Dodaj do ulubionych

"W KADRZE" CANAL+, WIDZIELIŚCIE?

07.09.02, 19:05
Obejrzałem Sobie i już nieco mniej jestem wkurzony na Tomka Hajto. Szkoda, ze
tak wyszło ale widać w tym filmie wyraźnie jak wielkie psychiczne obciążenie
towarzyszy obecności na Mundialu. Nawet uznawani za "twardzieli" mieli lekko
wystraszone miny przed pierwszym meczem z Koreą...
A Engel...hmm....trochę jak nauczyciel na zajęciach ze studiami. Tak ja to
zobaczyłem, jak Wasze opinie...?
Obserwuj wątek
    • Gość: mbucz Re: 'W KADRZE' CANAL+, WIDZIELIŚCIE? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 23:03
      Engel powiedział w filmie (Już po Korei): "Ja nie widzę w was złości". I to
      wystarczy za komentarz. To pomyślcie, co trzeba zrobić, aby wywołać złość w
      meczu z San Marino?
      • Gość: YaN, Re: 'W KADRZE' CANAL+, WIDZIELIŚCIE? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 23:57
        Gość portalu: mbucz napisał(a):

> Engel powiedział w filmie (Już po Korei): "Ja nie widzę w was złości". I to
        > wystarczy za komentarz. To pomyślcie, co trzeba zrobić, aby wywołać złość w
        > meczu z San Marino?

>Najlepiej wychodzi naszym piłkarzom wywoływanie złości w kibicach,bez względu
        na to kto ich trenuje
    • Gość: simonek Re: 'W KADRZE' CANAL+, WIDZIELIŚCIE? IP: 213.25.39.* 09.09.02, 07:55
      Program udany choć nieco krótki. Wydawało mi się kiedyś ze Engel jest lepszym
      psychologiem. Po obejrzeniu mam troche inne zdanie na ten temat. Ale w jednym
      miał rację: zauważył brak złości "orłów" po przegranych meczach. chłopców chyba
      za bardzo to podamało i nie mogli w zasadzie nic zrobić pomimo że chcieli.

Jeżeli chodzi o postawę Tomka Hajty to dosyc ładnie się zachował z tym
      chłopakiem z domu dziecka. Ale ja nie typował bym Tomka jako jednego z moich
      idoli.

Zauważyłem też że obecny trener Boniek juz wtedy miał ochotę na to stanowisko
      tylko czekał na odpowiedni moment.

I jeszcze jedna sprawa. KIBICE koreańscy. Jak tak darli się przed meczem pod
      oknami naszych piłkarzy jak na samym stadionie to i Brazylia miałaby ciężko
      wygrać to spotkanie.

Pozdrawiam abonentów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka