Gość: bratekkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:16 Cole to lewy obrońca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ugugunana Re: Real stawia na młodych 31.01.06, 23:20 Zależy z której strony spojrzeć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Real stawia na młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:25 na zdjeciu jest mike hanke a nie podolski wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Real stawia na młodych IP: *.m.pppool.de 01.02.06, 21:26 > na zdjeciu jest mike hanke a nie podolski wstyd oto widac jakimi fachowcami sa polscy dziennikarze sportowi :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.L Re: Real stawia na młodych IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.06, 23:27 Ten facio na zdjeciu to nie podolski,tylko "turbo mike" hanke.nawet po helmem mozna go poznac a tu taka pomylka.pozatym chyba zartuja sobie z poulsen.drewniak opluty jak malo. ale coz real itak ejst szmaciany,wypelniony przecenionymi markentingowymi marionetkami,a zidane jest najbardziej wylansowany sredniak wszechczasow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Real stawia na młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 11:27 Zidane to średniak?? A z której planety jesteś, jeśli można spytać?? To co on potrafi zrobić z piłką to prawdziwa poezja. Przykład: wspaniały gol w finale LM z Bayerem Leverkusen na 2:1. Zidane był i jest porównywany do Platiniego, s ty wyjeżdżasz z tekstem że to średniak.. wróć lepiej do oglądania pływania synchronicznego, wiem że lubisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
larsen1 Re: Real stawia na młodych 01.02.06, 13:20 Ale wstyd :))) Jeszcze tylko dodam ze Podolski gra w reprezentacji z numerem 20 A tak w ogole szkoda Podolskiego na Real - zmarnuja chlopaka. Lepiej by bylo zeby gral ze Schweinsteigerem w Bayernie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpetryk Marta Domachowska IP: *.acn.waw.pl 31.01.06, 23:35 Podoba mi się Marta Domachowska, a najbardziej jej obfity biust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Marta Domachowska IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 00:06 ale ona nie wie o twoim istnieniu, wiec zostaje ci tylko walnie konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disintegration Re: Marta Domachowska IP: *.e-net.pl 01.02.06, 12:08 buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin24 Re: Real stawia na młodych IP: *.sileman.net.pl 01.02.06, 02:01 Na zdjęciu jest Mike Hanke,a nie Lukas Podolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Real stawia na młodych IP: *.server.ntli.net 01.02.06, 02:31 A mnie sie podoba Federer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Real stawia na młodych IP: *.martel.pl 01.02.06, 11:14 Na zdjeciu jest Mike Hanke, a nie Podolski... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Ech znowu sami napastnicy... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.06, 11:26 No nie sami ale Raul, Robinho, Ronaldo, Cassano i teraz Ibrahimovic z Podolskim, to znaczy, że przynajmniej trzech będzie siedzieć na ławie, a Robinho będzie się męczył na lewej stronie... Znowu będzie to samo co z Owenem - tyle kosztował, a sziedział na ławie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Re: robinho sie nie meczy na lewej stronie IP: *.onb.ac.at 01.02.06, 12:07 woli tam grac sam tak mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Ech znowu sami napastnicy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:58 Ronaldo ma już pewnie spakowane walizki,na jesieni zapewne już go nie będzie w klubie...Raul może grać za dwójką napastników,powoli zmienia się on z egzekutora w ofensywnego pomocnika,więc zostaje już tylko do podziału... trzech,bo nie wierzę w pozyskanie Ibrahimovica przez Real. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Real stawia na młodych IP: 83.238.69.* 01.02.06, 13:22 Problem leży w tym, że Real nie potrzebuje tych zawodników. Tylko spokoju - a nie nerwowych ruchów kadrowych (sprzedaż OWENA- kompromitacja Pereza). Oni chcą mieć wszystko od razu. Nie tak się prowadzi klub panie Perez(chyba,że nocny klub). Szanownegto pana prezesa tak opętało wydawanie pieniędzy, że zapomniał że ma naprawde dobry skład ale w tym roku nie na mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufai23 Re: Real stawia na młodych IP: 62.233.185.* 01.02.06, 13:50 pie..ć real i tych emerytów którzy maja sie za gwiazdy! barca rulez! Boixos Nois Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Real stawia na młodych IP: *.narwik.waw.pl / *.narwik.waw.pl 01.02.06, 13:56 lol rufai23, najlepszy przykład kretynizmu spod szyldu barca barca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fysz Re: Real stawia na młodych IP: *.kos.vectranet.pl / 80.51.232.* 01.02.06, 21:21 "lol rufai23, najlepszy przykład kretynizmu spod szyldu barca barca" dobrze że przykładem kretynizmu nie jest ślinienie się borka na 'galktyczny real w karzdej transmisji LM Ja sobie przypomne jego komentarze do meczów tych judaszy to mnie skręca. Odpowiedz Link Zgłoś