Gość: Krzychu Re: ''Kibicki'' IP: *.plus.com 08.07.06, 20:09 A gdzie Polskie dziewczyny?????!!!! Chlopaki nie daja rady ze swoja kopanina, to przynajmniej jakas ladna pani z Polski powinna wygrac MISStrzostwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator_pzpn Re: ''Kibicki'' IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 08.07.06, 23:03 Kandydatka nr 30(Brazylijka)nic dodać nic tym bardziej ująć!Piękna -musi wygrać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: ''Kibicki'' 09.07.06, 00:57 tylko MEKSYK! sliczna dziewczyna, fantastyczne zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 09:17 A CEMU TYLKO JEDNA POLKA?!?! MAMY PRZECIEZ SLICZNE DZEWCZYNY W KRAJU I NIE WIERZE ZE TA BYLA JEDYNA, KTORA POJECHALA NA MUNDIAL!! CZEMU NIE MA WIECEJ POLEK W TYM KONKURSIE , CO?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielsko Re: ''Kibicki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:31 ostatnio wiecie gdzie widziałam to zdjecie !! na fotka.pl jedna laska twierdzi ze to ona :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Ta Meksykanka Numer telefonu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:17 Kurcze... Jak skombinować numer telafonu do tej pięknej Mexykanki ??? ;P Jest przeurocza ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgfhfghg Re: ''Kibicki'' IP: *.chello.pl 09.07.06, 17:59 największe paskudy to niemki..jaki naród takie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut I znowu zadnej Polki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:26 Dziwne ,ze za granica nikt nie zauwaza tych podobno pieknych Polek:- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) No polaczki w pilke nie umiecie grac:-))))))))) Ladnych kobiet w Polsce niewiele:-)))))))))))) Ale to moze sie zmienic ostatnio Polki coraz czesciej nawiazuja kontakty z Arabami moze za jakis czas bedziecie mieli kilka ladnych dziewczyn:- )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foka Re: ''Kibicki'' IP: *.olsztyn.mm.pl 10.07.06, 20:21 Dlaczego jest tak mało Polek????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź Re: ''Kibicki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:06 Kto głosuje na tego Bazyla ze Szwecji ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim kandydatka nr. 70! Francja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:15 ona jest sliczna, powinna chociaz brac udział w mistrzostwach trybun, jak uwarzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: ''Kibicki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:51 KURDE KTO GLOSUJE NA TA BRZYDKA SZWEDKE ? :/ Przeciez Brazylijka jest 100 razy ladniejsza ! Odpowiedz Link Zgłoś
krenty Re: ''Kibicki'' 10.07.06, 22:53 panowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to nie sa zarty przeciez brazylijka musi wygrac ja zupełnie nie rozumiem jak moze z nia prowadzic ta szwetka ona nie powinna wogule znalesc sie w finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! APEL; ODDAWAJCIE GŁOSY Odpowiedz Link Zgłoś
krenty Re: ''Kibicki'' 10.07.06, 22:55 BRAZIL JESTES MISTRZYNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: ''Kibicki'' IP: 213.76.172.* 10.07.06, 23:16 zadna nie dorowna mojej Żonie ktora nie zostala ujeta na trybunach----!!!!!! WIEC CO TU OCENIAC????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: ''Kibicki'' IP: *.zabrze.net.pl 10.07.06, 23:28 ta szwedka z nr 10 jest zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztefen Re: ''Kibicki'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 00:02 brazylijka rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: ''Kibicki'' IP: 83.70.222.* 11.07.06, 02:07 Niezla jestes dziecko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: ''Kibicki'' IP: 83.70.222.* 11.07.06, 02:12 zajebista sztunia:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufff.... gorąco 30 IP: 81.26.13.* 11.07.06, 08:57 Wybieram kandydatkę na 30 (Brazylia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumba_spar_abo I Brazylijka i Szwedka sa super sztuki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.07.06, 09:42 Obie sa zabombiaste.I Brazylijka i Szwedka, ale taqkze ta "czekolada" jest supi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: ''Kibicki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:15 30 Zdecydowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: 30 zdecydowanie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:17 napewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ''Kibicki'' IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 11.07.06, 11:31 Fajna jest ta amerykanka w ciemnych wlosach co trzyma ta flage, ale ja glosuje na brazylijke, nie wiem co wy wszyscy widzicie w tej szwedce, porownajcie se zdjecia brazylijki i szwedki i zobaczcie ktora lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: ''Kibicki'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:48 Wczoraj co 10 sek okolo 18 wpadalo 10 glosow. Moim zdaniem, ktos ciagle zmienia IP i hosta, jak jest np w Neostradzie i glosuje na ta Szwedke :/ To niemozliwe zeby tak duzo ludzia na nia glosowalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khaern haha dlaczego ? IP: *.gazownia.szczecin.pl 11.07.06, 12:30 ja moglbym to samo napisac o Brazylijce - kwestia gustu, obydwie sa bardzo ladne ale ja np wole Szwedke p.s. a jak ktos ma inny gust od ciebie to odrazu musi sie uciekac do oszustw w postaci zmiany IP ? a nie pomyslales jednak ze moze Szwedka bardziej sie podoba Polakom ? Odpowiedz Link Zgłoś