Gość: sedzia Listkiewicz IP: *.px.pl 10.10.05, 16:34 "Czasami jest przecież tak, że drużyna gra super, ale sędzia "krzywo gwizdnie" i mecz się przegrywa" powiedzial Pan byly sedzia. Ciekawe tez co mial znaczyc ten cudzyslow ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.05, 16:42 spadaj na szczaw listek... oczywiscie korupcje itd. wszyscy zapomnieli i on na to liczy, jutro uslyszymy ze to w sumie PZPN dal nam wjazd na mistrzostwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:44 Przynajmniej na zjeździe PZPN Listkiewicz będzie mógł obwieścić, że wszystko jest w najlepszym porządku. --- www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.10.05, 17:12 Ibedzie mial racje ten wasz prezes Listkiewicz.Pod jego prezesura polska reprezentacja,co prawda psim swedem, pojedzie na te mistrzowstwa.Co innego jest , ze tam na pewno nic nie pokaza, tak jak to maja w starym ,polskim obyczaju.Beda sobie KOREOWAC. A jak beda mieli pecha i trafia na mojego faworyta tych mistrzowstw , druzyne Hollandii, pojda bez spodenek do szatni.Wreszcie wydobyta bedzie na wierzch cala indolencja umiejetnosci pilkarskich tej zbieraniny graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany schuja IP: 195.20.110.* 10.10.05, 17:35 masz niespożyte siły człowieku podziwiam cię.. od jakiegoś czasu wypisujesz na polską repe fakt, że nawet czasami masz trochę racji, ale z twoich postów nie wypływają żadne konstruktywne wnioski.. wytrfałość godna podziwu co innego sens takiego krytykanctwa.. a raczej bezsens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: schuja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.10.05, 18:04 Sily mam , dzieki za troske , ale jak sam piszesz troskajacy sie mam "czasami troche racji". Chlopie , nie klam , nie usiluj cieniowac moich racji.Ja mam ZAWSZE racje , jak o was pisze.I nie troszke, malutko, tycityci ale w pelni mam racje.Sek w tym , ze ta swiadomosc ,ze ja jednak mam pelna racje w tym ,o czym pisze wq_urwia was wszystkich. Jednych ,jak Ty np., probujacych krytycznie oceniac stosunki u was ,sklaniaja moje posty do polobrony i polataku ale w grzecznym tonie.Innych ,te polskie mloty,to polactwo pospolite jak ten cep np. co w ponizszym poscie probuje sie nieudolnie pod moja osobe podszyc, prowokuja do znanych polskich bluzgow i przeklenstw .Ja jednak znajduje dla mnie sens w tym slusznym krytykowaniu.Dlaczego mam glupocie odpuszczac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: schuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:11 Gość portalu: Schuja napisał(a) Dlaczego mam glupocie odpuszczac? Zauważ, że z tego samego powodu nigdy nie pozostawiamy Twoich postów samymi sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosso nie no schuja nie musisz sie czaić... IP: *.gl.digi.pl 10.10.05, 18:18 ze swoja profesja. to co napisales ponizej, w dzisiejszych czasach podobno nie jest ujma. tak przynajmniej twierdza oswieceni ludzie z ue :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: 195.47.239.* 10.10.05, 17:52 polska reprezentacja dostanie w dupe na mistrzostwach jak i ja dostaje w dupe od klientow w niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja-podszywacz wlasnie o to chodzi zeby bylo nieudolnie luxembur IP: 212.106.191.* 10.10.05, 18:13 ski buraku, zeby bylo kiepsko, idiotycznie i bez sensu.mam nadzieje ze wiecej nas bedzie-podszywaczy.wiem ze nie znikniesz bo gdzies musisz leczyc kompleksy, ale co mi (nam ) tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkonza Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.szczecin.mm.pl 10.10.05, 18:36 Ty Schuja czasem prawde piszesz, ale rzadko wyciagasz te nasze polskie slabosci ale wyolbrzymiasz ponad miare gdyby polska repra zagrala w finale mistrzostw swiata (predzej mi kaktus...) wtedy byś napisal: "Wreszcie w finale wydobyta bedzie na wierzch cala indolencja umiejetnosci pilkarskich tej zbieraniny graczy." :) niestety awans do mistrzostw to juz jest wielki sukces, a poniewaz drugi z rzedu dlatego jest on jesczcze wiekszy jednak, jesli reprezentacja przegra dwa pierwsze mecze na mistrzostwach pojedziemy po nich jakby byli ostatnimi gamoniami i nikt nie bedzie pamietal ich zaslug tak jak to juz 4 lata temu bylo aha - psim swedem to sie na mistrzostwa niemcy dostali, bo gospodarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik "pójdą bez spodenek do szatni" buahahaha, dobre !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.hsd1.ca.comcast.net 10.10.05, 16:54 Dosc tych bzdur jesli masz choc troche chonoru to ustap z fotela. LAPUWKARZ PRUBUJE MUDLIC OCZY LUDZIM ON MYSLI ZE KAZY SIE DOPIERO WCZORAJ URODZIL I NIE WIW CO TO listkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochanyWfutbolu CAŁA POLSKA: LISTKIEWICZ MUSI ODEJŚĆ ! IP: *.pro.lama.net.pl 10.10.05, 17:47 A skorumpowany i skompromitowany PZPN zostać jak najszybciej rozwiązany ! Odpowiedz Link Zgłoś
nasipilkarze Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa 10.10.05, 17:50 nasipilkarze.w.interia.pl/ Jak to jest, że gdy reprezentacja wygra to wszyscy mówią: - wygraliśmy! (MY wygraliśmy) a gdy przegra to Ci sami kibice / redaktorzy / dziennikarze mówią: - przegrali (ONI przegrali a nie my) ... i zaczyna się wtedy gadanie, że ta drużyna nie jest nic warta i już nikt się nie utożsamia z reprezentacją, bo to już nie MY wygrywamy ale to ONI przegrywają. Panie Boże strzeż nas przed takimi kibicami / redaktorami / dziennikarzami. Dla takich ludzi nie warto grać, nie warto wygrywać, niech oni nie oglądają meczy i niech ich nie komentują. Po przegranych meczach słyszy się głosy, że trzeba rozgonić tą całą reprezentację a czy Ci co tak mówią budowali ją, że teraz chcą ją niszczyć? Wara wam od mojej reprezentacji!!! Oni grają dla mnie, bo ja zawsze jestem z nimi i życzę im wszystkiego dobrego bez względu na to czy wygrywają czy też przegrywają. PRAWDZIWYCH KIBICÓW POZNAJE SIĘ WTEDY GDY DRUŻYNA PRZEGRYWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 10.10.05, 17:58 Najlepiej skłucić trenera z zawodnikami dając mu 2.000.000$, które będzie wg uznania roz-dawał a roz-nie dawał. Franek na pewno się obrazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjhk Re: głębok refleksja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.05, 18:08 A czy kolejnego miliona nie da się załatwić od sponsorów aby małe dzieci miały gdzie grać w piłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman Listkiewicz -do dymisji . Zamknąć dziada !!!! IP: *.promax.media.pl 10.10.05, 18:19 Dlaczego NIK i prokuratura nie bierze się za dupę PZPN-owi ? , no dlaczego ? - czyzby dostali w "Łape".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berni Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.brunel.ac.uk 10.10.05, 18:19 Listekiewicz to najwiekszy burak w polskiej pilce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Re: Listkiewicz: czy nikt nie chce ogladac kadry ? IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.05, 18:23 Wszysko jest super, awans jest zapewniony, tylko jedno mnie dziwi, jak to jest mozliwe ze naszych najlepszych zawodnikow, chcialo w milionowej Warszawie ogladac tylko 7,5 Tys. fanow. To jest super frekwencja !. To przeciesz nie jest istotne ze gralismy z przeciwnikiem slabym na papierze !. Druzyna zasluzyla na troche wiecej..........(Patrz inne kraje Europy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Listkiewicz: czy nikt nie chce ogladac kadry IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:51 no bo takie mecze powinno organizować się na prowincji - byłby komplet. Najwaspanialsza publiczność niestety ma w nosie reprezentację i nawet kurnika zapełnić nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: Listkiewicz: czy nikt nie chce ogladac kadry IP: 151.204.99.* 10.10.05, 19:57 Po tych wszystkich zadymach pseudo-kibicow, wiekszosc normalnych ludzi nie stadiony nie interesuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj dziadu! spieprzaj dziadu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w ech i znowu ten kaczynski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DFB spie..i Listkiewicz IP: *.aster.pl 10.10.05, 18:48 gó.. mnie obchodzi co masz do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislander JAK on WYJDZIE Z PZPN,TO MY WYJDZIEMY Z GRUPY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:54 i koniec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Kasa misiu kasa - kto to powiedział ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:48 niech listkiewicz nie fanzolo, niech powie od razu kto powinien wyjechać na mundial, tzn. kim interesują się kluby cypryjskie i coś tam więcej do kapsy liścia & CO skapnie dzięki temu, że na mundialu był - patrz Sibik poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluję na PZPN aresztować mafijną organizację . PZPN IP: *.promax.media.pl 10.10.05, 19:54 ta zgniła banda mafijna winna zostać natychmiast aresztowana .Listkiewicze , jakies Kolatory, Tomaszewski , Strejlau , .... to wszystko jedna granda , poprostu do wiezienia dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.icpnet.pl 10.10.05, 20:16 Listkiewicz potwierdził, że za awans reprezentacja otrzyma 1,5 mln dolarów. - Panie prezesie nie szkoda tych pieniędzy? możnaby kupić choć jeden mecz grupowy MŚ. Prezes związku mówił także o planach reprezentacji na okres poprzedzający rozpoczęcie finałów MŚ. - proponuję 12 meczów z Wyspami Owczymi, ulubionym sparingpartnerem Prezesa i jego ulubionej firmy pośredniczącej w prawach do meczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.lodz.mm.pl 10.10.05, 20:48 Gdyby kadrę prowadził selekcjoner z zagranicy to z pewnością dysponując takimi talentami i bazą piłkarską pokonalibyśmy Niemców w finale mundialu 10:0. A tak w najlepszym razie wyjdziemy z grupy i znowu nie zakwalifikujemy się do mistrzostw świata. Jesśli tak się stanie to proponuję dziennikarzom już teraz odwołać Janasa ze stanowiska. Janas nie ma koncepcji, opiera się na szczęsciu a przede wszystkim...mówi po polsku. dedykuję te wypociny Gazecie Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbo Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.osk.pl / *.osk.pl 10.10.05, 20:55 Wyjście z grupy??? To są Mitrzostwa Swiata, tam się jedzie walczyć o NIKEnieo wyjście z grupy!!! Już jesień, może ten listek w końcu spadnie z tego drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblomoff Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:28 "Płyną już gratulacje do związku z całego świata, jako pierwszy pogratulował nam prezydent FIFA Joseph Blatter." No prosze jak się sitwa umiejętnie reklamuje. Tak, panie prezesie, wreszcie należy przyznać to głośno: te dwa awanse to Twoja osobista zasługa, podobnie jak wszystkie inne sukcesy polskiego futbolu od czasów Wilmowskiego począwszy. Gdyby nie Ty, nasz Nadrzędny Koordynatorze i Krynico Czystości Moralnej, już teraz toczylibyśmy mrożące krew w żyłach boje z Azerami czy Andorą o przedostatnie miejsce w grupie. Ale dzieki Twemu wstawienictwu i zaradności nadal możemy cieszyć się, ze w pierwszej rundzie europejskich pucharów mamy swoje drużyny, a taka Malta albo Luksemburg nie mają!! Chwała na wieki Tobie i Twoim przybocznym!!! Tylko nie zapomnij zwiekszyć w przyszłym sezonie ligi co najmniej o osiem zespołów, bo w innym przypadku możesz zdenerwować jakiegoś delegata, który z tego powodu mógłby nie zagłosować na Ciebie w nastepnych wyborach na prezesa związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argo Prosze ani slowa o Liskiewiczu! IP: *.qc.sympatico.ca 10.10.05, 21:38 W imieniu wszystkich prawdziwych milosnikow polskiego futbolu, prosze nie pisac slowem o Michale Liskiewiczu. Kazdy Wasz artykul jest promocja tego czlowieka, ktory nie ma nic wspolnego z awansem do finalow MS. Zbigniew Boniek w kilku slowach okreslil wczoraj, ze to jest wbrew logice, ze awansowalismy do finalow. Polska liga jest skorumpowana, bardzo slaba, nie ma pozadnych stadionow, pelno na trybunach chuliganow i w tym wszystkim wielka zasluge ma Liskiewicz, ktory nie robi nic dla dobra futbolu. Ma on jednak ogromne szczescie, ze Pawel Janas, pozbieral kilkunastu jedynych pilkarzy z konkretnymi umiejetnosciami, ktorzy zdobyli awans. Teraz jednak na pierwszy plan wyjdzie Liskiewicz i bedzie staral sie, podobnie jak cztery lata temu, zbierac owoce z pracy i wysilku innych ludzi. W redakcji Gazety jest wielu znakomitych fachowcow od futbolu i oni dobrze wiedza o czym pisze. Udestepnijac lamy prasy dla Liskiewicza, robicie krzywde polskiej pilce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikikomori Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.globit.net.pl / 81.219.210.* 10.10.05, 21:51 Aaaaaaa! To już wiem dlaczego Czesi mieli tylko jednego karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfgdfg Re: Listkiewicz: Wyjście z grupy to podstawa IP: *.globit.net.pl / 81.219.210.* 10.10.05, 21:56 Czy Polska zasłużyła swoją grą na MŚ to zobaczymy w Manchesterze. A Francja nie będzie grała w barażach, bo w środę gra u siebie z Cyprem więc będzie pierwsza w grupie, czyli z Niemcami nie zagramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Zwolnienie Listkiewicza to podstawa !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś