Dodaj do ulubionych

Santander ukarany za kibiców

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.04.06, 18:26
Powiedzenie przez Białego do Murzyna "ty czarnuchu" to jest rasizm,
powiedzenie przez Murzyna do Białego "ty białasie" to nie jest rasizm.

I jak tu się nie śmiać i nie kpić z tych co wołają "stop rasizmowi tu i
tam"... Wylanie dziecka z kąpielą do jakiego doszło tylk ozaszkodziło samym
poszkodowanym przez faktyczne rasistowskie zachowania, np. pobicia
czarnoskórych.
Obserwuj wątek
    • Gość: MN a kto ukarze policje za bicie spokojnych kibicow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:42
      Burdy na meczu Zagłębie-Widzew!!

Co zrobila policja i delegat PZPN to wola o pomste do nieba!! Pałkarze zaatakowali spokonych kibicow
      Widzewa bo Ci wyswiesili swoje transparenty! Wsytd PZPN! Wstyd Policja!!

~zagłębiak, 12.04.2006 18:20
      • Gość: august Re: a kto ukarze policje za bicie spokojnych kibi IP: *.fbx.proxad.net 12.04.06, 18:45
        a ja jakos nie lubie murzynow
        • zymzyk Re: a kto ukarze policje za bicie spokojnych kibi 12.04.06, 21:32
          Freud by powiedzial, ze to ma podloze sxualne..;)pozdrawiam

12 marca 1956

Przed IX Wyścigiem Pokoju
      • Gość: pundu Re: a kto ukarze policje za bicie spokojnych kibi IP: *.chello.pl 12.04.06, 21:22
        "Polacy rasiści każdy to powie"
        Eto to swietny pilkarz. zgadzam sie z jedny z postow, ze blizej do malp kibicom.
        Chociaz to byloby obrazliwe dla malp.

P.S. Jestesm ze Slaska. Czy spiewanie na meczu "GOROLE, GOROLE!" to rasizm :D?
    • Gość: roger milla Re: Santander ukarany za kibiców IP: *.hrpc.uic.edu 12.04.06, 19:09
      A ja sie pitac co maja robic kibice jak pilkaze wygladaja jak malpi? Nie kazdi
      ma banan w renku zebi go zucic do pilkaza.
      • Gość: trurl Re: Santander ukarany za kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:29
        Nie widzę podobieństwa między Eto'o i szympansem albo gorylem. Fizycznie bardzo
        się różnią. Nie chodzę na mecze bo jest tam duże prawdopodobieństwo spotkania
        ludzi, którzy psychicznie mało się różnią od szympansów i goryli. Wnioskuję to
        po tym, że żałują, iż nie mają przy sobie bananów. Kara poniżej miliona euro za
        takie wybryki wydaje mi się śmieszna.
        • Gość: rojal Re: Santander ukarany za kibiców IP: *.hrpc.uic.edu 12.04.06, 20:22
          Mecze pilki noznej byly zawsze okazja do odreagowania. Wyzwiska skierowane
          przeciwko drugiej druzynie to jest taka tradycja. Nie widze roznicy pomiedzy
          wyzywaniem kogos od hipisow, rudych, czarnuchow. Dlaczego murzyni znowu maja
          byc uprzywilejowani? Dlaczego mozna rzucac bananami w Kahna a nie w Eto'o?
          Jezeli w druzynie gralo 5 kolorowych a kibice buczeli tylko na jednego to jakim
          prawem takie zachowanie jest tlumaczone jako przejaw nietolerancji skierowanej
          przeciwko kolorowym?
          • Gość: kolec Re: Santander ukarany za kibiców IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 13.04.06, 09:14
            Hmmm, a ja do tej pory byłem przekonany, że na mecze chodzi się po to, żeby
            kibicować swojej drużynie. Bardzo Ci dziękuję, że otworzyłeś mi oczy.
    • Gość: adamu Re: Santander ukarany za kibiców IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 12.04.06, 20:28
      tym bardziej tragiczne ze trenerem pilkarskiej druzyny Pasow (czyli Cracovii)
      został własnie trener...Białas
    • Gość: dada Re: Santander ukarany za kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:33
      to tez jest rasizm, tylko o tym nie trabi sie w kazdej gazecie, nie ma spraw
      sadowych itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka