Dodaj do ulubionych

Mariusz Jop: Poradzę sobie

IP: *.icpnet.pl 07.09.05, 00:23
awans w srode? - BZDURY!

oto analiza z www.90minut.pl

Jedyny prawdopodobny wariant, w którym Polska mogłaby świętować awans już w
środę, to strata punktów zarówno przez Chorwację, jak i Szwecję. Te dwa kraje
grają jeszcze mecz między sobą, zatem któryś z nich musiałby mieć minimum 7 pkt.
straconych na koniec rozgrywek. Wówczas przy rozsądnym założeniu, że
Liechtenstein nie spłata po raz drugi figla Portugalii, a Luksemburg nie zacznie
nagle wygrywać meczu za meczem, Polacy mogliby świętować awans już w środę na
Łazienkowskiej.

O ile jednak w remis lub wygraną Węgrów nad Szwecją wierzyć można, o tyle każdy
inny wynik niż wysoka wygrana Chorwatów na Malcie będzie sporą niespodzianką.

GW jak zwykle klamie! Blonski znowu dmuchasz balon ! Awansu w srode na 99,99%
NIE BEDZIE!
Takie sa fakty, a Gazeta oklamuje tysiace czytelnikow. SKANDAL.
Obserwuj wątek
    • migally Re: Mariusz Jop: Poradzę sobie 07.09.05, 00:31
      Popieram!
      Po jaką cholerę liczyć na kogoś? Trzeba wygrać dzisiaj i uzyskać korzystny wynik z Anglią. W poprzednich eliminacjach nasi kopacze pokazali jak grają gdy awans mają już w kieszeni, niech tym razem zakończą jak zaczeli...
      • Gość: win wszyscy tylko nie kłos i rząsa IP: *.espol.com.pl 07.09.05, 10:00
        baszczu lepiej by powalczyl z giggsem jest szybszy i lepszy od zewlakowa
    • Gość: eeeh Jop... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 00:59
      Mam pewne obawy co do Jopa, w Wiśle parę razy fatalnie zawalił, ale może teraz
      jest lepszy.
      • Gość: KumoterSzyszkownik Re: Jop... IP: *.internet.v.pl 07.09.05, 03:16
        Po udanym występie na turnieju ukraińskim, liczyłem, że będzie grał w
        wyjściówce. Ale dlaczego za Kłosa, a nie Bąka - który idąć do Kataru dał
        wyraźnie znać, że piłkarsko jest skończony!
      • Gość: Reks Re: Jop... IP: *.telia.com 07.09.05, 10:27
        Wlasnie, pamietam Jopa, ze gral dosc dobrze, ale zawsze 2-4 razy na mecz robil
        takie gafy, ze przeciwnik mial 100-tke na bramke.
        Poza tym wydawal mie sie dosc wolny.
        Pozostaje nam miec nadzieje, ze w Rosji sie troche ustabilizowal.
    • Gość: bombardier Mariusz a co sadzisz o Rasiaku? IP: *.promax.media.pl 07.09.05, 04:17
    • Gość: Mizer Nosz jop twoju mać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 08:06
      Jakoś nie mam do niego przekonania i czuje, że coś zawali wrrrr
    • Gość: bumier Re: Mariusz Jop: Poradzę sobie IP: *.chello.pl 07.09.05, 08:28
      Jop był najlepszym obrońcą podczas turnieju w Kijowie i dziwiło mnie, że Janas
      preferuje Kłosa i Bąka, którzy zawodzą. Baszczyńskiego bym nie skreślał,
      natomiast Rząsa jest przeciętnym pilkarzem i tu należałoby również szukać
      alternatywnego rozwiązania.
      Czyli Jop, Baszczyński...Nawotczyński, Głowacki, Lewandowski, Kukiełka, Hajto,
      Strąk, Piechniak, Kiełbowicz?
    • Gość: Tigr Mariusz Jop w Pucharze UEFA? IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 07.09.05, 09:15
      FK Moskwa nie gra w pucharze UEFA. Czyżby Jop grał w dwóch drużynach naraz? ;)
      • Gość: mlody_junak Re: Mariusz Jop w Pucharze UEFA? IP: *.crowley.pl 07.09.05, 10:14
        " FK Moskwa nie gra w pucharze UEFA. Czyżby Jop grał w dwóch drużynach
        naraz? ;) "

jesli mowi, ze ma doswiadczenie w pucharze uefa, to zapewne chodzi o poprzednie
        lata, gdy z FK Moskwa w nich gral, a nie o ten rok, skoro jeszcze rozgrywki sie
        nie zaczely.
        pozdro, detektywie:)
    • Gość: BERET Re: Mariusz Jop: Poradzę sobie IP: 193.238.14.* 07.09.05, 09:48
      Ja tam już wolę Kłosa doświadczenie i na pewno w pory nie narobi przynajmniej
      nie tyle co Jop. Jop się zesra na miękko w gatki zobaczycie !!!!!!. I cieszę
      sięże Żuraw nie zagra strzelił te 2 bramki w celtiku ostatnio ale niech strzeli
      coś jeszcze w przyszłych meczach bo w reprezentacji słabiutko ygląda jakby na
      laurach opadł a tu trzeba w każdym meczu tak samo zapier.... PO za tym co to
      jest ta drużyna z która grali padaka i Włodar by z takimi strzeli ł co oddaje
      poziom tej drużyny i Włodarczyka patałacha.
    • Gość: dlugi26 jop, glowacki, hajto, zewlakow. IP: *.st.elpoinfo.pl / 80.51.14.* 07.09.05, 09:52
      jop, glowacki, hajto, zewlakow
      • Gość: rusell Re: jop, glowacki, hajto, zewlakow. IP: *.motorola.com 07.09.05, 10:05
        Moja propozycja:
        Baszczynski Klos Jop Dudka
      • Gość: rebel Re: jop, glowacki, hajto, zewlakow. IP: *.adsl.net.t-com.hr 07.09.05, 12:25
        na lewej powinien zagrac Kielbowicz, na prawej Klos, tak jak u Engela, wtedy w
        srodku zostaje miejsce dla Lewandowskiego i Baka (chyba, zeby sciagnac szybko
        Zielinskiego ;-)
    • Gość: ok1 Jop jest dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.09.05, 10:26
      Ale n ie za Kłosa, tylko za Bąka, ktory gral fatalnie.Baszczynski powinien
      grac, ale musi miec wsparcie, jest znacznie lepszy od zewlakowa.Rząsa to dla
      mnie zawsze jakieś nieporozumienie.Dziwie sie Wiśle, że sie Jopa pozbyła, tak
      na marginesie.
    • d1e Weź udział w SONDZIE 07.09.05, 10:48
      Weź udział w sondzie na temat tego spotkania:
      Piłka Nożna
    • bmwariat Pozdrawiam Mariusza 07.09.05, 13:04
      Wracaj do Ostrowca chłopie, tu jest Twój dom, Twoja rodzina, kumple, ulica...
      Pozdrowienia dla Mariusza od kumpla z klasy THM profil SK- matura rocznik 98:)
      Kosowski i Jop...wracać do Ostrowca!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka