Dodaj do ulubionych

Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję

IP: *.swidnica.mm.pl 16.03.06, 21:04
i tak do mistrzostw sprawe zatuszuja.
Obserwuj wątek
    • a.adas Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję 16.03.06, 21:05
      Fiu, fiu fiu
      To byłby olbrzymi cios w Bayern, nie od dziś trzęsący niemiecką piłką
      (formalnie i nie)
      • Gość: wahrheit Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję IP: *.silicon-verl.de 16.03.06, 21:40
        Bayern w osobie Karla Heinza Rummenigge już zapowiedział podjęcie kroków
        prawnych przeciwko szmatławcowi, który obwieścił te nowiny.
    • petev Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję 16.03.06, 21:13
      z tymi 10 tysiacami euro przegieli lekko:) kto za taka kase puscilby mecz w BL?
      • Gość: tisztelet Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję IP: *.chello.pl 16.03.06, 21:16
        problem w tym ze powiedzial ze przegraja i przekazal kase. nic z tego nie rozumiem
        • Gość: ReggaeStacja Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 01:22
          i ja;)
          • bartekz1 Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję 17.03.06, 09:12
            Pewno kaczka dziennikarska:-)
            Miało być pewnie: "Jutro przegraCIE mecz".
      • Gość: 111 Koleś zarabia taki szmal... IP: 85.219.140.* 16.03.06, 22:22
        ... w Bayernie i jeszcze na 10 tys. euro by sie połasił. Przcież on ma
        niebotyczny kontrakt, nawet jak na niemieckie warunki, w klubie, to po co mu
        jeszcze 10 tys. Żeby mieć na karku Urząd Skarbowy? Coś mi się nie chce wierzyć.
      • Gość: fryderyk Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.06, 21:43
        zawodnik nie dal 10 tys przeciwnej druzynie, tylko portawil na zwyciestwo tejze
        druzyny te forse u buckmachera. Ktos to po prostu flejowato przetlumaczyl
    • wissenwertes Ten artykul jest o Niemczech, a nie o Polsce. 16.03.06, 21:32
      Nikt niczego nie tuszuje. W Niemczech nawet po tym jak zagazowali 6 milonow
      zydow - postawiono ku pamieci pomnik kolo bramy brandemburskiej. Nie, nie to nie
      Polska, gdzie po zamordowaniu kibica jakis zapyzialy klub dwa spodkania musi
      rozegrac bez publicznosci.
      • asimek Re: Ten artykul jest o Niemczech, a nie o Polsce. 16.03.06, 21:42
        Jasne, Niemcy niczego nie tuszują. O sancta simplicitas! Człowieku naiwny, akcja
        powolnego przeobrażania Niemców z katów w ofiary wojny to może polski pomysł? To
        naród kłamliwy, oszukańcze, zaborcze świnie. Mam nadzieję, że z czaem staną się
        prowincją Turcji.
        • Gość: muka! Re: Ten artykul jest o Niemczech, a nie o Polsce. IP: *.aster.pl 16.03.06, 22:24
          Kłamiesz jak bura suka!
        • Gość: Brodos Do Asimka IP: *.allhost.fupl.asso.fr 17.03.06, 08:22
          Asimek, wyluzuj troche.
          Tez glosowalem na PiS, ale bez przesady. Za rzeczy ktore napisales mozna Cie
          podac do sadu.
          To jest tylko rozmowa o pilce noznej, po co wlaczac w to polityke.
          I Post Scriptum: Teraz juz bym na PiS nie zaglosowal, bo widze, ze robia wode z
          mozgu takim jak Ty!!!
    • Gość: gosciu Ciekawe kiedy u nas WALKI wyjda na jaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:48
      Przeciez wiadomo ze u nas jeszcze wieksze walki odwalaja...
    • Gość: zoom Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.06, 23:20
      Poczekamy, zobaczymy. Jak na razie prokuratura przeczy informacji o
      przesluchiwaniu Schweisteingera, tak w charakterze swiadka, jak i podejrzanego.
    • tmkmk Schweini to nadzieja Niemiec 16.03.06, 23:22
      razem z Poldi, czyli Podolskim, mam nadzieje ze ten przynajmniej jest czysty
    • tmkmk przeciez Bayern i tak wygrywa 16.03.06, 23:24
      w Bundeslidze ze wszystkimi???
    • gladiusz Re: Bastian Schweinsteiger podejrzany o korupcję 17.03.06, 00:25
      Szkoda by go było bo ma świetny potencjał na wielkiego piłkarza, to jeden z
      tych ktorzy mogliby się przyczynic do odrodzenia niemieckiej pilki (niezależnie
      od tego że akurat niemieckiej piłki nie lubię)
    • Gość: grzechura Ta gazeta to nawet przetlumaczyc nie umie.... IP: *.hrz.uni-siegen.de 17.03.06, 11:19
      powiedzial tak: my jutro przegramy i postawil zaklad 10000e, ze przegraja. Nie
      mu tu mowy o tym ze dal te pieniadze druzynie przeciwnej.

"Da hat ein Bundesligaspieler gesagt: 'Wir werden morgen verlieren'. Und dann
      hat er noch selber 10 000 Euro gegen seine eigene Mannschaft gesetzt. Ich habe
      das alles mitgehört."

• Gość: M.Ballack Allianz Arena Michael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:13
        Jak grałem niedawno w Bayernie to mi ten Schwainstainger proponował kilka
        ustawek m.innymi z Wolfsburgiem, Leverkusen i Schalke....Ale olałem tego gnoja
        i myslę tylko o swoim szybko zbliżającym sie mega-transferze...Bedzie dobrze -
        piona przybita z Abramowiczem....

M.Ballack

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka