Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 29.09.05, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www.pajacyk.pl Re: Puchar UEFA - wyniki IP: *.access.as9105.com 29.09.05, 17:19 Do boju zdobywajcie punkty dla polskich druzyn!!! tiscalibroadband.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółto-błękitny Re: Puchar UEFA - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:15 Wpered, Metalurg i Dnipro, Wisła i Groclin ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Mike Wyniki IP: 81.219.217.* 29.09.05, 18:22 No i mamy dwie pierwsze niespodzianki .. Leverkusen przegralo 1:0 z CSKA Sofia, Bolton do 70 min przegrywa 1:0 i jesli tak sie skonczy to tez odpadnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:41 Jeśli Krzynówek ma grać tak, jak dzisiaj, to trzeba dać mu wolne na Anglię. W ogóle Bayer grał beznadziejnie - zero zaangażowania i walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi26 Re: Wyniki IP: 80.51.14.* 29.09.05, 19:33 nie wiem czy to niespodzianka. cska minimalnie przegralo boj o lige mistrzow z liverpoolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikola_piterski2 Re: Wyniki IP: *.127.adsl.wplus.ru 30.09.05, 11:27 Nie z tym CSKA gral Liwerpool, moj drogi, o ktorym tu mowi "Lord Mike", jak o niespodziankie. Liwerpool gral z CSKA Moskwa, a facet mowi o CSKA Sothia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mykola Re: Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:00 Mój drogi Nikola,Liverpool grał z CSKA Moskwa o Superpuchar czy jak go tam, a z CSKA Sofia w rundzie wstępnej Ligi Mistrzów. Więcej orientacji w europejskim futbolu życzę i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martino szkoda gadac IP: *.abhsia.telus.net 30.09.05, 05:08 z takiego bukaresztu w biednej rumunii 3 zespoly w fazie grupowej wstyd i chanba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca makabra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:48 tak makabrycznych wyników nie widziałem nigdy.to zakrawa na rewolucję, az drugiejstrony nie jesteśmy najgorsi. Feyenoord i Auxerre teżodpadły więc tym możemy się pocieszać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEN-61 Spotkania polskich drużyn w UEFA IP: *.gorzow.mm.pl 30.09.05, 12:39 Poziom polskich drużyn jest denny. Wisła moze ogrywac Lecha i Jagiellonię, ale ma problemy ze słabymi drużynami europejskimi. Gdzie gra Żurawski?- tylko w Celticu Glasgow, a to nie Bayern czy Real. Jeśli polscy piłkarze prezentowaliby niezły poziom to grali by w dobrych klubach, a nie w Turcji czy Szkocji. Zastanawiam się co zrobi słaba polska drużyna na mistrzostwach świata, jeśli się tam znajdzie? Jeszcze nie wiadomo, czy tam zagra, bo moze się okazac, że splot wypadkow nam zaszkodził. Dla mnie o wartości drużyny niech swiadczy mecz z Anglią. Pamiętajmy, że oprócz Anglii nasi przeciwnicy grupowi byli slabi, a co za tym idzie, my jesteśmy średniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Trzy druzyny z Bukaresztu awansowaly, a z Polski 0 IP: *.pctc.liv.ac.uk 30.09.05, 14:24 Rapid, Steatua i Dinamo w fazie grupowej. Odpowiedz Link Zgłoś