Dodaj do ulubionych

Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ataku

• Gość: Mariusz M Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: 212.244.168.* 30.05.06, 23:18
      Dno to chyba mało powiedziane !!! To poprostu tragedia ! Boruc i Kuszczak w
      bramce, to kolejny niewypał! Ale cóż - JANOSIK góra, a kibice ????
    • Gość: Kotb Kibice to wstyd! IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 23:19
      Reprezentacja dała ciała,ale kibice to już prawdziwy wstyd. Czy polscy kibice wiedzą co to doping? Prawdziwy kibic jest ze swoją drużyną na dobre i na złe. Jak szydzi z niej gdy przegrywa to nie ma prawa cieszyć się także z jej ewentualnych sukcesów.Chyba,że jest zakłamanym hipokrytą.
      • hatroha Re: Kibice to wstyd! 30.05.06, 23:21
        Górski gra w tenisa
      • Gość: Taki jestem A ja nie będę się umartwiać IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 23:27
        Mam prostą zasadę - płacę to wymagam, nie podoba mi się to gwiżdżę. Mam gdzieś
        prelekcje "że prawdziwy kibic to to czy tamto". Jak ja pie...dolę swoją robotę
        to nie oczekuję głaskania po główce
        • Gość: Kotb Re: A ja nie będę się umartwiać IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 23:40
          Przynajmniej wiadomo,że nie jesteś kibicem,tylko oglądaczem.Jak chcesz,żeby było pięknie i przyjemnie to oglądaj talk-showy.
          • Gość: taki jestem Re: A ja nie będę się umartwiać IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.06, 00:01
            Jak będę chciał obejrzeć żenadę to sobie pójdę na jakąś okręgówkę, przynajmniej
            nie będzie zadęcia na "wielką reprezentacyjną piłkę".
            Nie rozumiem dlaczego ma nie być pięknie?
            Mam być również "kibicem kina" i dopingować aktorów partolących robotę?
    • Gość: bat Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.chello.pl 30.05.06, 23:25
      nie lam sie Tomek!
    • ezpa7z9 Dudek takich szmat chyba by nie puścił ! 30.05.06, 23:27
      Janas ,ukamieniują cię po mistrzostwach (I rundzie).Spieprzaj z Niemiec np. na
      Grenlandię(tam w piłę nie grają).
    • Gość: jacek Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.gorzow.mm.pl 30.05.06, 23:31
      ta zniewaga conajmniej wyjścia z grupy wymaga, no przesadzili chłopaki w tym
      meczu, jak można sobie dać w taki sposób strzelić gola??
      jeśli będą tak grać na mistrzostwach to ja chyba zmienię obywatelstwo
    • marcowsky Katastrofa!polski zespol to titanic! 30.05.06, 23:32
    • Gość: benedykta Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:40
      jebac takich kibicow... mam nadzieje ze ci ktorzy odstawili cyrk nie beda
      ogladac mistrzostw bo nie zasluguja zeby kibicowac reprezentacji. Niech lepiej
      kibicuja Brazylii to przynajmniej pewniak, a do prawdziwych kibicow.. gdyby nie
      kiksy golkiperow to bylo by 1:0 moze remis. Wiec czy naprawde zagralismy tak
      slabo ? Jeszcze raz wypad sezonowi kibice, choragiewek kadra nie potrzebuje.
      ps. lepszy rasiak ktory strzela bramki w 2 lidze, niz frankowski ktory nie
      pamieta juz co to znaczy trafic do siatki...
      • Gość: artur76 Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.e-wro.net.pl 30.05.06, 23:49
        Ludzie,po co te nerwy!Zapomnieliscie jaki byl szczytny cel meczu...DOCHOD ZOSTANIE PRZEZNACZONY DLA OFIAR I ICH RODZIN POSZKODWANYCH W KATOWICKIEJ TRAGEDII!!!I jesli czytam,ze taki Jacek Bak mowi,ze Stadion Slaski jest dobry na koncerty,to chyba kompletnie postradal zmysly i zapomnial o tej inicjatywie!Ja mam z kolei wrazenie,ze stadiony w Katarze sa dobre dla emerytow i rencistow...
        Wynik-jest nieistotny!I tak wygramy z Ekwadorem,ale dlaczego GRALISMY NA KOSZULKACH Z NAZWISKAMI ZACZYANAJACYMI SIE Z MALEJ LITERY???!!!CZYZBYSMY WZOROWALI SIE NA HOLENDRACH???!!!!FATALNIE TO BYLADALO!!POZDRAWIAM!POLSKA!WIERZE W WAS! PS.w meczu z Chorwacja kontuzje odniesie Giza i Janas powola na jego miejsce Frankowskiego?Marzenia?!Nie-informacja od Leppera:-)
      • Gość: x Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: 212.2.167.* 30.05.06, 23:52
        janas ma gębe jak stary rolnik z najgorszej wiochy ,co zna się tylko na
        trzodzie , założe sie ze IQ nie przekracza 50
      • Gość: kane tak Rasiak znowu pokazał klasę IP: *.compower.pl 31.05.06, 00:48
        dzięki jego bramkom w II lidze mamy +3 punkty na MŚ dodam do Twojej wypowiedzi,
        że pseudofachowcy jak Ty też są tej reprezentacji zbędni szkodniki zamilknijcie
        lepiej
      • Gość: kol@ Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:35
        pie..sie, bucu..
    • Gość: ,... Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:49
      jakim wczorajszym meczu? przeciez mecz odbyl sie dzis!! chyba ze gdzies mi amba
      wciela dzien z zyciorysu ;) co do komentarzu, to prawda. mecz byl do niczego.
      potwierdza to tylko fakt, ze jesli ekwador czy kostaryka nam sie nie podloza to
      mozemy zapomniec o wyjsciu z grupy. gdzie jest franek???!!!
      • Gość: zary Dudek z Frankowskim nie będą żałowali że ich brak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.06, 23:57
        na MS w Niemczech. Dostaniemy tam takie lanie od Slazakow w reprezentacji
        Niemiec czyli Podolskiego i Klose, ze zobaczycie.
    • Gość: ja Ten mecz to porażka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:20
      NASI GRALI FATALNIE!!!! To była ŻENADA!!!! Nie czepiajcie się Ślązaków,bo na
      meczu byli kibice z całej Polski,nawet znad morza! Ja jestem z Poznania. I
      podobały mi się okrzyki " Jurek Dudek" i "Gdzie jest Franek?"!!!! Kolumbii
      słusznie należały sie brawa,bo byli O DWIE KLASY LEPSI! A czarę goryczy przelał
      gol strzelony naszym przez BRAMKARZA!!!! Nie wściekajcie się na kibiców,bo nasze
      gwiazdy zarabiają gruba kasę za grę,zażądali nawet większych premii,ja pytam -
      ZA CO????
      • Gość: Mike V I D E O IP: *.acn.waw.pl 31.05.06, 00:32
        www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8
        Miłego relaksu.
    • Gość: Mike V I D E O IP: *.acn.waw.pl 31.05.06, 00:31
      www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8
      • Gość: aro O Jezu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:48
        To już nie jest dramat,to jest TRAGEDIA!!!!
    • Gość: witek70 Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.elektrosat.pl 31.05.06, 00:40
      Pamiętaj,że wszystko zacznie się dopiero w niemczech...
      My polacy zawsze byliśmy słabi psychicznie, jakieś tremy mieliśmy itp. Bierzmy
      przykład od niemców. Ot taki Lehmann, też wtopił, ale już z pewnością ma się
      dobrze. Głowa do góry i walcz do upadłego... A my kibice Ci wybaczymy, nawet
      jak nic z tego nie wyjdzie...
    • teresapciuch Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata 31.05.06, 00:44
      NO PIĘKNY MECZ WRECZ HISTORYCZNY!!! BRAMKA STRZELONA Z ODLEGŁOSCI 1OOM TO NAPRAWDE WYCZYN NASZ I KOLUMBICZYKOW. A NAJLEPSZE W TYM WSZYSTKIM ZE TE NASZE POKRAKI, SPEDZAJA TYLE CZASU W SZWAJCARI, BO TO TYLKO ZEBY UDOWODNIC ZE NIE WARCI SA ANI JEDNEJ ZLOTOWKI KTORA NA TO POSZLA. WSTYD PRZED POLSKA I SWIATEM. ALE SLAWE ZDOBYWA SIE WIELKIMI CZYNAMI LUB TAKIMI JAK NASZE "ORLY"
      .SZKODA SLOW NIECH JADA NA MUDIAL ALE ZA SWOJE!!!

• Gość: majkel gol bramkarza w necie IP: *.cable.ubr05.edin.blueyonder.co.uk 31.05.06, 00:59
      czy klip z golem bramkarza jest do zobaczenia gdzies na necie? niestety nie mam dostepu do polskiej TV a umieram z ciekawosci jak to sie moglo stac. bardzo bede wdzieczny za jakiegos linka do klipu video. mimo wszystko patrze z optymizmem w przyszlosc, pamietajmy ze grecja przegrala z polska w swoim ostatnim sprawdzianie przed euro 2004 a potem wiadomo co bylo :)
    • Gość: larry Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.06, 01:03
      Najkrótszy kawał swiata - "Polaka Gola"
    • Gość: nasza11.pl Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:28
      jak mozecie pomóżci mi to przetestować bo nasza 11 gra tak tragicznie, że boję
      się ze nie zdąże ze startem zanim ktoś ich wszystkich pogoni...............
    • Gość: Gość Z Czym Na Mundial? Z Pijackimi Gebami i Wyrostkami IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.05.06, 01:48
      Sam margines tylko jedzie zeby sie wyzyc no bo u siebie juz nagnoili i teraz
      trzeba szukac nowego terenu. Nic tylko lac i patrzec jak sie krew leje.....
    • Gość: RAFALL Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.cable.mindspring.com 31.05.06, 01:55

ludzie ja naprawde nie wiem czego my do tych Niemiec jedziemy chyba tylko po
      to zeby nam dupe lojono i zeby jej dawac kazdemu jak to robimy od dawna szok i
      wstyd.Brawo trenerze!!!Brawo chlopaki tak trzymac!!!
    • Gość: MARECKI Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: 195.160.252.* 31.05.06, 02:46
      NIE MAMY PO CO JECHAĆ NA MUNDIAL NIE WYJDZIEMY Z GRUPY

• Gość: giba Janas lecz się IP: *.icpnet.pl 31.05.06, 03:29
        Janas wypomina gole puszczone przez Dudka. Janas puknij sie w łeb, co nas
        obchodzą gole które tracił Liverpool, nas obchodzi polska reprezentacja. Dwie
        bramki zawalili bramkarze co oczywiście nie odciąża całej drużyny. Zagraliśmy
        beznadziejnie, wszyscy!
        • Gość: Kolumbia! Re: Janas lecz się IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.05.06, 06:59
          Święta racja. Janas musi się leczyć. Kuszczak niech idzie motyle łapać a nie piłkę. Boruc przy tym strzale nie miał szans, bo piłka zmieniła tor lotu. A reszta kadry gra jakby chciałaa , nie mogła. Oni grają dla pieniędzy, bo i tak jak nawet przegrają to zarobią troche kasy! Im się niechce grać! A na końcu meczu wszyscy kibice kibicowali Kolumbi! OLE!!!
    • Gość: ja Zurawski? IP: *.dyn.optonline.net 31.05.06, 05:03
      A to Zurawski juz jest z kadra? A mnie sie wydawalo, ze wczasy mial wykupione
      wczesniej. Wrocil??? To ile bramek nastrzelal szwajcarskim amatorom? A w meczu
      z Kolumbia?
