Gość: kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:07 naprawdę nic nie można zrobić z listkiewiczem? :( w każdym normalnym kraju ten przekręt z miejsca poszedłby siedzieć na kilkanaście lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Typer Już niedługo będzie normalnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:46 Mam taka nadzieję. Tylko trzeba w końcu parę osób dla przykładu posadzic na kilka lat do pierdla. ___ Ogladaj mecze na żywo za darmo! Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin! Postaw zakład za 100zł bez ryzyka w Expekt! Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam m. GW koziołkiem matołkiem "polskiej" prasy IP: *.gl.digi.pl 13.01.06, 12:19 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: Piast - Koziołek Matołek polskiej piłki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.06, 03:32 Oczywiscie ze Piast zostal wrobiony przez prokurature we Wroclawiu.Mozna smialo stwierdzic ze prokuratorzy chca zamknac cala sprawe ale nie wiedza jak to zrobic .Poprostu doszli do miejsca i niedoswiadczoni prokuratorzy nie chca przyznac sie do porazki.Nie mozna opierac sie na poszlakach i opierac sie ze ktos powiedzial cos i itd.Mieszkam na stale w Kanadzie ale gdyby mieli dowody to nieposadziliby podejrzanych o korupcje.Tlumaczenie wroclawskiego prokuratora jest smieszne.Jest Pan wielkim debilem i chce Pan kosztem klubu zrobic sobie reklame.Mozna tylko pozazdroscic takich prokuratorow Prokuraturze we Wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Bis Re: Piast - Koziołek Matołek polskiej piłki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:21 Ten Joe uciekł do Kanady z Gliwic ze szmalem na kupno awansu Piasta do ekstraklasy...Tylko udaje debila by ukryć matactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Brzozowski Re: Piast - Koziołek Matołek polskiej piłki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.06, 03:42 Zastanawiam sie kto placi p.Brzozowskiemu za tak stronnicze artykuly.Kolumna ;zasluzony dla pilki ;swiadczy o kompletnym braku kultury pana Brzozowskiego.Mysle ze ten dziennikarz nadaje sie do brukowca a nie do portalu Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudus Re: Piast - Koziołek Matołek polskiej piłki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:11 Popieram Twoją wypowiedź. Dla mnie te artykuły sa potwornie stronniczymi i stawiają w niekorzystnym świetle Piasta. Pokazują złowieszczy stosunek PZPN, który chyba wszelkimi metodami chce zakończyć sprawę korupcji. Więc moim zdaniem sponsoruje taki artykoły, żeby zbałamucić opinię publiczną. Szukają frajera. Ciekawe czemu szukają afer na śląsku a nie u siebie, w "stolicy". Jak można opierać wszystko na poszlakach? I jak media mogą wydawać wyroki bez wyroku sądu? Takimi artykułami zmuszają sądy do stronniczości, bo trudno wydać niepopularną decyzję.. Odpowiedz Link Zgłoś
jeger22 Re: Piast - Koziołek Matołek polskiej piłki 13.01.06, 08:38 Wyrzucić to ścierwo Piasta z II ligi.Przekrętasy ,korupcja i hipokryzja.Biadolą ,że ktoś się na nich uwziął.Mieszkam w Gliwicach i wiem jedno. Jeśli ktoś zapyta mnie co uważam za zło w naszym mieście to powiem ,że PIASTA.Te uśmieszki obłudne,ta platoniczna miłość do pieniądza.Kombinowanie i łgarstwo."rodzinka" od siedmiu boleści.CZemu np. Łts czy Carbo Gliwice nie mogły nigdy zbudować solidnego klubu? Bo Lwowiacy z Piasta na to nigdy nie pozwolili i to każdymi nawet nieuczcuiwymi metodami. Piast to zło Gliwic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Piast - Koziołek Matołek polskiej piłki IP: 194.4.130.* 13.01.06, 08:59 Skała to ty? Tylko Skała nie lubi w Gliwicach Piasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:49 Stanowczo protestuję przeciwko zszarganiu przez gazetę dobrego imienia Koziołka Matołka. Czy redaktorzy nie czytali jego przygód? Mają sie one nijak do jakiejś organizacji zajmujacej sie uderzaniem nogami kulki z tworzyw sztucznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globus oszusci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:05 bardzo ciekawe ze o piescie ukazal sie taki dokladny, skrupulatnie opisany artykul, ale juz o innych zespolach zamieszanych w afery roznego rodzaju to nie...szczakowianka do dzis nie rozliczona, widzew ulaskawiony itd itp...jelsi tak ma wygladac walka z korupcja w sporcie to pieprzyc takie towarzystwo...marcin ż to pionek, a swinie siedza na stolkach i sie ciesza...listkiewicz lepiej niech sie w ogole nie wypowiada bo on tylko dlatego ze ma plecy jest nietykalny...na pochybel pzpn... Odpowiedz Link Zgłoś
zukosoczek Re: oszusci 13.01.06, 09:09 Nie porównujcie tych "....." z Piasta z Koziołkiem Matołkiem. To poczciwe zwierze, a piast? zwykłe skorumpowane popłuczyny komunizmu.Proponuję bojkot tego klubu na wszystkich stadionach Polski.I kibiców i piłkarzy. Poza tym Koziołek Matołek to sympatyczny facet i poczciwy.A jak czytam o Piascie to wymiotować mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kramarz2 Re: oszusci 13.01.06, 09:24 Obłuda! Obłuda! Obłuda! No ale nie należy się dziwić! Przecież II liga dla pseudo działaczy z Gliwic to w końcu jakieś pieniądze. Można coś wyprać przy okazji ,Dla przezsa tego klubu to też przecież biznes bo jak się ma już wszystko no to można się wziążć za piłkę. Patrz przykład prezesa Ptaka ,który co rusz skacze z klubu na klub niszcząc każdy poprzedni.Jednym zdaniem. Albo zaczniemy od Piasta albo na nim skończymy oczyszczanie polskiej piłki z "burdelowych" nawyków.a Tak dla przypomnienia to gdzie były oczka pzpn jak piast przekręcał mecze od b-klasy poczynając. A dla kibiców piasta mam pytanie. Czy wy możecie sobie spojrzeć w oczy? wy sobie i nam innym kibicom? Pamiętacie jak akceptowaliście uśmiechami mecze w B-klasie a potem z Zagłębiem ,Śląskiem,Tłokami,Walką Zabrze-III liga. A potem Mława i łzy kibiców z tego miasta jak nie mogąc z nimi wygrać sędzia wam wyrzuca rywala na 10 minut przed końcem?Przekręcone Podbeskidzie a tak na prawdę to były przekręcone dwa inne kluby które za was grały w barażach w 2004 roku. Są dwa kluby w Polsce do których nigdy nie będę miał szacunku. To szczakowianka i piast gliwice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: oszusci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:18 Jak opierasz swój światopogląd tylko na gazetach i telewizji to pozdrawiam. NIC im nie udowodniono. Ale widać łykasz to co Ci pod nos podadzą. Nie jestem z Gliwic. Mieszkam na pomorzu ale jak czytam takie artykuły to też żygać mi się chce. Dlatego, że gazety są stronnicze i chyba sponsorowane. I dla mnie Ty niszczesz piłkę wprowadzając jakieś nawyki bojkotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Piast - Koziołek Matołek polskiej piłki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:30 A Świt Nowy Dwór Mazowiecki który pojawiał sie w każdej z tych afer (kupowania i sprzedawania meczy ze Szczakowianką , Piastem, a ostatnio piszą o meczu z Górnikiem Polkowice ) jest dalej poza wszystkimi podejrzeniami!Ciekawe co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyl Re: Piast - Koziołek Matołek polskiej piłki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:23 Świt ta blisko warszafki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Marcin Ż - Koziołek Matołek polskiej piłki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:35 Witam, z artykułu wynika, że Marcin Ż., były prezes Piasta został zdyskwalifikowany!!! W oczach moich i pewnie wielu napewno ale czy tak się każe prezesów w tej sitwie???? Pozdrawiam, Achu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazg Ploty bez dowodów IP: *.mpss.osi.pl 13.01.06, 09:43 Jak narazie to czytam same ploty, zresztą charakterytyczne dla GW. Prokuratura nie ma żadnych dowodów i nie potrafi doprowadzić do procesu. Policja spartoliła śledztwo, bo w Czechcach po prostu pozakładano podsłuchy w szatniach zawodników i w gabinetach działaczy i mieli dowody. A teraz mamy festiwal gołosłownych pomówień ze strony prokuratury i pisemek typu GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudus Re: Ploty bez dowodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:22 Nie ma żadnych dowodów. Ale wyrok zapadł - w gazetach. Zróbmy pokazowy proces, napiszmy w gazetach i bierzmy kase dalej. Ale misja komisji etyki dobiega końca. Polska piłka jest czysta i tylko Piast jest zły. Jak chcecie weźcie się za inne kluby też a nie pokaz urządzacie kompromitując siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kramarz2 no jaki biedny piast ,no jaki biedny... 13.01.06, 11:51 każdy z Gliwic wie ,że Żemajtis,Dusza i wszyscy zamieszani są z Gliwic. każdy normalny kibic z Gliwic wie ze to sitwa.Ja kutwa nie uciekałem na dach ,ja nie wyciągałem pieniędzy z bagażnika. W to zamieszani są działacze Piasta i ludzie z Piastem powiązani.Nie udawajcie Piastole ,że dzieje wam się krzywda. Jeśli zamieszane w korupcję są inne kluby to trzeba je też ukarać ale to na razie wy jesteście zakałą piłki i wam przedstawiła prokuratura zarzuty a z tego co wiem to w kolejce czeka mecz z Mławą.No proszę dziennikarze się na Piasta uwzięli. No tak najlepiej argumentować. Ale prawda jest taka że za waszym klubem smród się ciągnie od dziesięcioleci.Każdy pzrestępca broni się tak jak wy." Ja????? ja tam byłem przez przypadek..." kiepskie argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Troche przykro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 12:04 Od dawna chodze na mecze Piasta i niestety odkad pamietam zawsze w Gliwicach na meczach piastunek panowala atmosfera ktos kupi lub sprzeda mecz. Pamietam mecz z Pogonia o wejscie do 1 ligi pozniej baraze z Baltykiem. Lubie ten klub ale atmosfera jest tutaj wyjatkowo smierdzaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kramarz2 wielki szacunek za to co napisałeś 13.01.06, 12:11 maras ale takich ludzi jak ty na trybunach na Okrzei jest niewielu.Mimo to chylę czoła nad Twoim obiektywizmem. Poraża mnie jeszcze jedna rzecz na Piaście. Niesamowita antyśląkość tego klubu i wrogie nastawienie do Górnego Śląska ,a przecież ten klub oprucz lwowiaków budowali też Ślązacy i to jacy.Nie dziwiło by to ale Gliwice to prawie środek Górnego Śląska i to jest też przykre. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanienasianie Re: wielki szacunek za to co napisałeś 13.01.06, 13:01 Ja dla piasta nie mam w ogóle szacunku i tak jak świt, szczaka i oni powinni być wyrzuceni do V ligi.A kto chodzi na piasta to po prostu popiera korupcję. Tyle ...korupterki niszczą polską piłkę. piast !!!!!!!!co?????? ty jesteś skorumpowane zero!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś