Gość: Mariusz M Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: 212.244.168.* 30.05.06, 23:18 Dno to chyba mało powiedziane !!! To poprostu tragedia ! Boruc i Kuszczak w bramce, to kolejny niewypał! Ale cóż - JANOSIK góra, a kibice ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotb Kibice to wstyd! IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 23:19 Reprezentacja dała ciała,ale kibice to już prawdziwy wstyd. Czy polscy kibice wiedzą co to doping? Prawdziwy kibic jest ze swoją drużyną na dobre i na złe. Jak szydzi z niej gdy przegrywa to nie ma prawa cieszyć się także z jej ewentualnych sukcesów.Chyba,że jest zakłamanym hipokrytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jestem A ja nie będę się umartwiać IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 23:27 Mam prostą zasadę - płacę to wymagam, nie podoba mi się to gwiżdżę. Mam gdzieś prelekcje "że prawdziwy kibic to to czy tamto". Jak ja pie...dolę swoją robotę to nie oczekuję głaskania po główce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotb Re: A ja nie będę się umartwiać IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 23:40 Przynajmniej wiadomo,że nie jesteś kibicem,tylko oglądaczem.Jak chcesz,żeby było pięknie i przyjemnie to oglądaj talk-showy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jestem Re: A ja nie będę się umartwiać IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.06, 00:01 Jak będę chciał obejrzeć żenadę to sobie pójdę na jakąś okręgówkę, przynajmniej nie będzie zadęcia na "wielką reprezentacyjną piłkę". Nie rozumiem dlaczego ma nie być pięknie? Mam być również "kibicem kina" i dopingować aktorów partolących robotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.chello.pl 30.05.06, 23:25 nie lam sie Tomek! Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Dudek takich szmat chyba by nie puścił ! 30.05.06, 23:27 Janas ,ukamieniują cię po mistrzostwach (I rundzie).Spieprzaj z Niemiec np. na Grenlandię(tam w piłę nie grają). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.gorzow.mm.pl 30.05.06, 23:31 ta zniewaga conajmniej wyjścia z grupy wymaga, no przesadzili chłopaki w tym meczu, jak można sobie dać w taki sposób strzelić gola?? jeśli będą tak grać na mistrzostwach to ja chyba zmienię obywatelstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benedykta Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:40 jebac takich kibicow... mam nadzieje ze ci ktorzy odstawili cyrk nie beda ogladac mistrzostw bo nie zasluguja zeby kibicowac reprezentacji. Niech lepiej kibicuja Brazylii to przynajmniej pewniak, a do prawdziwych kibicow.. gdyby nie kiksy golkiperow to bylo by 1:0 moze remis. Wiec czy naprawde zagralismy tak slabo ? Jeszcze raz wypad sezonowi kibice, choragiewek kadra nie potrzebuje. ps. lepszy rasiak ktory strzela bramki w 2 lidze, niz frankowski ktory nie pamieta juz co to znaczy trafic do siatki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur76 Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.e-wro.net.pl 30.05.06, 23:49 Ludzie,po co te nerwy!Zapomnieliscie jaki byl szczytny cel meczu...DOCHOD ZOSTANIE PRZEZNACZONY DLA OFIAR I ICH RODZIN POSZKODWANYCH W KATOWICKIEJ TRAGEDII!!!I jesli czytam,ze taki Jacek Bak mowi,ze Stadion Slaski jest dobry na koncerty,to chyba kompletnie postradal zmysly i zapomnial o tej inicjatywie!Ja mam z kolei wrazenie,ze stadiony w Katarze sa dobre dla emerytow i rencistow... Wynik-jest nieistotny!I tak wygramy z Ekwadorem,ale dlaczego GRALISMY NA KOSZULKACH Z NAZWISKAMI ZACZYANAJACYMI SIE Z MALEJ LITERY???!!!CZYZBYSMY WZOROWALI SIE NA HOLENDRACH???!!!!FATALNIE TO BYLADALO!!POZDRAWIAM!POLSKA!WIERZE W WAS! PS.w meczu z Chorwacja kontuzje odniesie Giza i Janas powola na jego miejsce Frankowskiego?Marzenia?!Nie-informacja od Leppera:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: 212.2.167.* 30.05.06, 23:52 janas ma gębe jak stary rolnik z najgorszej wiochy ,co zna się tylko na trzodzie , założe sie ze IQ nie przekracza 50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane tak Rasiak znowu pokazał klasę IP: *.compower.pl 31.05.06, 00:48 dzięki jego bramkom w II lidze mamy +3 punkty na MŚ dodam do Twojej wypowiedzi, że pseudofachowcy jak Ty też są tej reprezentacji zbędni szkodniki zamilknijcie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:35 pie..sie, bucu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,... Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:49 jakim wczorajszym meczu? przeciez mecz odbyl sie dzis!! chyba ze gdzies mi amba wciela dzien z zyciorysu ;) co do komentarzu, to prawda. mecz byl do niczego. potwierdza to tylko fakt, ze jesli ekwador czy kostaryka nam sie nie podloza to mozemy zapomniec o wyjsciu z grupy. gdzie jest franek???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zary Dudek z Frankowskim nie będą żałowali że ich brak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.06, 23:57 na MS w Niemczech. Dostaniemy tam takie lanie od Slazakow w reprezentacji Niemiec czyli Podolskiego i Klose, ze zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ten mecz to porażka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:20 NASI GRALI FATALNIE!!!! To była ŻENADA!!!! Nie czepiajcie się Ślązaków,bo na meczu byli kibice z całej Polski,nawet znad morza! Ja jestem z Poznania. I podobały mi się okrzyki " Jurek Dudek" i "Gdzie jest Franek?"!!!! Kolumbii słusznie należały sie brawa,bo byli O DWIE KLASY LEPSI! A czarę goryczy przelał gol strzelony naszym przez BRAMKARZA!!!! Nie wściekajcie się na kibiców,bo nasze gwiazdy zarabiają gruba kasę za grę,zażądali nawet większych premii,ja pytam - ZA CO???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike V I D E O IP: *.acn.waw.pl 31.05.06, 00:32 www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8 Miłego relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike V I D E O IP: *.acn.waw.pl 31.05.06, 00:31 www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro O Jezu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:48 To już nie jest dramat,to jest TRAGEDIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek70 Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.elektrosat.pl 31.05.06, 00:40 Pamiętaj,że wszystko zacznie się dopiero w niemczech... My polacy zawsze byliśmy słabi psychicznie, jakieś tremy mieliśmy itp. Bierzmy przykład od niemców. Ot taki Lehmann, też wtopił, ale już z pewnością ma się dobrze. Głowa do góry i walcz do upadłego... A my kibice Ci wybaczymy, nawet jak nic z tego nie wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
teresapciuch Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata 31.05.06, 00:44 NO PIĘKNY MECZ WRECZ HISTORYCZNY!!! BRAMKA STRZELONA Z ODLEGŁOSCI 1OOM TO NAPRAWDE WYCZYN NASZ I KOLUMBICZYKOW. A NAJLEPSZE W TYM WSZYSTKIM ZE TE NASZE POKRAKI, SPEDZAJA TYLE CZASU W SZWAJCARI, BO TO TYLKO ZEBY UDOWODNIC ZE NIE WARCI SA ANI JEDNEJ ZLOTOWKI KTORA NA TO POSZLA. WSTYD PRZED POLSKA I SWIATEM. ALE SLAWE ZDOBYWA SIE WIELKIMI CZYNAMI LUB TAKIMI JAK NASZE "ORLY" .SZKODA SLOW NIECH JADA NA MUDIAL ALE ZA SWOJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel gol bramkarza w necie IP: *.cable.ubr05.edin.blueyonder.co.uk 31.05.06, 00:59 czy klip z golem bramkarza jest do zobaczenia gdzies na necie? niestety nie mam dostepu do polskiej TV a umieram z ciekawosci jak to sie moglo stac. bardzo bede wdzieczny za jakiegos linka do klipu video. mimo wszystko patrze z optymizmem w przyszlosc, pamietajmy ze grecja przegrala z polska w swoim ostatnim sprawdzianie przed euro 2004 a potem wiadomo co bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.06, 01:03 Najkrótszy kawał swiata - "Polaka Gola" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasza11.pl Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:28 jak mozecie pomóżci mi to przetestować bo nasza 11 gra tak tragicznie, że boję się ze nie zdąże ze startem zanim ktoś ich wszystkich pogoni............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Z Czym Na Mundial? Z Pijackimi Gebami i Wyrostkami IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.05.06, 01:48 Sam margines tylko jedzie zeby sie wyzyc no bo u siebie juz nagnoili i teraz trzeba szukac nowego terenu. Nic tylko lac i patrzec jak sie krew leje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFALL Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.cable.mindspring.com 31.05.06, 01:55 ludzie ja naprawde nie wiem czego my do tych Niemiec jedziemy chyba tylko po to zeby nam dupe lojono i zeby jej dawac kazdemu jak to robimy od dawna szok i wstyd.Brawo trenerze!!!Brawo chlopaki tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARECKI Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: 195.160.252.* 31.05.06, 02:46 NIE MAMY PO CO JECHAĆ NA MUNDIAL NIE WYJDZIEMY Z GRUPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giba Janas lecz się IP: *.icpnet.pl 31.05.06, 03:29 Janas wypomina gole puszczone przez Dudka. Janas puknij sie w łeb, co nas obchodzą gole które tracił Liverpool, nas obchodzi polska reprezentacja. Dwie bramki zawalili bramkarze co oczywiście nie odciąża całej drużyny. Zagraliśmy beznadziejnie, wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolumbia! Re: Janas lecz się IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.05.06, 06:59 Święta racja. Janas musi się leczyć. Kuszczak niech idzie motyle łapać a nie piłkę. Boruc przy tym strzale nie miał szans, bo piłka zmieniła tor lotu. A reszta kadry gra jakby chciałaa , nie mogła. Oni grają dla pieniędzy, bo i tak jak nawet przegrają to zarobią troche kasy! Im się niechce grać! A na końcu meczu wszyscy kibice kibicowali Kolumbi! OLE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Zurawski? IP: *.dyn.optonline.net 31.05.06, 05:03 A to Zurawski juz jest z kadra? A mnie sie wydawalo, ze wczasy mial wykupione wczesniej. Wrocil??? To ile bramek nastrzelal szwajcarskim amatorom? A w meczu z Kolumbia? Panowie, opie..nalezy sie kazdemu, albo nikomu. Boruc wdepnal w kupe i to niekoniecznie na samej murawie boiska. Kuszczakowi mozna pomoc, albo usilnie starac sie go zniszczyc. Poki co, to slysze tylko ujadanie sfory kundli, ktorej ton nadaje kilka osiedlowych burkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Stwórzcie warunki a dopiero później wymagajcie!!! IP: *.cable.mindspring.com 31.05.06, 05:51 Najpierw zbudujcie w szkołach i na podwórkach porządne boiska takie jak na zachodzie, uczcie dzieci techniki zamiast biegania, a dopiero później wymagajcie wyników. W Polsce nie ma podstaw do tego, aby rozwinąć się na dobrego piłkarza. Nie ma boisk, a jak są to zwykła ziemia porośnięta kępami trawy, nie ma dobrych szkółek, a te co są uczą tylko biegać wokół boiska, więc w rezultacie później ci lepsi grają z nami w dziada. Wymagać to Polacy potrafią, ale żeby stworzyć odpowiednie warunki do rozwoju to o tym się zapomina. Myślicie, że dlaczego USA w tak krótkim czasie przerosło Polskę piłkarsko? Bo tam mają boiska i odpowiednie szkolenia pod okiem dobrych trenerów, a w Polsce nie ma nic, tylko ciągłe wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic12 Re: Stwórzcie warunki a dopiero później wymagajci IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.05.06, 07:06 Wymagania ze strony pazernych patałachów piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 pomimo wszystko dla mnie to jest niepojete, 31.05.06, 07:19 by w 36 milionowym kraju, gdzie tradycje pilkarskie siegaja kilku pokolen wstecz, nie mozna bylo znalezc 11 ludzi, ktorzy pilke potrafia kopac!! skad te patalachy sie wziely?? myslisz, ze w Kolumbii oni tam maja swietne warunki? maja cos innego-swietna MOTYWACJE-albo jestes dobrym pilkarzem, albo zbierasz koke. a u nas cholera za dobrze maja-moze zamiast treningu w Szwajcarii do kamieniolomow by ich przegonic, by krzepy i kondycji, lecz przede wszystkim pokory wzgledem swoich kibicow nabrali...ech, szkoda gadac. za kilka dni rodze synka i martwilam sie ze meczu z Ekwadorem nie zobacze. teraz wcale juz nie zaluje... Panowie, WSTYD!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Wypuścili cię już z psychiatryka??? IP: *.zeo / *.zeo.pl 31.05.06, 07:04 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:23 Caly czas mowie zeby przestac wydawac pieniadze na tych partaczy i przeznaczyc je np. na domy dziecka. Pilka nozna w Polsce to fikcja juz od kilku lat. Jakies tam sukcesy zdobyte fartem, a generalnie zenada. Nadete pilkarskie "gwiazdy" prezace muskuly w gebie, ale jak przychodzi co do czego to im nogi miekna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje na nich Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.zchpolice.com 31.05.06, 07:34 pewnie chlali w Szwajcarii na tym grillu (pztrz zatrucie Smoparka) i nie mieli sił biegać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia_14L Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:40 To Co wczoraj zrobił Janas to koszmar! I Boruc i Kuszczak grać nie umią! Gdazie jest Dudek!... ...Janasowi dziękujemy!... Gdyby rgał Franek zdobywca bramek i Dudek napewno byśmy nie przegrali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-Ślązak-Kibic Wiocha to była na boisku. Brawo Kibice. Dlaczego IP: 83.16.100.* 31.05.06, 07:41 kibicować takim patałachom.Jednego żal, że Kolumbia nie wygrała 3:0. Kolumbii gratuluję zwycięstwa!!! OLE OLE OLE Odpowiedz Link Zgłoś