Dodaj do ulubionych

Figo: Real to jest cyrk

29.03.06, 15:30
dobrze powiedziane:) Hala MAdrid!!!!barca plynie w Gran DErby
Obserwuj wątek
    • Gość: BARCA a ty jestes zdradliwa malpka z tego ktora z niego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 15:49
      uciekla
      • Gość: ok Re: a ty jestes zdradliwa malpka z tego ktora z n IP: *.chello.pl 29.03.06, 19:47
        taki wyglad
    • Gość: figo_lumpen Re: Figo: Real to jest cyrk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:50
      Tak. Figo ma tendencję do krytykowania klubów w których kiedys grał. Ma także
      tendencję do sprzedawania się za grubą kasę. Portugalska prostituta. A taki był
      podziwiany...
    • Gość: benek Real lepszy od barcelony wystarczy statystyki .... IP: *.chello.pl 29.03.06, 15:53
      porównać ///

barcelona ze szczerbiejem w składzie to nic wielkiego
      • Gość: Szynszyl Re: Real lepszy od barcelony wystarczy statystyki IP: *.os1.kn.pl 29.03.06, 17:28
        buahahahah z wez spojrz matole na LIGE i LM i zobacz statystki jeszcze raz.Nie
        rob z siebie durnia i z innych kibicow Realu bo prawdziwi kibice sie nie
        wydurniaja tak jak ty
      • Gość: Nadachu statystyki, statystyki... IP: *.icpnet.pl 31.03.06, 13:37
        Statystycznie to Real jest najbogatszym klubem na świecie a g**** z tego ma. W
        sporcie statystyki to tylko dodatkowa zabawa dla zapaleńców. Barcelona
        potwierdza swoją wielkośc grą, a nie statystykami. A tak po za tym to wszystkie
        statystyki dotyczące Realu nie są obiektywne - nie można zapominać, że przez
        kupę lat gen. Franco zabierał najlepszych piłkarzy z całego kraju, z różnych
        klubów, gł. z Barcelony i kazał im grać dla swojego ukochanego Realu, pod
        groźbą różnych kar, jeśli tego nie zrobią. Incydent trwał do 1988r. Wtedy Real
        wywalczył najwięcej trofeów. Obecnie FC Barcelona odbija sobie wszystko,
        pokazując całemu światu, kto gra najpiękniejszy, najbardziej porywający i
        zarazem najskuteczniejszy futbol na naszej planecie... No i komu tak naprawdę
        należą się ukłony?! Myślę, że Barcelonie bo potrafiła się podnieść i wrócić na
        szczyt! Visca el Barca!!!
        P.S. A to, że Ronaldinho ma nietypowe uzębienie to tobie człowieku nic do tego.
        Popatrz że, kiedy bawi się z rywalami, on się śmieje tym swoim
        charakterystycznym uśmieszkiem, a oni, bezradni płaczą.

Pozdro i szacunek!!!!
        • Gość: bumbarabam Re: statystyki, statystyki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:11
          eeee????- franco nie wspierał Realu ("Królewscy"- król był przeciwnikiem
          politycznym generała Franco i wyemigrował z kraju) tylko Atletico... wiem że
          oba z madrytu więc można się pomylić, ale zajrzeć do książek nie zaszkodzi
    • Gość: aissati Re: Figo: Real to jest cyrk IP: *.olsztyn.mm.pl 29.03.06, 15:54
      Sam grałeś w tym cyrku, sprzedawczyku
      • Gość: VVVVVVVVVVVVVVVVVV Real to jest cyrk a Figo to pajac IP: *.chello.pl 29.03.06, 17:05
        • Gość: tomek Re: Real to jest cyrk a Figo to pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:57
          Jakie to szczęście, że Barca sprzedała go Realowi jako piłkarza bo z cyrku to
          Real sprzedał go najwyżej jako ....clowna.
    • Gość: waldos Re: Figo: Real to jest cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:44
      to kim jest ten wieprz że tak mówi o wielkim klubie,klubie który dał mu tak wiele,figo to wredny typ,bez honoru i bez klasy,fakt że jest dość drogą metresą nie zmienia faktu że tego frajera każdy może kupić,cena jest tylko kwestią umowy z tym bezczelnym i aroganckim dupkiem
      AntiFigo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      hijo de puta = pe$etero !!!
      • Gość: majrix i czego się Go przywalasz???? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 29.03.06, 18:51
        że mówi prawdę? od dawna widać, że zarządzanie Realem przez Pereza miało jak
        najmniej szans na odnoszenie sukcesów. Przypomnij sobie np zeszły sezon W
        pierwszej połowie Real wygrywał jak chciał, później przyszedł totalny kryzys i
        dał się wyprzedzić fircykom z Barcelony. Moim zdaniem główną przyczyną kryzysu
        były cyrkowe wojaże po Azji. Latem tego roku były takie same wojaże i już wtedy
        można było przypuszczać że wyniki będą takie same. Są jeszcze gorsze. A Figo
        odszedłz Realu bo go Perez nie chcial. Proste. I nie wiem czemu Luis ma
        siedzieć cicho, przecież nie mówi nic odkrywczego. Każdy kto ma oczy i trzeźwe
        spojrzenie widzi to co mówi Figo i bez niego. A zaślepieńcy jak to zaślepieńcy.
        • Gość: VeB! Re: i czego się Go przywalasz???? IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.06, 19:29
          Figo ma rację, ale jeśli chciał to mówić, to trzeba to było mówić kiedy jescze
          grał w Realu. Teraz, kiedy odszedł, krytykować to nie żadna sztuka, nie ma nic
          wspólnego z poczuciem niesprawiedliwości i chęcią naprawy zła w Realu. Chce
          tylko przylizać się nowemu pracodawcy. Zachowanie typowego sprzedawczyka.
        • Gość: waldos Re: i czego się Go przywalasz???? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.06, 09:19
          każdy klub przechodzi kryzysy,nie da się wygrywać zawsze,peres owszem nie
          chciał figo mimo że ten był najlepszym piłkarzem ostatniej 5latki w
          madrycie,wyżej ceniłem go od zidana,mimo jego efektownosci,ale słowa figo sa
          tylko kolejnym dowodem na to że jest szmaciarzem,człowiekiem bez honoru i
          pozbawionym przyzwoitości,jak wściekły chce ugryźć swojego byłego
          dobroczyńce,zapomniał o wszystkim co dla niego zrobił real i perez,teraz
          odgryza się na nich,widać wiernie służy tylko tym co aktualnie tej dziwce
          płaci,reszte ma daleko gdzieś
          i nie chodzi mi o postawioną diagnoze tylko o takt i elegancję,mktórej temu
          wieprzowi brak
          AntiFigo !!!
          • Gość: majrix Re: i czego się Go przywalasz???? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 30.03.06, 23:11
            jest takie powiedzenie że się nie s...ra do swojego gniazda, to że Figo nie
            mówił tego co teraz mówi jak był w Realu to dobrze, po co jeszcze zaogniać
            sytuację? teraz z Realem go nic już nie łączy, nie jest w żaden sposób
            uzlażniony od byłego pracodawcy i może mówić o przyczynach bu...rdelu w
            Madrycie. To może tylko pozytywnie wpłynąć w przyszłości na sytuację Realu.
    • Gość: puyol Re: Figo: Real to jest cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:10
      brawo judaszu. zawsze byłeś świnią bez honoru.świśki ryj cie przywitał na Camp
      NOU. taki sam cię przywita w Madrycie. wstyd że grałeś kiedyś dla wielkiej
      BARCY. Obrażaj real są tego warci. wsadź sobie gdzieś nic nie warte statytstyki
      liczykrupo. BARCA BARCA BARCA
      • Gość: lalalalla Re: Figo: Real to jest cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:22
        ale ty puyol masz chyba jakieś problemy. ja rozumiem że można sympatyzować z
        zagranicznym klubem, ale żeby być jego fanatykiem??? i przy okazji nienawidzić
        madrytu???

ostatnio w polsce zrobił się popularny celtic glasgow (dwóch polaków tam gra
        więc nic dziwnego), drużyna którą lubiłem od dłuższego czasu (pamiętam jeszcze
        jak się zastanawiałem gdy byłem młodszy co to za małpa po boisku biega, a to
        był larsson, tyle że z dreadami) i dużo osób zaczęło kibicować celtom. nie, nie
        uważam żeby to było coś złego, nie obużam się i nie mówię
        pogardliwie "jednosezonowcy". fajnie że więcje osób lubi celtic. ale wkurza
        mnie jedna rzecz- koleś kibicuje hoopsom od dajmy na to dwóch miesięcy i "z
        całego serca nienawidzi szmat z rangers", podpisując się przy każdej okazji po
        irlandzku(sam nie przapadam za rangers, od kiedy usłyszałem ich piosenkę
        antypapieską, w której obrażali JPII) . przecież trzeba być skończonym kretynem-
        jaki masz chłopcze powód żeby nienawidzieć rangersów (czy ty puyol madrytu)?
        co oni ci zrobili? ja rozumiem że katolicy z glasgow nienawidzą rangersów- nic
        dziwnego zważywszy na to ile pogomów katolikom urządzili rojaliści, ale jaki
        powód masz ty, który pewnie nigdy nie byłeś w szkocji???

polecam to wszystkim zastanowienie się nad tym zjawiskiem, bo jest ono po
        prostu wieśniackie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka