Dodaj do ulubionych

Capello: Bayern faworytem LM

19.02.06, 17:17
bayern...? chyba zarty... wiadomo, ze wygra chelsea, ktora ma najmocniejsza lawke rezerwowych, a
jak przyjdzie do decydujacych meczow w lm to bedzie juz mistrzem anglii i najlepsi gracze beda sie
oszczedzac wlasnie na puchary .. a jesli nie chelsea to w dalszej kolejnosci stawiam na barcelone i
juve, niemcy sa slabi.
Obserwuj wątek
    • Gość: radziu Capello chciał dowalic Milanowi IP: *.icpnet.pl 19.02.06, 17:43
      milan przeciez roztrzaska Bayern
    • Gość: ebi www.naszakadra.info IP: *.astra-net.com 19.02.06, 17:59
      myli sie - Lige Mistrzow wygra Real Madryt
      • Gość: lol Re: www.naszakadra.info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:40
        chyba w rzucie beretem :DD
        • Gość: lalalalalal Liga mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:33
          ja obstawiam finał LM- Ajax Amsterdam vs. Glasgow Rangers 3:1
          Ajax:
          Huntelaar 16, 58
          Rosenberg 32
          Glasgow Rangers:
          Boyd 90
    • Gość: pfk Re: Capello: Bayern faworytem LM IP: *.centertel.pl 21.02.06, 12:20
      Bravo Fabio Capello, mistrzowski tekst... przed meczem Milanu z Bayernem;) hehe

forza Juve! scudetto zostaje w Turynie:)
      • Gość: cfc fAN Re: Capello: Bayern faworytem LM IP: *.limes.com.pl 28.02.06, 14:53
        no popisz sie jeszcze
    • Gość: zagorzaly fan cfc Re: Capello: Bayern faworytem LM IP: *.limes.com.pl 28.02.06, 14:50
      niezgadzam sie z toba jestem kibicem cfc i uwazam ze capello ma racje pozatym
      cfc nie ma lawki i angielska pilka juz nie jest tak jak ma byc my nie mamy
      histori (mowa o cfc)i pewnie nie bedzie tak barwna jak bayernu juve milanu czy
      ealu ale coz to sa fawporyci
    • Gość: KroGulec Re: Capello: Bayern faworytem LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:30
      Waidomo Ze Bayern nie dojdzie nawet do fianalu bo otpadnie z milanem :P wierze
      w moj kochany zespol Ac. MilaN A Chelesea Tez sie nadaje do szopki a juve :P ja
      obstawiam final Milan - Barca :)
    • Gość: fan Re: Capello: Bayern faworytem LM IP: *.m.pppool.de 01.03.06, 00:09
      juve napewno nie spotka sie w finale z bayernem.
      miro klose nie pozwoli na to ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka