Gość: osi IP: *.swidnica.mm.pl 16.03.06, 21:04 i tak do mistrzostw sprawe zatuszuja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.adas Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję 16.03.06, 21:05 Fiu, fiu fiu To byłby olbrzymi cios w Bayern, nie od dziś trzęsący niemiecką piłką (formalnie i nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wahrheit Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję IP: *.silicon-verl.de 16.03.06, 21:40 Bayern w osobie Karla Heinza Rummenigge już zapowiedział podjęcie kroków prawnych przeciwko szmatławcowi, który obwieścił te nowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
petev Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję 16.03.06, 21:13 z tymi 10 tysiacami euro przegieli lekko:) kto za taka kase puscilby mecz w BL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tisztelet Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję IP: *.chello.pl 16.03.06, 21:16 problem w tym ze powiedzial ze przegraja i przekazal kase. nic z tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReggaeStacja Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 01:22 i ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartekz1 Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję 17.03.06, 09:12 Pewno kaczka dziennikarska:-) Miało być pewnie: "Jutro przegraCIE mecz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Koleś zarabia taki szmal... IP: 85.219.140.* 16.03.06, 22:22 ... w Bayernie i jeszcze na 10 tys. euro by sie połasił. Przcież on ma niebotyczny kontrakt, nawet jak na niemieckie warunki, w klubie, to po co mu jeszcze 10 tys. Żeby mieć na karku Urząd Skarbowy? Coś mi się nie chce wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryderyk Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.06, 21:43 zawodnik nie dal 10 tys przeciwnej druzynie, tylko portawil na zwyciestwo tejze druzyny te forse u buckmachera. Ktos to po prostu flejowato przetlumaczyl Odpowiedz Link Zgłoś
wissenwertes Ten artykul jest o Niemczech, a nie o Polsce. 16.03.06, 21:32 Nikt niczego nie tuszuje. W Niemczech nawet po tym jak zagazowali 6 milonow zydow - postawiono ku pamieci pomnik kolo bramy brandemburskiej. Nie, nie to nie Polska, gdzie po zamordowaniu kibica jakis zapyzialy klub dwa spodkania musi rozegrac bez publicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Re: Ten artykul jest o Niemczech, a nie o Polsce. 16.03.06, 21:42 Jasne, Niemcy niczego nie tuszują. O sancta simplicitas! Człowieku naiwny, akcja powolnego przeobrażania Niemców z katów w ofiary wojny to może polski pomysł? To naród kłamliwy, oszukańcze, zaborcze świnie. Mam nadzieję, że z czaem staną się prowincją Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Ten artykul jest o Niemczech, a nie o Polsce. IP: *.aster.pl 16.03.06, 22:24 Kłamiesz jak bura suka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Do Asimka IP: *.allhost.fupl.asso.fr 17.03.06, 08:22 Asimek, wyluzuj troche. Tez glosowalem na PiS, ale bez przesady. Za rzeczy ktore napisales mozna Cie podac do sadu. To jest tylko rozmowa o pilce noznej, po co wlaczac w to polityke. I Post Scriptum: Teraz juz bym na PiS nie zaglosowal, bo widze, ze robia wode z mozgu takim jak Ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Ciekawe kiedy u nas WALKI wyjda na jaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:48 Przeciez wiadomo ze u nas jeszcze wieksze walki odwalaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoom Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.06, 23:20 Poczekamy, zobaczymy. Jak na razie prokuratura przeczy informacji o przesluchiwaniu Schweisteingera, tak w charakterze swiadka, jak i podejrzanego. Odpowiedz Link Zgłoś
tmkmk Schweini to nadzieja Niemiec 16.03.06, 23:22 razem z Poldi, czyli Podolskim, mam nadzieje ze ten przynajmniej jest czysty Odpowiedz Link Zgłoś
tmkmk przeciez Bayern i tak wygrywa 16.03.06, 23:24 w Bundeslidze ze wszystkimi??? Odpowiedz Link Zgłoś
gladiusz Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję 17.03.06, 00:25 Szkoda by go było bo ma świetny potencjał na wielkiego piłkarza, to jeden z tych ktorzy mogliby się przyczynic do odrodzenia niemieckiej pilki (niezależnie od tego że akurat niemieckiej piłki nie lubię) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura Ta gazeta to nawet przetlumaczyc nie umie.... IP: *.hrz.uni-siegen.de 17.03.06, 11:19 powiedzial tak: my jutro przegramy i postawil zaklad 10000e, ze przegraja. Nie mu tu mowy o tym ze dal te pieniadze druzynie przeciwnej. "Da hat ein Bundesligaspieler gesagt: 'Wir werden morgen verlieren'. Und dann hat er noch selber 10 000 Euro gegen seine eigene Mannschaft gesetzt. Ich habe das alles mitgehört." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Ballack Allianz Arena Michael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:13 Jak grałem niedawno w Bayernie to mi ten Schwainstainger proponował kilka ustawek m.innymi z Wolfsburgiem, Leverkusen i Schalke....Ale olałem tego gnoja i myslę tylko o swoim szybko zbliżającym sie mega-transferze...Bedzie dobrze - piona przybita z Abramowiczem.... M.Ballack Odpowiedz Link Zgłoś