Gość: Michał L. IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 03.12.02, 16:51 Podobno Michał prezes zastanawia się poważnie nad powierzeniem posady selekcjonera Jankowi Tomaszewskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtrag Re: Tomaszewski selekcjonerem??? IP: 217.153.26.* 03.12.02, 18:29 Jeśli szanowny pan ekspert Tomaszewski zostanie trenerem, to chyba zostanie mi kibicowanie reprezentacji Andory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Tomaszewski selekcjonerem??? IP: *.czes.gazeta.pl 03.12.02, 18:30 Gość portalu: Michał L. napisał(a): > Podobno Michał prezes zastanawia się poważnie nad powierzeniem posady > selekcjonera Jankowi Tomaszewskiemu. Żeby to zrobić Listkiewicz musiałby być takim samym błaznem jak Tomaszewski. Niech sobie Jasiu lepiej w domu posiedzi. Podobno chwalił się, że ma sporą kolekcję trunków w barku to się nudził nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Tomaszewski selekcjonerem, to Rydzyk pilotem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 18:53 ...pasażerskiego Boeninga! Wszystko możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbek_MC Mam nadzieję, że to tylko żart IP: *.mirasoft.pl / 192.168.1.* 03.12.02, 19:14 Nie wyobrażam sobie reprezentacji Polski z Tomaszewskim jako trenerem. Przecież ten człowiek jest chory (ma kompleksy, że nie współpracuje z S-kadrą, nie ma go w PZPN, itp.). Jestem młody, więc nie wiem dokładnie jak ważny był dla Polskiej reprezentacji, ale mimo to szanowałem go. Jednak z biegiem czasu traci swój autorytet w oczach młodzieży (i nie tylko). Dziś dla wielu młodych jest tylko starym zrzędom, który chce udupić innych pod przykrywką, iż "robi to dla Polskiej piłki". Normalnie szlag mnie trafia, gdy czytam takie brednie. Całym sercem będę za tym, aby to stanowisko objął ktokolwiek inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubek_MC ...a ja ... to Matka Teresa z Kalkuty IP: *.mirasoft.pl / 192.168.1.* 03.12.02, 19:35 Jak on zostanie trenerem, to ja zmieniam osobowość:-) Odpowiedz Link Zgłoś