      Panowie, opie..nalezy sie kazdemu, albo nikomu. Boruc wdepnal w kupe i to
      niekoniecznie na samej murawie boiska. Kuszczakowi mozna pomoc, albo usilnie
      starac sie go zniszczyc. Poki co, to slysze tylko ujadanie sfory kundli,
      ktorej ton nadaje kilka osiedlowych burkow.
    • Gość: Kefir Stwórzcie warunki a dopiero później wymagajcie!!! IP: *.cable.mindspring.com 31.05.06, 05:51
      Najpierw zbudujcie w szkołach i na podwórkach porządne boiska takie jak na
      zachodzie, uczcie dzieci techniki zamiast biegania, a dopiero później wymagajcie
      wyników. W Polsce nie ma podstaw do tego, aby rozwinąć się na dobrego piłkarza.
      Nie ma boisk, a jak są to zwykła ziemia porośnięta kępami trawy, nie ma dobrych
      szkółek, a te co są uczą tylko biegać wokół boiska, więc w rezultacie później ci
      lepsi grają z nami w dziada. Wymagać to Polacy potrafią, ale żeby stworzyć
      odpowiednie warunki do rozwoju to o tym się zapomina. Myślicie, że dlaczego USA
      w tak krótkim czasie przerosło Polskę piłkarsko? Bo tam mają boiska i
      odpowiednie szkolenia pod okiem dobrych trenerów, a w Polsce nie ma nic, tylko
      ciągłe wymagania.
      • Gość: kibic12 Re: Stwórzcie warunki a dopiero później wymagajci IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.05.06, 07:06
        Wymagania ze strony pazernych patałachów piłkarzy.
      • liwilla1 pomimo wszystko dla mnie to jest niepojete, 31.05.06, 07:19
        by w 36 milionowym kraju, gdzie tradycje pilkarskie siegaja kilku pokolen
        wstecz, nie mozna bylo znalezc 11 ludzi, ktorzy pilke potrafia kopac!! skad te
        patalachy sie wziely?? myslisz, ze w Kolumbii oni tam maja swietne warunki? maja
        cos innego-swietna MOTYWACJE-albo jestes dobrym pilkarzem, albo zbierasz koke. a
        u nas cholera za dobrze maja-moze zamiast treningu w Szwajcarii do
        kamieniolomow by ich przegonic, by krzepy i kondycji, lecz przede wszystkim
        pokory wzgledem swoich kibicow nabrali...ech, szkoda gadac. za kilka dni rodze
        synka i martwilam sie ze meczu z Ekwadorem nie zobacze. teraz wcale juz nie
        zaluje... Panowie, WSTYD!!!!!!
    • Gość: S Wypuścili cię już z psychiatryka??? IP: *.zeo / *.zeo.pl 31.05.06, 07:04
      ...
    • Gość: aro Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:23
      Caly czas mowie zeby przestac wydawac pieniadze na tych partaczy i przeznaczyc
      je np. na domy dziecka. Pilka nozna w Polsce to fikcja juz od kilku lat. Jakies
      tam sukcesy zdobyte fartem, a generalnie zenada. Nadete pilkarskie "gwiazdy"
      prezace muskuly w gebie, ale jak przychodzi co do czego to im nogi miekna.
    • Gość: leje na nich Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.zchpolice.com 31.05.06, 07:34
      pewnie chlali w Szwajcarii na tym grillu (pztrz zatrucie Smoparka) i nie mieli
      sił biegać
    • Gość: Martusia_14L Re: Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:40
      To Co wczoraj zrobił Janas to koszmar!
      I Boruc i Kuszczak grać nie umią!
      Gdazie jest Dudek!...
      ...Janasowi dziękujemy!...
      Gdyby rgał Franek zdobywca bramek i
      Dudek napewno byśmy nie przegrali!
    • Gość: Polak-Ślązak-Kibic Wiocha to była na boisku. Brawo Kibice. Dlaczego IP: 83.16.100.* 31.05.06, 07:41
      kibicować takim patałachom.Jednego żal, że Kolumbia nie wygrała 3:0. Kolumbii
      gratuluję zwycięstwa!!! OLE OLE OLE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka