Dodaj do ulubionych

Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ataku

• Gość: Junior [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Co to ku.. jest?? Totalna kompromitacja - dno i 5 metrów mułu!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.05.06, 19:30
        • przyladek.dobrej.nadziei Re: Totalna kompromitacja - dno i 5 metrów mułu!! 30.05.06, 19:33
          Dno, 5 metrów mułu i Janas :)
      • Gość: Gregi Re: janas ty zasrany kutas..e IP: *.dsl.teksavvy.com 30.05.06, 19:32
        A czy to już jest Mundial, palancie? Poczekaj ze swoimi opiniami na MS. Pewnie
        nie pamiętasz, ale zawsze przed MS dostawialismy baty i to od drużyn o wiele
        gorszych niż Kolumbia, np. 1974 tuż przed MS repra przegrała z Polonią Bytom.
      • Gość: ryszard Re: janas ty zasrany kutas..e IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 30.05.06, 19:59
        Co ty my na emigracji nie chcemy Janasa .Dudeka franka i Piechne Ugoscimy z
        przyjemnoscia.
    • Gość: barba rossa Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:29
      2:0... to juz wiem dlaczego Dudek nie jedzie...
    • Gość: Z Madrytu Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 30.05.06, 19:29
      Musza duzo trenowac aby strzelac bramki.
    • Gość: hipoliciak Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 30.05.06, 19:29
      czy ktos jeszcze ma watpliwosci ze pierwszym bramkarzem reprezentacji powinien
      byc Boruc?
      • Gość: :/ Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.autocom.pl 30.05.06, 19:32
        ja mam... powinien być nim dudek
        • Gość: drzoj Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:37
          zgoda
      • perski_dziadzio Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata 30.05.06, 19:35
        Gość portalu: hipoliciak napisał(a):

> czy ktos jeszcze ma watpliwosci ze pierwszym bramkarzem reprezentacji powinien
        > byc Boruc?

Ja nie mam najmniejszej wątpliwości, że obaj bramkarze powołani przez Janasa to
        jakieś pokurcze, które nie znalazłyby miejsca w reprezentacji Kałmucji (gdyby
        taka była)! .... Janas chciał być oryginalny. A oczami świecimy wszyscy.
        Wycofać TAKĄ reprezentację z MŚ! Dosyć wstydu najedliśmy się już dziś.
      • Gość: gabriel Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.chello.pl 30.05.06, 20:49
        jaki boruc ? no może gdyby wg.rozumowania janasa posadzić na ławce 2 bramkarzy z
        4 ligi to by sie czuł na tyle pewnie ,że może by nie wpuszczał takich szmat.
        jest nadzieja że janas połamie któremuś nogi ,żeby fifa dopuściła dudka . a
        swoją drogą ile funciaków będzie kosztować kuszczka ta szmata , no chyba że
        wezmą go do latającego cyrku monty pytona
    • Gość: Janas na kolana !! Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:29
      Janas na kolanach powinien isc pod dom Dudka i blagac go o wyjazd na
      mistrzostwa!!!! najpierw Boruc sie szeroka dupa zaklinowal pomiedzy slupkami i
      pilka sie wturlala do bramki a potem Kuszczak dal sie przelobowac wykopowi
      bramkarza z CALEGO boiska!!! to bedzie bramka roku na TV CALEGO swiata!!!!
    • Gość: sim.gishel jeleń wchodzi i żółta. dobrzeeeeeeeeeee IP: *.wroclaw.mm.pl 30.05.06, 19:30
      stawiam chłopakom po gorącym kubku knorr po meczu.
      • Gość: zenon co za głąby gwiżdżą na Kuszczaka??? IP: *.chello.pl 30.05.06, 19:31
        zamiast go wspomóc???
        • przyladek.dobrej.nadziei Re: co za głąby gwiżdżą na Kuszczaka??? 30.05.06, 19:32
          Gość portalu: zenon napisał(a):

> zamiast go wspomóc???

Po co go wspomagac? Odpowiedzialnosc wzial na siebie Janas! :)))
        • Gość: Prawdziwy Kibic To dwiżdżą palanty z Chorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:34
          Gdyby mecz był na nowym stadionie w Kielcach nasza reprezentacja miała by
          prawdziwy doping który by ją uskrzydlał a nie dołował. Beznadzieja. Wstyd mi za
          takich kibiców do przeszkadzają swojej drużynie i nie potrafią jej pomóc gdy
          tego najbardziej potrzebuje.
        • babka71 Re: co za głąby gwiżdżą na Kuszczaka??? 30.05.06, 19:37
          jak tak mozna gwizdać no ludzie polska gra a kuszczak to nasz facet!!!
      • Gość: JA PIE..!!!!!!! nie!!!!!!!!!!!!!!! ku.. co to ma być????????????? IP: *.chello.pl 30.05.06, 19:32
    • Gość: kris praca z Janasem grozi utrata formy IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 30.05.06, 19:32
      patrz->Kuszczak / normalnie Janas mial kadre na pare godzin to nie byl w stanie
      tyle zjebac co podczas tygodniowego zgrupowania
    • Gość: adam81w kuszczak jak przyrowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:32
      ech
      • babka71 Re: kuszczak jak przyrowski 30.05.06, 19:34
        NIc sie nie stało Kuszczak NIC sie nie STAŁO!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: rivo Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.chello.pl 30.05.06, 19:32
      kuszczak lol2 wysmienita interwencja buahahahah
      FABIANSKI number one!!!!!
      • Gość: sim.gishel janas wpuść koseckiego warzyche i leśniaka!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 30.05.06, 19:33
      • Gość: tt Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.06, 19:34
        a ja wierzylem w kuszczaka a tak dal dupy, to juz nawet bramka jurka z
        manchesterem nie byla taka szmatlawa, po mundialu jak ch...pozdro
      • Gość: Bobeer86@tlen.pl Nic sie nie stało..Ej Kuszczak nic sie nie stalo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:36
        Ludzie..wy kibicujecie Polsce czy innym reprezentacjom??Szkoda Kuszczaka..sezon
        mial dobry..i tutaj blad..kuriozalna bramka ze 120 metrow...bedzie pokazywany w
        internecie i na calym swiecie...:(Kuszczak Nic sie nie stalo ej Kuszczak Nic sie
        nie stalo!!

Ale nie spisujmy go na straty...mimo tej bramki..postawilbym go zamiast Boruca:)

POLSKA POLSKA POLSKA......DO BOJU DO BOJU!!!
        • babka71 Re: Nic sie nie stało..Ej Kuszczak nic sie nie st 30.05.06, 19:39
          POLSKA DO BOJU NO LUDZIE NIE GWIZDAJCIE TYLKO WALNIJCIE SIE W LEB!!!
          TAK BEDZIE NA MUNDIALU I CO BEDZIECIE GWIZDAC NA NASZEGO
          BRAMKARZA??????????????????????????????????
          • Gość: d rzoj Re: Nic sie nie stało..Ej Kuszczak nic sie nie st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:40
            Polska GOLA
        • tasman69 Re: Nic sie nie stało..Ej Kuszczak nic sie nie st 30.05.06, 21:12
          KUSZCZAK TRZYMAJ SIĘ !!!!! BORUC NA ŁAWĘ
        • Gość: grześ Re: Nic sie nie stało..Ej Kuszczak nic sie nie st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:37
          zgadzam się Kuszczak to dobry bramkarz (moim zdaniem pewniejszy od Boruca) i
          mam nadzieję że silny psychicznie a błędy zdarzają się każdemu... muszę też tym
          razem zgodzić się ze Szpakowskim - lepiej teraz niż na mś...

trzymaj się Tomek!!
    • Gość: kup pan cegle Z czym do ludzi.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.06, 19:33
      Pilka nozna, vel football, vel soccer, to taka gra, w ktora bawi sie caly swiat
      za wyjatkiem kraju, w ktorym- jak podaja historyczne zrodla rowniez dawniej sie
      bawiono, lecz w skutek zaniedban i beztroski od ponad cwierc wieku gra prawie
      nieznana, wystepujaca w formie szczatkowej. Oczywiscie niepoprawnym fantastom
      wydaje sie, ze w dalszym ciagu reprezentuja niezly poziom, ale w kregach
      fantastow to przeciez normalne.
      • Gość: ?????????????????? Wstyd, HAńba. Lament, Płacz, Tragedia !!! IP: *.chello.pl 30.05.06, 19:33
    • Gość: mizary Kuszczak - Puszczak :)))) IP: *.server.ntli.net 30.05.06, 19:33
    • Gość: rubk Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.chello.pl 30.05.06, 19:33
      Nie chce sie tego ogladac, poprostu dno... nie ma co komentowac postawy
      kuszczaka itd. sam mecz to jakas masakra, totalna pomylka, boje sie ze Janas
      bedzie musial zawisnac za taka postawe pilkarzy i dobor skladu
    • Gość: boszszsz Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.icpnet.pl 30.05.06, 19:33
      wszystkie telewizje świata do konca swych dni będą pokazywać Tomusia
      Kuszczaka...
      • sim.gishel grają jak na zajęciach z s-k-s'u heheheeheheh 30.05.06, 19:36
    • Gość: JPII ????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:34
      JANAS? CO? KOPYTKO!!!!!!!!
      • Gość: Ida Re: ????????????????????????????? IP: *.orange.pl 30.05.06, 19:39
        jestem kobieta i jestem kibicem- czyli trzymam za naszymi a nie pluje na lewo i
        na prawo. mieczaki, nie kibice. obrazili sie na trenera i caly swiat. PHI!!!
        • Gość: gaszcz portalu Re: ????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:24
          i ladnie. brawo dla kobiety-kibica.
        • kiczkok Re: ????????????????????????????? 30.05.06, 20:28
          powtarzam ogłoszenie. Wchodze w zakład z krzykaczami-pesymistami którzy
          twierdza ze Polska nie wyjdzie z grupy na mundialu. Stawiam 200 zł ze Polska
          wyjdzie z grupy. kkiczkok@tlen.pl
    • Gość: jaro _h_key Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:35
      janas jezeli cos osiagnie to tylko jakims dziwnym fartem.wyzucil ze skladu
      najlepszych zawodnikow.chcial nasladowac pana Kazimierza.ale jest pewna
      ruznica.pan Górski znal sie na pilce.teraz liczmy na farta bo dobraj druzyny i
      sensownego trenera to my nie mamy.ale fart juz sie chyba skonczyl po
      eliminacjach.i chyba polacy szybciutko do domu niestety.jak ja bm chcial sie
      mylic!!!!!!
      • Gość: ttt Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.stegny.2a.pl 30.05.06, 19:38
        jest pewna róznica. to sie pisze przez ó a nie u gamoniu
      • Gość: wybbborrrcaaa Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:15
        kuszczek może kandydować do polskiego sejmu - może i na prezydenta - od dziś
        cały świat go znaaa !!!!
        • tasman69 Dajcie spokój Kuszczakowi!!!!! 30.05.06, 21:18
          Dajcie mu spokój!!! Każdemu może się zdarzyć, tu nie Tomek Kuszczak jest winny,
          ani Dzidziuś Mila, ani Pinokio, ani nawet Wielki Myśliciel i Strateg Trenerski.
          Rozpieprzyć na cztery wiatry cały PZPN!!!!! NIK, ABW, CBŚ cholera wie jeszcze
          co, zaróbcie na siebie i zyskajcie przy okazji dozgonną wdzięczność
          zdesperowanych kibiców. Ministrze Ziobro!!!!! Zróba Pan coś z tym szambem
    • Gość: tekameka Janas zniszczył polska piłkę IP: *.koba.pl / *.koba.pl 30.05.06, 19:37
      szkoda
      • Gość: kup pan cegle Mylisz sie.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.06, 19:43
        Polska pilka w formacie miedzynarodowym nie istnieje juz od lat
        osiemdziesiatych i Janas jest tylko kontynuatorem nieudolnosci swoich
        poprzednikow. Wydanie krajowe tzw, podworkowe, to forma lokalnej rozrywki dla
        niewybrednych tlumow, nie majaca wiele wspolnego z footballem.
    • Gość: adam81w Mimo wszystko jak ja nienawidze komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:37
      Tvp tego Sz . zauwazyliscie ze on od 46 minuty zaczal rozliczac mecz . teraz 78
      minuta a ten ... mowi jakby mecz juz sie skonczyl i nie moglibysmy wygrac
      nawet , tylko 3 bramki . wiem ze to trudne ale mozliwe
      • Gość: ja Re: Mimo wszystko jak ja nienawidze komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:46
        a może to szpak jest jakiś trefny odkąd on jeździ na MŚ z reprezentacją ci nic
        nie pokazują:D
    • Gość: 3xm Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:38
      Nie wiem czy Frankowski z Dudkiem cokolwiek by tutaj pomogli. Takie gdybanie dla gdybania. Zwlaszcza Frankowski bez formy i Dudtek ie grajacy przez 12 misiecy w zadnym waznym meczu. Ale forma i taktyka jest BEZNADZIEJNA. Potrzeba cudu przez te 9 dni by cokolwiek z tego bylo. I obrona, i pomoc i atak i bramkarze jakby nic nie robili w tej Szwajcarii.
      Komentatorzy dostosowali sie do poziomu druzyny.
    • Gość: 12345 Oni nie powinni miec orłów na koszulkach IP: *.chello.pl 30.05.06, 19:38
      tylko kaczory.To ten poziom.
      • Gość: Ryszard Re: Oni nie powinni miec orłów na koszulkach IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 30.05.06, 20:12
        Odwal sie od Kaczorow .Gumowa powojenna komunistyczna inteligencja jest twoim
        drogowskazem .
      • Gość: keram Re: Oni nie powinni miec orłów na koszulkach IP: 217.15.107.* 30.05.06, 20:21
        Brawo za trafną uwagę
    • Gość: zenek Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:38
      Janas franka nie powolał i teraz będzie dostawał baty bo rasiak nadaje sie
      tylko na wyspy owcze w piłce na promowaniu swoich daleko się nie pojedzie
      • Gość: fatality Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.e-wro.net.pl 30.05.06, 19:39
        głupie Hanysy dopingują Kolumbię.. Chorzów już dla mnie nie istnieje..
        • Gość: Marek Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:46
          Dopinguja tych, którzy grają z sensem! A wcześniej skandowali Dudek, Dudek i
          Franek z oczywistych powodów! Na mistrzostwach będę kibicował naszej drużynie,
          ale teraz trzeba przyznać, że tak źle dobrany skład i fatalna forma nie
          zasługuje na doping! Wydaje mi się, że w Warszawie czy Poznaniu też kibicowano
          by w takim meczu lepszej drużynie. Mo i oza tym druzynie bez Rasiaka, widzę co
          ten cieć robi na boisku!
          • Gość: Doman Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 30.05.06, 21:07
            Wydaje ci się...
    • sim.gishel Martinez moim 90metrowym bohaterem 30.05.06, 19:38
    • Gość: Z Madrytu Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 30.05.06, 19:39
      Hujowo ale bojowo
      • Gość: gość Żurawski potrzebuje Franka!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bchsia.telus.net 30.05.06, 19:40
        a nie Rasiaka
      • Gość: ?????????????????? ???????????Piłkarze?????????????? ???? IP: *.chello.pl 30.05.06, 19:41
    • Gość: pontom zachowanie kibiców - żenada IP: *.aster.pl 30.05.06, 19:40
      to jest następny powód żeby nie odbywały się żadne mecze na śląskim, bez pomocy
      kibiców jest im wszystkim jeszcze trudniej, tutaj się zgadzam z Mielcarskim
      • mulla_komar Re: zachowanie kibiców - żenada 30.05.06, 19:42
        Bardzo im trudno, jakby kibice byli lepsi to moze nie padla by bramka z 90
        metrow. Nie wiem jak mozna krytykowac kivbicow za to ze wyrazaja swoje
        zazenowanie ze stracili pieniadze na taka ch.joze.
      • Gość: ida Re: zachowanie kibiców - żenada IP: *.orange.pl 30.05.06, 19:47
        BRZYDZE SIE TAKIMI KIBICAMI.
        • Gość: józik Re: zachowanie kibiców - żenada IP: *.chello.pl 30.05.06, 20:12
          A ja głupotą, pętaku!
        • mulla_komar Re: zachowanie kibiców - żenada 30.05.06, 20:22
          Czego chcesz? Jak kupisz trefny towar to nie idziesz z reklamacja? Ile
          kosztowaly bilety? Ja gram w pilke ze darmo a kibice zobaczyliby znacznie wieej
          motywacji i zaangazowania!!!
          Bramkarz gapa!!!
        • tasman69 Re: zachowanie kibiców - żenada 30.05.06, 21:26
          Gość portalu: ida napisał(a):

> BRZYDZE SIE TAKIMI KIBICAMI.

Ida!! Co Jest???!!! Łańcuch Ci się poluzował, że z kuchni do telewizyjnego się
          dopchałaś??? Zajmij się Kobieto swoimi paznokciami lepiej
      • Gość: Marvin Re: zachowanie kibiców - żenada IP: *.chello.pl 30.05.06, 20:14
        zgadzam się!! w Chorzowie nie znają starego powiedzenia kibiców "Dumni ze
        zwycięstwa, wierni po porażce"
        • mulla_komar Re: zachowanie kibiców - żenada 30.05.06, 20:25
          Moze nie sa "psami" zeby byc wiernymi niezaleznie od okolicznosci. Moze oni sie
          szanuja! Lepsi sa kibice, ktorzy wyraza swaja dezaprobate za fuszerke niz tacy
          co beda klaskac niezaleznie "czy sie stoi czy sie lezy". Wiernosc sie nie "nalezy".
      • tasman69 Re: zachowanie kibiców - żenada 30.05.06, 21:24
        Gość portalu: pontom napisał(a):

> to jest następny powód żeby nie odbywały się żadne mecze na śląskim, bez
        pomocy
        > kibiców jest im wszystkim jeszcze trudniej, tutaj się zgadzam z Mielcarskim

No tak, to rzeczywiście jest powód, żeby nie grać na Śląskim, A BYŁEŚ NA TYM
        STADIONIE NA MECZU CHOĆ JEDEN RAZ???!!! Liściu będzie miał powody aby następne
        spotkania reprezentacji odbywały się na stadionie RTTS Rh+-Kosmos Ostrołęka
    • Gość: hm [...] IP: *.jmdi.pl 30.05.06, 19:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: robol Drużyna taka jak 4 RP ;))) IP: *.e-wro.net.pl 30.05.06, 19:41
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka