Gość: Kotb Sędzia skrzywdził Milan IP: *.olsztyn.mm.pl 27.04.06, 13:35 Sędzia w 69 min. meczu widząc, że za chwilę dojdzie do sytuacji podbramkowej gwizdnął za wczasu, by nie stwarzać zagrożenia pod bramką Barcy.Przed meczem prasa bliska Barcelonie wypominała sędziemu ile to krzywd wyrządził temu klubowi.Być może wczoraj próbował on odkupić w ten sposób swoje winy wobec środowiska związanego z Barcą.Może jest po prostu słabym sędzią, a być może ..., ale o tym lepiej nie myśleć, bo to (gdyby to była prawda) zabiłoby piękno sportu.Jednak fakt jest taki,że poziom sędziowania wypacza wyniki rywalizacji sportowej i to na najwyższym szczeblu rozgrywek (do tego w jego decydującej fazie).Przykłady stronniczego sędziowania Merca oraz wydumany rzut karny we wcześniejszym półfinale tylko to potwierdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.crowley.pl 27.04.06, 14:09 Ta... Autor tego artykulu jeszcze zapomnial napisac, ze obstawil na zwyciestwo Milanu czy tez, ze w domu ma jego szalik. Co jak co, ale bezstronny to ten artykuł na pewno nie jest! A wystarczy popatrzeć jak zachował się Arsenal w niemal IDENTYCZNEJ sytuacji (tez 1:0 wygrana, tyle ze gral na wyjezdzie). Jak mieli 2 strzaly na bramke to dobrze - bieda pomieszana z nędzą. W tej samej sytuacji, Barca zagrała całkiem niezły mecz. Milan miał dużo szczęscia przy niektórych strzałach Barcy. Odpowiedz Link Zgłoś
astonisz Re: Barcelona - Milan na żywo! 27.04.06, 14:47 Gość portalu: widz napisał(a): > Ta... Autor tego artykulu jeszcze zapomnial napisac, ze obstawil na zwyciestwo > Milanu czy tez, ze w domu ma jego szalik. Co jak co, ale bezstronny to ten > artykuł na pewno nie jest! > A wystarczy popatrzeć jak zachował się Arsenal w niemal IDENTYCZNEJ sytuacji > (tez 1:0 wygrana, tyle ze gral na wyjezdzie). Jak mieli 2 strzaly na bramke to > dobrze - bieda pomieszana z nędzą. W tej samej sytuacji, Barca zagrała całkiem > niezły mecz. Milan miał dużo szczęscia przy niektórych strzałach Barcy. Dokladnie. Barca miala w tym meczu co najmniej 4 setki - 2 razy Eto'o, Belletti plus Larsson. Milan oddal jeden celny strzal, a jego kibice lamentuja z powodu gola po spalonym. Strzal i tak zostalby wybroniony przez Valdesa, gdyby wczesniej nie bylo gwizdka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Zasłużony awans Fc Barcelony!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:43 Buuuhahahah... ale se usprawiedliwienie znaleźliście dla waszej drużyny dziadów. Już nawet nie ma co pisać czy faul był czy nie było go - i tak gwizdek był przed strzałem i Valdes nie próbował nawet bronić więc o czym mowa? Najpierw sobie popatrzcie na statystyki meczowe, milan musiał strzelić bramke, żeby awansować, a ile celnych strzałow oddał??? Dwa! :))) Barca zasłużenie awansowała, była lepsza zarówno w pierwszym jak i drugim meczu, milan nie potrafił strzelić nawet jednej bamki barcelonie, która ma ponoć bardzo słabą obrone... Jeśli nawet, to co to świadczy o ataku mediolańczyków? no poprostu śmiech bierze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qris Re: Zasłużony awans Fc Barcelony!!! IP: *.nat.student.pw.edu.pl 27.04.06, 18:59 No cóż, "Valdes nie próbował nawet bronić" On tak chyba zawsze się zachowuje :) Zawsze sram w gacie jak podają do niego albo (Broń Boże) ma wybijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietras Szpaku do boju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:52 Darek Szpakowski to profesjonalista w 100%. Zgadza się, że czasem popełni jakiś błąd czy gafę, ale to jest oczywiste że błąd musi popełnić. Przecież gdyby się nie mylił byłoby to nudne. On buduje nastrój, przekazuje swoje emocje. Jest najlepszy w swoim fachu i niech nikt nie mowi ze on nie potrafi komentowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ergiel A słyszałeś kiedyś profesjonalnych komentatorów? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 15:09 TO się nie wypowiadaj. Pooglądaj sobie zachodnią telewizję. Albo amerykańskie komentarze - z meczu nudnego jak flaki z olejem robią takie show, że nawet sekundę nie można przestać oglądać. A Szpakowski to stary komuch na posadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: A słyszałeś kiedyś profesjonalnych komentator IP: 80.50.251.* 27.04.06, 19:10 "A Szpakowski to stary komuch na posadzie" a komuch to cos zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qris Re: Szpaku do boju! IP: *.nat.student.pw.edu.pl 27.04.06, 19:01 Wspaniały, w 100% profesjonalny Szpakowski i jego "Ziuli", "Puziol", "O'Shej" i inni. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasiak Wy sie na niczym nie znacie. IP: *.53.220.203.acc16-dryb-mel.comindico.com.au 27.04.06, 15:01 To byl dziadowski mecz, ogladalem go bez wiekszego zainteresowania.Mysle jednak,ze Barcelona rozwali ten zakalcowaty Ars-anal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korner Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:51 Czy to ma byc liga mistrzow? Dwa mecze i zero bramek! Chrzanie taki interes. Specjalnie zorganizowalem sobie prace, zeby obejrzec oba mecze i obejrzalem jakies niemrawe snucie sie po boisku. W ogole w czterech polfinalowych meczach strzelono tylko 2 bramki! To antyfudbol! A wszyscy pieja, jaka ta Barcelona wspaniala, jaka wirtuozeria, otwarta gra itd. To samo o Milanie i Arsenalu. Guzik prawda. Mam nadzieje, ze chociaz w finale bedzie troche gry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:47 Jeśli dla ciebie ciekawy mecz to tylko taki w którym pada grad goli, to zacznij oglądać hokej i nie wypisuj bzdur publicznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser to jest skandaliczne sedziowanie, przegral futbol IP: *.his.uni.torun.pl 27.04.06, 17:03 bylem wczoraj za barca, ale rzygac mi sie chcial gdy sedzia nie uznal prawidlowej bramki szevy, to jest skandal, polfinal champs a tu sedziea decyduje kto ma awansowac, skandal dla mnie, wczoraj przegral futbol, powtarzam, chcialem by milan odpadl, ale nie w taki sposob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qris Re: to jest skandaliczne sedziowanie, przegral fu IP: *.nat.student.pw.edu.pl 27.04.06, 19:03 Ja wiem? Tam nie było faulu tylko spalony, realizator po prostu (a dałniasty Kołtoń razem z nim) zwracał uwagę na to że Puyol się przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy wolna europa IP: 80.50.251.* 27.04.06, 19:13 no kurde bele, czego nie zostales pilkarzem, czego milan cie nie kupil, i czego trzech goli wczoraj nie strzeliles? wypierdzielaj dziadu, ja se czekam tak na ten mecz i nawet gola przez ciebie nie zobaczylem, ty leniu ty ty, gagadku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:24 Barcelonie gratulujemy awansu :) s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuel Re: Barcelona - Milan na żywo! IP: *.ds12.agh.edu.pl 27.04.06, 20:28 ARTYKUŁ JEST STRONNICZY. Może w nagłówku autor mógł od razu napisać, że jest kibicem milanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to był dobry mecz cioły jesteście niektórzy :) IP: *.system.szczecin.pl 27.04.06, 21:25 dzien wczesniej villareal z arsenalem to było dziadostwo :) arsenal sie zamurował i zagrał kaszankę a barcelona miała sporo ładnych akcji, milan też nienajgorzej atakował szkoda że nie było bramek, ale jęczenie nad jedyną jedyną akcją jest żałosne, ja się smuciłem przez niestrzelenie karnego z 10 minut, tylko dlatego że arsenal powinien zostać ukarany za granie dziadostwa. wczoraj był dobry mecz, nic dziwnego że nawet świetne druzyny walczą w pólfinale tak żeby czasem nie stracić gola. oglądajcie te mecze bardziej obiektywnie... po co te nerwy :) a szpaku jest świetny. mam gdzieś jego błedy, po prostu się usmiecham wtedy :) że krzyczy ? tak, podnieca sie mocno i przesadza ale kiedy słyszę jego głos to wiem że będą wielkie emocje... on "robi" atmosferę widowiska :) Odpowiedz Link Zgłoś