Dodaj do ulubionych

Tomaszewski selekcjonerem???

IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 03.12.02, 16:51
Podobno Michał prezes zastanawia się poważnie nad powierzeniem posady
selekcjonera Jankowi Tomaszewskiemu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mtrag Re: Tomaszewski selekcjonerem??? IP: 217.153.26.* 03.12.02, 18:29
      Jeśli szanowny pan ekspert Tomaszewski zostanie trenerem, to chyba zostanie mi
      kibicowanie reprezentacji Andory.
    • Gość: szcz Re: Tomaszewski selekcjonerem??? IP: *.czes.gazeta.pl 03.12.02, 18:30
      Gość portalu: Michał L. napisał(a):

> Podobno Michał prezes zastanawia się poważnie nad
      powierzeniem posady
      > selekcjonera Jankowi Tomaszewskiemu.

Żeby to zrobić Listkiewicz musiałby być takim samym
      błaznem jak Tomaszewski. Niech sobie Jasiu lepiej
      w domu posiedzi. Podobno chwalił się, że ma sporą
      kolekcję trunków w barku to się nudził nie będzie
      • Gość: Kafar Tomaszewski selekcjonerem, to Rydzyk pilotem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 18:53
        ...pasażerskiego Boeninga! Wszystko możliwe!
    • Gość: Qbek_MC Mam nadzieję, że to tylko żart IP: *.mirasoft.pl / 192.168.1.* 03.12.02, 19:14
      Nie wyobrażam sobie reprezentacji Polski z Tomaszewskim jako trenerem.
      Przecież ten człowiek jest chory (ma kompleksy, że nie współpracuje z S-kadrą,
      nie ma go w PZPN, itp.). Jestem młody, więc nie wiem dokładnie jak ważny był
      dla Polskiej reprezentacji, ale mimo to szanowałem go. Jednak z biegiem czasu
      traci swój autorytet w oczach młodzieży (i nie tylko). Dziś dla wielu młodych
      jest tylko starym zrzędom, który chce udupić innych pod przykrywką, iż "robi
      to dla Polskiej piłki". Normalnie szlag mnie trafia, gdy czytam takie brednie.
      Całym sercem będę za tym, aby to stanowisko objął ktokolwiek inny.
    • Gość: Kubek_MC ...a ja ... to Matka Teresa z Kalkuty IP: *.mirasoft.pl / 192.168.1.* 03.12.02, 19:35
      Jak on zostanie trenerem, to ja zmieniam osobowość:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka