w kazdym z
                  nich i smieje sie z takich glabow jak ty...
                  • Gość: bum Re: Błagam... IP: 62.206.121.* 04.09.05, 02:25
                    pö co ty w tej wspanialej ameryce nie zajmujacej sie tak prymitywna gra jak
                    pilka nozna otwierasz jeszcze smierdzacy zmieszaniem bratwurstu, fishandchips
                    donatow i ryzowego piwa pysk?
                    • darkuss BUM 04.09.05, 02:40
                      Olej tego kretyna.. Brakuje pajacykowi towarzystwa do wyładowania się. NIe daj sie prowokować, przecież jesteśmy więcej warci od tych tchórzy, którzy wyjechali za "lepszym życiem". Teraz biedni śpią po mostem i czują wielkie rozczarowanie, że u NAS jest teraz coraz lepiej. Nie ma biedactwo dokąd wrócić... Olej go... proszę.
                      • Gość: Subyello Re: BUM IP: *.sunsh4.vic.optusnet.com.au 04.09.05, 03:07
                        Wlasnie ... idz sobie poplywaj w basnie o nazwie New Orleans jelopie. Juz sam
                        widzialem jak te wielkie Polaczki sobie zyja w Ameryce. Smiechu warte.
                  • Gość: Polaczek Re: Błagam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:51
                    Co to są "glaby"? Chyba, że chodzi ci o głąbów, niemiecki głąbie - a właśnie - wasz niemiecki poziom nauczania jest dość niski w porównaniu z Naszym Polskim, więc nie mów na nas "glaby". Jeśli przykładowo w średniej szkole, niemieckich uczniów uczą mnożyć w słupkach, to ja nie mam pytań... ;)))))) hehehehehe. Tam chodziłeś do szkółki - prawda? Albo jak się urodziłeś w Polsce (mi też wstyd że się u NAS urodziłeś kretynie), to rodzice zwiali na zachód bo sobie nie radziłeś - oni chyba też - co? Ależ oczywiście - zaprzeczaj sobie i obrażaj. Dam tobie radę - kup sobie lustro i paintball'a - może ci ulży.
                    Teraz śpisz cwaniaczku??? Nie pilnujesz swojego śmietnika? A może śpisz w nim, w sumie to przypominasz kota TipTop. ;))))) Baran...
              • Gość: sol Re: Mila IP: *.aster.pl 04.09.05, 01:58
                Do jojo -> naucz się najpierw pisać po polsku baranie, jak już wchodzisz na
                polskie forum.
                • Gość: darkus olej go IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 02:06
                  przecież to jest pospolity prowokator z pod Londyńskiego mostu. życie się biedakowi w Polsce nie udało, wyjechał z niedołężnymi STARYMI i teraz czuje wielki żal, że nam cieplutko w domku a u niego pod mostem pociągi ciepełko zwiewają.... Poszedł biedak do kawiarenki i szuka kontaktu, żeby uleczyć kompleksy... pogłaskałbym go bo głowie i pocieszył ten hamski łeb, ale ...po co??? Pozdrawiam Cię SOL.
                  • Gość: darkus Chamski łeb (miało być) sorki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 02:07
                    • Gość: jojo Re: Chamski łeb (miało być) sorki IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 02:52
                      nawet Austriacy juz polskiego smrodu nie chca wachac....
                      • Gość: ... ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 02:58
                        No comments
                      • Gość: bum Re: Chamski łeb (miało być) sorki IP: 62.206.121.* 04.09.05, 03:06
                        wyglada na to ze jestes z nowego jorku. bardzo mi przykro z tego powodu. rok
                        temu mialem nazbyt nieprzyjemne zdarzenie. odwiedzilem polska dzielnice w nowym
                        jorku. polacy! wstyd! ta dzielnica zatrzymala sie na poziomie kryzysu polskiego
                        z lat 80 i moglaby dzisiaj funkcjonowac jako cel wycieczek szkolnych aby
                        pokazac mlodym polakom jak dawniej bieda u nas piszczala. jeszcze raz, szczere
                        wyrazy wspolczucia. po wyjezdzie z polski pozbawil sie mozgu, po wyjezdzie z
                        niemiec strawnego jedzenia, po wyjezdzie z uk kultury i co teraz?
                        • Gość: jojo Re: Chamski łeb (miało być) sorki IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 03:15
                          nigdy nie bylem polackem ,mimo ze sie tam urodzilem,wstyd mi to przynosi,ale na
                          szczescie przetlumaczono Mi,ze miasto w ktorym sie urodzilem nigdy polskim nie
                          bylo,dlatego wiec dzisiaj dumnym NIEMCEM jestem z wielorakimi paszportami i jak
                          ten "motylek" slynny latam ponad wami i na was z gory sr.m,sr.m i zawsze na was
                          s.ac bede !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: bum Re: Chamski łeb (miało być) sorki IP: 62.206.121.* 04.09.05, 03:23
                            Badz dumnym NIEMCEM. dumnym szczegolnie z usuwania nieniemieckiego smrodu z
                            kuli ziemskiej. uwazaj tylko abys uzywal dobrego dezodorantu, zeby cie nie
                            odkryli ze ty, a napewno twoi starzy przesiaknieci sa nieniemieckim swadem. i
                            nie ludz sie ze jedna babcia ktora pomogla hitlerowi schwytac paru zydow dzieki
                            ktorej dostales pod choinke twoje paszporty wymaze twoje smierdzace pochodzenie.
                            • Gość: jojo Re: Chamski łeb (miało być) sorki IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 03:33
                              moj Rabi podczas Bar Mitzvah dal mi wskazowke,"kochaj Yahve,ludzi jego a tych
                              ktorzy Boga nie kochaja,bedac falszywymi lajdakami na swoj sposob,zwalczaj po
                              prostu",no i to jest to co ja robie na codzien !!!
                              • Gość: bum aufwiedersehen!!! IP: 62.206.121.* 04.09.05, 03:50
                                czy niemiec czy zyd. taki sam w sobie zapatrzony narod. pozno juz tutaj. widze
                                ze ty sie tam dopiero rozkrecasz. poniewaz musze isc spac pozwalam ci zrobic
                                jeszcze wiele ladnych kup. dobrej zabawy. co do tematu: jeszcze raz dzieki panu
                                Janasowi. juz moge sie zaczac powoli starac o bilety w doitszlandzie.
                                • Gość: jojo Re: aufwiedersehen!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 04:02
                                  mimo glupich zagrywek zycze Tobie Good Night a dla pilkarzy polskich udzialu w
                                  finalach in Deutschland,God Bless all of your children !!! DOBRANOC !!!
                  • Gość: jojo [...] IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 02:58
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: Polak uuu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 03:01
                      uuu-zadziałało. Rozłościł się. darkus - rozpracowałeś klienta.
                      • Gość: jojo [...] IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 03:05
                        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: darkus Re: Mila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:47
              Rząsy to nie widziałem w tym meczu. Właściwie to cała obrona jest do... bani. Jak pomoc nie wkroczy - defensywa leży !!! Jak uda się w końcu opanować tą stronę medalu, uwierzę w sukces na mundialu (z DUDKIEM notabene). No, chyba, że z Walią damy plamę...
              • Gość: darkus Bez Mili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:48
                na mundialu oczywiście - on tam nic nie wypracował - ale to już subiektywnie.... <lol2>
    • Gość: darkus HYMN - GWIZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 02:13
      Bardzo nie podobają mi się gwizdy przy odgrywaniu hymnu narodowego przeciwnej drużyny. U nas zdarza się to za każdym razem - nieładnie... Chociaż te 3 minutki bądźmy cicho i pokażmy, że nie jesteśmy już tymi chamami co kiedyś...
      • Gość: jojo Re: HYMN - GWIZDY IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.05, 03:09
        byliscie,jestescie i zawsze chamami bedziecie !!!
        • Gość: Subyello Re: HYMN - GWIZDY IP: *.sunsh4.vic.optusnet.com.au 04.09.05, 03:13
          Ludzie tacy jak ty jojo sa zalosne. Jestes napewno chlopakiem, zamknietym w
          sobie i nie masz dobrych znajomych, tata pil i jak wracal do domu to cie bil z
          tego masz ta zlosc do ludzi. Zostales pozucony przez matke, bo zes brzydki. A
          zeby pies sie z toba pobawil to musiales sobie powiesic kielbase na szyji.
          • Gość: ojoj Re: HYMN - GWIZDY IP: *.sympatico.ca 04.09.05, 08:40
            z ta kielbasa ... to bylo piekne!
            • Gość: raper Re: HYMN - GWIZDY IP: *.pool8248.interbusiness.it 04.09.05, 09:32
              zgadzam sie z przedmowca!
              • artur74 Polonusi uczą Polaków qltury! To nie opera! 04.09.05, 10:09
                Widzę, że mieszkanie na zachodzie, przynosi ze sobą różne pedalskie zachowania.
                40 tys ludzi gwizdało na hymn austriacki, bo nawet nikt nie raczył przeprosić
                Polskę za chamstwo Hujbauera!
                Czy cały stadion by tak gwizdał, gdyby Austriacy w dniu przylotu do Polski
                przeprosili Polaków za incydent kolegi z zespołu?
                Może pojawiłyby się wówczas nawet brawa?
                • artur74 Szczęsny: "Wredny austriacki charakter...";-))) 04.09.05, 10:14
                  Grę Austriaków 1.połowie i otoczkę przed meczem najlepiej skomentował Szczęsny!

"Wychodzi wredny austriacki charakter..."

Czy miał na myśli również tego małego z wąsikiem i przedziałkiem? ;-)))
              • Gość: m Re: HYMN - GWIZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:07
                nasz hymn też wygwizdują.
      • Gość: M4b Re: HYMN - GWIZDY IP: *.eranet.pl 05.09.05, 11:27
        A ja się z Taobą nie zgodzę.
        Byłam na Śląskim na meczy z Anglią, byłem na Legii na meczach z Azerbejdźanem i
        Irlandią i byłem w sobotę na Śląskim na meczu z Austrią.
        I powiem Ci tak - na poprzednich meczach w czasie odgrywania hymnów
        przeciwników nie było tak źle jak mówisz, generalnie była cisza, choć nie
        ukrywam że niektórzy tępogłowi gwizdali, ale to był margines.
        To co się działo przy hymnie Austrii widziałem pierwszy raz.
        Uważam że można było swoją pogardę dla zachowania Kuhbauera okazać inaczej, np.
        odwrócić się plecami,a piłkarze mogli go ostentacyjnie pominąć przy podawaniu
        sobie rąk przed meczem. Mam nadzieję że nie wszyscy Autryjacy myślą jak on, ale
        kibice Austrii też prowokowali. Siedziałem w sektorze 7d, tuż obok nich, i
        widziałem jak się zachowywali - podczas naszego hymnu mieli wyciągnięte w górę
        ręce ze środkowym palcem wyprostowanym, niektórzy machali sobie dłońmi przed
        twarzą powtarzając gestem słowa ich piłkarza. Nie było przyjemnie patrzeć na
        ich zachowanie. Byłą wśród nich grupa w czarnych koszulkach z wypisanym
        gotykiem napisami ze słowem "Polen". Nie znam tego języka więc nie wiem co tam
        nagryzmolili, ale to zestawienie kolorów i agresywna czcionka nie znamionują
        raczej że mieli napisane przeprosiny, poza tym właśnie Ci przodowali w
        zachowaniach o których pisałem powyżej.

Pozdrawiam
    • Gość: dr a dlaczego nikt nie zapytał Baszczyńskiego... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.05, 11:03
      a może nie umie mówić tak jak grać??? A może umie tylko po niemiecku-bo w
      sobotę był 12 zawodnikiem Austriaków...
    • Gość: MIchal Gwizdy przy hymnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:29
      Nie podobalło mi się, że polscy kibice gwizdali przy hymnie austriackim. Hymn
      to ważna rzecz dla przedstawicieli danego narodu i nie nalezy jej profanować
      gwizdami. Motywowanie takiego zachowania antypolskimi tekstami jednego z
      członków austriackiej drużyny nie jest usprawiedliwieniem.
      • Gość: darkus Re: Gwizdy przy hymnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:55
        Faktycznie mogliśmy pokazać klasę. A tak.... no cóż - nic nowego. :(
        • Gość: artur W imieniu Polski, Kwaśniewsi powinien przeprosić! IP: *.arcor-ip.net 04.09.05, 15:47
          Zgadzam się z przedmówcami!
          Prezydent RP powinien przeprosić naród austriacki za chamskie zachowanie
          polskiej publiczności!
          Adam Ledwoń powinien sam przeprosić Kuehbauera, że sprowokował tak godnego
          sportowca do takiej przypadkowej wypowiedzi.
          Przecież ten wybitny austriacki sportowiec nie wiedział, że w przededniu
          spotkania z Polską jego uwaga będzie tak opatrznie skomentowana.

Didi! Auf Wiedersehen!

• Gość: darkus jojo <nonono> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 16:37
            To znowu Ty...
          • Gość: m Re: W imieniu Polski, Kwaśniewsi powinien przepro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:10
            Tak jest, powinniśmy nadstawiać d... wszystkim zagraniczniakom, niech nas
            obrażają i źle traktują (w Austrii norma), a my będziemy grzeczni i mili.
            • Gość: darkus Re: W imieniu Polski, Kwaśniewsi powinien przepro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:35
              Będąc grzecznym i miłym, pokażemy światu, że jesteśmy więcej warci od tych, którzy nas obrażają. Ja bym się nie przejmował jakimś prostakiem, który gada głupty. Ignorowanie jest najlepszą odpowiedzią (tak jak to robili nasi faulowani piłkarze). Nie pokazujmy, że sięobraziliśmy - facet zgłupieje, będzie zawstydzony. Ot - tyle
              • Gość: bum Re: W imieniu Polski, Kwaśniewsi powinien przepro IP: 62.206.124.* 04.09.05, 22:33
                Dietmar ma sam pewnie kompleksy z dziecinstwa. jego nazwisko zalatuje ostro
                krowim lajnem. Kuh to krowa a Bauer to rolnik w jego rodzimym jezyku. A wiec
                nie dziwcie sie ze biedak probuje sie troche odegrac za lata cierpienia w
                dziecinstwie.
              • Gość: Judasz Re: W imieniu Polski, Kwaśniewsi powinien przepro IP: 81.255.199.* 05.09.05, 10:05
                Najlepiej jakby taki Zuru wkrecil goscia w ziemie i zasmial mu sie w twarz ;-)
    • Gość: Judasz Re: Opinie trenera Janasa i zawodników IP: 81.255.199.* 05.09.05, 10:00
      Moze powinni krzyczec PIERWSZA i MOJA...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka