Gość: rt IP: *.aster.pl 06.03.06, 13:52 czytam, czytam i dalej nie wiem kiedy Barca gra z Chelsea... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Porugalczyk Rewanże LM: Camp Nou w centrum uwagi IP: *.Red-83-42-84.dynamicIP.rima-tde.net 06.03.06, 13:52 Mou HP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura czytaj uwaznie IP: *.hrz.uni-siegen.de 06.03.06, 14:40 "27-letni zawodnik, który w ubiegłorocznych plebiscytach na najlepszego piłkarza Europy i świata przegrywał z Ronaldinho, poleciał jednak do Barcelony i prawdopodobnie we wtorek stanie naprzeciwko swojego brazylijskiego rywala" jasno i wyraznie jest napisane ze we wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt takie rzeczy w pierwszym akapicie a nie pod koniec IP: *.aster.pl 06.03.06, 15:45 dziękuję wszystkim, a więc wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan a wsadź se ten wtorek IP: *.os1.kn.pl 06.03.06, 16:04 w dupe. wygra barca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: a wsadź se ten wtorek IP: *.aster.pl 06.03.06, 19:16 nie mogę - we wtroek gra moja Barca i wtorek należy do Barcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Rewanże LM: Camp Nou w centrum uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:13 Zenuajcy ten artykul :/, jak mozna takie bzdury wypisywac? przeczytajcie to i skomentujcie... :/ s9.bitefight.pl/c.php?uid=33860 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endy Re: Rewanże LM: Camp Nou w centrum uwagi IP: *.chello.pl 06.03.06, 17:05 Tylko błagam, niech Oleguer nie gra !!! Do Motty nic nie mam, ale tez niech lepiej siedzi na ławie :) Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser czy znowu sedziuje terry hauge??????? IP: *.his.uni.torun.pl 06.03.06, 17:56 jesli on znowu sedziuje to chelsea zagra w 10 od 10 min, pierwszy mecz zostal sprzedany, hauge jako przyjaciel friska zemscil sie na chelsea, to skandal, to porazka pilki, uefa uznala czerwona kartke bo tez jest przeciwko chelsea, tak samo jak w zeszlym roku gdy chelsea przeggrala z liverpoolem bo bramce ktora widzial tylko asystent lubosa,nie jestem kibicem chelsea, kibicuje manu, ale chelsea przegrala z sedziami i uefa, to co sie zdarzylo na anfiled rok temu i 2 tyg temu na s. bridge to skandal Odpowiedz Link Zgłoś
wizard1988 Re: czy znowu sedziuje terry hauge??????? 06.03.06, 18:37 Na jakiej podstawie twierdzisz, ze bramki nie bylo w meczu z Liver? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin bramki nie bylo, ale... IP: *.cytanet.com.cy 06.03.06, 19:41 bramki ponoc rzeczywiscie nie bylo. z tego co pamietam angielscy dziennikarze wykorzystali nawet technike wojskowa, by zobaczyc czy padl gol czy nie...i tu jest pes pogrzebany. jesli, do swierdzenia gola nie wystarczy nawet wielokrotne powtorki wideo, to czego wymagac od sedziow, ktory widza z 20 m, raz w normalnym tempie, czesto z innego kata. sedziowie, miewaja slabsze chwile, ale bez przesady...choc z drugiej strony, na jakiej podstawie lubos uznal gola? :-) slodka jego tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jak Chelsea przegra, to pewnie winny bedzie sedzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:24 Tja....nie ma to jak teorie spiskowe. Jakos nie zauwazyles, ze tydzien temu Del Horno powinien o wiele szybciej wyleciec z boiska, bo mu sie ono z rzeznia pomylilo. Tyle, ze za pierwszym razem sedzia mu odpuscil. Poza tym Barca powinna byla miec karnego za zachowanie Terrego (przytrzymywanie pilki reka). Ze nie wspomne o calej sprawie sprzed roku z Friskiem. To dla Ciebie nie byl skandal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bllee Re: Rewanże LM: Camp Nou w centrum uwagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:40 s7.bitefight.pl/c.php?uid=48640 bzdura ze londynczycy przegrywaja z uefa i sedziami, kazdy jest tylko czlowiekiem i ma sie prawo do bledow. a jesli sie przegrywa to trzeba przelknac porazke a nie zwalac wine na caly swiat a w sobie nie widziec bledow i win... c ya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Janas Re: Rewanże LM: Camp Nou w centrum uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:10 Ale Chelsea zawsze tak robi. Po przegranej z Barca tez tak mowili,ale ja i moja druzyna nigdy nie oskarzamy wszystkich o naszej porazce(bo nigdy nie przegrywamy,czasem mamy mniej goli ,ale nie przegrywamy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Rewanże LM: Camp Nou w centrum uwagi IP: *.Red-83-56-158.dynamicIP.rima-tde.net 06.03.06, 19:39 "Na lotnisku hiszpańscy kibice powitali ich wyzwiskami, opluli także klubowy autobus." Dupa, nie hiszpańscy. Katalońscy! Som una nació i tenim el dret de decidir! Pozdrowienia z Barcelony :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadziwiony Re: Rewanże LM: Camp Nou w centrum uwagi IP: *.sggw.waw.pl 08.03.06, 17:49 Witam! Stawiałem na Chelsea, zwyciężyła Barca.... Nie przepadałem za Ronaldinio ale dzis musze przyznać ze to jednak wielki piłkarz! Odpowiedz Link Zgłoś