Gość: cocteau IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.04.06, 21:54 to miasto ma polska nazwe! Ignorancja GW jest zastanawiajaca... coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek-t Re: Alemannia po 36 latach wróciła do Bundesligi IP: *.chello.pl 16.04.06, 22:24 A chciałbyś żeby w niemieckich gazetach pisali Wisła Krakau, Legia Warschau czy Lechia Danzig? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karusel Re: Alemannia po 36 latach wróciła do Bundesligi IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.06, 22:39 milan tez ma zdaje sie polska nazwe... cottbus zreszta tez. jak by to bylo? zjednoczeni mediolan i energia chocieburz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Alemannia po 36 latach wróciła do Bundesligi IP: 87.207.192.* 17.04.06, 01:22 W niemieckich gazetach piszą Legia Warschau, Wisla Krakau itp, tak samo jak w polskich piszą Inter Mediolan albo Arsenal Londyn. Nie wiem co w tym dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Dokładnie. Przecież Niemcy tak właśnie piszą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 09:12 Wisla Krakau itp. ___ Oglądaj mecze za darmo przez internet! Promocja w Expekt i Betandwin! Zgarnij kasę dla nowych graczy. bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dokładnie. Przecież Niemcy tak właśnie piszą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:42 niemcy to pol biedy, wlosi pisza 'wisla cracovia' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Dokładnie. Przecież Niemcy tak właśnie piszą! IP: *.versanet.de 17.04.06, 14:47 Ruch Königshütte pisza tez a to juz troche ponizej pasa. to tak jakby tlumaczyc galatasaray konstantynopol. z innymi tlumaczeniami nie mam problemu. jak nazywal sie ostatni Papiez poprawnie? Johannes Paulus II, Giovanni Paolo II, a moze Jan Pawel II? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vuhae Re: Alemannia po 36 latach wróciła do Bundesligi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.06, 18:15 pie..iety jestes cocteau. idz na msze z gosiewskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos taki ! Re: Alemannia po 36 latach wróciła do Bundesligi IP: *.zagan.visnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:27 i zajefajnie kocham ta drużyne!byłem na ich meczu jak grali z eintrahtem fran. było cudnie klimat itd. ! Pojde na ich mecz!!! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś