Dodaj do ulubionych

Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:07
BARCA TO JEST POTEGA! NIKT NAS NIE ZATRZYMA PO CAMPEONE 2006! POZDRO DLA
WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH I ZAWSZE WIERNYCH KIBICOW BLAUGRANY! "CZY WYGRYWASZ
CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE"! VISCA EL BARCA!
Obserwuj wątek
    • Gość: tolek Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:20
      2:0 wygrali ale Gospodarze odpowiedzieli golem Raula Tamudo w 60. min spotkania.
      hmmmmmmm?
      • Gość: 2:1!! A NIE 2:0!!! pismaki coraz bardziej się kompromitują IP: 87.207.210.* 08.01.06, 00:24
        • Gość: Typer Ogladaj mecze piłkarskie i NBA za darmo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:14
          Dobry mecz Barcelony, na dziś tez jest parę spotkań do obejrzenia online.
          ___
          Bonus w Expekt dla wszystkich! Zgarnij swoje 100zł!!!
          140zł dla nowych użytkowników w Betandwin!
          NBA i mecze piłkarskie za darmo na ekranie twojego monitora!!!
          bukmacherzy.250free.com
        • Gość: z-nrw jaka barcelona? IP: 194.95.74.* 08.01.06, 17:46
          tez sie posmialem. sam tytul jest swietny. "barcelona wygrala derby". tylko
          ktora barcelona? fc czy espanol? no, przynajmniej wiadomo, ze nie bylo remisu.
          • Gość: danilo Z siebie sie posmiej :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:00
            Powinienies raczej z siebie sie posmiac.. hi hi hi;-)Ludzie, ktorzy znaja sie
            na pilce, na pewno wiedza o co chodzi:P
            • Gość: Typer Re: Z siebie sie posmiej :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 08:27
              czasami ten słabszy ten może wygrać...
              ___
              Bonus w Expekt! Kupon za 100zł bez ry(d)zyka!
              140zł w Betandwin dla nowych użytkowników!
              bukmacherzy.250free.com
      • Gość: Tomek Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.icpnet.pl 08.01.06, 00:26
        Myślę, to samo. Działem sportu w GW zajmują sie jacyś kretyni albo nieudacznicy. Pewnie przyjeli ich po znajomości i nie moga zwolnić bo maja 'plecy".
      • Gość: nikt Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:16
        ale debili maja w tym portalu. coraz czesciej sie myla
      • Gość: FAN POLSKIEJ PILY Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.range86-130.btcentralplus.com 08.01.06, 17:05
        ROY kIKI , ZADEBIUTOWAL W BARWACH CELTIKU JEDNAK CZY BEDZIE NA TYLE DOBRY ,
        ZEBY PODAC CHOCIAZ KILKA DOBRYCH PILEK DLA ZURAWA(BYLEGO ZAWODNIKA WISLY
        KRAKOW) , W TO WATPIE , NAPEWNO BARDZIEJ PRZYDAL BY SIE DLA ZURAWA , NASZ
        KOSOWSKI !!!! ZAGRAJA JEDNAK WSZYSCY RAZEM NA MUNDIALU , A JA Z RASIAKIEM BEDE
        IM KIBICOWAL , JUZ JA Z RASIAKA ZROBIE PATRYJOTE . Pozdrowionka .
    • Gość: wolan Krakow wygral derby krakowa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 02:37
    • Gość: trawnik z camp nou VIVA BLAUGRANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:54
      JEDYNY FUTBOL NA SWIECIE GDZIE MILOSC DO PILKI ZALEWA BOISKO. JEDYNA PILKA NA
      SWIECIE NIE SKAZONA LAPTOPAMI MENEDZEROW. JEDYNY TAKI KLUB. OBYSMY PRZESTALI
      PRZEGRYWAC PIEKNE MECZE I OBY TO BYL ROK MARZEN DLA BARCY.
    • romangiertychjestbe Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii 08.01.06, 12:03
      podpisuje sie rekami i nogami!!!VISCA EL BARCA!!!
      • dennis26 Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii 08.01.06, 13:01
        Jak to zawsze po dobrych meczach rodza sie jak grzyby po deszczu "kibice" Barcy
        kochający tą druzyne od urodzenia W zasadzie to zalosne wybrac sobie jakis dobry
        klub z Europy i udawac ze sie jest jego wielkim kibicem do tego nie mogąc byc
        ani razu na meczu tego "ukochanego" klubu.
        • Gość: kibic Barcy... ;-) masz troche racji.. ale..:-) IP: *.intra. / *.news.vogel.pl 08.01.06, 15:04
          ja jestem kibicem Barcelony od 1990 roku

w sumie zawsze dzielilem sympatie miedzy Milan i Barcelone:-)

Nawet jak tej ostatniej strasznie nie szlo..

choc zyczę im dobrze, to cos mi mowi, ze ligi mistrzow to jednak nie wygraja..
          a szkoda

:-(

kibic
          • Gość: messi Re: ;-) masz troche racji.. ale..:-) IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 15:09
            Bladzisz wygraja. Idz sie wyspowiadaj
          • Gość: zatroskany Re: ;-) masz troche racji.. ale..:-) IP: 195.20.110.* 09.01.06, 11:42
            ja kocham Barcę od czasów Romario a mam
            20 lat trochę szacunku!!!
        • Gość: danilo Mozna kochać klub oddalony o 2 tys. km!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:52
          Dlaczego twierdzisz, ze nie mozna kochac na odleglosc? To ze Ty tego nie
          potrafisz i nie chcesz, nie oznacza , ze tego nie wolno!
        • Gość: lucas Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:38
          zgadzam sie z Dennisem, też mnie to dziwi.
          Lubię patrzeć na grę Barcelony i życzę im jak najlepiej ale nie będę udawać jej
          "kibica", zresztą nigdy nie byłem na jej meczu i pewnie nie będę.
    • Gość: haggard66 Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.01.06, 15:47
      a żurwaski znowu strzelił gola
    • Gość: POLSKAwygrazBRAZYL Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.range86-130.btcentralplus.com 08.01.06, 16:39
      ty durak MEN YOU (czytaj mANCHESTER uNITED)JEST najlepszy , opserwoj Rooney w
      kazdym meczu nawet z druzynami z nizszych lig zobacz jaki to naprawde najlepszy
      zawodnik . Rosjanie kupia nam wszystkie kluby i miejsca w lidze mistrzow
      jestesmy najlepsi . do boju brytania .
    • Gość: GEN KOSCIUSZKO !!! Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.range86-130.btcentralplus.com 08.01.06, 16:47
      TERAZ ZALUJE , ZEM TYCH ANGLIANOW z AMERYKI PRZEGONIL i WOGOLE Z WLASNEJ KIESY
      SPONSOROWALEM TA AKCIA NIEPODLEGLOSCIOWA . TERAZ i TAK z TEJ AMERYKI KOZYSCI
      NIE MAMY , TYLKO DALEJ IM WOJNY SPONSOROWAC , A CO TO MY ANGLICY CO MY ICH W
      NIEWOLI TRZYMALI , ZEBY IM SLUZYC !!! NIE TRZEBA BYLO MI PO SWIECIE JEZDZIC .
      TADEUSZ KOSCIUSZKO z NIEBA . P.S NA MISTRZOSTWACH SWIATA OCZYWISCIE TRZYMAM ZA
      POLSKA , NIEMCOW SIE NIE OBAWIAM , TOZ IM ROSIANIE NIE BEDA POMAGAC(moze
      sedziowie) !!!!! BRAZYLIE TEZ JEST PRZEZ NAS DO OGRANIA , TOZ TO
      POLSKA !!!!!!!!!
    • Gość: we Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.devs.futuro.pl 09.01.06, 07:32
      WAS nie zatrzyma? a co ty dziecko masz wspolnego z Barcelona? na ilu meczach
      byles?placisz skladke?
      • Gość: VeB Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 09:48
        a to za sympatie do jakiegos klubu pobieraja teraz skladki? nie badz smieszny,
        barcelona ma miliony kibicow na calym swiecie a socios "zaledwie" okolo 130 tysiecy
        kim ty jestes, zeby tym milionom "zabraniac" kibicowania?
        zalosnym dupkiem i tyle
        • Gość: messi Re: Barcelona wygrała derby stolicy Katalonii IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 12:46
          On nie jest dupkiem on jest cule ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka